Baator Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το Ipower ένα χειρότερο ποιοτικά Evic Vtwo είναι, μόνο αν ήθελα να γλυτώσω τα 15 δολλάρια θα το προτιμούσα. Το τελευταίο κιτ έχει μάπα ατμοποιητή και δεν έχεις και λόγο να πάρεις την παλιά έκδοση του Vtwo από την στιγμή που βγήκε το νέο. Το Pico Mega δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, αλλά λογικά καλό θα 'ναι αν είναι όπως το απλό Pico. Το αν θες εσωτερική ή εξωτερική μπαταρία εσύ θα το αποφασίσεις, εξωτερική σημαίνει εξτρά έξοδα για μπαταρίες και φορτιστές συν βάζε/βγάζε/φόρτιζε συνέχεια, εσωτερική σημαίνει ότι όταν κάποτε τα παίξει η μπαταρία σου, το μοντάκι πάει για φούντο. Με την διάρκεια ζωής που έχουν όμως, λογικά εσύ θα το βαρεθείς και θα πας σε κάτι άλλο πολύ πριν πάψει αυτό να λειτουργεί από μόνο του. Εγώ θα 'παιρνα το 3ο σετ, εύκολη επιλογή. Όλα σε ένα κιτ, καλός ατμοποιητής, καλό μοντ, καλή τιμή. Τα 3 πρώτα γενικά είναι όλα καλές επιλογές, δες και ποιο σου αρέσει και αισθητικά πιο πολύ, όλη την ώρα στο χέρι θα το 'χεις, είναι σημαντικό να σου αρέσει.
nikoskon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Guys αν και δεν είναι χώρος αγγελιών (αν το βάλω αγγελίες θα πάει άκλαφτο) όποιος ενδιαφέρεται, δίνω όσο τα πήρα από Fasttech τα εξής: Aromamizer Supreme (Silver) Griffin 25 top Airflow (Silver) κλειστός αμεταχείριστος UD Zephryrus V2 (Silver) αν κάποιος ενδιαφέρεται, μόνο πμ (για να μην χαλάσουμε το thread). Και οι 3 κομπλέ στα κουτιά τους. Όποιος τα πάρει και τους 3, δώρο 90ml Yaeliq - Banana Split (plus 10ml booster) που δε μου πολυκάθεται καλά στην γεύση.
alldaynews Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ένα update στα υγρά Yaeliq (Israel Captain & Banana Split). Δυστυχώς ακόμα γεύση δεν έχω πάρει παρόλο που όταν μυρίζω το υγρό στο μπουκάλι έχουν υπέροχο άρωμα. Θα τα αφήσω μερικές μέρες και θα επανέλθω. Προς το παρόν, χάλι μαύρο. Αν και δεν έχω πάρει από Yaeliq ξέρω πως θέλουν 1 μήνα ωρίμανση σίγουρα 1
alldaynews Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πήρα πριν λίγες μέρες απο fasttech τον Kayfun 5 sxk.Οτι και να πω είναι λίγο.Απίθανος κλώνος φαντάζομαι ο original θα είναι θεικός.Γεύσεις φοβερές.Διαφορά σε γεύση είδα και με τον corolla,Avocado,Τηλέμαχο-κλώνο.Είναι και για σφιχτή και αεράτη τζούρα.Βγήκε και το κιτ για ακόμη πιο σφιχτή τζούρα.Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα για όποιον θέλει επισκευάσιμο
nikoskon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είμαι κάτοχος του γνήσιου ΚF5. Ο λόγος που δίνω τα άνωθι, είναι αυτός. Φαντάσου τον Griffin δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον ανοίξω και να τον στήσω. Σαν ατμιστής θέλω γεύση και πνευμονικές (όχι απαραίτητα αεράτες). Ο Kayfun 5 είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Γευσάτος & πνευμονικός. Σίγουρα δεν είναι αεράτος αλλά είναι άνετος. Αν κάποιος έχει μάθει σε αεράτους ή σε τέρμα σφιχτούς, είναι ακριβώς το ενδιάμεσο. Για εμένα πέτυχε διάνα ο Svoemesto στην επιλογή αέρα και το MTL kit το θεωρώ απαραίτητο μόνο για όσους κάνουν τσιγαρίσιες. 2
discoboyminimal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είμαι κάτοχος του γνήσιου ΚF5. Ο λόγος που δίνω τα άνωθι, είναι αυτός. Φαντάσου τον Griffin δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον ανοίξω και να τον στήσω. Σαν ατμιστής θέλω γεύση και πνευμονικές (όχι απαραίτητα αεράτες). Ο Kayfun 5 είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Γευσάτος & πνευμονικός. Σίγουρα δεν είναι αεράτος αλλά είναι άνετος. Αν κάποιος έχει μάθει σε αεράτους ή σε τέρμα σφιχτούς, είναι ακριβώς το ενδιάμεσο. Για εμένα πέτυχε διάνα ο Svoemesto στην επιλογή αέρα και το MTL kit το θεωρώ απαραίτητο μόνο για όσους κάνουν τσιγαρίσιες. μια απ τα ιδια 2
dialitis93 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει άποψη για fasttech και πόσο περίπου κάνει να έρθει (όταν το προιον είναι στοκ)?
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 πολυ καλο site αμεση αποστολη sgpost 8 μερες απο τα υπολοιπα 10-14 μερες.σου στελνουν αμεσα φωτογραφια απο το πακεταρισμα που εχουν κανει μεσα στο site. 1
aGka8l Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ξέρει κανείς που θα βρω πατρα atmos lab ή umani 30 μελα? Ή έστω π να πάω από πατρα να πάρω σε τιμή υγρά ?
PseudonimoEl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπερα... Μετα απο τρεις μηνες με πολλα πειράματα στον toptank αποφάσισα να ασχοληθώ με την επισκευασιμη του.. Την οποια την έχασα και για να την παρω παλι θελω 16€.. Οποτε μπηκε η ιδεα του avocado 24 οπου κοστιζει 36 ευρω η απορια μου ειναι αξιζει να κανω την μεταβαση σε avocado η να μείνω με τον toptank και απλα να πάρω παλι την επισκευασιμη αντίσταση?
discoboyminimal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπερα... Μετα απο τρεις μηνες με πολλα πειράματα στον toptank αποφάσισα να ασχοληθώ με την επισκευασιμη του.. Την οποια την έχασα και για να την παρω παλι θελω 16€.. Οποτε μπηκε η ιδεα του avocado 24 οπου κοστιζει 36 ευρω η απορια μου ειναι αξιζει να κανω την μεταβαση σε avocado η να μείνω με τον toptank και απλα να πάρω παλι την επισκευασιμη αντίσταση? εμενα ο avocado δεν μου αρεσε , εκτος και αν θες να παιξεις με μονη αντισταση..και παλι δεν θα τον επερνα ομως.. καταρχην γιατι 16 ευρο για το επισκευασημο?? πλακα κανεις?? 5-6 ευρο εχει http://vapesearch.gr/searching?products=1&search=SUBTANK%20RBA#products αντε ελλαδα το βρηκεισ απο 7-10 ευρο. για μενα αν θες να παρεις dripper , γιατι dripper ειναι ο avocado , τοτε παρε η καναν magma (πολυ παλιος , αλλα εχει πολυ ωραια γευση!!) η παρε καναν velocity που ειναι n1 στα ντουμανια, και οι δυο παιζουν και μονη και διπλη αντισταση , οποτε θα σου κατσει λουκουμι για αρχη
PseudonimoEl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 12€ Εχει ο v2 αυτος που ειχα εγω αλλα λογο οτι μενω εκτος Αθηνών το να μου ρθει εδω που ειμαι θα χει μεταφορικα οποτε παλι τοσο θα μου ρθει... Επίσης 16 ευρω βρισκω και του protank την επισκευασιμη οπου περνει διπλή αντίσταση αλλα δεν γνωριζω αν ταιριάζει στον toptank..
dialitis93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καταλαθος στο fasttect εβαλα την default αποστολη και οχι της σινγκαπουρης... Θα αργησει πιο πολυ; Οτι πηρα ηταν στοκ...
deadlyrjim21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) μια βοήθεια παιδιά έχω το eleaf gs air και είναι σχετικά οκ με της 0.75 αντιστάσεις. θέλω να προχωρήσω σε αγορά κάποιου ατμο που να έχει 5ml και όπως το ψάχνω είδα αυτούς https://www.fasttech.com/products/3028/10016812/3722100-billow-v2-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer https://www.fasttech.com/products/3028/10022302/5145901-avocado-24-styled-rdta-rebuildable-dripping-tank https://www.fasttech.com/products/3028/10006473/3893200-kayfun-monster-v3-styled-rta-rebuildable-tank δεν θέλω να έχω διαρροές ούτε να πίνω υγρό, θέλω να έχει απλό στήσιμο και αντίσταση και βαμβάκι θα πέρνω έτοιμα. ποιον από αυτούς να επιλέξω? υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτούς που έβαλα αλλά και παράληλα οικονομικό? αυτή την περίοδο έχω το https://www.fasttech.com/product/3812802-mne-502-75w-tc-vw-variable-wattage-apv-box-mod δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα αυτο σαν σετ καλο ειναι? εχω κατι λαθος? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από deadlyrjim21
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παίδες. Λοιπόν σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα απ αυτά τα μαραφέτια... Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει λιγάκι ? γτ η αγορά είναι λίγο χαωτική.. Τι πρέπει να προσέξω ?? Ποιά είναι τα specs ?? Ποιές οι καλές μάρκες?? ΥΓ Η αγορά θα γίνει Αγγλία όπου και μένω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις