Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα τέτοιο με 4 μπαταρίες αλλά σε μηχανικό series σαν το Noisy Cricket θέλω, να καταλάβω άτμισμα επιτέλους!

Τι 'ναι αυτές οι φλωριές τα regulated;; Πάω στοίχημα πως δεν τα πιάνει καν τα 400 κανονικά, τίποτα 360 με το ζόρι θα πιάνει.

Άτμισμα είναι αυτό;;

PS: Get on my level.

:D :D

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, βάσεις υγρών από πού αγοραζετε συνήθως? Δεν έχω θέμα με αγορές εκτός Ελλαδας.

Επίσης ποιον ατμοποιητη θα προτεινατε για ΤΣΙΓΑΡΙΣΙΕΣ τζουρες αλλά που να παίρνει ετοιμες αντιστάσεις; (τύπου kayfun)

Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση σας.Πρωτα απο ολα καπνιζω 3 χρονια και προτιμω το στριφτο λογω οτι μου φαινεται οτι παιρνω καλυτερη και γεματη τζουρα.Οντως ψαχνω κατι σαν "στυλο" , σαν αυτο που μου στειλατε http://www.e-smokers.gr/shop/ilektronika-tsigara-main/joyetech-ego-aio/ .

Σήμερα κλείνω μια εβδομάδα με το συγκεκριμένο starter kit, είμαι φοβερά ευχαριστημένος και μια εβδομάδα δεν έχω στρίψει τσιγάρο (κάπνιζα 10 χρόνια περίπου Van Nelle μπλε, 20-25 τσιγάρα την ημέρα) και ούτε καν μου έχει έρθει να κάνω τσιγάρο. Νταξ, στις σημαντικές για μένα φάσεις (το πρωί με τον καφέ, με μπύρα, μετά το φαγί) μου έρθει η κίνηση να στρίψω τσιγάρο, και όχι να κάνω.

Αλλά μέχρι στιγμής το έχω αντικαταστήσει πλήρως το στριφτό, με AIO με ικανοποιεί και γουστάρω.

Πήρα και το ijuststart+ της eleaf, να έχω μέτρο σύγκρισης και για δοκιμές υγρών, αλλά βρίσκω πολύ καλύτερο το AIO.

Για υγρά τώρα, καλύτερα να δοκιμάσεις (καπνικά για την αρχή) και να βρεις κάτι που σου αρέσει και να σε κρατάει όλη μέρα και να μην σε κουράζει. Με την νικοτίνη επίσης, θα το βρεις μόνος σου. Εγώ δοκίμαζα αρχικά με 12άρα νικοτίνη καθώς από εκεί και πάνω προτείνουν όλοι στους νέους ατμιστές που προσπαθούν να το κόψουν, αλλά μου φαινόταν σαντέ άφιλτρο, πολύ βαρύ. Σε 6άρα που είμαι τώρα, είμαι μια χαρά προς το παρόν. Θα το βρεις μόνος σου το υγρό, υπομονή και δοκιμές.

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες, απόψεις για Limitless RDTA; :D

ε βεβαια..πηρες τωρα 400watt μοντακι , και θες να μας την λες με τα ντουμανια σου..

πανε παρε εναν Τ2 και ασε τα rdta

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα προχτές το έψηνα να πάω να πάρω καμιά ego και έναν gemini mini να θυμηθώ τα παλιά, μιας και το ΑΙΟ θα πάει για πούλημα <3

Well, είμαι ανάμεσα στον theorem και τον limitless, τείνω προς τον δεύτερο λόγω χωρητικότητας. 

Από την άλλη θέλω να αρχίσω να παίζω με την RBA του TFV αλλά μάλλον θα τα κάνω μαντάρα και θα γεμίσω υγρά παντού, ο σχεδιασμός των εν λόγω RDTA ίσως είναι καλύτερος για εμένα ως αρχάριο στα builds.  :ph34r:

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από πολύ ψήσιμο κατέληξα στον Limitless Plus, είναι ήδη στον δρόμο.

Όλα τα reviews που είδα ήταν διθυραμβικά, το στήσιμο και το βαμβάκωμα είναι γελοίο, οπότε why not;

Αν τελικά αποφασίσεις για Limitless, πάρε τον Plus, όχι τον απλό, βελτιώνει πολλά στραβά του πρώτου.

Το μόνο καλό είναι ότι ο απλός είναι στην μισή τιμή του Plus.

Δημοσ.

παιδια έκανα παραγγελία από fasttech απο τις 25-7 και δεν μου έχει έρθει κάτι ... να αρχίζω να ανησυχώ?

Ούτε καν 2 βδομάδες δεν έχουν περάσει δηλαδή...; :D

Στο Fasttech παραγγέλνεις και το ξεχνάς, αν έρθει στις 3 βδομάδες είσαι τυχερός.

Μέχρι και 2.5 μήνες έχει κάνει να έρθει παραγγελία (κάτω υπό ειδικές συνθήκες βέβαια).

Από Αθηναίους διαβάζω ότι πολλές φορές σε 15 μέρες το έχουν στα χέρια τους.

Εδώ Θεσσαλονίκη που είμαι, επειδή πρώτα πάει Αθήνα και μετά ξαναπερνάει όλη την διαδικασία που πέρασε

στην Αθήνα στο τοπικό ταχυδρομείο, ποτέ δεν έχει έρθει πριν τις 3 βδομάδες.

Αν δεν περάσει μήνας, μην αρχίσεις να αγχώνεσαι. Εξάλλου έχεις tracking number, ανά πάσα στιγμή μπορείς να δεις που είναι το δέμα σου.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια έκανα παραγγελία από fasttech απο τις 25-7 και δεν μου έχει έρθει κάτι ... να αρχίζω να ανησυχώ?

Πρέπει να περιμένεις στην καλύτερη περίπτωση τουλάχιστον 3 εβδομάδες, η τελευταία μου παραγγελία  (6/7) έχει φθάσει αισίως στην τέταρτη και ακόμα περιμένω ...

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα προχτές το έψηνα να πάω να πάρω καμιά ego και έναν gemini mini να θυμηθώ τα παλιά, μιας και το ΑΙΟ θα πάει για πούλημα <3

Well, είμαι ανάμεσα στον theorem και τον limitless, τείνω προς τον δεύτερο λόγω χωρητικότητας. 

Από την άλλη θέλω να αρχίσω να παίζω με την RBA του TFV αλλά μάλλον θα τα κάνω μαντάρα και θα γεμίσω υγρά παντού, ο σχεδιασμός των εν λόγω RDTA ίσως είναι καλύτερος για εμένα ως αρχάριο στα builds.  :ph34r:

τον theorem τον εχω δοκιμασει , τον ειχα 2 μερες , και με τα notch coils (οπως ειχα ξαναπει) εβγαζε απιστευτες γευσεις και ντουμαναρες.

και με απλα build παλι σπερνει.

για τον limitless δεν εχω ιδεα. ας τον παρει ο baator (να φαει φολα χαχαχα) , να μας πει τι παιζει

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά προτιμάτε ss316l ή kanthal? Χρησιμοποιούσα kanthal αλλά πήρα τώρα να δοκιμάσω ένα ss  και η γεύση δεν έχει καμία σχέση. Δεν καταλαβαίνεις το άρωμα και σου μένει μόνο μια γλυκιά γεύση από τα PG/VG. Έχω κάνει κάτι λάθος ή έτσι είναι τα πράγματα?

Από ότι διάβασα πάντως και σε ξένα φόρουμ η ss είναι αρκετά πιο κάτω στο θέμα της γεύσης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...