Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προτιμάτε ss316l ή kanthal? Χρησιμοποιούσα kanthal αλλά πήρα τώρα να δοκιμάσω ένα ss  και η γεύση δεν έχει καμία σχέση. Δεν καταλαβαίνεις το άρωμα και σου μένει μόνο μια γλυκιά γεύση από τα PG/VG. Έχω κάνει κάτι λάθος ή έτσι είναι τα πράγματα?

Από ότι διάβασα πάντως και σε ξένα φόρουμ η ss είναι αρκετά πιο κάτω στο θέμα της γεύσης...

κατι ειναι λαθος για να μην καταλαβαινεις γευση.

εγω στην αρχη ειχα φαει κολημα και ελεγα σε ολους "παρτε SS να σωθειτε!" χαχαχα.

καλο ειναι το ss , καλη γευση , καλουτσικο TC , ευκολοκαμπτο. απλα πρεπει να πετυχεις και καμια καλη ποιοτητα.η να αγοραζεις κουλουρες , μαρκας.

για μενα αν δεν ειναι a1=SS , ειναι a1>SS και εννοω 316L και 317. εχω κανει και 304 και 316 απλο.

η διαφορες ειναι..βασικα δεν τις καταλαβαινεις..χααχαχα

πλεον εχω ξενερωσει και με τα ni200 , nife , ti01-02 , στεινω αποκλειστικα με kanthal και 3 στα 10 στησιματα μου κανω ss 316l/317.

• Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ειχα παραγγειλει απο fasttech το istick tc 40w και τον nautilus 5ml στις 21/7 με singapore post και σημερα τα παρελαβα. Με μια πρωτη ματια το istick φενεται καλης ποιοτητας και ειναι αρκετα μαζεμενο. Ο nautilus απο την αλλη ειναι γκουμουτσα, αλλα βεβαια ηθελα να περνει 5ml οποτε λογικο. Οριστε και 2 εικονες μεσα στο κουτακι τους:

IMG_20160805_102845.jpg

IMG_20160808_111620.jpg

Αυριο λογικα θα με παει ενας φιλος σε ενα μαγαζι να δοκιμασω γευσεις και να μου πει τα κολπα. Καλη μου αρχη λοιπον.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ειχα παραγγειλει απο fasttech το istick tc 40w και τον nautilus 5ml στις 21/7 με singapore post και σημερα τα παρελαβα. Με μια πρωτη ματια το istick φενεται καλης ποιοτητας και ειναι αρκετα μαζεμενο. Ο nautilus απο την αλλη ειναι γκουμουτσα, αλλα βεβαια ηθελα να περνει 5ml οποτε λογικο. Οριστε και 2 εικονες μεσα στο κουτακι τους:

IMG_20160805_102845.jpg

IMG_20160808_111620.jpg

Αυριο λογικα θα με παει ενας φιλος σε ενα μαγαζι να δοκιμασω γευσεις και να μου πει τα κολπα. Καλη μου αρχη λοιπον.

με γεια σου λοιπον!

Θα με ενδιεφερε να μου πεις εντυπωσεις, ιδιως αν βγαζει τσιγαρισιες τζουρες,

Τον περιμενω και εγω σε λιγες ημερες και τον πηρα για αυτο το λογο...

Δημοσ.

Θα σου πω φιλε μου μολις γινει η δοκιμη. Απλα να ξερεις οτι δεν εχω ξανακανει ηλεκτρονικο οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης με αλλους ατμοποιητες.

Δημοσ.

καλησπερα παιδες , εχω καποια ερωτηματα σχετικα με το fasstech . εκανα πριν 2 μερες καποιες παραγγελιες . αντιστασεις υγρα   νεο mod  ατμοπιοιητη και μπαταριες . τα υγρα και οι αντιστασεις εχουν φυγει  μου εχει ερθει και το Track number τα υπολοιπα ομως βλεπω υπαρχει καποιο προβλημα 

εδω και η φωτογραφια

kbf4sz.png

επισης σε μια παραγγελια κατα λαθος εκανα παραγγελια στην αποστολη και τσεκαρα με NL θα εχω κανενα θεμα με τελωνειο λετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδες , εχω καποια ερωτηματα σχετικα με το fasstech . εκανα πριν 2 μερες καποιες παραγγελιες . αντιστασεις υγρα   νεο mod  ατμοπιοιητη και μπαταριες . τα υγρα και οι αντιστασεις εχουν φυγει  μου εχει ερθει και το Track number τα υπολοιπα ομως βλεπω υπαρχει καποιο προβλημα 

εδω και η φωτογραφια

kbf4sz.png

επισης σε μια παραγγελια κατα λαθος εκανα παραγγελια στην αποστολη και τσεκαρα με NL θα εχω κανενα θεμα με τελωνειο λετε;

Θα σου τα στείλουν αργότερα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το τελωνείο...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

οκ να σε  καλα γιατι ψιλο ανγχωθηκα 

Αν κάτι δεν το έχουν σε στοκ, σπάνε την παραγγελία σε 2 μέρη και σου στέλνουν πρώτα αυτά που είναι ετοιμοπαράδοτα.

Γράφει πότε περίπου περιμένουν νέα κομμάτια, αλλά δεν είναι πάντα 100% ακριβές.

Με τις μπαταρίες μόνο δεν ξέρω αν θα έχεις θέμα, εγώ έχω μείνει στο ότι το Fasttech δεν στέλνει πια μπαταρίες εδώ και κάποιους μήνες, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. Πιθανών να σου στείλουν μήνυμα και να στο πούνε και οι ίδιοι, για refund ή κάποιο gift certificate.

Για τελωνείο κτλ. πάντως δεν υπάρχει περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω φιλε μου μολις γινει η δοκιμη. Απλα να ξερεις οτι δεν εχω ξανακανει ηλεκτρονικο οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης με αλλους ατμοποιητες.

οχι δεν θελω συγκριση, μονο να τεσταρεις αν ειναι πλουσιο και ευκολο σε τσιγαρισιο ατμο.

Γενικα αν εισαι ευχαριστημενος και τι δεν σου εκατσε καλα.

Δημοσ.

εδω και η φωτογραφια

kbf4sz.png

Αμα δεις σου λεει πως το μοντακι 8α ειναι διαθεσιμο στις 10/8 και το subtank στις 18/8...Παρηγγειλα και εγω τον suntank προχτες αλλα επειδη θα αργουσε αλλαξα χρωμα σε μαυρο που ειναι διαθεσιμο στις 10/8 και μου εκαναν refund το ποσο...Eπισης την μπαταρια στην εχουν ακυρωσει

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν θελω συγκριση, μονο να τεσταρεις αν ειναι πλουσιο και ευκολο σε τσιγαρισιο ατμο.

Γενικα αν εισαι ευχαριστημενος και τι δεν σου εκατσε καλα.

Ο Ναυτίλος είναι πιθανότατα ο πιο δημοφιλής ατμοποιητής που βγήκε ποτέ και με τις περισσότερες πωλήσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ενώ οι περισσότεροι ατμοποιητές έχουν ένα διάστημα 1-3 μηνών όπου πωλούνται και μετά

θεωρούνται "απαρχαιωμένοι", αυτός είναι ο μοναδικός που δεν έχει σταματήσει να πωλείται και να προτείνεται συνεχώς από την στιγμή που κυκλοφόρησε (πριν 2.5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, που είναι ΑΙΩΝΑΣ για ατμιστικό προιόν).

Με διαφορά η πιο σφικτή τζούρα που μπορείς να βρεις σε ατμοποιητή και ποιοτική κατασκευή.

10άδες χιλιάδες κόσμου τον έχουν πάρει και δύσκολα να βρεις κάποιον που έμεινε εντελώς απογοητευμένος.

Δημοσ.

Αν κάτι δεν το έχουν σε στοκ, σπάνε την παραγγελία σε 2 μέρη και σου στέλνουν πρώτα αυτά που είναι ετοιμοπαράδοτα.

Γράφει πότε περίπου περιμένουν νέα κομμάτια, αλλά δεν είναι πάντα 100% ακριβές.

Με τις μπαταρίες μόνο δεν ξέρω αν θα έχεις θέμα, εγώ έχω μείνει στο ότι το Fasttech δεν στέλνει πια μπαταρίες εδώ και κάποιους μήνες, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. Πιθανών να σου στείλουν μήνυμα και να στο πούνε και οι ίδιοι, για refund ή κάποιο gift certificate.

Για τελωνείο κτλ. πάντως δεν υπάρχει περίπτωση.

Επικοινώνησα με αυτους το πρωι και κάτι ανέφεραν σχετικα με της μπαταρίες και επειδή δεν ξέρω αγγλικά δεν έβγαλα άκρη .υποθέτω οτι για να λές όπως και το παιδί ποιο κάτω οτι δεν στέλνει μάλλον πάω για άκυρο .το πολύ πολύ να παραγγειλω απο το άλλο site ουτως η άλλως θέλω και εναν φορτιστή
Δημοσ.

Επικοινώνησα με αυτους το πρωι και κάτι ανέφεραν σχετικα με της μπαταρίες και επειδή δεν ξέρω αγγλικά δεν έβγαλα άκρη

Επικοινώνησα με αυτους το πρωι και κάτι ανέφεραν σχετικα με της μπαταρίες και επειδή δεν ξέρω αγγλικά δεν έβγαλα άκρη .υποθέτω οτι για να λές όπως και το παιδί ποιο κάτω οτι δεν στέλνει μάλλον πάω για άκυρο .το πολύ πολύ να παραγγειλω απο το άλλο site ουτως η άλλως θέλω και εναν φορτιστή

Tις μπαταρίες που σου ακύρωσαν παράγγειλε τες εδώ:

Σίγουρα original, έξοδα αποστολής 6.24  € όσες και να πάρεις...

Πολύ καλές είναι και αυτές: http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc5a-flat-top.html
  • Like 1
Δημοσ.

κατι ειναι λαθος για να μην καταλαβαινεις γευση.

εγω στην αρχη ειχα φαει κολημα και ελεγα σε ολους "παρτε SS να σωθειτε!" χαχαχα.

καλο ειναι το ss , καλη γευση , καλουτσικο TC , ευκολοκαμπτο. απλα πρεπει να πετυχεις και καμια καλη ποιοτητα.η να αγοραζεις κουλουρες , μαρκας.

για μενα αν δεν ειναι a1=SS , ειναι a1>SS και εννοω 316L και 317. εχω κανει και 304 και 316 απλο.

η διαφορες ειναι..βασικα δεν τις καταλαβαινεις..χααχαχα

πλεον εχω ξενερωσει και με τα ni200 , nife , ti01-02 , στεινω αποκλειστικα με kanthal και 3 στα 10 στησιματα μου κανω ss 316l/317.

Τι να σου πω φίλε, προς το παρόν κάνω δοκιμές ακόμα. Το κακό με το kanthal είναι ότι έχει μεγάλη αντίσταση και για χαμηλά ohm θες πολύ χοντρό σύρμα ή λίγες σπείρες...

Επίσης ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Είχα χάσει το επιστόμιο από ένα υγρό και επειδή είχε μείνει λίγο το άφησα στο ντουλάπι έτσι. Μετά από 10 μέρες που το δοκίμασα δεν είχε τόσο έντονη γεύση. Γίνεται πάντα αυτό και με την πάροδο του χρόνου χάνεται η γεύση ή να φταίει το καπάκι που έλειπε;

Δημοσ.

Ο Ναυτίλος είναι πιθανότατα ο πιο δημοφιλής ατμοποιητής που βγήκε ποτέ και με τις περισσότερες πωλήσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ενώ οι περισσότεροι ατμοποιητές έχουν ένα διάστημα 1-3 μηνών όπου πωλούνται και μετά

θεωρούνται "απαρχαιωμένοι", αυτός είναι ο μοναδικός που δεν έχει σταματήσει να πωλείται και να προτείνεται συνεχώς από την στιγμή που κυκλοφόρησε (πριν 2.5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, που είναι ΑΙΩΝΑΣ για ατμιστικό προιόν).

Με διαφορά η πιο σφικτή τζούρα που μπορείς να βρεις σε ατμοποιητή και ποιοτική κατασκευή.

10άδες χιλιάδες κόσμου τον έχουν πάρει και δύσκολα να βρεις κάποιον που έμεινε εντελώς απογοητευμένος.

τοτε κακως δεν τον ειχα στις επιλογες μου  :-D

Εχω και τον cubis ο οποιος παει αρκετα καλα και ηθελα και ενα δευτερο να δω πως πανε.

Επισης αν υπαρχει καποιος αλλος στην ιδια κατηγορια θα ηθελα να τον δοκιμασω και αυτον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...