Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5

Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό).

Καμία άλλη πρόταση;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5

Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό).

Καμία άλλη πρόταση;

Joyetech Ultimo φιλε μου κοιτα το εγραψε η joyetech παλι

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία

καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν?

επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock

και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils

τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω?

μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω

αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo :(

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία

καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν?

επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock

τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω?

http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc5a-flat-top.html

https://www.fasttech.com/products/1421/10001638/1281903 / http://www.a-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=502

https://www.fasttech.com/products/0/10002304/2355100-authentic-xtar-vc4-4-slots-li-ion-ni-mh-premium

https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/xtar-xp4-4-channel-charger-detail.html / http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5051&gclid=CPasmNPavs4CFSco0wodirMGxQ

Δημοσ.

περασα προχθες απο τον τασο..e-smokers ..

εκατσα να δω τι καινουργιο ειχε φερει, ειχα και τον dripper μαζι μου , και δωστου το ντουμανι...

δοκιμασα διαφορα πραγματα οπως 

1)suicide bunny - mothers milk n cookies

2)quikie - strawberry milk

3)the milkman (και αυτο αγορασα , μαλακια εκανα)

4)the currios

5)ruthless - cookie monsta

6)carotz cake

και διαφορα αλλα..

το 1) και το 2) φοβερα υγρα. το πρωτο θυμηζε unicorn milk και μπισκοτα , ενω το δευτερο , ηταν μια πανδεσια απο φραουλες..και σαντιγι??. πολυ ομορφη γευση!!

μετα απο τοσες δοκιμες ...βλεποντας το ρολοι , και καταλαβαινοντας οτι ο τασος επρεπε να ειχε κλεισε 40 λεπτα πριν , λεω φερε το the milkman να φυγω..

και φτανω σπιτι..και στησε ξανα στησε...γιατι δεν εχω ωραια γευση??? ξανα! στησε ξανα..

δεν εφτεγαν τα στησιματα..αλλα το υγρο..ηταν μαπα :P

ποτε ξανα 200δοκιμες μαζεμενες..

14wc5qh.jpg

• Like 2
Δημοσ.

@disco

Το mother's milk από eco vape το έκανες (το έχεις κάνει);

εχω ακουσει καλα λογια για το milf's milk , (mothers milk @ ecovape) αλλα οχι δεν το βρηκα ποτε να το δοκιμασω

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό.

(στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm).

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό.

(στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm).

θα το χω στο watching list :)

• Like 1
Δημοσ.

http://www.gearbest.com/samsung-30q-_gear/   http://www.gearbest.com/diy-parts-and-tools/pp_122249.html?gclid=CIbj-9rus84CFcEy0woddgcD3Q

Δημοσ.

Εγω εχω δυο απο αυτη και αυτο τον φορτηστη για το pico,αλλα ενα μηνα το εχω και δε μπορω να σου πω σε βαθος χρονου αν θα ειναι οκ.Ακομη στο τεσταρισμα ειμαι.

Παντος τα ampere ειναι ικανοποιητικα για έλεγχο θερμοκρασιας.  

Διαρκεια των κεφαλων ειναι περιπου 10 με 15 μερες αναλογα με την χρηση/καταναλωση.Με τον melo που ειναι sub-ohm ατμοποιητης και θα παιζεις σε ψηλα watt,στο 10ημερο σε βλεπω να τα αλλαζεις.

Ο Lemo ειναι επισκευασιμος ατμοποιητης και δε δεχεται ετοιμες κεφαλες/coils,θα πρεπει να τις φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις,ενω ο melo περνει και ετοιμες κεφαλες,αλλα και επισκεβασιμες κεφαλες(που φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις ).

• Like 1
Δημοσ.

ο lemo 3 παίρνει και έτοιμες του melo, θα δείξει αν μου τη βαρέσει να τον τσιμπήσω

thanks για τη μπαταρία και το φορτιστή, θα τα έχω στο νου μου

Δημοσ.

Γεια χαρα

ειχα το joyetech aio για κανα δυο βδομαδες μεχρι που μου επεσε απο το τραπεζι και εσπασε λιγο το γυαλι,του εβαλα μια μονοτικη τενια και μια μερα που το φορτιζα απο το λαπτοπ αρχιζε να περνει σπηθες ο ατμοποιητης και μετα πηγε να παρει φωτα μεσα στο σπιτι,αλλα τελικα προλαβα να το βγαλω απο την φορτιση και το πεταξα εξω μην γινει καμια βλακεια παλι.

λογικα θα εμπαινε το υγρο στο κουμπι/τσιπακι γιαυτο θα προεκυψε το προβλημα

anyway

θα ηθελα την προταση σας για κανενα mod-subohm tank(αμα παιρνει και κεραμικες αντιστασεις καλα θα ηταν) σε vfm

μαρεσει γενικοτερα η αερατη τζουρα του 0.5 που επαιρνε το aio

οσο για λεφτα,δεν ξερω 50ε ειναι λιγα? :/

για αγορες απο fastech δεν μπορω λογο capital κτλ.

ευχαριστω :)

• Like 1
Δημοσ.

Εμ γι'αυτό δεν κάνουμε τέτοιες λύσεις στο ηλεκτρονικό, πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο :( Ναι, πιθανότατα πέρασε υγρό στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσαν οι 0.5 θα πρότεινα Cubis ή Cubis Pro, δεν έχει κεραμικές, αλλά παίρνουν τις ίδιες με το ΑΙΟ (προσωπικά θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τις 0.25 notch). Αν θέλεις κεραμικές ψάξε για απόψεις για τον Ultimo της ίδιας εταιρείας, δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά ακούω καλά λόγια. Για μοντάκι το Pico, διακριτικό και με τις κεφαλές των Cubis σίγουρα δε θα χρειαστείς πάνω από 75W. Ακόμα και στον Ultimo να πας, που η 0.5 του είναι maximum rated στα 90 και η 0.25 στα 80 λογικά θα παίζει άριστα στα 70-75.

Για κάτι παραπάνω από τα 75W αναγκαστικά πας σε μοντάκι δύο μπαταριών (Cuboid π.χ.) αλλά θα σου βγει πολύ παραπάνω, ακόμα και μεταχειρισμένο. Περιμένεις όμως και άλλες προτάσεις γιατί προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλές συσκευές για να σχηματίσω άποψη.

Υπολογίζεις και εξτρά για μπαταρίες (καλύτερα δύο, για να έχεις και καβάτζα, Sony VTC5, LG HE4 ή HG2, Samsung 25R ή 30Q, ρίξε και μια ματιά στο τόπικ, οι πιο αξιόπιστες μάρκες έχουν προταθεί πολλές φορές).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...