zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ηλεκτρονικό, τι προτείνετε, ποιο από όλα; Κάτι όχι υπερβολικά ακριβό, αλλά που δεν θα το πετάξει μετά από 2-3 μέρες ξαναγυρνώντας στον καπνό. Πλιζ, το ξέρω ότι τα έχετε ξαναγράψει, αλλά 326 σελίδες είναι αυτές, δεν είναι 15... https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%202300mAh%20 https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%20Box Xρησιμοποίησε στην αρχή ατμιστικά υγρά κατά προτίμηση έτοιμα & σε όσο πιό δυνατόν "καπνικές" γεύσεις με 18 ή στην ανάγκη περισσότερα mg νικοτίνη και άφησε τις υπόλοιπες γεύσεις και τις χαμηλές νικοτίνες για πιό μετά... El Toro Guevara El Toro Puros Naturales El Toro Virginia Prime El Toro Eden 1
zianna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλύτερα να σου προτίνει κάποιος άλλος γιατί εγώ έχω μείνει λίγο έξω από τα πράγματα σε θέμα εξοπλισμού. Πολύ έυκολα πάντως θα σου πρότεινα (αν μπορείς να τον βρεις εκεί που είσαι) τον ατμοποιητή q16 της justfog (έγραψα και παραπάνω μερικά πράγματα.. είναι και οικονομικός) γιατί εγώ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.. και σε συνδιασμό και με μια μπαταρία (πχ eleaf pico) θα είσαι μια χαρά. Όλα όμως είναι θέμα γούστου. Από εκεί και πέρα, βγαίνει και ως kit o q16 με μια 900mah μπαταρία (mod) που για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι μικρή αυτή η χωρητικότητα των 900mah (αμα είχε μέχρι μαξ 30 ευρώ θα ήταν σχετικά οκ, αλλά 37 που το έχουν ελλάδα μάλλον δεν... ιταλία νομίζω το βρήκα 26). Aνάλογα το πόσο ατμίζεις μπορεί να σου βγάζει και μέρα, μπορεί όμως να μη σου βγάζει ούτε μιση. Βέβαια, έχει λειτουργία passthrough (μπορείς να το φορτίσεις αν ξεμείνεις αλλά και να ατμίζεις παράλληλα) αλλά και πάλι... δεν είναι δουλειά αυτή. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτός ο ατμοποιητής μπορεί να δουλέψει μέχρι 12w (συνήθως αποδίδει καλά στα 7-8 και δεν χρειάζεται να πας παραπάνω) και δεν θέλει πολύ ισχύ με αποτέλεσμα να κρατάει κάπως οκ η μπαταρία με τα 900mah αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρος... βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα κρατάει μάλλον καλά, γιατί εγώ me μια ego t μπαταρία των 1300mah που βγάζει μόνιμα 3.7v (ας πούμε 8w) και τον ατμοποητή q16, δεν βγάζω μέρα με τον τρόπο που ατμίζω αλλά μισή μέρα. ΥΓ: Όσον αφορά το ego aio, σε νεοεισερόμενους δικούς μου ανθρώπους (μανα μου, αδερφή μου) δεν τους έκατσε καθόλου καλά, με βήχες κλπ σε υγρά με χαμηλή νικοτίνη (6) ενώ αυτόν με τα ίδια υγρά τον ατμίζουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά είναι ένα καλό, οικονομικό, αρχικό πακέτο και καλά κάνει και στο προτείνει ο disco, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι για ένα μεγάλο κομμάτι νεο εισερχομένων ατμιστών δεν κάνει ή μάλλον κάνει πιο καλά ένας ατμοποιητής του τύπου q16 που λέω, γιατί νομίζω αποδίδει με πιο καλή γεύση αλλά το πιο βασικό είναι ότι αποδίδει ομαλά και όχι τόσο ''επιθετικά'' όσο το ego aio. (και σε εμένα δεν κάθεται καλά το aio... με 1ohm μιλάω, με χτυπάει πολύ και ο ατμός είναι αρκετά ζεστός σε σχέση με το πώς τον θέλω, ενώ με ίδιο υγρό πχ after 8 smoke x στον q16 παίρνω και πιο καθαρή γεύση αλλά και πιο νορμάλ χτύπημα... δεν μιλάμε για ego aio με 0.6... εκεί με στέλνει ακόμα και με 3αρι υγρό) Προσωπική γνώμη, μη βαράτε. ΥΓ: Τo ego Aio με 1.5ohm αντίσταση δεν το έχω δουλέψει ακόμα. http://www.joyetech.com/product/ego-aio/?age-verified=740630eda1 Ωχ, κινέζικα μου γράφεις, κατάλαβα, έχω πολύ διάβασμα, έτσι; Kit τι είναι, ατμοποιητής μαζί με μπαταρία και φορτιστή να νομίζω; Λοιπόν, είμαι γύρω στα 20 με 30 μάξιμουμ τσιγάρα την μέρα. Δεν ξέρω αν με ηλεκτρονικό θα καπνίζω λιγότερο ή περισσότερο. Ο βήχας ναι, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι ηλεκτρονικό, ιδίως αρκετά πρωινά αρχίζω να έχω βήχα υπερβολικό. Τώρα, αυτά με τις μπαταρίες δεν τα πολυέπιασα να είμαι ειλικρινής...
stratigos24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι, ως κιτ εννοούμε μπαταρία με ατμοποιητή μαζί σαν σετ να πωλούνται. Από εκεί και πέρα, ναι οκ, τα έγραψα λίγο όπως να ναι. Βασικά εσύ κράτα ότι μάλλον δεν θα σου κάνει η μπαταρία από το κιτ που έβαλα της justfog, οπότε έχε στο νου σου να πάρεις (αν επιλέξεις αυτόν) μόνο τον ατμοποιητή αυτόν με κάποια άλλη μπαταρία που να είναι περισσότερα mah ώστε να σου κρατάει περισσότερο (πχ eleaf pico, vtc mini, istick 40w - 60w κλπ.... το istick 60, vtc mini και eleaf pico πέραν από το κόστος της αγοράς τους, θέλουν και κανα 10άρικο έξτρα για μπαταρία που θα πάρεις ξεχωριστά για να τους βάλεις μέσα) Toν q16 τον προτείνω όπως είπα γιατί για μένα αποδίδει άψογα (και συγγενείς μου το ίδιο λένε) αλλά και φίλοι μου που τον κάνουν από μένα λένε ότι δουλέυει όντως πολύ καλά και απροβλημάτιστα και δεν το περίμεναν.. Μερικά πόστ που μπορεί να σε βοηθήσουν γενικά: http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=54459138 http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=54685215 Kαι αν πάρεις mod με έξτρα μπαταρία: http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=54685239 18 ή στην ανάγκη περισσότερα mg νικοτίνη Δεν συμφωνώ με το παραπάνω. Εγώ από 2 πακέτα marlboro lights πήγα σε 12 και πάλι είχα χτύπημα αρκετά παραπάνω από αυτό που ήθελα.. πολύ σύντομα έπεσα στα 9 και στα 6mg. Λέω και στο 2ο λινκ παραπάνω πάνω σε αυτό κάποια πράγματα. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τελικα γιατι βλεπω οτι κανεις δεν απαντησε ξερει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε ναυτιλο μινι και ναυτιλο χ; γιατι αυριο θα προβώ στην αγορα απο τους δυο
stratigos24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τελικα γιατι βλεπω οτι κανεις δεν απαντησε ξερει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε ναυτιλο μινι και ναυτιλο χ; γιατι αυριο θα προβώ στην αγορα απο τους δυο Μέχρι να σου πει κάποιος.. Δες ένα βιντεάκι: Oνομαστικές διαφορές θα δεις στα χαρακτηριστικά τους στο official site: http://www.aspirecig.com/products/tank-series/tank333.html http://www.aspirecig.com/products/tank-series/tank156.html
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν συμφωνώ με το παραπάνω. Εγώ από 2 πακέτα marlboro lights πήγα σε 12 και πάλι είχα χτύπημα αρκετά παραπάνω από αυτό που ήθελα.. πολύ σύντομα έπεσα στα 9 και στα 6mg. Λέω και στο 2ο λινκ παραπάνω πάνω σε αυτό κάποια πράγματα. Προφανώς είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, επειδή είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι σου λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που απέτυχαν άρχισαν με χαμηλές νικοτίνες το είχαν πιπίλα, βαρέθηκαν και το παράτησαν... Ξεκινάς με υψηλές νικοτίνες για να είσαι σίγουρος και στην πορεία ο ίδιος ο οργανισμός σου θα σου λέει πότε και πόσο θα κατέβεις...
