Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παω αυριο να παρω εναν ναυτιλο για να αλλάξω επιτέλους τον ostria και ειμαι αναμεσα στον ναυτιλο μινι και ναυτιλο χ ποιον θεωρείτε καλυτερο και γιατι;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο lemo 3 παίρνει και έτοιμες του melo, θα δείξει αν μου τη βαρέσει να τον τσιμπήσω

thanks για τη μπαταρία και το φορτιστή, θα τα έχω στο νου μου

Εχεις δικαιο,δε το ειχα προσεξει οτι αλλαζει η βαση του!!!

Τωρα μπαινει και αυτος στη λιστα για τον sub-ohm ατμοποιητη που θα πρεπει να διαλεξω.Ομορφα! :-( 

Δημοσ.

εχω δοκιμασει το cubis μιας φιλης(και την 0.5-0.6) αλλα δεν με εντυπωσιασε σε συγκριση γευσης με το Aio. Ασε που ολο κανει spitback συνεχεια στην 0.5 και στην 0.6 εκανε gurgling. δεν ξερω τι φταιει,παντως ποτισε σωστα την αντισταση κτλ.

τελος παντων θα προτιμουσα να αποφυγω αυτην την σειρα αντιστασεων της cubis-aio γιατο εχω ακουσα πολλα γιαυτο :P

Οσο για το ultimo,το σκεφτομαι μερες πολυ σοβαρα

απλος ατμοποιητης,αλλα η αντιστασειςςς με εψησαν πολυ

επισης εχει κανεις καμια εμπειρια με τις κεραμικες αντιστασεις; Θελω να ακουσω γνωμες οσον αφορα την γευση :)

οσο για το pico, σκεφτηκα το Eleaf Aster σαν alternative αλλα και παλι ολα ειναι ακριβα...Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας ζαλισα με της αποριες μου :)

Δημοσ.

Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Moneysafe:

Σου βγάζει μια κάρτα mastercard (προπληρωμένη) με την οποία δεν έχεις θέμα με capital controls (μάλλον εδρεύει Κύπρο ή κάτι παίζει με κάποια τράπεζα Αγγλίας). Μπορεί να δηλωθεί και στο paypal η κάρτα αυτή.

Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει από το site με κόστος 7.95 και άλλα 2.05 τα μεταφορικά (συνήθως σε 2 μέρες την έχεις) ή από κάποιο φυσικό κατάστημα (κολωνάκι έχει και γλυφάδα μέχρι στιγμής) με κόστος 7.95 και βγαίνει επιτόπου. (πας με την ταυτότητα σου μαζί)

Μπορείς να τη γεμίσεις με moneysafe voucher από περίπτερα (έχουν χάρτη για το ποιά περίπτερα έχουν voucher τους), καθώς και σε κάποιο από τα καταστήματα τους. Με voucher σου κρατάει το 4% (πχ παίρνεις μια 10ευρο κάρτα moneysafe από το περίπτερο, όταν την ενεργοποιείς θα έχεις 9.60) από το κατάστημα 2%. Κάθε μήνα (πέραν του πρώτου) σου κρατάνε 1.5 ευρώ για να μένει ενεργή η κάρτα (μιλάμε δηλαδή για ένα 20άρικο κοντά το χρόνο από το κάθε 1.5 ευρώ που σου παίρνει κάθε μήνα + την κάθε προμήθεια από γέμισμα που κάνεις).

2 φίλοι μου την πήραν ήδη (ο ένας online ο άλλος από κολωνάκι), την έβαλαν στο paypal και κάνουν κανονικά αγορές.

Δημοσ.

Moneysafe:

Σου βγάζει μια κάρτα mastercard (προπληρωμένη) με την οποία δεν έχεις θέμα με capital controls (μάλλον εδρεύει Κύπρο ή κάτι παίζει με κάποια τράπεζα Αγγλίας). Μπορεί να δηλωθεί και στο paypal η κάρτα αυτή.

Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει από το site με κόστος 7.95 και άλλα 2.05 τα μεταφορικά (συνήθως σε 2 μέρες την έχεις) ή από κάποιο φυσικό κατάστημα (κολωνάκι έχει και γλυφάδα μέχρι στιγμής) με κόστος 7.95 και βγαίνει επιτόπου. (πας με την ταυτότητα σου μαζί)

Μπορείς να τη γεμίσεις με moneysafe voucher από περίπτερα (έχουν χάρτη για το ποιά περίπτερα έχουν voucher τους), καθώς και σε κάποιο από τα καταστήματα τους. Με voucher σου κρατάει το 4% (πχ παίρνεις μια 10ευρο κάρτα moneysafe από το περίπτερο, όταν την ενεργοποιείς θα έχεις 9.60) από το κατάστημα 2%. Κάθε μήνα (πέραν του πρώτου) σου κρατάνε 1.5 ευρώ για να μένει ενεργή η κάρτα (μιλάμε δηλαδή για ένα 20άρικο κοντά το χρόνο από το κάθε 1.5 ευρώ που σου παίρνει κάθε μήνα + την κάθε προμήθεια από γέμισμα που κάνεις).

2 φίλοι μου την πήραν ήδη (ο ένας online ο άλλος από κολωνάκι), την έβαλαν στο paypal και κάνουν κανονικά αγορές.

υπαρχει και η revolut. που σου ερχεται τελειως τζαμπα και κανει την ιδια δουλεια.

οποτε θες να την γεμισεις πας και κανεις μια καταθεση απο την τραπεζα σου στον λογαριασμο εκεινης.

Δημοσ.

Nαι, σωστό και για τη revolut, δεν το έχω ψάξει πολύ. 

Μόλις είδα τον οδηγό για τη revolut εδώ στο insomnia, λέω καλύτερα moneysafe με αυτή τη μικρή προμήθεια +1.5 ευρώ το μήνα για να μένει ενεργή η κάρτα, παρά να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά :P (που βέβαια μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα και να έχουν γραφτεί υπερ αναλυτικά και να φαίνονται πολλά)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, σωστό και για τη revolut, δεν το έχω ψάξει πολύ. 

Μόλις είδα τον οδηγό για τη revolut εδώ στο insomnia, λέω καλύτερα moneysafe με αυτή τη μικρή προμήθεια +1.5 ευρώ το μήνα για να μένει ενεργή η κάρτα, παρά να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά :P (που βέβαια μπορεί να είναι πολύ απλά πράγματα και να έχουν γραφτεί υπερ αναλυτικά και να φαίνονται πολλά)

χαχα ευκολακι ειναι , απλα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος. anyway οπως βολεβει το παιδια ασ κανει!

αν και κατι ακουσα απο γνωστους οτι το cc δεν ισχυει πλεον για το paypal

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και τα έγραψα και αλλού τα ποστάρω και εδώ, όσον αφορά την άποψη μου για τον justfog q16 που πήρα πρόσφατα (αλλά και σε σχέση με τον s14 που έχω αναφέρει παλαιότερα):

Mιας και πήρα τον q16 πριν λίγες μέρες ας γράψω μερικά πράγματα:

Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η 1.6ohm που έχουν αυτοί οι ατμοποιητές είναι πάρα πολύ καλή. Δουλέυει πολύ καλά ακόμα και από τα 6w (6w-12w έχει ως εύρος λειτουργίας... προσωπικά μέχρι 8 - 8.5w μαξ τη δουλέυω, συνήθως στο 7-7.5w) και έχει πάρα πολύ καλή και καθαρή γεύση, καλό ντουμάνι (τα ίδια παραδέχθηκαν και φίλοι μου αυτές τις μέρες που δοκίμασαν στον q16 μου τα εξής υγρά: 7 sins, innovation sundance, after 8 smoke x, 7 seas... ενημερωτικά οι φίλοι κάνουν και επισκευάσιμους αλλά και έτοιμους ατμοποιητές εκ των οποίων κάποιοι είναι οι cleito, cubis, kayfun lite, bellus, zephyrus v2, goblin mini... τα γράφω αυτά όχι για να δείξω ότι είναι κάποιοι, αλλά ότι έχουν μια ιδέα και από τις 2 πλευρές).

Η λειτουργία στον q16 συνεχίζει να είναι (όπως και στον s14) απροβλημάτιστη, με μηδέν σκασίματα από την αντίσταση, μηδέν διαρροές, μηδέν ''μπουρμπουλήθρες'' κατά το ρούφηγμα κλπ. Οι αντιστάσεις κρατάνε αρκετά. Εχω κάνει μέχρι ώρας χωρίς να αλλάξω αντίσταση (στα 7-7.5w) γύρω στα 40ml συνολικά από τα 7sins, innovatios sundance και 7 seas (τα βάζω εναλλάξ) και ακόμα καλά κρατεί.

Η διαφορά του με τον s14 είναι ότι χωράει 0.1ml παραπάνω ( :P), είναι επιχρωμιωμένος ενώ ο s14 είναι ατσάλινος, και έχει λίγο μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα αν τον ανοίξεις στο τέρμα, σε σχέση με τον s14 (το σύστημα του s14 στη ρύθμιση του αέρα θυμίζει ναυτίλο μινι). H μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα ήταν κάτι που ζητούσα στον s14 και ήρθε με τον q16 (γιατί το extra drip tip για τον s14 με την ρύθμιση για έξτρα εισαγωγή αέρα και το κόστος 12 ευρώ δεν ήθελα να το πάρω και ούτε θα το έπαιρνα). Η τιμή του είναι γύρω στα 12 ευρώ ενώ του s14 στα 25 (αν και είδα ότι πλέον έχει πέσει στα 20).

