Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και απο μενα παιδιά.

προσφατα πηρα κατι ελληνικα υγρα αναπλήρωσης απο ενα τοπικο καταστημα στο κέντρο της Αθήνας. 

απο θεμα γεύσης εμεινα παρα πολυ ευχαριστημένος, και με το παραπάνω θα έλεγα.

αλλα παρατήρησα ενα πρόβλημα στα bell cap του KFL+. το πολυκαρβονικο εμφάνιζε κατι σαν άλατα.

προσέχοντας το καλυτερα δεν ηταν άλατα αλλα κατι αλλο, σαν να ειχε χαλάσει απο μεσα και απο οπου ειχε πεσει το υγρό αναπλήρωσης + ραγίσματα που εκανε στις "συνδέσεις"(στο πολυκαρβονικο παντα). Αυτο εγινε 6 φορες, με το οριτζιναλ πολυκαρβονικο του ατμοποιητη(στη μεση και μέταλλο πανω κατω) + 2 που ειχα παρει απο ebay + 2 απο steamtuners + 1 απο tobbeco. Η ερωτήσεις ειναι η εξης: να δωσω το υγρο που μου εχει μεινει για κάποιου ειδους χημική ανάλυση ? και τι να κανω εκτος απο τη διακοπή ατμισματος του συγκεκριμένου υγρού ?

ελπίζω οι φωτογραφίες να φαινονται καθαρά

Ps: εσταξα 3-4 σταγονες εξωτερικα του Bell cap για να σιγουρευτω

Γνωστό φαινόμενο είναι αυτό, ορισμένα υγρά καταστρέφουν τα πλαστικά τανκάκια, από αυτό που περιγράφεις εσύ μέχρι ραγίσματα ή και ολοκληρωτικό σπάσιμο/καταστροφή. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμάμε τα γυάλινα τανκς και αποφεύγουμε τα πλαστικά, αργά ή γρήγορα θα πέσεις πάνω σε κάποιο υγρό που θα σου κάνει αυτό που σου έκανε εσένα τώρα.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωστό φαινόμενο είναι αυτό, ορισμένα υγρά καταστρέφουν τα πλαστικά τανκάκια, από αυτό που περιγράφεις εσύ μέχρι ραγίσματα ή και ολοκληρωτικό σπάσιμο/καταστροφή. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμάμε τα γυάλινα τανκς και αποφεύγουμε τα πλαστικά, αργά ή γρήγορα θα πέσεις πάνω σε κάποιο υγρό που θα σου κάνει αυτό που σου έκανε εσένα τώρα.

ευχαριστω για την απαντηση.

να φανταστω οτι αυτο οφειλεται στα αρωματα και οχι στην αναλογια pg/vg ?

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση.

να φανταστω οτι αυτο οφειλεται στα αρωματα και οχι στην αναλογια pg/vg ?

Ακριβώς, δεν έχει να κάνει με vg/pg, τα αρώματα είναι αυτά που κάνουν την δουλειά.

Δημοσ.

Για οσους θελουν τσιγαρισια τζουρα μολις επεσε στα χερια μου ενας kayfun mini και ειναι οτι πιο κοντα σε τσιγαρο εχω κανει.Επισης πολυ δυνατη γευση

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξαν και αγορασα αντίσταση για τον toptank 1.2 αντί της 0,5 που είχα επάνω.Παλι σχεδόν το αέρα τον έχω κλειστό για να σφίξει η τζουρα,πολυ πνευμονικος που φαίνεται.Μια τελευταία δοκιμή θα κάνω και με αγορά κάποια στιγμή 1.5Ω

Το θέμα με ζεστό ατμό συνεχίζει (σε λίγο μικρότερο βαθμό φυσικά) και αναγκάζομαι να το δουλεύω στα 22-26watt.Απο εκεί και πάνω καίγομαι.Αγορασα και ένα σιρόπι 30ml με γεύση 3 Βανιλιες :) και πραγματικά κατάλαβα γεύση.Το δικό μου υγρό είναι σκέτο νερό παρολου έκανα σωστά σε αναλογία την ανάμιξη.Ενα 10ml στα 200 Βάση (με της οδηγίες του μαγαζατορα)

Ένα άλλο ευχαριστώ που είδα με την βανίλια είναι ότι βγάζει περισσότερο ντουμανη και δεν με χτυπάει στο λαιμό τόσο πολύ.

Και ερώτηση για αυτούς που έχουν το vtc75w mini.Πως μηδενίζεται ή ένδειξη πόσες τζουρες έχω πάρει ( puff) όπως και τον χρόνο συνολικά που ρουφαω.

Πηγαίνω στο μενού με τρία κλικ επιλέγω την ένδειξη puff και έχω μετά δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με τα κουμπιά,αλλα τιπ

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξαν και αγορασα αντίσταση για τον toptank 1.2 αντί της 0,5 που είχα επάνω.Παλι σχεδόν το αέρα τον έχω κλειστό για να σφίξει η τζουρα,πολυ πνευμονικος που φαίνεται.Μια τελευταία δοκιμή θα κάνω και με αγορά κάποια στιγμή 1.5Ω

Το θέμα με ζεστό ατμό συνεχίζει (σε λίγο μικρότερο βαθμό φυσικά) και αναγκάζομαι να το δουλεύω στα 22-26watt.Απο εκεί και πάνω καίγομαι.Αγορασα και ένα σιρόπι 30ml με γεύση 3 Βανιλιες :) και πραγματικά κατάλαβα γεύση.Το δικό μου υγρό είναι σκέτο νερό παρολου έκανα σωστά σε αναλογία την ανάμιξη.Ενα 10ml στα 200 Βάση (με της οδηγίες του μαγαζατορα)

Ένα άλλο ευχαριστώ που είδα με την βανίλια είναι ότι βγάζει περισσότερο ντουμανη και δεν με χτυπάει στο λαιμό τόσο πολύ.

Και ερώτηση για αυτούς που έχουν το vtc75w mini.Πως μηδενίζεται ή ένδειξη πόσες τζουρες έχω πάρει ( puff) όπως και τον χρόνο συνολικά που ρουφαω.

Πηγαίνω στο μενού με τρία κλικ επιλέγω την ένδειξη puff και έχω μετά δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με τα κουμπιά,αλλα τιπ

Οσο αφορα τα dyi υγρα εχε υποψην (vg = ντουμανι , pg= περισσοτερη γευση + καψιμο ) οποτε πρεπει να βρεις το προσωπικο σου sweet spot.Επισης να προτιμας αρωματα εξωτερικου εχω δοκιμασει τα after-8 καλα αλλα δεν τρελαθικα,atmos labs - αγευστα και μετα πηρα αρωματα απο γερμανια γαλλια τα οποια ειναι ετη φωτος μπροστα απο γευση,μυρωδια.

Στον kanger αν θες πολυ σφιχτη τζουρα θα πρεπει να να το φερεις αναμεσα στην δευτερη και τριτη τρυπα (οπου στην ουσια ψιλομπλοκαρεις και τις δυο )

• Like 1
Δημοσ.

Οσο αφορα τα dyi υγρα εχε υποψην (vg = ντουμανι , pg= περισσοτερη γευση + καψιμο ) οποτε πρεπει να βρεις το προσωπικο σου sweet spot.Επισης να προτιμας αρωματα εξωτερικου εχω δοκιμασει τα after-8 καλα αλλα δεν τρελαθικα,atmos labs - αγευστα και μετα πηρα αρωματα απο γερμανια γαλλια τα οποια ειναι ετη φωτος μπροστα απο γευση,μυρωδια.

Στον kanger αν θες πολυ σφιχτη τζουρα θα πρεπει να να το φερεις αναμεσα στην δευτερη και τριτη τρυπα (οπου στην ουσια ψιλομπλοκαρεις και τις δυο )

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Για τον kanger φίλε μου έχω τον καινούργιο με το γέμισμα απο επάνω και δεν έχει τρύπες αλλά ένα κόψιμο.Οπως είπα ένα απειροελάχιστη πέρασμα για τον αέρα ώστε να μην τραβάω ελεύθερα.

Για τα υγρά φίλε μου εννοείς αρώματα για DiY γιατί αυτά με ενδιαφέρουν ποιο πολύ για θέμα κόστος.Να τα φτιάχνω μόνος μου

Έχεις κάποια μάρκα και κανένα λιγκ να τα δω?

Προσωπικά εκτός το βανίλια (έτοιμο) που πήρα χθες ,και είναι περισσότερο για κανένα καφεδακι το άρωμα που έχω τόσο καιρό με βάση 50/50 και νικοτίνη 6mg ,είναι το Αγρινιο που είναι κανονικό αλλά αφήνει στο τέλος μία ωραία γλυκά δα.

Το κακό είναι ότι από εκεί που το αγορασα έκλεισε και το τελευταίο άρωμα Αγρινό το πήρα από nobacco που είναι πολύ ψωφιο.

Edit:Αν κάποιος φίλος αρμόζει Αγρινιο ας μου πει ποιας εταιρία πέρνει και είναι καλό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εβαλα σημερα στο toptank αντισταση kanthal... τρελη διαφορα οποιος θελει γευση θα δει τρελη διαφορα... Αυτη την στιγμη παιζω στα 40w μαζι της και δινει την ποιο ωραια γευση που χω κανει ποτε

Δημοσ.

Φίλε thulogur το τανκάκι αυτό είναι μάπα. Το είχα κι εγώ και το πέταξα. Αυτό που σου έχει συμβεί είναι ότι έχει ξεκολλήσει η εσωτερική ζελατίνα που έχει το πλαστικό. Με ένα μαχαίρι αν το πιέσεις εσωτερικά στο πλάι θα δεις ότι αρχίζει και βγαίνει. 

Δημοσ.

Εβαλα σημερα στο toptank αντισταση kanthal... τρελη διαφορα οποιος θελει γευση θα δει τρελη διαφορα... Αυτη την στιγμη παιζω στα 40w μαζι της και δινει την ποιο ωραια γευση που χω κανει ποτε

Φίλε έτοιμοι πήρες ή σύρμα ποσα Ω ,τιμή :)

δώσε λεπτομέριες στον λαό...

Δημοσ.

Πως φαινεται ο νεος...

χαχαχα , πλακα κανω εεεε :D

λοιπον , να σας πω και τιν αποψη μου για τα DIY , γιατι κατα 80-90% DIY κανω..

μαρκες για μενα ειναι πλεον , μονο οι εξης

tpa = the flavor apprentice , the flavor perfume

cap = cappela

fw = flavor west

lor = lorann

fa = flavour art

inawera

με εχουν βολεψει , ειναι οι πιο επωνυμες στον κοσμο , και τις βρισκω σε καλη τιμη , οποτε δεν μου χρειαζεται να δοκιμαζω νεες εταιριες καθε τρεις και λιγο..

απο εξωτερικο ψωνιζω απο διαφορα καταστηματα.τσεκαρετε αυτα

https://e-dym.pl/pl/

https://www.chefsflavours.co.uk/

Δημοσ.

Εχω παρει ενα αρωμα της capella φραουλα+κρεμα θα το φτιαξω απο δευτερα να δω τι λεει...

Και τωρα κανω μια δικη μου γευση με βαση atmos lab 50/50 και αρωμα flavourtec sweet cherry και μπορω να πω οτι εχει βγει πολυ ωραιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...