Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια απο fasttech ποια μεταφορικη επιλεγετε?

Εγώ φίλε μου έβαλα NL (ολλανδικό ταχυδρομείο) με χρόνο παράδοσης περίπου 15 εργάσιμες ημερες...ή κάπου εκεί :)

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη σημασία η μεταφορική, πάντα 2-3 βδομάδες κάνουν εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων που πάλι κωλοφαρδία είναι, όχι περισσότερο αποτελεσματική μεταφορική. Βάλε όποια να 'ναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να μου προτείνεται έναν καλό συνδυασμό ή kit(bugdet ~90 eyro ) και αν συμφέρει κάποιος να πάρει επισκευασιμη κεφαλή.

Σκεφτομαι ένα από τα δυο kit

http://www.atmosworld.gr/category-1/heavy-kit/joyetech-cuboid-150wcubis/

http://www.alterego.gr/alter-ego-evic-vtc-mini-a8.html

Ευχαριστώ

Δημοσ.

100 ευρώ το vtc mini με τον cubis, τον θεό τους δεν έχουνε εκεί στην alter ego, για γέλια και για κλάματα.

Και τα 2 καλά σετάκια είναι φίλε, και τα 2 θα σε καλύψουν και είναι υπεραρκετά για νέο ατμιστή.

Αν δεν τα βιάζεσαι πάρτα από Κίνα, με 40 ευρώ παίρνεις το σετάκι που το πουλάει 100 η alterego.

Τσέκαρε και το Istick Pico, επίσης καλό και δημοφιλές και ακόμα πιο φτηνό.

Συνήθως νέος χρήστης δεν πάει με την μία σε επισκευάσιμο για να μην μπει στα βαθιά κατευθείαν

και απογοητευτεί. Ότι συμφέρει, συμφέρει βέβαια, ειδικά αν αγοράζεις ανταλλακτικές αντιστάσεις από Ελλάδα που τις πληρώνεις 4 και

5 ευρώ την μία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρώτο σετάκι βγάζει παραπάνω watt απο ότι είδα , βέβαια δεν έχω ιδέα τι ρόλο πάιζουν στο άτμισμα..

επίσης θα ήθελα κάτι με δύο μπαταρίες για μεγάλη διαρκεια γιατι σκέφτομαι να κάνω εξολοκλήρου άτμισμα , κόβοντας το κάπνισμα.. (5000mAh)

Ξέρουμε κάνα καλό κινέζικο shop με paypal? 

Είδα εδώ ποιο προτείνουμε απο τα πρώτα 5? (το joyetch δεν μου το εμφανίζει :()

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από dialitis93
Δημοσ.

θα ήθελα κάτι με δύο μπαταρίες και δυστυχλως κανένα απο τα δύο δεν παίρνει δεύτερη

Fasttech.com, το Gearbest μόνο σαν λύση ανάγκης έχε το, δεν είναι απατεώνες αλλά σου βγάζουν την πίστη.

Με 2 μπαταρίες τσέκαρε το Ipv5, φτηνό και συσκευάρα (πολύ καλύτερη επιλογή από το Cuboid).

https://www.fasttech.com/products/3032/10011256/4295301

Μια καλή λύση αφού θες μεγάλη μπαταρία είναι και το Evic VTwo (όχι το μίνι).

Έχει εσωτερική μπαταρία 5000mah και είναι καλή συσκευή.

https://www.fasttech.com/products/4871604

Είναι και σε στοκ άρα θα στο στείλουν αμέσως, συν το ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ξεχωριστά μπαταρίες+φορτιστή.

Με τον Cubis επάνω 3 μέρες θα σου πηγαίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ που έχω το Evic VTwo mini και τώρα έχω μπαταρία 18650 3000mha 20Α μπορώ να βάλω μεγαλυτερη (αν υπάρχει και την σηκώνει το mod) για περισσότεροι αυτονομία ?
Τώρα βγάζω οριακά μία ημέρα και κάθε πρωί κούμπωνο μία καινούργια..

Επισης θελω (ξαναθελω  :-) ) την βοηθεια σας στην επιλογη αγορας κεφαλης για το Toptank mini της Kanger

Βλεπω μερικες στο gearbest και δεν ξερω αν κανουν για το δικο μου.

Εδω ειναι ολοι η αναζήτηση σε κεφαλες coils Kanger 

1) κοιταω αυτες που ειναι στα 1.2Ω ,ειναι για το δικο μου? 

2) Οπως επισης και αυτες σε 1.5Ω και 0,5Ω 

Ακυρο μολις διαβασα τα σχολια και δεν κανουν...

Βλεπω οτι και στο fasttech   δεν εχουν τουλαχιστον 1.2Ω και γνησιες...

Καποιο αλλο μαγαζι παιδια αξιόπιστο 

Επεξ/σία από gkarabid
Δημοσ.

Παιδιά εγώ που έχω το Evic VTwo mini και τώρα έχω μπαταρία 18650 3000mha 20Α μπορώ να βάλω μεγαλυτερη (αν υπάρχει και την σηκώνει το mod) για περισσότεροι αυτονομία ?

Τώρα βγάζω οριακά μία ημέρα και κάθε πρωί κούμπωνο μία καινούργια..

Αν βγαζεις μια μερα εισαι μια χαρουλα φιλτατε εμεις με τα subohm  μεχρι το απογευμα δεν φτανουμε με μια.

Παιδια απο fasttech ποια μεταφορικη επιλεγετε?

η sgpost παρολο που ειναι free ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο nl κυριως γιατι τα πραγματα πηγαινουν πρωτα απο ολλανδια και μετα ελλαδα

Δημοσ.

iStick Pico με Serpent Mini για φτηνό μικρό υπεργαμάτο επισκευάσιμο σετάκι!

Γενικά για mod φθηνά (!) διπλής μπαταρίας:

iPV5 με γνώμονα το TC και την καλή διαχείριση ενέργειας

Cuboid/iStick 100 με γνώμονα το κόστος και την εξίσου καλή διαχείριση ενέργειας

Από ατμοποιητές ακόμα και τώρα προτείνω Subtank mini/Toptank mini/Protank 4 για τα εξής:

• Χωρητικότητα σε ml
  • Πολύ καλής γευστικής απόδοσης έτοιμες αντιστάσεις
  • Πανεύκολο επισκευάσιμο μέρος σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασχοληθεί
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...