Γενικά, πιστεύω ότι είναι ένας άριστος ατμοποιητής και αυτός όπως και ο s14 και κατα την προσωπική μου άποψη καλύτερος (για να μην πω πολύ καλύτερος) από τους παρακάτω παρόμοιου τύπου ατμίσματος  ατμοποιητές που είχα στην κατοχή μου: cubis (και ego aio), gs air (tank, m, ms), nautilus mini και πιστεύω ότι πολλοί ατμιστές θα βολευόντουσαν πολύ με αυτούς τους 2 από τη συνολική απόδοση και εμπειρία.

Τα έγραψα λίγο όπως να ναι τα παραπάνω, μιας και έγραφα ότι μου ερχότανε εκείνη τη στιγμή, αλλά πιστεύω θα βγάλετε μια άκρη.

ΥΓ: Σε αντίθεση με τον s14 που τον έχει μόνο το 310.gr, ο q16 φαίνεται να υπάρχει και σε 2-3 ακόμα καταστήματα. Αυτό είναι καλό, γιατί αν ειναι έτσι, πλέον θα μπορούμε να προμηθευόμαστε αντιστάσεις του και από αλλού.

Μερικές φωτό του q16 (στις φωτό είναι γεμάτος μέχρι όσο πάει) πάνω σε μια μπαταρία ego - t της αδερφής μου και με άλλο drip tip (όχι το εργοστασιακό)...πατήστε τις εικόνες για να εμφανιστούν στο σωστό μέγεθος:

post-182562-0-89018300-1471304066_thumb.jpg

post-182562-0-17102500-1471304070_thumb.jpg

post-182562-0-19676200-1471304073_thumb.jpg

post-182562-0-86631300-1471304075_thumb.jpg

post-182562-0-32913900-1471304078_thumb.jpg

post-182562-0-57918500-1471304081_thumb.jpg

post-182562-0-06021000-1471304084_thumb.jpg

Δημοσ.

Θαθελα πολυ να τα παρω απο fastech οπως οι υπολοιποι αλλα δεν ξερω πως ακριβως,υπαρχει κανενας ευκολος τροπος η κανενας καλος φιλος αποδω που μπορει να τα παραγγειλει;

Υποτίθεται, την αγορά ηλεκτρονικών ειδών από το εξωτερικό δεν την σταματάνε πλέον τα CC (ή τουλάχιστον, έχουν γίνει πιο ανεκτικά).

Μάλιστα, προχθές αγόρασα από FastTech με την προπληρωμένη μου Visa από Eurobank, χωρίς κανένα πρόβλημα.

//Έκανα quote μόνο το συγκεκριμένο post, ώστε σίγουρα να το δει αυτός που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

• Like 2
Δημοσ.

Για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ηλεκτρονικό, τι προτείνετε, ποιο από όλα;

Κάτι όχι υπερβολικά ακριβό, αλλά που δεν θα το πετάξει μετά από 2-3 μέρες ξαναγυρνώντας στον καπνό.

Πλιζ, το ξέρω ότι τα έχετε ξαναγράψει, αλλά 326 σελίδες είναι αυτές, δεν είναι 15...

Δημοσ.

Πες και ένα budget να υπάρχει για να ξέρουν τί να σου προτίνουν. Πχ μέχρι 40-50 ευρώ?

Από Ελλάδα μόνο ή και από εξωτερικό?

• Like 1
Δημοσ.

Πες και ένα budget να υπάρχει για να ξέρουν τί να σου προτίνουν. Πχ μέχρι 40-50 ευρώ?

Από Ελλάδα μόνο ή και από εξωτερικό?

Εξωτερικό μένω άρα μάλλον εξωτερικό.

Εδώ τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά τσιγάρα πουλάν 65-70 ευρώ δίνοντας δύο συσκευές, υποτίθεται την μια την έχεις, η άλλη φορτίζει.

Βασικά κοντά 2 χρόνια είχα δοκιμάσει έναν φθηνό, που μπορεί να ήταν και ηλεκτρονικός αργιλές κι όχι ηλεκτρονικό τσιγάρο, την πρώτη μέρα που τον έκανα (χωρίς τσιγάρο) ήμουν μέσα στα νεύρα. Έσταξε μετά 1-2 φορές, τον πέταξα σε λίγες μέρες.

Δεν θέλω να δώσω 65 ευρώ να πάθω το ίδιο, αλλά ακούω ότι το φθηνό έτσι καταλήγει πάντα.

40-50 ευρώ ακούγονται καλά, δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε φθηνούς ή ακριβούς όμως, γιατί δεν έχω ιδέα από τιμές, εκτός από αυτήν που ανέφερα. Έχεις να προτείνεις κάτι;

Θα μπορούσα να ανέβω και στα 70-80 αν πράγματι αξίζει τα λεφτά του όμως.

Δημοσ.

παρε ενα joytech aio για να μπεις στο πνευμα. αν δεις οτι σου αρεσει και σου καθεται καλα , το κρατας για δευτερο και περνεις κατι αλλο λιγο πιο ακριβο και καλο

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα joytech aio για να μπεις στο πνευμα. αν δεις οτι σου αρεσει και σου καθεται καλα , το κρατας για δευτερο και περνεις κατι αλλο λιγο πιο ακριβο και καλο

Κανά λινκ παίζει εύκαιρο;

Δημοσ.

Καλύτερα να σου προτείνει κάποιος άλλος γιατί εγώ έχω μείνει λίγο έξω από τα πράγματα σε θέμα εξοπλισμού.

Πολύ έυκολα πάντως θα σου πρότεινα (αν μπορείς να τον βρεις εκεί που είσαι) τον ατμοποιητή q16 της justfog (έγραψα και παραπάνω μερικά πράγματα.. είναι και οικονομικός) γιατί εγώ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.. και σε συνδιασμό και με μια μπαταρία (πχ eleaf pico) θα είσαι μια χαρά. Όλα όμως είναι θέμα γούστου.

Από εκεί και πέρα, βγαίνει και ως kit  o q16 με μια 900mah μπαταρία (mod) που για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι μικρή αυτή η χωρητικότητα των 900mah (αμα είχε μέχρι μαξ 30 ευρώ θα ήταν σχετικά οκ, αλλά 37 που το έχουν ελλάδα μάλλον δεν... ιταλία νομίζω το βρήκα 26). Aνάλογα το πόσο ατμίζεις μπορεί να σου βγάζει και μέρα, μπορεί όμως να μη σου βγάζει ούτε μιση. Βέβαια, έχει λειτουργία passthrough (μπορείς να το φορτίσεις αν ξεμείνεις αλλά και να ατμίζεις παράλληλα) αλλά και πάλι... δεν είναι δουλειά αυτή. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτός ο ατμοποιητής μπορεί να δουλέψει μέχρι 12w (συνήθως αποδίδει καλά στα 7-8 και δεν χρειάζεται να πας παραπάνω) και δεν θέλει πολύ ισχύ με αποτέλεσμα να κρατάει κάπως οκ η μπαταρία με τα 900mah αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρος... βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα κρατάει μάλλον καλά, γιατί εγώ me μια ego t μπαταρία των 1300mah που βγάζει μόνιμα 3.7v (ας πούμε 8w) και τον ατμοποητή q16, δεν βγάζω μέρα με τον τρόπο που ατμίζω αλλά μισή μέρα.

ΥΓ: Όσον αφορά το ego aio, σε νεοεισερόμενους δικούς μου ανθρώπους (μανα μου, αδερφή μου) δεν τους έκατσε καθόλου καλά, με βήχες κλπ σε υγρά με χαμηλή νικοτίνη (6) ενώ τον q16 με τα ίδια υγρά τον ατμίζουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά είναι ένα καλό, οικονομικό, αρχικό πακέτο και καλά κάνει και στο προτείνει ο disco, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι για ένα μεγάλο κομμάτι νεο εισερχομένων ατμιστών δεν κάνει ή μάλλον κάνει πιο καλά ένας ατμοποιητής του τύπου q16 που λέω, γιατί νομίζω αποδίδει με πιο καλή γεύση αλλά το πιο βασικό είναι ότι αποδίδει ομαλά και όχι τόσο ''επιθετικά'' όσο το ego aio. (και σε εμένα δεν κάθεται καλά το aio... με 1ohm μιλάω, με χτυπάει πολύ και ο ατμός είναι αρκετά ζεστός σε σχέση με το πώς τον θέλω, ενώ με ίδιο υγρό πχ after 8 smoke x στον q16 παίρνω και πιο καθαρή γεύση αλλά και πιο νορμάλ χτύπημα... δεν μιλάμε για ego aio με 0.6... εκεί με στέλνει ακόμα και με 3αρι υγρό)

Προσωπική γνώμη, μη βαράτε. :P

ΥΓ: Τo ego Aio με 1.5ohm αντίσταση δεν το έχω δουλέψει ακόμα.

ΥΓ2: Τα έχω γράψει όπως να ναι, ελπίζω να βγάζεις άκρη.

Κανά λινκ παίζει εύκαιρο;

http://www.joyetech.com/product/ego-aio/?age-verified=740630eda1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...