Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι για το θέμα διαρροές σε έναν ατμοποιητή, στο 99% των περιπτώσεων ευθύνεται ο χρήστης, είτε λόγω στησίματος και ποσότητας βαμβακιού που βάζει, είτε λόγω λάθος τρόπου γεμίσματος.

Βλέπω συνέχεια, ειδικά στο facebook, για υπερ-δημοφιλείς ατμοποιητές "απαράδεκτος, εντάξει, καλή γεύση, αλλά διαρροές παντού και συνέχεια, τον πέταξα, μακρυά παιδιά!".

Έχω αλλάξει/χρησιμοποιήσει καμιά 20αριά ατμοποιητές, τους έχω λιώσει όλους και ποτέ μα ποτέ δεν είχα ούτε σταγόνα διαρροή σε κανένα. Είτε είμαι ο υπερκωλόφαρδος, είτε δεν ξέρω τι άλλο παίζει.

Η προσωπική μου εμπειρία λίγα λέει φυσικά, αλλά όταν μιλάμε για τόσο δημοφιλείς ατμοποιητές όπως ο Subtank Mini π.χ., μου ακούγεται κάπως το ότι ο ατμοποιητής γενικά έχει πρόβλημα με διαρροές. Μιλάμε για έναν από τους 2-3 ατμοποιητές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Αν είχε θέμα και έκανε διαρροές, ε κάπου θα την είχε ψυλλιαστεί την δουλειά ο κόσμος.

Για κάθε ατμοποιητή τα ίδια, και μιλάω για ατμοποιητές που τους έχω στην κατοχή μου και τους έχω αλλάξει τα φώτα. "Ο Herakles Plus σκουπίδι μάγκες, διαρροές τρελές!". "Για πέταμα ο Starre Pro, όλο το τανκ μου αδειάζει".

Λυπάμαι, αλλά απλά, απλούστατα, δεν ξέρετε να τους γεμίζετε και δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ να δείτε ένα βίντεο για το πως γίνεται σωστά η αναπλήρωση του υγρού. Για επισκευάσιμους δε, ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα, κατά 99.9% το θέμα είναι στο πως βάζεις το βαμβάκι.

Υποθέτω πως υπάρχουν φυσικά και μούφα ατμοποιητές, κακοφτιαγμένοι και προβληματικοί εξαρχής.

Αλλά όχι ο Subtank Mini ή ο Crown ή ο οποιοσδήποτε ρε παιδιά.

Και η σιγουριά με την οποία κράζουν έναν ατμοποιητή στο facebook και το λένε σαν να είναι γεγονός που όλοι γνωρίζουν κάπου...τι να πω. " 'Νταξ, απλά μακρυά από (τάδε) μάγκες. Leakάρει σαν τρελός". Και μετά ανεβάζουν φώτος από τα builds τους και δεν ξέρεις να γελάσεις ή να κλάψεις.

Πήρα αφορμή από το σχόλιο του chrisxkar, δεν πάει προσωπικά σε αυτόν. Μπορεί να έπεσε σε ελαττωματικό, ξέρω 'γω, μπορεί όπως είπα εγώ απλά να είμαι κωλόφαρδος και να μην έτυχε να μου 'ρθει ποτέ ελαττωματικό προιόν. Απλά, αν έχετε προβλήματα με διαρροές, ρίχτε μια ματιά πρώτα σε κανά βίντεο, σε κανά φόρουμ πριν τον απαξιώσετε εντελώς τον ατμοποιητή σας. Κλείνετε πρώτα τις τρύπες εισαγωγής αέρα πριν τον γεμίσετε. Κλείνετε το juice control αν έχει. Μην τον γεμίζετε μέχρι τέρμα πάνω, αφήνετε μισό εκατοστό κενό αέρα επάνω. Αν είναι επισκευάσιμος, δείτε πως πρέπει να μπει το βαμβάκι και πόση ποσότητα, κάθε ένας είναι διαφορετικός και θέλει λίγο διαφορετική τεχνική, μόνοι σας είτε θα πρέπει να πειραματιστείτε 20 φορές μέχρι να το βρείτε, είτε την μια θα παίρνετε dry hits και την άλλη θα leakάρει.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά γνωρίζει κανενας αν ή κεφαλές του Subtank ταιριαζουν στο toptank mini ?

Ειχα γράψει και ποιο πριν ότι βρήκα μερικές εδω http://m.gearbest.com/coils-kanger-_gear/ και από τα σχόλια τους λένε δεν ταιριάζουν.Σε κάποια άλλα μαγαζιά που πουλάνε κεφαλές λένε ότι είναι και για τους δυο ατμοποίητες!!! Πχ ebay

Δημοσ.

το αν οι αντιστασεις ειναι επισκευασιμες το καθορίζει η κατασκευή του ατμοποιητή? ή ο τύπος της αντίστασης? (σορρυ είμαι πολύ νουμπ)

Δημοσ.

deadlyrjim21, έφερε σήμερα το fasttech τις 0.75 αντιστάσεις που ήθελες για τον GS.

https://www.fasttech.com/products/1/10012393/5367000-replacement-coil-head-for-eleaf-gs-air-series

το αν οι αντιστασεις ειναι επισκευασιμες το καθορίζει η κατασκευή του ατμοποιητή? ή ο τύπος της αντίστασης? (σορρυ είμαι πολύ νουμπ)

Η κατασκευή του ατμοποιητή, ναι. Κάποιοι παίρνουν μόνο έτοιμες, κάποιοι είναι καθαρά επισκευάσιμοι, δηλαδή αναγκαστικά εσύ τις φτιάχνεις και κάποιοι παίρνουν και έτοιμες, και έχουν ειδική κεφαλή όπου μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου.

Αν σε κάποιον ατμοποιητή γράφει "RTA" σημαίνει ότι είναι επισκευάσιμος, αλλά συνήθως με το όνομα τους μαθαίνεις μετά από λίγο καιρό, δεν είναι άπειροι αν και στην αρχή μπορεί να φαίνεται έτσι,συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ονόματα θα βλέπεις και θα ξέρεις ποιος είναι τι.

Δημοσ.

Ξερουμε καποιον ποιοτικο ατμοποιητη με μεγαλη χωριτικοτητα 5ml και να παιρνει και επισκευασιμες και μη;

Δημοσ.

Συνήθως αυτοί που παίρνουν και τα 2 δεν αποδίδουν τόσο καλά με το επισκευάσιμο κομμάτι όσο αυτοί που είναι καθαρά επισκευάσιμοι.

Οι μόνοι που μου έρχονται στο μυαλό έχουν πολύ αεράτη τζούρα και ίσως σου κακοφανεί σαν πρώτος ατμοποιητής.

Πρώτα δες πόσο σφικτή τζούρα θες και μετά αποφασίζεις για ατμοποιητή.

Οι TFV4 & TFV8 π.χ. παίρνουν και έτοιμες και έχουν και πολύ καλή επισκευάσιμη κεφαλή αλλά

σίγουρα δεν είναι για αρχάριο.

Ξεκίνα με κανέναν πιο απλό ατμοποιητή που παίρνει έτοιμες ή με κανέναν επισκευάσιμο που είναι εύκολος στο στήσιμο,

π.χ. ο Serpent Mini, πανεύκολος και φτηνός, με πιο ανθρώπινη τζούρα από τους 2 προηγούμενους που ανέφερα (+ το ότι έχει πολύ, πολύ μικρότερη κατανάλωση σε υγρό).

Ή δες για κανά καλό σετάκι που ταιριάζει περισσότερο σε αρχάριο, το Evic VTwo + Cubis που αναφέρθηκε μερικά ποστς πίσω π.χ. είναι εξαιρετική επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

σχετικά με το shipping.

από fasttech, με επιλογή την Singapore post, η παραγγελία έφυγε 13/7 και παρέλαβα σήμερα. 8 ημέρες μόλις! καθόλου άσχημα!

το θέμα είναι πως ενώ ήρθε το istick mini, οι μπαταρίες του, που παραγγέλθηκαν απο gearbest γιατί το fasttech δεν έστελνε ελλάδα, αγνοούνται.. ο tracking code δεν είναι καν καταχωρημένος..

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανένας να αναμείξει βάση PG/VG με χυμό από κάποιο φρούτο;(πχ καρπούζι που είναι και επίκαιρο)

Σκέφτομαι να κάνω κάποια δοκιμή αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.. :wacko:

edit: από όσο διάβασα δεν θα έχει αποτέλεσμα, κυρίως λόγω της ζάχαρης η οποία θα πρέπει να αφαιρεθεί σε συνθήκες εργαστηρίου...χμμ..

Δημοσ.

Βλέπω συνέχεια, ειδικά στο facebook, για υπερ-δημοφιλείς ατμοποιητές "απαράδεκτος, εντάξει, καλή γεύση, αλλά διαρροές παντού και συνέχεια, τον πέταξα, μακρυά παιδιά!".

Έχω αλλάξει/χρησιμοποιήσει καμιά 20αριά ατμοποιητές, τους έχω λιώσει όλους και ποτέ μα ποτέ δεν είχα ούτε σταγόνα διαρροή σε κανένα. Είτε είμαι ο υπερκωλόφαρδος, είτε δεν ξέρω τι άλλο παίζει.

Πολλοι παιζουν με styled επισκευασιμος οπως και εγω εχω και styled.Το προβλημα τους ειναι οτι συχνα ειτε εχουν θεμα με πιν connector,ειτε με το juice flow,ειτε ειναι τραγικα τα o rings, εξου και τα leakage.

Με την ευκαιρια να αναφερω οτι εχω πετυχει δυο μαγαζια τα οποια πουλουσαν κλονους ατμοποιητες,και μαιμου αντιστασεις για αυθεντικα οποτε προσοχη απο που αγοραζετε

Δημοσ.

Πολλοι παιζουν με styled επισκευασιμος οπως και εγω εχω και styled.Το προβλημα τους ειναι οτι συχνα ειτε εχουν θεμα με πιν connector,ειτε με το juice flow,ειτε ειναι τραγικα τα o rings, εξου και τα leakage.

Με την ευκαιρια να αναφερω οτι εχω πετυχει δυο μαγαζια τα οποια πουλουσαν κλονους ατμοποιητες,και μαιμου αντιστασεις για αυθεντικα οποτε προσοχη απο που αγοραζετε

Α, για κλώνους αλλάζει εντελώς το πράγμα, εκεί, ναι, γίνεται χαμός. Γι' αυτό λέμε ότι κλώνο σε ατμοποιητή είναι γενικά κακή ιδέα. Η διαφορά στην τιμή εξάλλου δεν είναι και τεράστια με τον αυθεντικό που να αξίζει να το ρισκάρεις.

Μόνο για dripper και πάλι για κλωνο-μοντέλο που έχει πουλήσει πολύ και έχει καλές κριτικές. Όταν το αυθεντικό έχει π.χ. 90 ευρώ και ο κλώνος 6, γιατί όχι...Ή για τον Kayfun 5 τώρα π.χ. Όταν η τιμή του αυθεντικού είναι απαγορευτική και βγει ένας αξιοπρεπής κλώνος που έχει κάνει πωλήσεις και έχει πάρει καλές κριτικές, αξίζει να το ρισκάρεις.

Δημοσ.

Διαβασα λιγο τις σελιδες και ειναι λες και διαβαζω για πυρηνικη φυσικη :D

Αν υπαρχει απαντηση στην ερωτηση : Πειτε μου ενα vfm (70 ευρω) πακετο το οποιο να ειναι οσο πιο κοντα γινεται σε κανονικο τσιγαρο (σε γευση αισθηση και ολα) ας απαντησει καποιος. Αν οχι να το ψαξω αλλιως. 

Και αλλη μια ερωτηση : Με τον πρωινο καφε, πως ειναι η αισθηση? :P

Δημοσ.

Παιδια εχω τον μελο 2. Μ αρεσει η σφιχτη τζουρα, ισα δηλαδη που αποκαλυπτεται η εισοδος αερα.

Ξερει κανεις απο ανοιχτη σε σφιχτη, μηπως ειναι καλυτερα να ριχνεις τα watt πχ; Η να τα ανεβαζεις; Πιο πολυ για σωστη λειτουργια του ατμοποιητη ρωταω, ασχετως με την αισθηση του καθενα.

Δημοσ.

Προσωπικα μεχρι τωρα το μονο που ικανοποιει πληρως σαν υγρο ειναι οτι εχει γευση καφε. Τα υπολοιπα που δοκιμασα μου αρεσουν μεν αλλα τα βαριεμαι ευκολα διοτι γλυκιζουν.

Οτι εχει γευση ουδετερη χωρις πολυ αρωμα η οτι φερνει πιο κοντα σε καπνο, ευπροσδεκτη η προταση σας.

Το virginia πχ της nobaco δεν μου αρεσει γλυκιζει. Βοηθατε γιατι δε μπορω να πεταω υγρα.

Το στανταρ μου ειναι γευσεις καφε αλλα θελω να βρω κ κατι αλλο να αλλαζω. Φρουτα μπισκοτα κτλ απαγορευονται.

Δημοσ.

Ψηφοφορια!!!
1)http://www.eleafworld.com/ipower/

2)http://www.eleafworld.com/istick-pico-mega/

3)http://www.joyetech.com/product/evic-vtwo-cubis-pro/

4)http://www.joyetech.com/product/evic-vt-full-kit/

upgradable firmware Εχουν και τα 4 !!! Η ψηφοφορια να γίνει με βάση το mod και οχι με βάση τους atomizers

Μόνο το pico παιρνει εξωτερική μπαταρία( 18650/26650 ) ! προτείνεται εσωτερική ή εξωτερική?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...