stratigos24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τί να σου πω, δεν ξέρω, από όσους έχω γύρω μου (γνωστούς, συγγενείς, φίλους, εαυτό μου) δεν είδα κανέναν πέραν από 1-2 να αντέχουν 18+ νικοτίνη. Από την άλλη, ναι και εγώ 6αρα κάνω γιατί παίρνω το χτύπημα που θέλω με τόση ποσότητα, αλλά είμαι πιπίλα, μπορεί με 12άρι υγρό να ήμουν πιο οκ και να μην έκανα τόσο συχνές τζούρες για να με καλύψει, αλλά θα είχα τόσο χτύπημα που δεν θα το άντεχα σε 12 και θα το παράταγα τότε. Τελος πάντων, περί ορέξεως.. ας δει όποιος θέλει τί αντέχει και ας πράξει ανάλογα.. εγω απλά λέω, μην πάρετε τρελά υψηλή νικοτίνη επειδή έτσι θα σας πει στο μαγαζί, αλλά πάρτε όση αντέχετε να ατμίσετε.
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τί να σου πω, δεν ξέρω, από όσους έχω γύρω μου (γνωστούς, συγγενείς, φίλους, εαυτό μου) δεν είδα κανέναν πέραν από 1-2 να αντέχουν 18+ νικοτίνη. Από την άλλη, ναι και εγώ 6αρα κάνω γιατί παίρνω το χτύπημα που θέλω με τόση ποσότητα, αλλά είμαι πιπίλα, μπορεί με 12άρι υγρό να ήμουν πιο οκ και να μην έκανα τόσο συχνές τζούρες για να με καλύψει, αλλά θα είχα τόσο χτύπημα που δεν θα το άντεχα σε 12 και θα το παράταγα τότε. Τελος πάντων, περί ορέξεως.. ας δει όποιος θέλει τί αντέχει και ας πράξει ανάλογα.. εγω απλά λέω, μην πάρετε τρελά υψηλή νικοτίνη επειδή έτσι θα σας πει στο μαγαζί, αλλά πάρτε όση αντέχετε να ατμίσετε. Το θέμα δεν είναι μόνο το χτύπημα (άλλωστε χτύπημα μπορείς να έχεις όσο δυνατό θέλεις αυξάνοντας την PG στα υγρά σου) άλλά ένα σύνολο πραγμάτων που πρέπει να συμβούν συγχρόνως για να μπορέσεις να κόψεις οριστικά το κάπνισμα...
stratigos24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι, οκ, παίζουν πολλοί παράγοντες (watt, τιμή αντίστασης, πόσο σφιχτός-αεράτος είναι ο ατμοποιητής, πόσο pg/vg ratio έχει το υγρό κλπ.. τυχαίο παράδειγμα.. after 8 smoke x με 6αρα νικοτίνη σε ego aio με 1.0 ohm με χτυπάει λίγο παραπάνω από όσο θέλω.. q16 με 1.6 είμαι μια χαρά... eco vape milf's milk 6mg σε gs air με 0.75 ohm μια χαρά χτύπημα, το ίδιο υγρό σε bellus με μονή αντίσταση 1.2ohm και πιο λίγα watt με χτύπαγε) Υπάρχουν και υγρά που για να τα κάνω ''σωστά'' και να πάρω το χτύπημα που θέλω πρέπει να τα πάρω 9αρια αντί για 6άρια που κάνω, αν και πάλι, αυτά δεν είναι πολλά. Αν το παμε λίγο παρακάτω.. εγώ που δεν μπορώ το πολύ χτύπημα αλλά νικοτίνη θέλω 18 ας πούμε, με ένα υγρό 70-30 vg-pg ή και παραπάνω vg με 18νικοτίνη θα είμαι οκ και το χτύπημα δεν θα είναι βαρύ για μένα? Ναι, οκ, θα είναι λιγότερο βαρύ από ένα υγρό που θα έπαιρνα με 18αρα και 70-30 pg-vg αλλά και πάλι νομίζω το χτύπημα θα μου ήταν πολύ. Και bebeca mist που είχα πάρει 12αρι με χτύπαγε παραπάνω από όσο ήθελα.
discoboyminimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Προσωπική γνώμη, μη βαράτε. ρε μπας και δουλευεις στην justfog και σου περνουμε τους πελατες??? χαχαχα λοιπον εδω ειναι ενα λινκ.https://www.fasttech.com/products/3031/10012927/5445004 υπαρχει το ιδιο και σε 16χιλιοστα παχος, και σε 22 , και σε ~22 με αποσπομενη μπαταρια. καπου στα 20-30 ευρο θα σου βγει οτι και να επιλεξεις. προσωπικα , το πηρα μεταχειρισμενο για το χαβαλε απο τον αντωνη (akpe) το ελιωσα. μου αρεσε. και το εδωσα στην μανα μου που το κατα ευχαριστηθηκε! μπαταρια οκ. δεν την λες τρελη αυτονομια δεν σου μενει και στο χερι ομως. καλη κατασκευη (ακομα δεν εχει φυγει απο κανενα σημειο το χρωμα) εχει πεσει πολλες φορες και (σταθηκα τυχερος και δεν εσπασε) το μονο αρνητικο και φαινεται και στην τιμη του ειναι το οτι ειναι AIO. ατμοποιητης -μπαταρια. το επομενο βημα για μενα, θα ηταν eleaf pico https://www.fasttech.com/products/0/10011027/4476104-authentic-eleaf-istick-pico-75w-tc-vw-apv-box-mod, (+μπαταρια 18650 τα ειπα ο ακπε στην προηγουμενη σελιδα) η το vtc mini https://www.fasttech.com/products/3032/10015540/3331700κοστοςπερι τα 40 ευρο μονο αυτα. και μετα βρισκεις ατμοποιητη απο 10-30 ευρο. συνολικα δηλαδη στα 70-80 ευρο.θες να βαλεις justfog? θες να βαλεις καναν cubis? θες να βαλεις κανα nautilos x? εκει εχεις να παιζεις. Τελικα γιατι βλεπω οτι κανεις δεν απαντησε ξερει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε ναυτιλο μινι και ναυτιλο χ; γιατι αυριο θα προβώ στην αγορα απο τους δυο για μενα πανε για τον x. τον nautilo τον εχω πααααααααρα πολυ καιρο..ειναι απλα μετριος για μενα. ο x μου εδωσε κατι παραπανω.. δεν υπαρχει λογος να πας σε ατμο που ειναι 2 χρονων και ειδικα οταν δεν εχει καποιο πλεονεκτημα Ωχ, κινέζικα μου γράφεις, κατάλαβα, έχω πολύ διάβασμα, έτσι; Kit τι είναι, ατμοποιητής μαζί με μπαταρία και φορτιστή να νομίζω; Λοιπόν, είμαι γύρω στα 20 με 30 μάξιμουμ τσιγάρα την μέρα. Δεν ξέρω αν με ηλεκτρονικό θα καπνίζω λιγότερο ή περισσότερο. Ο βήχας ναι, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι ηλεκτρονικό, ιδίως αρκετά πρωινά αρχίζω να έχω βήχα υπερβολικό. Τώρα, αυτά με τις μπαταρίες δεν τα πολυέπιασα να είμαι ειλικρινής... εσυ ξεκινα με 12αρη..ενα μπουκαλι 10μελο. αν βρεις και σε παραπανω παρε και ενα 10μελο με 18πχ. κανε 2 τανκ απο το καθενα και δες τι ειναι στα νερα σου. εγω δεν βλεπω με τις σημερινες συσκευες ο κοσμος να παιρνει πανω απο 12 εκτος λιγων εξαιρετέων. 9 και 12 βλεπω να επιλεγει ο κοσμος επισης , δοκιμασε smok απο after8 2
zianna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά, στο υγρό δεν κολλάω, δοκιμάζω και βρίσκω. Στον ατμοποιητή, μπαταρία, φορτιστή κολλάω. Επίσης να μην πάω να ρουφήξω και μου έρθει το υγρό στο στόμα.
discoboyminimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά, στο υγρό δεν κολλάω, δοκιμάζω και βρίσκω. Στον ατμοποιητή, μπαταρία, φορτιστή κολλάω. Επίσης να μην πάω να ρουφήξω και μου έρθει το υγρό στο στόμα. δεν υπαρχει ατμοποιητης χωρις ελατωμα. παντα καπου κατι θα βρεθει να σε χαλασει με τους απο πανω , ειχα καλη εμπειρια και ολοκληρη η ατμιστικη κοινωτητα (στην πλειοψηφια τουλαχιστον) αν υπηρχε σετακι που να μην χανει υγρα ποτε και με τιποτα , που να μην σου φερει ουτε 1 σταγονα στο στομα ,που να μην φας καμενο ποτε , τοτε ολοι αυτο θα περναμε. να εισαι σιγουρος! σου ειπα 4 επιλογες για AIO , και 'trial' περιοδο για να δεις πως σου καθεται. (για να μην σκασεις πολλα) και μετα πας σε eleaf pico η vtc mini μαζι με 1χ16850 μπαταρια και εναν απο τους ακολουθους ατμοποιητες , cubis , nautilus x η (ελα στρατηγε πες το ρε ) 1
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, στο υγρό δεν κολλάω, δοκιμάζω και βρίσκω. Στον ατμοποιητή, μπαταρία, φορτιστή κολλάω. Επίσης να μην πάω να ρουφήξω και μου έρθει το υγρό στο στόμα. Θα σου πω με τι πακετακι ξεκινησα εγω το ατμισμα,πριν ενα μηνα ,για να παρεις μια ιδεα ή αν θες να το δεις και ως πρόταση. Modακι/μπαταρια το istick pico(σκετο χωρις τον ατμοποιητη- melo 3 ): -που ειναι μικρο και διακριτικο -με αρκετη ποικιλία χρωμάτων - κανει και για απλη χρηση ,αλλα και για πιο προχοριμενη σε περιπτωση που θελησεις ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με το ηλ. τσιγαρο και δε θα τρεχεις να αγοραζεις αλλο. -μπορεις να αλλαζεις μπαταρια ξεβιδονοντας απλα το καπακι(εγω πηρα 2 απο αυτες για να χρησιμοποιω τη μια καθως φορτιζει σε εξωτερικο φορτηστη η αλλη). Ατμοποιητες- GS Tank και GS Air MS που ειναι για καπνικες γευσεις(πιο οικείες γευσεις για ενα καπνιστη ) και με ψηλες αντιστασεις(=λιγοτερα Watt) για μικροτερη καταναλωση του υγρου και της μπαταριας. Για το υγρο στο στομα,οσο θα μαθαινεις το μοντακι&ατμοποιητη σου,τοσο θα μειωνεται η πιθανοτητα και η συγχοτητα που θα σου τυχαινει.Αν μαθεις να κανεις και χρηση με ελεγχο θερμοκρασιας,σχεδον θα το εξαλειψεις. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2016 από ektor7
discoboyminimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Για το υγρο στο στομα,οσο θα μαθαινεις το μοντακι&ατμοποιητη σου,τοσο θα μειωνεται η πιθανοτητα και η συγχοτητα που θα σου τυχαινει.Αν μαθεις να κανεις και χρηση με ελεγχο θερμοκρασιας,σχεδον θα το εξαλειψεις. δεν εχει σημασια αν θα παιζει σε ελεγχο το υγρο που πεταει ο ατμοποιητης στο στομα..
ektor7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 δεν εχει σημασια αν θα παιζει σε ελεγχο το υγρο που πεταει ο ατμοποιητης στο στομα.. Οχι φυσικα,απλα εχεις πιο μειωμενη την πιθανοτητα να συμβεις,αυτο προσεξα και εγω και αυτο διαβασα απο σχολια χρηστων σε αρκετα φορουμ. Μπορει να μην ισχυει ομως και απλα να ετυχε και να το αποδοσαν στο mode του ελεγχου θερμοκρασιας. Το σιγουρο ειναι οτι αν εισαι προσεχτικος με το γεμισμα και δεδομενου οτι εχεις σε καλη κατασταση τον ατμοποιητη σου και το coil το αλλαζεις οταν πρεπει,απο εκει και περα συμαντικο λογο εχει να μαθεις και στα watt πρεπει να χρησιμοποιεις με βαση τη φυτηλοαντισταση που εχεις και το υγρο που χρησιμοποιεις,δλδ με την καθημερινη χρηση. Εγω τις πρωτες μερες μεχρι να μαθω πως να το χρησιμοποιω,δεν ατμιζα το υγρο,αλλα το επινα!Τοσο τραγικη ηταν η κατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις