Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κάποιος κατάστημα από εξωτερικό για αυτές τις αντιστάσεις http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=popup_image&pID=22630  eleaf gs coil head 0.75

βρίσκω https://www.fasttech.com/products/3007/10015480/2906000 αλλάδεν ξέρω τi διαφορά θα έχει από 0.75 και επίσεις δεν ξέρω τi λένε από ποιότητα. σκέφτομαι να κάνω παραγγελία αρκετά κομμάτια και η διάφορα στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. στην περιοχή μου δίνουν 3.50 την μια 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξέρει κάποιος κατάστημα από εξωτερικό για αυτές τις αντιστάσεις http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=popup_image&pID=22630  eleaf gs coil head 0.75

βρίσκω https://www.fasttech.com/products/3007/10015480/2906000 αλλάδεν ξέρω τi διαφορά θα έχει από 0.75 και επίσεις δεν ξέρω τi λένε από ποιότητα. σκέφτομαι να κάνω παραγγελία αρκετά κομμάτια και η διάφορα στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. στην περιοχή μου δίνουν 3.50 την μια 

Τον GS Air 2 έχεις; Δεν έχει τις 0.75 το Fasttech απ' ό,τι βλέπω, Ψάξε σε καμιά άλλη σελίδα μπας και τις βρεις.

Αν σε βόλεψαν οι 0.75 μην το ρισκάρεις να πάρεις άλλες, ειδικά αφού σκοπεύεις να πάρεις ποσότητα. Αυτές που έβαλες είναι νικελίου που σημαίνει θέλεις μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας να τις δουλέψεις και τώρα για αυτόν τον ατμοποιητή μην το ρισκάρεις.

Στο τόπικ για τον GS Air 2 βλέπω ότι και άλλοι τις 0.75 ψάχνουν και λένε ότι τους βόλεψαν (και δεν τις βρίσκουν).

https://www.fasttech.com/products/0/10011884/3905300-authentic-eleaf-gs-air-2-bottom-coil-tank

Δοκίμασε μπας και τις έχει σε κανά Gearbest, 3FVape, Efun.top κτλ.

Δημοσ.

Με την νικοτίνη στα υγρά παιδιά πως υπολογίζουμε πόσοι τραβαμε.

Δηλαδή εγώ πχ έχω υγρό (200 ml)με 6mg και ο ατμοποίητης πέρνει σε κάθε γέμισμα 4ml.Ο ταν τελειώσει πόσοι νικοτίνη έχω τραβήξει;

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός :)

Θέλω να δω περίπου τι τραβάω κάθε ημέρα...

Πάντως το toptank το γεμιζω 3 τουλάχιστον φορές την ημέρα ,με καθαρή ποσότητα από 3.5-4 ml καθε φορα.

Πολλοί δεν είναι ?

Δημοσ.

Με την νικοτίνη στα υγρά παιδιά πως υπολογίζουμε πόσοι τραβαμε.

Δηλαδή εγώ πχ έχω υγρό (200 ml)με 6mg και ο ατμοποίητης πέρνει σε κάθε γέμισμα 4ml.Ο ταν τελειώσει πόσοι νικοτίνη έχω τραβήξει;

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός :)

Θέλω να δω περίπου τι τραβάω κάθε ημέρα...

Πάντως το toptank το γεμιζω 3 τουλάχιστον φορές την ημέρα ,με καθαρή ποσότητα από 3.5-4 ml καθε φορα.

Πολλοί δεν είναι ?

Εγω στο toptank με 0,5 εργοστασικη kanthal στα 40watt θελω 4-5 γεμισμισματα... Οποτε αναλογος οπως το δει κανεις... Δεν νομιζω ο toptank γενικος να ειναι οικονομικος ατμοποιητης... Κοιτα για μεγαλυτερη αντισταση για ριξεις την κατανάλωση

• Like 1
Δημοσ.

καθε τσιγαρο κανονικο περιεχει 1 mg νικοτινης περιπου.Το υγρο που καταναλωνεις εχει 6mg ανα ml δηλαδη εσυ κανεις 3χ4χ6mg=72mg νικοτινης ημερησιως.

υπαρχει διαφορα στο ποσοστο αποροφησης απο τον οργανισμο αλλα δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω στο toptank με 0,5 εργοστασικη kanthal στα 40watt θελω 4-5 γεμισμισματα... Οποτε αναλογος οπως το δει κανεις... Δεν νομιζω ο toptank γενικος να ειναι οικονομικος ατμοποιητης... Κοιτα για μεγαλυτερη αντισταση για ριξεις την κατανάλωση

Ή τιμές που είπα φίλε μου είναι με κεφαλή 1.20 Ω.

,.................

Τόσο πολυ νικοτίνη τραβαμε ρε παιδιά;

Πάμε να γλιτώσουμε την πίσσα του τσιγάρου και θα πάμε από νικοτίνη

Δημοσ.

δεν αποροφαται ολη η ποσοτητα σιγουρα γιατι εγω που εκανα παντα σταθερα 20 τσιγαρα οταν τυχαινε να κανω πχ 30 μια μερα με επιαναν ταχυπαλμιες και ενιωθα οτι το καρδιακο ερχεται :P .

Οταν κανω 8 ml σε sub ohm  την ημερα δηλαδη 8χ5 40mg νικοτινη δεν αισθανομαι περιεργα αρα σημαινει οτι μεγαλο ποσοστο δεν απορροφαται.

Βεβαια ολα αυτα βγαινουν απο την δικια μου λογικη αν καποιος εχει αλλη αποψη ας την πει.

σχετικο αρθρο

http://www.nature.com/articles/srep04133

too long did not read

• Like 1
Δημοσ.

Τον GS Air 2 έχεις; Δεν έχει τις 0.75 το Fasttech απ' ό,τι βλέπω, Ψάξε σε καμιά άλλη σελίδα μπας και τις βρεις.

Αν σε βόλεψαν οι 0.75 μην το ρισκάρεις να πάρεις άλλες, ειδικά αφού σκοπεύεις να πάρεις ποσότητα. Αυτές που έβαλες είναι νικελίου που σημαίνει θέλεις μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας να τις δουλέψεις και τώρα για αυτόν τον ατμοποιητή μην το ρισκάρεις.

Στο τόπικ για τον GS Air 2 βλέπω ότι και άλλοι τις 0.75 ψάχνουν και λένε ότι τους βόλεψαν (και δεν τις βρίσκουν).

https://www.fasttech.com/products/0/10011884/3905300-authentic-eleaf-gs-air-2-bottom-coil-tank

Δοκίμασε μπας και τις έχει σε κανά Gearbest, 3FVape, Efun.top κτλ.

έχω http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/eleaf-gs-tank-atomizer.html

mod  https://www.fasttech.com/product/3812802-mne-502-75w-tc-vw-variable-wattage-apv-box-mod

απο ecig ειχα παρει το gs tank και ειχε τις ασπρες κεφαλες σε 0.75 και σε 1.2 αν και δεν είναι και πολύ άσχημες 1.2 και κάνουν και οικονομία  στο υγρό η 0.75 μου αφήνει πιο καλή γευση και πιο πλούσια τζούρα έλεγα μήπως να δοκιμάσω τις 0.15 να δώ τι λένε και αυτές 

Δημοσ.

Ή τιμές που είπα φίλε μου είναι με κεφαλή 1.20 Ω.

,.................

Τόσο πολυ νικοτίνη τραβαμε ρε παιδιά;

Πάμε να γλιτώσουμε την πίσσα του τσιγάρου και θα πάμε από νικοτίνη

Εγω κανω με 0 εδω και μια βδομαδα...

Και μπορω να πω πως με kanthal λογο γευσης και πολυ ντουμανιου δεν το ζητω τοσο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω μια περίεργη ερώτηση. Παίζει ρόλο το βαμβάκι στη γεύση του ατμισματος;

Έφτιαξα χθες μια αντίσταση με το βαμβάκι της joyetech αλλά βγήκε μεγάλη και έφτιαξα σήμερα άλλη με διαφορετικό βαμβάκι(από ecig). Παρόλα αυτά η γεύση δεν είναι τόσο γεματη και αφήνει μια περίεργη αίσθηση σαν καμένο ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, θα φτιάξω αύριο άλλη μια ίδια και αν έχω την ίδια γεύση πιστεύω φταίει το βαμβάκι δεν εξηγείται αλλιώς.

Ν.1 κανονας ειναι η καθαριοτητα!

στεινεις αντισταση (βαμβακι , σιρμα , deck) σαν να ησουν σε χειρουργειο ανοιχτης καρδιας!

καθαριοτητα, λεπτομερια , και....καθαριοτητα.

θα εχεις ενα αποστειρωμενο ψιλιδι για το βαμβακι , θα εχεις ενα καθαρο κοφτακι για το σιρμα και δεν θα τα χρησιμοποιεις σε καμια αλλη περιπτωση εκτος απο το στριψημο αντιστασης.

προσωπικη υγιεινη!χερια τοσο καλα πλημενα , που να μην εχουν ιχνος , μικροβιου και μικροσωματιδιων! αυτο ειναι το μεγαλυτερο απ ολα!καθαρα χερια

γευσεις με καμενα στο πρωτο στησιμο , ατονη γευση , ακομα και μυρωδιες καψαλισμενου κοτοπουλου , ειναι επειδη το χερι μας ηρθε σε επαφη με το βαμβακι κι αυτο πηρε νεκρα κυταρα του δερματος και οτι αλλο υπηρχε πανω , απο την τελευταια φορα που τα πλυναμε.

τωρα με τα βαμβακια , το καθενα ειναι διαφορετικο και βγαζει αλλους τονους , στο ιδιο υγρο.

εχω δοκιμασε παρα πολλα , και λιγα ειναι αυτα που μ αρεσουν. καποια ηταν ατονα , καποια μυριζαν βαμβακιλα...καποια μου εκατσαν καλα , πρεπει να ψαξεις να βρεις τι σου καθεται καλυτερα.

btw , δες για cotton bacon, fiber freaks

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς να μείνεις και να κρατηθείς με την μηδενική είσαι ο καλύτερος.

Έτσι κάποια στιγμή πέταξε το κιόλας.

Διάβαζα τώρα κάποια φόρουμ με πίνακες για ποια volt και watt πρέπει να δουλεύουν οι αντιστάσεις και στα περισσότερα είδα ότι τα volt δεν πρέπει να είναι πάνω από 3,2 - 4.0 και τα watt σε μία κεφαλη σαν την δικιά (1.2Ω)μου μέχρι 14w.

Όπως βλέπετε στην φωτο από το μοντακι μου :) έχω την δουλεύω από 23 - 27 w (κάτω απο εκεί μου φαίνεται ψωφιο ) και τα volt στα 5.58v χωρίς όμως την δυνατότητα να τα αλλάξω.

Υπάρχει κάποιο προβλημμα ;

Ακόμα θέλω να ρωτησω τι διαφορά έχει ή απλή κεφαλή με την νικελίου που έχω σαν έξτρα με το toptank.

Διάβασα ότι μπορώ μόνο να παίζω με την θερμοκρασία και όχι watt ,διάφορα σε γεύση - ατμό υπάρχει ή είναι ένα τριπακι για ποιο ακριβές αντιστασεις.

Edit: Μόλις τώρα είδα ότι κατεβάζοντας τα watt πέφτουν και τα volt ,με αποτέλεσμα στα 14 w να εναι περίπου στα 4,2 v

post-177457-0-49826800-1468944328_thumb.jpg

Δημοσ.

διαβασε εδω

http://www.rapidtables.com/calc/electric/watt-volt-amp-calculator.htm

τα watt , volt , ampere , ohm ειναι μια σχεση που μονο 2 απο αυτα μπορεις να επιλεξεις.

εσυ εχεις στανταρ επιλεγμενα τα Ω (δηλαδη η αντισταση σου ειναι 1.2Ω) και μετα επιλεγεις τα Watt (τα volt και τα ampere , βγαινουν αναλογα με την τιμη των watt και ohm. οποτε δεν μπορουν να ρυθμιστουν στην παρουσα.

τωρα , για να σου λυσω και μια αλλη απορεια..ο πινακας που ειδες , ισχυει κατα  80% στο 2013. οπου ολες οι αντιστασεις ηταν ετοιμες (μετριμενοι στα δαχτυλα εκαναν δικη τους αντισταση , δηλαδη επελεγαν τι σιρμα ηθελαν να βαλουν) σαν συνεπεια , οι κατασκευαστες εβαζαν ολοι λεπτο σιρμα. για εκεινο το σιρμα εκεινες ηταν οι προδιαγραφες. ~4.2 volt.

σημερα ομως , υπαρχει τεραστεια ποικιλια σιρματων , οχι μονο στις φτιαχτες αντιστασεις , αλλα και στις ετοιμες , των κατασκευαστων.

δεν μπορεις να συγκρινεις ενα λεπτο σιρμα που δεν ηταν καν kanthal a1 , με ενα steinless steal 316l. 

και αντε να πουμε οτι το σιρμα ηταν και ειναι ιδιο. το παχος? το παχος , ειναι διαφορετικο. δωσε 4.2 volt σε 4 σπειρες (ιδιο μηκος) 34awg σιρμα (0.16χιλιοστα διαμετρο) και δωσε 4.2 volt σε ενα με 4 σπειρες 28awg (0.32χιλιοστα διαμετρο). το πρωτο παιζει να πυρακτωθει και να σπασει στο δευτερολεπτο, και το δευτερο παιζει τα πρωτα 5 δευτερολεπτα να μην κοκκινησει καν.

το πρωτο μπορει να εχει 2Ω αντισταση , και το δευτερο να εχει 0.4Ω αντισταση.

παιζουν πολλα στο ατμισμα και αυτοι οι πινακες ειναι σκετη παραπλανηση.καλοι για μπουσουλα , να εχεις το νου σου (τοτε βεβαια οχι σημερα) αλλα πλεον , ενα σιρμα απο μονο του , η μια τιμη volt απο μονη της δεν μπορουν να πουν τιποτα.

η τελικη απαντηση ομως ειναι σ εσενα. στα ποσα Watt/Volt σου αρεσει να ατμιζεις?

• Like 1
Δημοσ.

Discoboy ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν τηρούσα μέχρι στιγμής όλους αυτούς τους κανόνες υγιεινής!

Από εδώ και πέρα θα τους τηρώ ευλαβικά!

Σημερα πάντως παρατηρώ ότι η γεύση έχει φτιάξει λίγο οπότε το πρόβλημα θεωρώ πως ήταν τα νεκρά κύτταρα μιας και επλαθα για ώρα το βαμβάκι χωρίς να έχω "αποστειρωμενα" χέρια.

Μια φορά μαλιστα η άκρη του σύρματος μου τρύπησε το δάχτυλο και το βαμβάκι ρούφηξε μια σταγόνα αίματος από τα πλάγια της αντίστασης(joyetech rba). Παρόλα αυτά την άφησα έτσι και δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο.

Γλυκό πιοτό το 0- .... :)

• Like 1
Δημοσ.

Discoboy ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν τηρούσα μέχρι στιγμής όλους αυτούς τους κανόνες υγιεινής!

Από εδώ και πέρα θα τους τηρώ ευλαβικά!

Σημερα πάντως παρατηρώ ότι η γεύση έχει φτιάξει λίγο οπότε το πρόβλημα θεωρώ πως ήταν τα νεκρά κύτταρα μιας και επλαθα για ώρα το βαμβάκι χωρίς να έχω "αποστειρωμενα" χέρια.

Μια φορά μαλιστα η άκρη του σύρματος μου τρύπησε το δάχτυλο και το βαμβάκι ρούφηξε μια σταγόνα αίματος από τα πλάγια της αντίστασης(joyetech rba). Παρόλα αυτά την άφησα έτσι και δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο.

Γλυκό πιοτό το 0- .... :)

χαχαχα θεουλης!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...