giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5 Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό). Καμία άλλη πρόταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θέλω να κάνω ένα δωράκι σε άτομο που χρησιμοποιεί Cubis με την 0.5 Σκέφτηκα για Triton Mini, όμως και δεν υπάρχει FastTech (κάτι που θα με βόλευε για να το βάλω στη δική μου παραγγελία), και κάπως με χαλάει ότι παίρνει 2ml (βασικά, κυρίως αυτό). Καμία άλλη πρόταση; Joyetech Ultimo φιλε μου κοιτα το εγραψε η joyetech παλι
warlock9_0 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν? επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω? μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo
zacharis1955 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν? επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω? μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc5a-flat-top.html https://www.fasttech.com/products/1421/10001638/1281903 / http://www.a-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=502 https://www.fasttech.com/products/0/10002304/2355100-authentic-xtar-vc4-4-slots-li-ion-ni-mh-premium https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/xtar-xp4-4-channel-charger-detail.html / http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5051&gclid=CPasmNPavs4CFSco0wodirMGxQ
NobodyRankXV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Έχει κανένας το Mage rta ? Ελλάδα μόνο στο xsmokers το βλέπω
discoboyminimal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 περασα προχθες απο τον τασο..e-smokers .. εκατσα να δω τι καινουργιο ειχε φερει, ειχα και τον dripper μαζι μου , και δωστου το ντουμανι... δοκιμασα διαφορα πραγματα οπως 1)suicide bunny - mothers milk n cookies 2)quikie - strawberry milk 3)the milkman (και αυτο αγορασα , μαλακια εκανα) 4)the currios 5)ruthless - cookie monsta 6)carotz cake και διαφορα αλλα.. το 1) και το 2) φοβερα υγρα. το πρωτο θυμηζε unicorn milk και μπισκοτα , ενω το δευτερο , ηταν μια πανδεσια απο φραουλες..και σαντιγι??. πολυ ομορφη γευση!! μετα απο τοσες δοκιμες ...βλεποντας το ρολοι , και καταλαβαινοντας οτι ο τασος επρεπε να ειχε κλεισε 40 λεπτα πριν , λεω φερε το the milkman να φυγω.. και φτανω σπιτι..και στησε ξανα στησε...γιατι δεν εχω ωραια γευση??? ξανα! στησε ξανα.. δεν εφτεγαν τα στησιματα..αλλα το υγρο..ηταν μαπα ποτε ξανα 200δοκιμες μαζεμενες.. 2
stratigos24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 @disco Το mother's milk από eco vape το έκανες (το έχεις κάνει);
discoboyminimal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 @disco Το mother's milk από eco vape το έκανες (το έχεις κάνει); εχω ακουσει καλα λογια για το milf's milk , (mothers milk @ ecovape) αλλα οχι δεν το βρηκα ποτε να το δοκιμασω 1
stratigos24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό. (στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm). 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Α οκ, εμένα μου άρεσε πολύ, το είχα πάρει 3 φορές σε 30αρι. Αν το βρεις ρίξε του μια δοκιμή. Σε gs air με 0.75ohm το έκανα και ήταν πολύ καλό. (στον bellus με μονή αντίσταση 1ohm με χτύπαγε αρκετά εμένα.. 6αρι το είχα το υγρό... και στο ego aio με 0.6 ή 1 ohm πάλι χειρότερα το απέδιδε για τα γούστα μου σε σχέση με τον gs air 0.75ohm). θα το χω στο watching list 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν? επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω? μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo http://www.gearbest.com/samsung-30q-_gear/ http://www.gearbest.com/diy-parts-and-tools/pp_122249.html?gclid=CIbj-9rus84CFcEy0woddgcD3Q
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 έχω παραγγείλει και περιμένω istick pico με melo 3 και ψάχνω μπαταρίες και φορτιστή γιατί δεν τα έβαλα στην αρχική παραγγελία καταλήγω σε lg hg2 που βλέπω να λένε σχεδόν παντού, από φορτιστή τι προτάσεις υπάρχουν? επίσης επειδή βλέπω οτι στο skroutz παίζουν διπλάσιες τιμές, κάποιο site? το nkon βλέπω συχνά αλλά έχει πολύ out of stock και μια ακόμα απορία, το melo έρχεται με δύο coils τι διάρκεια ζωής να περιμένω από αυτά? να πάρω ανταλλακτικά από την αρχή να έχω? μήπως να πάρω και ένα RTA ή δεν αξίζει ξερω γω αν δεν είχε σταλεί ήδη το πακέτο άνετα άλλαζα το melo 3 με το καινούριο lemo Εγω εχω δυο απο αυτη και αυτο τον φορτηστη για το pico,αλλα ενα μηνα το εχω και δε μπορω να σου πω σε βαθος χρονου αν θα ειναι οκ.Ακομη στο τεσταρισμα ειμαι. Παντος τα ampere ειναι ικανοποιητικα για έλεγχο θερμοκρασιας. Διαρκεια των κεφαλων ειναι περιπου 10 με 15 μερες αναλογα με την χρηση/καταναλωση.Με τον melo που ειναι sub-ohm ατμοποιητης και θα παιζεις σε ψηλα watt,στο 10ημερο σε βλεπω να τα αλλαζεις. Ο Lemo ειναι επισκευασιμος ατμοποιητης και δε δεχεται ετοιμες κεφαλες/coils,θα πρεπει να τις φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις,ενω ο melo περνει και ετοιμες κεφαλες,αλλα και επισκεβασιμες κεφαλες(που φτιαχνεις μονος σου τις φυτιλοαντιστασεις ). 1
warlock9_0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 ο lemo 3 παίρνει και έτοιμες του melo, θα δείξει αν μου τη βαρέσει να τον τσιμπήσω thanks για τη μπαταρία και το φορτιστή, θα τα έχω στο νου μου
thenamnamnam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Γεια χαρα ειχα το joyetech aio για κανα δυο βδομαδες μεχρι που μου επεσε απο το τραπεζι και εσπασε λιγο το γυαλι,του εβαλα μια μονοτικη τενια και μια μερα που το φορτιζα απο το λαπτοπ αρχιζε να περνει σπηθες ο ατμοποιητης και μετα πηγε να παρει φωτα μεσα στο σπιτι,αλλα τελικα προλαβα να το βγαλω απο την φορτιση και το πεταξα εξω μην γινει καμια βλακεια παλι. λογικα θα εμπαινε το υγρο στο κουμπι/τσιπακι γιαυτο θα προεκυψε το προβλημα anyway θα ηθελα την προταση σας για κανενα mod-subohm tank(αμα παιρνει και κεραμικες αντιστασεις καλα θα ηταν) σε vfm μαρεσει γενικοτερα η αερατη τζουρα του 0.5 που επαιρνε το aio οσο για λεφτα,δεν ξερω 50ε ειναι λιγα? :/ για αγορες απο fastech δεν μπορω λογο capital κτλ. ευχαριστω 1
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εμ γι'αυτό δεν κάνουμε τέτοιες λύσεις στο ηλεκτρονικό, πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο Ναι, πιθανότατα πέρασε υγρό στο εσωτερικό.Αν σου άρεσαν οι 0.5 θα πρότεινα Cubis ή Cubis Pro, δεν έχει κεραμικές, αλλά παίρνουν τις ίδιες με το ΑΙΟ (προσωπικά θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τις 0.25 notch). Αν θέλεις κεραμικές ψάξε για απόψεις για τον Ultimo της ίδιας εταιρείας, δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά ακούω καλά λόγια. Για μοντάκι το Pico, διακριτικό και με τις κεφαλές των Cubis σίγουρα δε θα χρειαστείς πάνω από 75W. Ακόμα και στον Ultimo να πας, που η 0.5 του είναι maximum rated στα 90 και η 0.25 στα 80 λογικά θα παίζει άριστα στα 70-75.Για κάτι παραπάνω από τα 75W αναγκαστικά πας σε μοντάκι δύο μπαταριών (Cuboid π.χ.) αλλά θα σου βγει πολύ παραπάνω, ακόμα και μεταχειρισμένο. Περιμένεις όμως και άλλες προτάσεις γιατί προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλές συσκευές για να σχηματίσω άποψη.Υπολογίζεις και εξτρά για μπαταρίες (καλύτερα δύο, για να έχεις και καβάτζα, Sony VTC5, LG HE4 ή HG2, Samsung 25R ή 30Q, ρίξε και μια ματιά στο τόπικ, οι πιο αξιόπιστες μάρκες έχουν προταθεί πολλές φορές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις