Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοτε κακως δεν τον ειχα στις επιλογες μου  :-D

Εχω και τον cubis ο οποιος παει αρκετα καλα και ηθελα και ενα δευτερο να δω πως πανε.

Επισης αν υπαρχει καποιος αλλος στην ιδια κατηγορια θα ηθελα να τον δοκιμασω και αυτον.

https://www.fasttech.com/products/0/10011884/2906200-authentic-eleaf-gs-tank-bottom-coil-clearomizer + https://www.fasttech.com/products/2906100​
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θέλεις παρόμοια εμπειρία με ναυτίλο τότε δοκίμασε τον GS Tank που πρότεινε ο zach ή τον Triton Mini που για εμένα είναι μια σκάλα καλύτερος, ειδικά ο mini παίρνει και τις ίδιες κεφαλές ;)

Δημοσ.

Tις μπαταρίες που σου ακύρωσαν παράγγειλε τες εδώ:

Σίγουρα original, έξοδα αποστολής 6.24  € όσες και να πάρεις...

Πολύ καλές είναι και αυτές: http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc5a-flat-top.html

να σε καλα φιλε μου παρηγγειλα της nikon και αναμενω

Δημοσ.

Μετά από πολλές δοκιμές και κάμποσο σύρμα και βαμβάκι πεταμένο βγήκε κάτι καλό...

Διπλο kanthal 0.4 στριμενο για joyetech bf rba στα 0.45ohm.

Μεγάλη παραγωγή ατμού και καλή γεύση. Μείον ότι στις απανωτές τζουρες ζεσταίνεται εύκολα και ρουφάει γρήγορα υγρό και μπαταρία.

post-217392-0-57437800-1470776917_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω εδω και μια μερα το ego aio και ειναι πραγματικα εκπληκτικο . Υπαρχει ενα μειονεκτημα ομως.. Το υγρο τελειωνει πααααρα πολυ γρηγορα και δεν ξερω το γιατι.. πηρα τo American Stars   Blue Magic.. Δηλαδη σκεφτομαι οτι αν βγω για ποτο θα μου τελειωσει στη μεση της βραδιας και δεν ειναι οτι τραβηξα 100 τζουρες , το πολυ να πηρα 50 .. σε διαστημα 3-4 ωρων

Δημοσ.

Ειναι λογο οτι περνει μονο 2 ml υγρο και χει 0.6 αντίσταση αμα βαλεις μια μεγαλύτερη θα κερδίσεις σε κατανάλωση αλλα θα χασεις σε ντουμανια...

Πηρα την προηγουμενη βδομαδα την relax τρομερή γεύση την αγαπησα με την μια αλλα αυτην την supreme πραγματικα δεν την μπορω μου ρχετε να την ριξω στον νεροχύτη.. Πρωτον μου φαίνεται πολυ βαρια δευτερον δεν μπορω να ξεχωρισω ιδιετερα τις γευσεις τριτον με μπουχτιζει με την μια.. Και ολα αυτα σε ενα ταπινο ατμοποιητη της nobacco τον ostria με mod τον eleaf stick 30w.

Επισης πηρα και την natura το frozen fruits πιπιλα το χω κανει αποδίδει τρομερη γευση στον toptank με αντίσταση 0.5 clapton.. Ειναι κυριολεκτικά ιδιο με την κοκκινη halls..

Λεω να κανω μια μινι αναβάθμιση και μα βαλω κανενα ναυτιλο στον istick 30w..

Θελω κατι με μικρη καταναλωση πολυ καλη γευση και ποιο σφιχτό απο τον toptank

Δημοσ.

παιδες δεν εχω ιδεα...λεω να ξεκινησω ητ για θεμα οικονομιας.... κανω γενικα ελαφρυ καπνο ..καπνιζω αρκετα.... old holborn blondie me rizzla ασημενια .... τι σετακι και τι καπνο προτεινετε? μιλαω για φουλ οικονομικη λυση...ετσι για το τεστ..... οποιος γνωριζει θα βοηθουσε

Δημοσ.

Ειναι λογο οτι περνει μονο 2 ml υγρο και χει 0.6 αντίσταση αμα βαλεις μια μεγαλύτερη θα κερδίσεις σε κατανάλωση αλλα θα χασεις σε ντουμανια...

Πηρα την προηγουμενη βδομαδα την relax τρομερή γεύση την αγαπησα με την μια αλλα αυτην την supreme πραγματικα δεν την μπορω μου ρχετε να την ριξω στον νεροχύτη.. Πρωτον μου φαίνεται πολυ βαρια δευτερον δεν μπορω να ξεχωρισω ιδιετερα τις γευσεις τριτον με μπουχτιζει με την μια.. Και ολα αυτα σε ενα ταπινο ατμοποιητη της nobacco τον ostria με mod τον eleaf stick 30w.

Επισης πηρα και την natura το frozen fruits πιπιλα το χω κανει αποδίδει τρομερη γευση στον toptank με αντίσταση 0.5 clapton.. Ειναι κυριολεκτικά ιδιο με την κοκκινη halls..

Λεω να κανω μια μινι αναβάθμιση και μα βαλω κανενα ναυτιλο στον istick 30w..

Θελω κατι με μικρη καταναλωση πολυ καλη γευση και ποιο σφιχτό απο τον toptank

Για ποσα ohm μιλαμε ωστε να εχω λιγοτερο καταναλωση αλλα και λιγο λιγοτερο ντουμανακι χαχα , αλλα η καταναλωση ειναι αυτη που με ενδιαφερει πολυ..

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα χθες πηγα απο το vapeland για να δοκιμασω καμια γευση ωστε να ξεκινησω. Δοκιμασα καπνικες μονο και οχι πολλες. Δοκιμασα καποιες της Wanted, της Halo Purity και της Vaporart. Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινα και τιποτα το ιδιαιτερο απο θεμα γευσης και οπως μου ειπε το παλικαρι φταιει το οτι λογω του τσιγαρου δεν μπορω να καταλαβω ακομα γευση και οτι θα χρειαστω καμια βδομαδα χωρις κανονικο τσιγαρο για να αρχισω να νιωθω. Οποτε πηρα το British Tobacco με 8mg νικοτινη ισα ισα για να ξεκινησω και αργοτερα θα ψαχτω περισσοτερο. Επισης το ηλεκτρονικο με καιει λιγο στις πρωτες τζουρες και οπως μου ειπε φταιει οτι καπνιζα ποσα χρονια και θα στρωσει και αυτο. Τι να πω μακαρι.

Τωρα οσο αφορα την χρηση του ηλεκτρονικου. Το istick το εχω ρυθμισει στα 9.5 watt μιας και ετσι μου ειπε ο φιλος. Τωρα το γιατι ακριβως δεν το ξερω μιας και ειμαι και ασχετος. Το modακι με βολευει στο χερι αρκετα και γενικα μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Ο nautilus πολυ καλος και οι τζουρες του ειναι οντως τσιγαρισιες. Εχει 4 τρυπουλες και εγω τον εχω στην πιο μεγαλη για αρχη. Γεμισα το δοχειο (5ml) χθες το μεσημερακι και τωρα ειναι ελαχιστα πιο πανω απο τα 3ml.

Αυτα εχω να πω μιας και εχει περασει μια μερα μονο. Θα ηθελα βεβαια να μου πειτε μερικες συμβουλες (ακομα και για τα πιο απλα πραγματα) ως προς την χρηση, το γεμισμα και τον καθαρισμο του ηλεκτρονικου για να μην κανω τιποτα λαθος και το καταλαβω πολυ μετα. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Για ποσα ohm μιλαμε ωστε να εχω λιγοτερο καταναλωση αλλα και λιγο λιγοτερο ντουμανακι χαχα , αλλα η καταναλωση ειναι αυτη που με ενδιαφερει πολυ..

Δοκιμασε 1.2 για αρχή

Δημοσ.

πλάκα πλάκα mtl ατμοποιητής τόσο καλός όσο ο cubis υπάρχει ή θα μείνουμε σε αυτόν για πάντα? (μόνο οι αντιστάσεις που έχω καβάτζα φτάνουν για κανά μισό χρόνο)

Δημοσ.

Για MTL θεωρώ τον Triton Mini με αντιστάσεις ναυτίλου καλύτερο, that is πιο σφιχτό και ίσως με καλύτερη γεύση ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα χθές έναν justfog (κλασσική μάρκα μου ε? :P) q16.

H ποιότητα κατασκευής είναι καλή (μια σκάλα πάνω σε αυτό τον τομέα είναι ο justfog s14 λόγω του ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ ο q16 όχι), παίρνει τις ίδιες αντιστάσεις που παίρνει και ο s14 (1.6ohm μόνο) και η γεύση και το ντουμάνι που δίνει είναι μια χαρά. Το καλό του σε σχέση με τον s14 είναι ότι έχει λίγο μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα (όχι για πνευμονικές όμως).

Σαν τιμή και απόδοση θα τον πρότεινα και αυτόν εύκολα (μου κάθονται και καλά οι αντιστάσεις τους), η λειτουργεία του είναι απροβλημάτιστη, σκασίματα 0, υγρό στο στόμα 0, διαρροές 0 κλπ. Ένας πολύ καλός ατμοποιητής λοιπόν για mouth to lung και προσωπική άποψη, πολύ καλύτερος από gs (air/tank/ms/m) και nautilus mini. Η τιμή θεωρώ πώς είναι οκ με βάση τις δυνατότητες και την τιμή του ανταγωνισμού σε αυτή την κατηγορία.

Aρνητικό γενικά είναι πώς μόνο στο 310.gr μπορείς να προμηθευτείς αντιστάσεις τους, γιατί μόνο αυτός φέρνει αυτά τα μοντέλα.

Τον ατμίζω σε μια μπαταρία ego-t που θεωρητικά (με βάση τα όσα λέει η εταιρεία) βγάζει σταθερά 3.7v από την αρχή μέχρι το τέλος και δουλεύει ο άτμοποιητής πολύ καλά.

Edit: Για προτίνετε ''δροσερά'' υγρά τώρα για το καλοκαίρι, με φρούτα και άλλα τέτοια, χωρίς αν γίνεται βανίλιες και τρελές γλύκαδες.. (σε normal τιμές...), χωρίς βανίλια, καρύδα και απαλό χτύπημα (νικοτίνη 6 και κάτω από 6 ακόμα καλύτερα)

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα ένα 7 sins της 7 και ένα sundance της innovation (εδώ την πάτησα λίγο.. Δέκα ευρώ για 20μλ ενω νόμιζα ότι ήταν 30μλ)

Ωραίο το sundance, έχω κάνει κάνα μισάωρο μέχρι ώρας, φρούτα του δάσους λέει και μανγκο. Το πήρα σε 3 νικοτίνη, χτύπημα πολύ απαλό. 30pg 70vg είναι.

Για το 7 sins θα γράψω άλλη στιγμή ώστε να το έχω ατμισει και λίγο... από τη δοκιμή στο κατάστημα καλό φάνηκε.

Edit: Αφού έκανα μέσα σε 2 ώρες τα 2ml που είχα βάλει από το sundance στον q16, έβαλα και το 7 sins. Πολύ καλό και αυτό, δροσερό, λεμόνι, μανταρίνι, μέντα λέει. Κάποιοι λένε δεν καταλαβαίνουν τη μέντα.. ναι, είναι σε χαμηλή ένταση, αλλά σου αφήνει στο στόμα αυτή τη δροσιά της αρκετά στο τέλος και για μένα είναι ακριβώς στην ένταση που πρέπει. Βέβαια παίζει και ρόλο αρκετά ο ατμοποιητής. Στον q16 πάντως τα παίρνω καλό αποτέλεσμα.

Αυτό που λέω για το ότι παίζει ρόλο ο άτμοποιητής:

Έχω κάνει πχ smoke x after 8 στον q16 και στο ego aio (1ohm αντίσταση). Στον q16 βγαίνει πιο πολύ το καπνικό κομμάτι και η σοκολάτα, στο ego aio βγαίνει η σοκολάτα και το καπνικό κομμάτι ελάχιστα.

Και σε φίλο μου που του έδωσα να δοκιμάσει και από τα 2 χωρίς να του πω τί και πώς, μου έδειξε τη μπαταρία με τον q16, ότι εκεί δηλαδή του άρεσε πολύ πιο καλά.

Σε ένα άλλο υγρό μπορεί να συμβεί το αντίθετο, όλα είναι και θέμα γούστου, κάποιου μπορεί να του άρεσε πιο καλά στο aio το smoke x.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Έκανα την βλακεία σήμερα και εσπασα το γυαλί από το toptank mini και έχω μείνει χωρίς ατμοποίητη.Τα νεύρα μου κρόσσια......

Γνωριζει κανένας μαγαζί ηλεκτρονικού τσιγάρου αν υπάρχει Πλαταμωνα Λαρισας,Νεοι Πόροι, ή ακόμα λιτωχωρο ..

Βρίσκομαι στα Μεσαγγαλα και βαριεμε να κατεβω κάτω.

Επίσης αν κάποιος φίλος είναι από την περιοχή που ανεφερα και έχει κάποιον ατμοποίητη για πούλημα ας μου στηλει ένα Πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...