Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

@Battor καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Ρωτησα για τα σύρματα αν γνωρίζεις γιατί όπως φαινεται στην φωτο το σύρμα για τον επισκευασιμος toptank mini ή άκρες του είναι αριστερά δεξιά,και όχι σαν αυτά που είχες προτείνεις στον φίλο (και τα δύο επάνω).

Εκτός αν όλα τα σύρματα βγαίνουν έτσι και μετά με λίγη πίεση τα αλλάζεις.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει κάνουν μάλιστα και αυτά που προτεινες αρχικά.

Για τον ατμοποίητη ρωτησα αν έχεις κάποια εμπειρία πάνω σε αυτόν ή τουλάχιστον αν τον έχεις δοκιμάσει.

post-177457-0-42691600-1469767869_thumb.jpg

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμουν χθες σε ένα "πανηγύρι" και κοίταζα κάτι γκατζετακια της κακιάς ώρας. Έρχεται κάποια στιγμή δίπλα μου ένας τύπος και ζητάει μια μπαταρία σαν και αυτή που είχε στο χέρι του(18650) και αφού τον ρωτάει ο πωλητής από τι είναι του λέει για ηλεκτρονικό τσιγάρο......Μπαταρία των 5 από πανηγύρι..Και ήταν παλικάρι 25 χρονών όχι κανένας μπάρμπας που θα πεις εντάξει δεν θα γνωρίζει ο άνθρωπος..

Είναι δυνατόν στις μέρες μας να έχει ο κόσμος ηλεκτρονικές συσκευές και να μην γνωρίζει απλά πράγματα όπως να χρησιμοποιεί αξιόπιστες μπαταρίες?

Τέτοια πάνε και κάνουνε και αν γίνει κανα μπαμ θα το παίζουν ένα μήνα τα κανάλια και όταν κυκλοφορούμε έξω θα μας κοιτάνε σαν τζιχαντιστες...

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά ενός νέου επισκευάσιμου ατμοποιητή. Είμαι κάτοχος του EVIC VTC MINI + TRITON MINI και σκέφτομαι να κάνω το βήμα για επισκευάσιμο. Τα βασικά κριτήρια είναι γεύση, μέγεθος, εύκολο στήσιμο με την λογική του αρχάριου. Κοιτάω τον Goblin Mini V2 αλλά θα προτιμούσα να ακούσω τις συμβουλές σας. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό μέσω Revolut. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

@Battor καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Ρωτησα για τα σύρματα αν γνωρίζεις γιατί όπως φαινεται στην φωτο το σύρμα για τον επισκευασιμος toptank mini ή άκρες του είναι αριστερά δεξιά,και όχι σαν αυτά που είχες προτείνεις στον φίλο (και τα δύο επάνω).

Εκτός αν όλα τα σύρματα βγαίνουν έτσι και μετά με λίγη πίεση τα αλλάζεις.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει κάνουν μάλιστα και αυτά που προτεινες αρχικά.

Για τον ατμοποίητη ρωτησα αν έχεις κάποια εμπειρία πάνω σε αυτόν ή τουλάχιστον αν τον έχεις δοκιμάσει.

Τα σύρματα δεν έχει σημασία πως είναι οι ακρούλες τους, τα φτιάχνεις εσύ όπως θες με λίγη πίεση όπως είπες.

Το υλικό και πόσα ωμ είναι μόνο μας ενδιαφέρει. Αν μιλάς για τον Cubis Pro, όχι, προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά ενός νέου επισκευάσιμου ατμοποιητή. Είμαι κάτοχος του EVIC VTC MINI + TRITON MINI και σκέφτομαι να κάνω το βήμα για επισκευάσιμο. Τα βασικά κριτήρια είναι γεύση, μέγεθος, εύκολο στήσιμο με την λογική του αρχάριου. Κοιτάω τον Goblin Mini V2 αλλά θα προτιμούσα να ακούσω τις συμβουλές σας. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό μέσω Revolut. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Serpent Mini. Ο πιο εύκολος επισκευάσιμος στο στήσιμο με διαφορά, φτηνός, πολύ καλή γεύση, μικρός σε μέγεθος και δεν χρειάζεται πολλά watts για να δουλέψει, ταιριάζει μια χαρά με το VTC Mini. 

https://www.fasttech.com/products/0/10018935/4613300-authentic-wotofo-serpent-mini-rta-rebuildable

• Like 3
Δημοσ.

Μια διευκρίνιση σχετικά με παντρεμένες μπαταρίες, είχα ρωτήσει πιο παλιά αλλά δεν βρίσκω την απάντηση.

Έχω τώρα το Cuboid μαζί με δύο ζεύγη παντρεμένων VTC5. Στο νέο μοντάκι δύο μπαταριών που περιμένω αυτές μπορώ να τις χρησιμοποιήσω κανονικά, έτσι; 

Μπορώ να τις χρησιμοποιώ και στα δύο μοντάκια παράλληλα, π.χ. τις χρησιμοποιώ στο Cuboid, τις φορτίζω, τις βάζω στο άλλο, κ.λπ. (πάντα τα ίδια ζευγάρια, 1+2 ή 3+4) ή καλό θα είναι να «παντρευτούν» και με το ίδιο το μοντ;

(δεν λέω ποιό περιμένω, έκπληξη, μόνο ο ντίσκο ξέρει χνιχινχνιχνιχνιχ)

Δημοσ.

Οι μπαταρίες παντρεύονται μεταξύ τους, όχι με την συσκευή. Μπορείς κανονικά να τις βάλεις σε άλλη συσκεύη από την στιγμή που λειτουργούν και φορτίζονται πάντα μαζί.

Αλλιώς όλοι αυτοί οι reviewers που έχουν 500 συσκευές θα θέλανε ένα βουνό μπαταρίες να τις δουλεύουν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Χθες ειχα παραλαβη  :-D  Kanger Cupti + διαφορα απο Cosmic fog, to Cupti ειναι κλασικο μοντακι, αλλα η γευση ειναι ιδια η και καλυτερη απο τοπτανκ Νανο/Μινι, οι νεες αντιστασεις δινουν πολυ καλυτερη γευση αν και παρατηρησα λιγοτερο ντουμανι, οχι οτι με ενοχλει. Για τα υγρα τι να πω, πραγματικα ειναι οτι καλυτερο δοκιμασα μεχρι τωρα σαν ατμιστης , ειδικα το Cryptonite ειναι το αγαπημενο μου ( καρπουζακι ). Ειναι λιγο ακριβα 20/30μλ αλλα πραγματικα το αξιζει.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια όλους σας έπεσε και το ανάλογο διάβασμα και κατάλαβα τι παίζει με της αντιστάσεις  και ολοκλήρωσα την παραγγελία μου, τώρα αναζητώ για φίλο κάποιο φτηνό μοντάκι που να δεχετε 18650 μπαταρίες τύπου κουτί tc η παραγγελία θα γίνει από FT.θα ήθελα και κάποια πρόταση για μπαταρίες 18650 3000mah+ η αγορά θα γίνει ebay η gearbest, 

Δημοσ.

Χρόνια πολεμάω να το κόψω το ρημάδι, αλλά τίποτα. Ολες οι προσπάθειες απέτυχαν, ούτε τούτο δω πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει.

Το έχω πάρει απόφαση, δεν κόβεται το κάπνισμα για μένα :(

Δημοσ.

Χρόνια πολεμάω να το κόψω το ρημάδι, αλλά τίποτα. Ολες οι προσπάθειες απέτυχαν, ούτε τούτο δω πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει.

Δοκίμασες και απογοητεύτηκες ή δεν έχεις δοκιμάσει καν; Πάρα πολύς κόσμος έχει καταφέρει να κόψει το κάπνισμα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού και πολύ ευκολότερα απ' ό,τι περίμενε. Αν παππούδες που κάνανε 3 πακέτα την μέρα επί 50 χρόνια το καταφέρανε, γιατί να μην μπορέσεις και εσύ;

• Like 2
Δημοσ.

Πόσα χρόνια; Περισσότερα από ...28; Τόσα χρόνια κάπνιζα και, ήδη από τον πρώτο χρόνο και κάτι, ήμουν minimum στα 2 πακέτα ημερησίως. Έκανα κατά καιρούς κάτι απελπισμένες προσπάθειες, αλλά το άρχιζα ξανά μετά από λίγες μέρες. Το μόνο που πέτυχε να με απαλλάξει από το κάπνισμα, είναι το ηλεκτρονικό: Το δοκίμασα πριν από 3 χρόνια και κάτι ψιλά και από τότε δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Για τα οφέλη που παρατήρησα δε, δεν το συζητάμε: άλλος άνθρωπος...

• Like 3
Δημοσ.

Μια διευκρίνιση σχετικά με παντρεμένες μπαταρίες, είχα ρωτήσει πιο παλιά αλλά δεν βρίσκω την απάντηση.

Έχω τώρα το Cuboid μαζί με δύο ζεύγη παντρεμένων VTC5. Στο νέο μοντάκι δύο μπαταριών που περιμένω αυτές μπορώ να τις χρησιμοποιήσω κανονικά, έτσι; 

Μπορώ να τις χρησιμοποιώ και στα δύο μοντάκια παράλληλα, π.χ. τις χρησιμοποιώ στο Cuboid, τις φορτίζω, τις βάζω στο άλλο, κ.λπ. (πάντα τα ίδια ζευγάρια, 1+2 ή 3+4) ή καλό θα είναι να «παντρευτούν» και με το ίδιο το μοντ;

(δεν λέω ποιό περιμένω, έκπληξη, μόνο ο ντίσκο ξέρει χνιχινχνιχνιχνιχ)

χαχαχαχαχαχα , μπορω να σε δωσω στεγνα αν θελω!! 

λοιπον

1)εδωσες ενα σωρο χρηματα. πανε παρε ενα φρεσκο σετακι μπαταριες

2)αν χρησιμοποιησεις καποιες απο τις παλιες , εννοειτε θα χρησιμοποιησεις σετακι μπαταριες. που ηταν ηδη παντρεμενες γιατι εχουν φαει τα ιδια ζωρισματα.

θεμα δεν θα εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ακόμα ντε, κάτσε να έρθει η ατμομηχανή αύριο, και με δίνεις στεγνά για το show off :D

Έτσι κι αλλιώς προγραμματίζω αναβάθμιση σύντομα (VTC6;!) απλά μέχρι τότε σκεφτόμουν να χρησιμοποιώ τον κύβο παράλληλα με τις ίδιες μπαταρίες.

Αν και αυτή η σκέψη εξανεμίστηκε σχεδόν αμέσως... μέρα με τη νύχτα η διαφορά στην απόδοση, περισσότερα σύντομα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και απο εμένα,

Κατα τον Μάρτιο έκανα την πρώτη μου απόπειρα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αγοράζοντας απο Nobacco: Ostria με Mas30
Το πείραμα κατέστη πετυχημένο για 3 μήνες χωρίς να ακουμπήσω τσιγάρο αλλά μετά για άλλους λόγους ξανακύλισα....

Θέλω να κάνω μια 2η προσπάθεια και είμαι στην αναζήτηση και για αναβάθμιση του τσιγάρου που έχω(αν εχει νοημα) και να πάρω καινούριο σετάκι απο εξωτερικό ώστε να χαρίσω το παλιό στον αδερφό μου.

Το budget μου είναι στο εύρος των 100€ και κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Γνωστός μου πρότεινε τα :

Aspire Triton 2 μαζί με Joyetech eVic VT 60W που βγαίνουν στα 70$ περίπου.

Να προχωρήσω με αυτά?

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.

παιδια που θα βρουμε το δεξι το τανκ??? helpppppp

το αριστερο ειναι 22 χιλιοστα ενω το δεξι ειναι 23! ειναι λιγο πιο χοντρο! και παραπανω υγρο κραταει και ποιο ποιοτικο ειναι!

Elijah-webMar-07-2014071.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...