Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για το vtcmini 75w εχω αγοραση δύο τεμάχια μπαταρίας lg dbhg21865.

Πάνω από 10 φορτίσεις δεν έχω κάνει και αυτές πάντα σε εξωτερικό φορτιστη d4

Χθες ενώ την έβαλα από το φορτιστη με πλήρη φόρτιση (της φορτιζω αργά - 8 ώρες) όταν την έβαλα επάνω στο mod έδειχνε κάπου στην μέση.

Σήμερα παρατήρησα ότι και ή δεύτερη μπαταρια να πέφτει πολύ γρήγορα.

Είναι δυνατόν να χάλασαν ή μπαταρίες τόσο γρήγορα?

Π ως μπορώ να ελενξω αν αυτες που αγορασα είναι γνήσιες (9 ευρώ) ή τίποτα κινεζικές.

Όπως φαίνεται στην φωτο άρχισαν τα γράμματα να σβήνουν.

Και τέλος θέλω να ρωτησω ή κεφαλή νικελίου που δουλεύει μόνο θερμοκρασία τι καλύτερο προσφέρει με της κλασικές αντιστασεις.

post-177457-0-24395200-1469984177_thumb.jpg

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από που τις αγόρασες; Μήπως από έναν τύπο στο FB που πουλάει αβέρτα;

Δεν είναι φυσιολογικό για αυτές ειδικά τις μπαταρίες η εν λόγω συμπεριφορά.

Δοκίμασέ τες και σε άλλο mod για επιβεβαίωση και πες μας.

Όταν τις βάζεις πίσω στον D4 για φόρτιση όντως έχει πέσει η τάση τους;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες, δύο ερωτήσεις με δύσκολες απαντήσεις, από έναν "συμβατικό" χρήστη ηλεκτρονικού τσιγάρου (αγοράζω ετοιμες αντιστάσεις και δεν θέλω ντουμανια):

1) Ποιό ηλεκτρονικό mod θα προτεινατε που να δέχεται 2 μπαταρίες; Ταξιδεύω συχνά και χρειάζομαι αυτονομία. Είχα ένα VTC αλλά χάλασε το κουμπί ατμισματος και γιαυτό θέλω να αποφυγώ αυτή τη μάρκα.

2) Δουλεύω τον Cubis γιατί δεν έχει διαρροές. Πολύ μέτρια γεύση όμως, και καίει συχνα αντιστάσεις. Ο προηγούμενος ατμοποιητης ήταν ο Kanger και έτρεχε υγρό ασταμάτητα. Ποιον ατμοποιητη θα προτεινατε που δεν έχει διαρροές και δίνει καλή γεύση;

ποσα λεφτα θεσ να δωσεισ συνολικα?

Και τέλος θέλω να ρωτησω ή κεφαλή νικελίου που δουλεύει μόνο θερμοκρασία τι καλύτερο προσφέρει με της κλασικές αντιστασεις.

τιποτα:D

• Like 1
Δημοσ.

Από που τις αγόρασες; Μήπως από έναν τύπο στο FB που πουλάει αβέρτα;

Δεν είναι φυσιολογικό για αυτές ειδικά τις μπαταρίες η εν λόγω συμπεριφορά.

Δοκίμασέ τες και σε άλλο mod για επιβεβαίωση και πες μας.

Όταν τις βάζεις πίσω στον D4 για φόρτιση όντως έχει πέσει η τάση τους;

@nikoskon από μαγαζί (Λαρισα)της αγορασα και έχω πετάξει την απόδειξη μάλιστα.

Για την τάση το γράφει ή οθόνη του d4 αλλά δεν το έχω δώσει σημασία καμία φορά,αν θυμάμαι καλά κάπου στα 3,2- 3,7v ;

Θα το κοιτάξω αύριο που θα βγάλω αυτήν που φορτιζω και βάλω την άλλοι.

Για δεύτερο mod χλωμό το κόβω αφού ή φίλοι είναι είτε ακαπνιστη ή κλασικοί καπνιστές :)

Αύριο θα ανεβασω της τιμες από της μπαταρίες

Παίζει να είναι σκαρτος ο μετχ d4 που πήρα?

Ή το άλλο σενάριο να έπεσα σε σκαρτο mod....αυτά που ρωταγα προηγούμενος (διάφορες κλπ) :)

@discoboyminimal δεν υπάρχει διαφορά σε γεύση - ντουμάνι στο ατμισμα;

Βλέπω μάλιστα ότι ειναι και λίγο ποιο ακριβές σε αγορα

Δημοσ.

Οι μπαταρίες έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι σκάρτες παρά ο φορτιστής.

Ή το τρίτο σεναριο Νικό που εγραψα μετά από επεξεργασία :)

Δημοσ.

καλημερα πλεον,

εχω ενα cubis με τον οποιο ειμαι ευχαριστημενος, πηρα για δοκιμη ενα Cleito και απαγοητευτηκα...

Αν μπορουσα θα τον χαριζα  :whistle:

Μαλλον δεν κανω κατι καλα εγω, να πω βεβαια οτι θελω ο ατμοποιητης να εχει σφιχτες τζουρες και οχι

πνευμονικες!!!

Τωρα σκεφτομαι να στραφω στον Aspire Nautilus, ειναι καλη σκεψη?

Σημειωτεων οτι το μοντ μου ειναι ενα cuboid.

• Like 1
Δημοσ.

ποσα λεφτα θεσ να δωσεισ συνολικα?

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω όριο στα χρήματα, εντός λογικών πλαισίων βέβαια, με 150-200 ευρώ νομίζω ότι θα έχω ένα καλό σετ ατμισματος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω όριο στα χρήματα, εντός λογικών πλαισίων βέβαια, με 150-200 ευρώ νομίζω ότι θα έχω ένα καλό σετ ατμισματος.

ΧΧΧL τύπο σε βρίσκω.... :). Φιλε

Σίγουρα με αυτά τα λεφτά φίλε θα πάρεις σούπερ mod που θα σε καλύψει φουλ.

Δημοσ.

@nikoskon από μαγαζί (Λαρισα)της αγορασα και έχω πετάξει την απόδειξη μάλιστα.

Για την τάση το γράφει ή οθόνη του d4 αλλά δεν το έχω δώσει σημασία καμία φορά,αν θυμάμαι καλά κάπου στα 3,2- 3,7v ;

Θα το κοιτάξω αύριο που θα βγάλω αυτήν που φορτιζω και βάλω την άλλοι.

Για δεύτερο mod χλωμό το κόβω αφού ή φίλοι είναι είτε ακαπνιστη ή κλασικοί καπνιστές :)

Αύριο θα ανεβασω της τιμες από της μπαταρίες

Παίζει να είναι σκαρτος ο μετχ d4 που πήρα?

Ή το άλλο σενάριο να έπεσα σε σκαρτο mod....αυτά που ρωταγα προηγούμενος (διάφορες κλπ) :)

@discoboyminimal δεν υπάρχει διαφορά σε γεύση - ντουμάνι στο ατμισμα;

Βλέπω μάλιστα ότι ειναι και λίγο ποιο ακριβές σε αγορα

Σήμερα 7:00 το πρωί μπηκε επανω στο mod μία μπαταρια με 4,20v και κράτησε μέχρι της 15:00.Συνολικα 298 τζουρες :) με μεσο χρόνο τζουράς 3.5 sec και ρυθμισμένο ή κεφαλή 1.5Ω στα 24.1w Ξαναμπηκε επάνω στο d4 δείχνοντας 3,24v.

Πριν από λίγες ημέρες (το είχα γράψει κιόλας) ή μία μπαταρία με έβγαζε οριακά μία ημέρα (7:00 -- 22:00) και από χθες άρχισε η κατρακύλα.

Όπως είχα αναφέρει κάνω αργή φορτιση 300mha για καλύτερη υγεία της μπαταρίας :)

Τεσπα

Είμαι για αγορά καινούργιας μπαταρίας παιδιά και αν ναι (την παρασκευή θα πάρω σίγουρα ακόμα μία καβατζα για της διακοπές) ποια προτείνεται για μεγάλη διάρκεια;

Μόνο όχι πάλι LG την έφαγα μία φορά

Δημοσ.

Σήμερα 7:00 το πρωί μπηκε επανω στο mod μία μπαταρια με 4,20v και κράτησε μέχρι της 15:00.Συνολικα 298 τζουρες :) με μεσο χρόνο τζουράς 3.5 sec και ρυθμισμένο ή κεφαλή 1.5Ω στα 24.1w Ξαναμπηκε επάνω στο d4 δείχνοντας 3,24v.

Πριν από λίγες ημέρες (το είχα γράψει κιόλας) ή μία μπαταρία με έβγαζε οριακά μία ημέρα (7:00 -- 22:00) και από χθες άρχισε η κατρακύλα.

Τεσπα

Είμαι για αγορά καινούργιας μπαταρίας παιδιά και αν ναι (την παρασκευή θα πάρω σίγουρα ακόμα μία καβατζα για της διακοπές) ποια προτείνεται για μεγάλη διάρκεια;

Αυτή τη στιγμή είμαι με VTC5 αποκλειστικά.

Ωστόσο εξαιρετική αυτονομία και ρεύματα με Samsung 25R και LG HE4 (κίτρινες).

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είμαι με VTC5 αποκλειστικά.

Ωστόσο εξαιρετική αυτονομία και ρεύματα με Samsung 25R και LG HE4 (κίτρινες).

και 30q δειτε

Δημοσ.

Τεσπα

http://eu.nkon.nl/review/product/list/id/1992/, αγόρασα οκτώ ( 4.72 € μεταφορικά όσες και να πάρεις), πάρα πολύ καλές...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μόνο ή μία μπαταρία τα έχει παίξει.

Χθες ή μία από της δύο κράτησε σχεδόν όλοι την ημέρα.

Το απόγευμα θα βγω αγορά για αναζήτηση.

Κατι άλλο που θέλω να ρωτησω.

Κάθε μέρα παίζω με δυο υγρά (γεύση) και βλέπω το ένα καλύτερη γεύση σε 24 w ,ενώ το Αγρινιο( και τα δύο τα κάνω μόνος μου) ποιο ανετο και γευστικό στα 21-21,5 w.

Που οφείλεται αυτό παιδιά γιατί και τα δύο σε βάση ειναι 50-50.

Δημοσ.

Αφού το Cuboid με άφησε (χάλασε ο πόλος - διαβάζει λάθος την αντίσταση) και μιας που το fire button του vtc mini κανει κόλπα (δεν λειτουργεί παντα), κοιταω για mod. Απο τη μια, η "πρώτη λύση" είναι vtc mini v2. Η άλλη λύση είναι κανένα eleaf istick tc με 2 μπαταριες. Χρησιμοποιώ τουλάχιστον 1μιση μπαταρία την ημερα, οποτε ή θα κουβαλάω παντα μαζί μου ή θα πάρω πάλι dual battery mod. Δεν έχω θέμα με τον όγκο.

Επειδή έχω όμως και κάνα δίμηνο να ασχοληθω, υπάρχει ίσως κάτι καινουριο που έχω χασει;

*Λόγω προσωπικής εμπειρίας, λέω αυτή τη φορά να αποφυγω joyetech.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...