akpe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Το ίδιο ακριβώς πάθαινα και εγώ με υγρά της Nobacco... ποιό υγρό κάνεις;
CROM271 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αυτη τη στιγμη φτιαχνω μονος μου. Βαζω 10ml ατμιστικης βασης atmoslab balanced (PG/VG) με 20 mg νικοτινη (αυτην δηλαδη) και 10 ml ατμιστικης βασης atmolab mist (VG only) με 0 mg νικοτινη (αυτην δηλαδη). Σε αυτην την βαση (20ml συνολικα) ριχνω περιπου 15 σταγονες βανιλια της flavourart αυτη τη στιγμη... Τις ιδιες διαρροες ειχα παντως και με το bebeca και με το tribeca. Λες να ειναι θεμα υγρου? Να μην ειναι τοσο πηχτα δηλαδη και να ''φευγουν''? Καλα στον thor κατι αλλο τρεχει γιατι δεν κραταει καθολου υγρο αν τον αφησω για ωρες. Ισως να ειναι αυτο που ειπε o ScarletK, αν και γενικως δεν τους παρασφιγγω τους ατμοποιητες...
CROM271 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Στις δυο τελευταιες φορτισεις εχω προβλημα με την spinner. Την βαζω προχτες το βραδυ να φορτισει και την αλλη μερα που παω να την βγαλω (μετα απο καμια δεκαρια ωρες, ενω κανονικα φορτιζει σε 4 ωρες) το φωτακι ειναι ακομα κοκκινο. Το βγαζω και η μπαταρια τελειωσε μεσα στην ημερα, επομενως δεν ειχε φορτισει πληρως. Χτες την εβαλα παλι για φορτιση και σημερα ακομα δεν ειχε πρασινο φωτακι. Τα επαιξε η μπαταρια? Ειναι για αλλαγη? Α μια αλλη μπαταρια που εχω φορτιζει κανονικα, αρα δεν φταιει ο φορτιστης...
Rush13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Έχω αυτό. http://www.etsigaro.net/index.php?main_page=product_info&cPath=2_20&products_id=173&zenid=313b38ae7a7021e26285c7ada3047389Με μια μικρή μπαταριούλα της Life. Με εναν άλλο ατμοποιητη που έχω της Life που ειναι με φιλτράκια μου βγάζει καλύτερη γευση απο αυτόν πάνω , απλα όχι τοσο δυνατή. Λέτε άμα αλλάξω ατμοποιητή να πάρω καλύτερα αποτελέσματα?
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 CROM271, μήπως έχει «μπει» μέσα ο πόλος της και δεν κάνει καλή επαφή με τον φορτιστή; Δοκίμασε να τον σηκώσεις ελάχιστα με μια καρφίτσα, ή αν είσαι κοντά πήγαινε στο κατάστημα που την πήρες να την δουν, γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο και συμβαίνει αρκετά συχνά με τις μπαταρίες τύπου ego. Rush13 σίγουρα, η γεύση, η ποσότητα ατμού, το χτύπημα και γενικός η όλη εμπειρία εξαρτάται κυρίως από τον ατμοποιητή αλλά και από την μπαταρία. Υποψιάζομαι πως η μπαταρία της Life που λες είναι κάπως έτσι και όντως αυτές δουλεύουν καλύτερεα με φιλτράκια, γενικά οι καλύτερες μπαταρίες για τους Black Mamba/(CE4 νομίζω είναι) είναι αυτού του τύπου.
pournaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Προφανως και δεν φτανει η μπαταρια για να "ξυπνησει" σωστα η αντισταση του ce4. Κι εγω που χρησιμοποιω ce4 το ειδα σε ενα pass through, το οποιο συνδεμενο πανω σε ενα hub στο πισι μου (στο οποιο φορτιχω πανω κινητα, εχω tv κλπ), μολις τραβαγα τζουρα γειωναν μεχρι και τα ledακια του hub.
lary7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αφου διαβασα σχεδον ολο το νημα ψηθηκα και παρηγγειλα και εγω. Πηρα το πακετο του Vivi Nova Clearomizer kit 1x3, με μια μπαταρια Joyetech eGo Twist 1000mAh και καποια υγρα απο F.A. Μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με καποια μικρα μονο θεματακια, ο ατμοποιητης χανει λιγα υγρα απο το σπειρωμα της μπαταριας καθε φορα που τον βγαζω για φορτιση, μπορω να κανω κατι για αυτο; Επισεις οταν βγαλω την κεφαλη για να αλλαξω αντισταση μπορω να τον πλυνω με χλυαρο νερο, γενικα πως καθαριζει αυτο το πραμα; Ειδα σε εναν φιλο το delirium και μου αρεσε το μικρο μεγεθος, σκεφτομαι να παραγγειλω και μια ποιο μικρη κεφαλη, εχει κανεις καμια αξιοπιστη προταση;
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Τα υγρα ειναι υδατοδιαλυτα. Το βαζεις κατω απο την βρυση, και τσου, πεντακαθαρο
παπι Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εμεινα απο μπαταρια, και πηρα πακετο ( πρωτογονα τσιγαρα). Θεεεεεεεεεεε μου, τι αηδια ειναι το τσιγαρο... Πωωωω. 2
Neo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ατμιζουμε και υποστηριζουμε http://youtu.be/7I-jYaJ0Z_k 1
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Χτες ξέμεινα από ατμοποιητή και κεφαλές, είχα συμπληρώσει το όριο μου στα τσιγάρα σήμερα, και αφού κόντεψα να πάθω στερητικό αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία σε έναν Aspire BDC που είχα πάρει για να δοκιμάσω και καθόταν εδώ και μέρες. Γενικά δεν τα πήγαινα πολύ καλά με τους bottom coil, οπότε δεν περίμενα και πολλά. Μου την έδιναν κυρίως δυο πράγματα, ο αισθητά πιο κρύος ατμός και το γεγονός πως πάντα είχα διαρροές στην αναπλήρωση. Αλλά μετά από δυο ώρες χρήσης του Aspire το μόνο που μπορώ να πω είναι ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ! Βγάζει σχετικά ζεστό ατμό, σε σχέση με άλλους bottom coil (λόγω της διπλής αντίστασης μάλλον). Δεν έχει ίχνος διαρροής, ούτε όταν τον γυρίζω ανάποδα για να γεμίσω, μάλλον λόγω του σχεδιασμού της υποδοχής του drip tip και του ίδιου του drip tip. Εχουν και τα δυο έναν «θάλαμο» (περιγραφή fail αλλά οκ) για να συγκρατεί το υγρό που τυχόν διαρρέει όταν τον γυρίζουμε για αναπλήρωση: Η κεφαλή που έχω είναι στα 1.8Ω και την ατμίζω στα 4.2V, γύρω στα 9W χωρίς θεματάκια. Δοκίμασα και στα 4.8V και πάλι δεν είχα καμένο, αλλά είπα να μην το ρισκάρω. Βγαίνει σε τρία μεγέθη/τύπους, σε Vivi Nova για mods, και σε CE5 και Mini Vivi Nova για μπαταρίες eGo. Ο τύπου Mini Vivi Nova χρειάζεται και ένα δαχτυλιδάκι για μπαταρίες eGo ώστε να φαίνεται πιο όμορφος, όπως βλέπετε και στις εικόνες. Το ίδιο το δαχτυλίδι παίζει και τον ρόλο του ρυθμιστή ροής αέρα. Το μόνο που μένει να δούμε είναι η διάρκεια ζωής της κεφαλής. Λογικά θα κρατήσει παραπάνω από εβδομάδα, συνήθως τότε τις αλλάζω προληπτικά, ακόμα και να μην έχουν πτώση απόδοσης, αλλά την πρώτη θα την τελικιάσω να δω πόσο πιάνει. Ακόμα και στην εβδομάδα να θέλει αλλαγή πάντως, μετά από σχεδόν ένα χρόνο μάλλον βρήκα νέο ατμοποιητή.
Neo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γενικά για μενα οι bottom coil αποδίδουν καλύτερα και γευση,εχω εναν προ τανκ μινι που τον ευχαριστιεμαι οσο τους επισκευασιμους! Αρκει να σου αρεσει και η αερατη τζουρα παντα,εγω ce4 ας που με τιποτα νιωθω σαν μου χεις χωσει φιτιλι στο στομα καθολου γευση! Α προσεχε να παίρνει αερα γιατι φιλος με τον ιδιο ειχε πολυ σφιχτα τα δαχτυλιδια και ειχε υπερ τροφοδοσια με αποτελεσμα να σταζει και να καιει αντιστασεις.
stamatinho Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα.Γνωριζω οτι εχουν γινει καποιες προτασεις σε παλιοτερα ποστ. Ειμαι καπνιστης 10 χρονια κοντα,τωρα κανω καπνο καμελ 17ρι και των τελειωνω σε 1μιση μερα. Πριν ενα μηνα αποφασισα να το κοψω μαχαιρι αλλα την 3η μερα το ξανα επιασα. Θελω λοιπον να το ριξω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο μονο,και να πεταξω το κανονικο.Και για λογους υγειας αλλα και για οικονομικους. Υπαρχει λοιπον καποια καλη προταση κοντα στο 50ευρω? Αν γινεται θελω λιγο αναλυτικα στο τι να αγορασω γιατι δεν εχω ιδεα. Επισης μετα την αγορα θα βρισκω ευκολα ανταλακτικα,τι χρειαζεται να αλλαζω και καθε ποσο καιρο. Δε μου αρεσουν οι γευσεις,θελω οσο το δυνατο να ειναι ουδετερο σαν κανονικο τσιγαρο.Επισης να τραβαω ευκολα τζουρα. Αν καποιος μπορει να στειλει λινκ και να μου πει 2 πραγματα να ξερω θα του ειμαι ευγνωμων. Να πω οτι υπαρχει εδω κοντα που μενω μαγαζι με ειδη καπνιστου αλλα δεν ξερω τις μαρκες παιζουν και ποσο ακριβα θα ειναι και μου πιασει το κ0λ0. Υ.Γ Ενας φιλος μου ειχε παρει ενα και του ερχοταν υγρο στο στομα,δεν ξερω τη μαρκα ηταν.Ελπιζω να μην εχω τετοια θεματα κ εγω. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
eSATA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Διάβασε αυτή την κατηγορία στο φορουμ του e-kapnisma.gr. Καμια 15αριά θέματα είναι αλλά θα λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις