discoboyminimal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εχω παρει ενα αρωμα της capella φραουλα+κρεμα θα το φτιαξω απο δευτερα να δω τι λεει... Και τωρα κανω μια δικη μου γευση με βαση atmos lab 50/50 και αρωμα flavourtec sweet cherry και μπορω να πω οτι εχει βγει πολυ ωραιο δοκιμασε και αλλες βασεις. η ατμος εμενα μου μυριζει 'χημικη-λα' και μου γδερνει τον λαιμο. flavour art , tottaly wicked , pink mule , umami απο μενα.
gkarabid Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σήμερα εκατσα και έβαλα για δοκιμή την επισκευασιμη μεγάλη του toptank mini. Απλώς την κουμποσα επάνω χωρίς βαμβάκι και την εδωσα ρεύμα στιγμιαία.Το evic την διάβασε στα 0.25 (κάπου εκεί) που φαντάζομαι να είναι πολύ λιγη'' γιατί τώρα με την 1.2Ω μου φαίνεται αερατη. Και όπως την έβαλα άμεσως ξαναμπηκε στο κουτακι μέχρι τουλάχιστον να αγοράσω σιρμα που να με καλύπτει. Πόσο κοστίζει παιδιά μία κουλούρα σιρμα και οργανικό βαμβάκι για τον επισκευασιμο? Ένα αλλο παράξενο που δεν το περίμενα ειναι ότι παρολου της μεγάλης μπαταρίας που έχω επανω LG 3000m 20A οριακά μου βγάζει μία ημέρα ..... Και θα ξανά ερωτησώ γνωρίζει κανενας στο evic mini 75w πως μηδενίζονται ή ενδείξεις pouf (τζουράς) και ο συνολικός χρόνος τζουράς,γιατι δεν το βρίσκω μέσα το εγχειρίδιο
Baator Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σήμερα εκατσα και έβαλα για δοκιμή την επισκευασιμη μεγάλη του toptank mini. Απλώς την κουμποσα επάνω χωρίς βαμβάκι και την εδωσα ρεύμα στιγμιαία.Το evic την διάβασε στα 0.25 (κάπου εκεί) που φαντάζομαι να είναι πολύ λιγη'' γιατί τώρα με την 1.2Ω μου φαίνεται αερατη. Και όπως την έβαλα άμεσως ξαναμπηκε στο κουτακι μέχρι τουλάχιστον να αγοράσω σιρμα που να με καλύπτει. Πόσο κοστίζει παιδιά μία κουλούρα σιρμα και οργανικό βαμβάκι για τον επισκευασιμο? Ένα αλλο παράξενο που δεν το περίμενα ειναι ότι παρολου της μεγάλης μπαταρίας που έχω επανω LG 3000m 20A οριακά μου βγάζει μία ημέρα ..... Και θα ξανά ερωτησώ γνωρίζει κανενας στο evic mini 75w πως μηδενίζονται ή ενδείξεις pouf (τζουράς) και ο συνολικός χρόνος τζουράς,γιατι δεν το βρίσκω μέσα το εγχειρίδιο Πας στο puff counter ή στον συνολικό χρόνο και κρατάς πατημένο το fire button για 3-4 δευτερόλεπτα και μηδενίζει. Σύρμα και βαμβάκι κοστίζουν ελάχιστα, αναλόγως τι θα πάρεις από 2-3 ευρώ μέχρι 5-6 max, δεν είναι κανά τρελό κόστος και εννοείται έχεις για μήνες μετά.
gkarabid Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αρε φίλε τόσο απλό ήταν και δεν πήγαινε το μυαλό μου. Να είσαι καλά ,ευχαριστώ . Θα αρχίσω πο δεύτερα να ξαχνω για σύρμα βαμβάκια κλπ.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μολις τελειωσα το πρωτο μου μπουκαλακι απο bombies (nana cream) πολυ καλο + Suicide bunny Madrina (απλα yummy) τα προτεινω και τα 2 αν και λιγο ακριβουτσικα
discoboyminimal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μολις τελειωσα το πρωτο μου μπουκαλακι απο bombies (nana cream) πολυ καλο + Suicide bunny Madrina (απλα yummy) τα προτεινω και τα 2 αν και λιγο ακριβουτσικα το nana cream , το ειχα κανει diy , δεν μου αρεσει η μπανανα και το χαρισα σε φιλο!μπλιαχ το SBM , το εχω δοκιμασει απο γνωστο και μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα!? αυτο με την κρεμα-πεπονι δεν λες?? btw , τωρα κανω ενα πεπονακι ωραιο!! τσεκ ! με 2 μερες ωριμανση και φαινεται πολυ καλο! http://e-liquid-recipes.com/recipe/374777/Legend 2
najinblue3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ναι, το πεπονακι Σκεφτομαι να παρω αλλα 2 να εχω, τοσο πολυ μου αρεσε 1
gkarabid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά και εγώ προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βρω μία γεύση που να μου αρέσει αλλα εκτός απο το Αγρινιο δεν.... Τελευταία είχα πάρει βανίλια (3 ειχε μέσα ) αλλά για μία δυο τζουρες καλό ήταν. Διαβάζω για πεπόνια , παγωτα σοκολάτα ,κλπ και θελω να ρωτησω τα ατμιζεται όλοι την ημέρα ή βαζετε και κάτι άλλο. Μπορείς με ένα φραπεδακι να ατμιζεις πχ πεπόνι, δεν αλλοιώνει την γεύση που καφέ στο στόμα σας; Θέλω να πω σήμερα και παλι δοκιμασω μερικά τέτοια αλλά μιας ακριβής σειράς ,γιατί όσα έτοιμα έχω γευστη ηταν με 6,7 ευρώ το 30ml ενώ αυτά που προτείνεται έχουν τριπλάσια ή και τετραπλάσια τιμή. το nana cream , το ειχα κανει diy , δεν μου αρεσει η μπανανα και το χαρισα σε φιλο!μπλιαχ το SBM , το εχω δοκιμασει απο γνωστο και μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα!? αυτο με την κρεμα-πεπονι δεν λες?? btw , τωρα κανω ενα πεπονακι ωραιο!! τσεκ ! με 2 μερες ωριμανση και φαινεται πολυ καλο! http://e-liquid-recipes.com/recipe/374777/Legend Φίλε μου ή συνταγή αυτή είναι δικιά σου ,και αν ναι τα αρώματα τα βρίσκεις σε οποιοδήποτε μαγαζί και διαφορετικής εταιρίας; Αλήθεια για βάση ποια εταιρίες προτείνεται γιατί έχω περνώ συνήθως nobacco και είναι κάπως για τον λαιμο μου...
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Προσωπικά εγώ δεν αντέχω το ίδιο υγρό όλη μέρα, όσο καλό και να 'ναι. Για μέρες συνεχόμενα το ίδιο, ούτε συζήτηση. Η συνταγή που ανέφερε ο discoboy δεν είναι δικιά του, απλά την είδε στην σελίδα αυτή. έχει χιλιάδες συνταγές η συγκεκριμένη σελίδα. Το ποια εταιρίας είναι τα αρώματα, αναφέρεται σε παρένθεση κάθε φορά δίπλα στο άρωμα, το Honeydew (TPA) είναι για παράδειγμα η γεύση Honeydew της εταιρίας TPA συγκεκριμένα. Αν κάποιος έχει την ίδια γεύση από άλλη εταιρία, πιθανώς να βγει κάποιο καλούτσικο υγρό, πιθανώς να βγει και κάτι εντελώς διαφορετικό από την αρχική συνταγή που να μην ατμίζεται καν. TPA αρώματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και μπορείς να τα βρεις και από ελληνικό κατάστημα, συνήθως ιντερνετικό όμως, δύσκολα το μαγαζί της γειτονιάς σου να τα φέρνει. Οι περισσότεροι τα παίρνουμε απ' έξω από 3-4 συγκεκριμένα καταστήματα που έχουν αναφερθεί δεκάδες/εκατοντάδες φορές. Βάσεις ο καθένας έχει και τις προτιμήσεις του, το "τέλειο, απίστευτο!" του ενός είναι αηδία για τον άλλον, αν δεν δοκιμάσεις, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Δεν υπάρχουν πάντως και άπειρες βάσεις, 4-5 μάρκες κάνουμε όλοι, τις ίδιες. Ένα τελευταίο σχόλιο: Το DIY θέλει να κάνεις μια αρχική επένδυση, έστω και μικρή. Τα συμπυκνωμένα αρώματα, στο 99% των περιπτώσεων, είναι σχεδιασμένα για να ανακατεύονται 4-5-6 μεταξύ τους και όχι απλά να αδειάζουμε το μπουκάλι με το άρωμα σε ένα μπουκάλι βάση. Το να αγοράζει κάποιος άρωμα "κρέμα μπανάνα" π.χ., να το κοπανάει όλο μέσα σε μια βάση και μετά να λέει ότι βγήκε βλακεία, δεν έχει νόημα. Θέλει συνδυασμό με άλλα αρώματα, πειράματα με διαφορετικές περιεκτικότητες στο καθένα ή αν βαριέσαι, ψάξιμο για έτοιμη συνταγή που έχει πολλές και καλές κριτικές. Με ένα μπουκαλάκι άρωμα, δουλειά δεν κάνουμε. Θέλει να έχεις μια μεγάλη γκάμα να μπορείς να δουλέψεις. Μετά από τόσο καιρό και ακόμα βλέπω πως για κάποιον λόγο η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί πως diy είναι παίρνω ένα άρωμα, το αδειάζω στην βάση μου, ρωτάω "μάγκες, πόσο καιρό να το αφήσω να ωριμάσει αυτό;" και ατμίζω. Δεν είναι έτσι. Αν κάποιος είναι τέτοιος τύπος και βαριέται να ψάξει πως δουλεύει ουσιαστικά αυτό το πράγμα και δεν θέλει να μπλέκει με βασικά μαθηματικά, αρκετά καλή λύση είναι τα αρώματα της εταιρίας "814" που αναφέρθηκαν και πριν μερικές σελίδες αν δεν κάνω λάθος. Είναι αρκετά πολύπλοκα υγρά που αυτά όντως απλά τα αδειάζεις όπως είναι και δεν θέλει συνταγές και ιστορίες. Δοκίμασα 4-5 από αυτά και δεν είναι κακά, δεν με ενθουσίασαν ("omg, wow!!!"), αλλά ατμίζονται ανετότατα, έχει αρκετά διαφορετικά να επιλέξεις και τα έχουν φέρει και πάρα πολλά ελληνικά καταστήματα οπότε τα βρίσκεις παντού. 3
discoboyminimal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ελα, οχι δεν ειναι δικια μου η συνταγη , αλλα οπως εγραψα μια σελιδα πιο πανω , οι κορυφη εταιρειες ειναι αυτες. καλο ειναι να βαζεις , οτι ακριβως λεει μια συνταγη , και ιδιας μαρκας. οι μαρκες εχουν διαφορες απο γευση σε γευση , οποτε το να αντικαταστεις μια γευση της Χ εταιριας με μια 'ιδια' της Ψ εταιριας , κατα 90% θα σου βγαλει αλλο αποτελεσμα. το site που εδωσα , εχει ωραιες , συνταγες αλλα θελει ψαξιμο και φιλτραρισμα.(δηλαδη να κανεις ταξινομηση των αποτελεσματων κατα rating , commending , για να εχουν πολλα review και να βλεπεις πανω κατω πως εκατσε στον καθενα το αρωμα) το site ειναι αυτο , http://e-liquid-recipes.com/ παρε και μερικες ευκολες συνταγες http://e-liquid-recipes.com/recipe/224977/RY4Becca+%2528Tribeca%2529 (ψιλο καπνικο , ομορφο! και καλα κλωνος τριμπεκα) http://e-liquid-recipes.com/recipe/161334/Strawberry+Cheesecake (εχω να το κανω καιρο , αλλα ηταν τελειο την τελευταια φορα που το εφτιαξα και ολοι με ρωτουσαν τι ατμιζω ) http://e-liquid-recipes.com/recipe/136066/Breakfast+at+Teleos+clone (καμια σχεση με teleos breakfast , αλλα αρκετα υποσχομενω υγρο!! δοκιμαστε) http://e-liquid-recipes.com/recipe/121795/Mother%2527s+Unicorn+Milk (επισης καμια σχεση με το αυθεντικο , αλλα ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ καλο..συνολικα απ αυτο μπορει να εχω κανει και μισο λιτρο τοσο καιρο) 3
gkarabid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καταρχήν ευχαριστώ και τους δύο σας για της απαντήσεις σας - βοήθεια. @Baator όπως γράφεις δεν αντέχει το ίδιο υγρό για μία ημέρα,τι κανείς πλενεις τον ατμοποίητη και γεμιζεις άλλο υγρό ή έχεις καβατζα άλλο ατμοποίητη και τον κουμπονεις... Σκέφτομαι να παραγγελιών και ένα δεύτερο να τον έχω στο τσάντακι μου με διαφορετικό υγρό. Εγώ έιδη τον Toptank και θέλω να μου προτείνεται έναν οικονομικό ατμοποίητη χωρίς διαρροές και μεγαλη χωρητικότητα υγρού.Παραγγελια μπορεί να γίνει και από έξω Για τα υγρά τώρα είμαι και εγώ στην κατηγορία ένα άρωμα + βάση (έτοιμοι κιόλας ) 3,4 ημέρες ωρίμανση και πουφ... Και αυτό όχι για λόγου οικονομίας ,αλλά δεν γνωρίζω. Σιγά σιγά θα ασχοληθω με την επισκευασιμη αντίσταση και επίσης με διάφορες αναμίξεις υγρών ,ώστε να βρω και εγώ 3,4 που να μου κατσουν στο λαιμό μου Πάντως τα αρώματα ΤΡΑ τα βρίσκω μία χαρά από θέμα χρημάτων και αρκετά καλά σε σχόλια χρηστών. Τώρα είμαι σε φάση να τελειωσο πρώτα το 200ml ,υγρό Αγρινιο που έχω φτιάξει και μετά τα υπόλοιπα. Μάλιστα θα κοιτάξω όπως με πρότειναν φίλοι να κατεβω σε νικοτίνη (από 6 - σε 3) ,και να πάρω την επόμενη βάση μου όχι 50-50 που εχω τωρ και με χαλάει τον λαιμό αλλά 70-30 (κάπου εκεί). Φίλε @ discoboyminimal's μου άρεσε που όλα τα αρώματα είναι της ίδιας εταιρίας και αφού ρίξω μία ματιά ποια είναι τα ποιο πολυ-χρησιμοποιημένα να αγοράσω μία σειρά. Και πάλι ευχαριστω 1
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καταρχήν ευχαριστώ και τους δύο σας για της απαντήσεις σας - βοήθεια. @Baator όπως γράφεις δεν αντέχει το ίδιο υγρό για μία ημέρα,τι κανείς πλενεις τον ατμοποίητη και γεμιζεις άλλο υγρό ή έχεις καβατζα άλλο ατμοποίητη και τον κουμπονεις... Σκέφτομαι να παραγγελιών και ένα δεύτερο να τον έχω στο τσάντακι μου με διαφορετικό υγρό. Εγώ έιδη τον Toptank και θέλω να μου προτείνεται έναν οικονομικό ατμοποίητη χωρίς διαρροές και μεγαλη χωρητικότητα υγρού.Παραγγελια μπορεί να γίνει και από έξω Για τα υγρά τώρα είμαι και εγώ στην κατηγορία ένα άρωμα + βάση (έτοιμοι κιόλας ) 3,4 ημέρες ωρίμανση και πουφ... Και αυτό όχι για λόγου οικονομίας ,αλλά δεν γνωρίζω. Σιγά σιγά θα ασχοληθω με την επισκευασιμη αντίσταση και επίσης με διάφορες αναμίξεις υγρών ,ώστε να βρω και εγώ 3,4 που να μου κατσουν στο λαιμό μου Πάντως τα αρώματα ΤΡΑ τα βρίσκω μία χαρά από θέμα χρημάτων και αρκετά καλά σε σχόλια χρηστών. Τώρα είμαι σε φάση να τελειωσο πρώτα το 200ml ,υγρό Αγρινιο που έχω φτιάξει και μετά τα υπόλοιπα. Μάλιστα θα κοιτάξω όπως με πρότειναν φίλοι να κατεβω σε νικοτίνη (από 6 - σε 3) ,και να πάρω την επόμενη βάση μου όχι 50-50 που εχω τωρ και με χαλάει τον λαιμό αλλά 70-30 (κάπου εκεί). Φίλε @ discoboyminimal's μου άρεσε που όλα τα αρώματα είναι της ίδιας εταιρίας και αφού ρίξω μία ματιά ποια είναι τα ποιο πολυ-χρησιμοποιημένα να αγοράσω μία σειρά. Και πάλι ευχαριστω Γεμίζω 4-5 φορές την μέρα τον ατμοποιητή μου, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αλλά αν κάθε φορά που άλλαζα υγρό και γεύση τον έβαζα πρώτα για πλύσιμο ή άλλαζα μέχρι και την αντίσταση όπως κάνουν πολλοί, δεν θα έκανα άλλη δουλειά, όλη την ώρα με αυτό θα ασχολιόμουν. Στο θέμα υγρό δεν είμαι πολύ περίεργος, μόλις αδειάσει ο ατμοποιητής (έχουν μείνει κανά 2 σταγόνες υγρό δηλαδή, όχι να τον στεγνώσω τόσο ώστε να κάψω την αντίσταση), απλά τον γεμίζω με όποιο υγρό θέλω. 2-3 τζούρες έχουν γεύση από το προηγούμενο υγρό, μετά στρώνει. Χύμα στο κύμα δηλαδή. Ο ατμοποιητής πλένεται φυσικά που και που, αλλά σε καμιά περίπτωση κάθε φορά που αλλάζω υγρό. Αν κάποιος χρησιμοποιεί subohm tanks (όπως εγώ) δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Αν είχα κανάν ατμοποιητή που χρειαζόταν να τον γεμίζω 1 φορά στις 2 μέρες, πολύ ευχαρίστως, αλλά τώρα είναι απλά αδύνατον, για έναν καφέ πάω και γεμίζω/αλλάζω υγρό 3 φορές, δεν βλέπω τι λύση θα μπορούσε να υπάρξει πέρα από το να κουβαλάω 3 διαφορετικούς ατμοποιητές (που ΔΕΝ παίζει, ήδη είμαι σαν τον τρελό με μπαταρίες, μπουκάλια με υγρά, χαρτομάντηλα, κτλ.) Δεν είναι καν θέμα για μένα, όπως είπα 2-3 τζούρες υπόθεση είναι η δουλειά, αν μέσα στον ατμοποιητή έχεις ένα υγρό και έχουν μείνει και 2 σταγόνες από το προηγούμενο, ΠΟΣΟ πια να αλλάξει την γεύση; Τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. 2
crom251 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πηρα προσφατα το supreme απο eliquid France. Πολυ ωραιο υγρο, αξιζει να το δοκιμασετε. Αν εχει δοκιμασει κανενας καποιο αλλο απο τα eliquid France ας προτεινει κατι γιατι σκεφτομαι να δοκιμασω κατι αλλο την επομενη φορα.
tsourakis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδιά έχω μια περίεργη ερώτηση. Παίζει ρόλο το βαμβάκι στη γεύση του ατμισματος; Έφτιαξα χθες μια αντίσταση με το βαμβάκι της joyetech αλλά βγήκε μεγάλη και έφτιαξα σήμερα άλλη με διαφορετικό βαμβάκι(από ecig). Παρόλα αυτά η γεύση δεν είναι τόσο γεματη και αφήνει μια περίεργη αίσθηση σαν καμένο ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, θα φτιάξω αύριο άλλη μια ίδια και αν έχω την ίδια γεύση πιστεύω φταίει το βαμβάκι δεν εξηγείται αλλιώς.
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καταρχήν ευχαριστώ και τους δύο σας για της απαντήσεις σας - βοήθεια. @Baator όπως γράφεις δεν αντέχει το ίδιο υγρό για μία ημέρα,τι κανείς πλενεις τον ατμοποίητη και γεμιζεις άλλο υγρό ή έχεις καβατζα άλλο ατμοποίητη και τον κουμπονεις... Σκέφτομαι να παραγγελιών και ένα δεύτερο να τον έχω στο τσάντακι μου με διαφορετικό υγρό. Εγώ έιδη τον Toptank και θέλω να μου προτείνεται έναν οικονομικό ατμοποίητη χωρίς διαρροές και μεγαλη χωρητικότητα υγρού.Παραγγελια μπορεί να γίνει και από έξω Για τα υγρά τώρα είμαι και εγώ στην κατηγορία ένα άρωμα + βάση (έτοιμοι κιόλας ) 3,4 ημέρες ωρίμανση και πουφ... Και αυτό όχι για λόγου οικονομίας ,αλλά δεν γνωρίζω. Σιγά σιγά θα ασχοληθω με την επισκευασιμη αντίσταση και επίσης με διάφορες αναμίξεις υγρών ,ώστε να βρω και εγώ 3,4 που να μου κατσουν στο λαιμό μου Πάντως τα αρώματα ΤΡΑ τα βρίσκω μία χαρά από θέμα χρημάτων και αρκετά καλά σε σχόλια χρηστών. Τώρα είμαι σε φάση να τελειωσο πρώτα το 200ml ,υγρό Αγρινιο που έχω φτιάξει και μετά τα υπόλοιπα. Μάλιστα θα κοιτάξω όπως με πρότειναν φίλοι να κατεβω σε νικοτίνη (από 6 - σε 3) ,και να πάρω την επόμενη βάση μου όχι 50-50 που εχω τωρ και με χαλάει τον λαιμό αλλά 70-30 (κάπου εκεί). Φίλε @ discoboyminimal's μου άρεσε που όλα τα αρώματα είναι της ίδιας εταιρίας και αφού ρίξω μία ματιά ποια είναι τα ποιο πολυ-χρησιμοποιημένα να αγοράσω μία σειρά. Και πάλι ευχαριστω Πολυ καλος ειναι ο Melo mini3, ειναι πλεον ο βασικος μου, επισης Cubis αλλα με τις αντιστασεις του ειναι 50-50, πολλες φορες με κρατησε μια αντισταση 2 βδομαδες, αλλη 2 μερες Kanger Nano επισης καλος αλλα και παλι οι αντιστασεις του ειναι 50-50 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις