Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παιδια σκεφτομαι να καταληξω σε αυτα:

https://www.fasttech.com/products/2641900

https://www.fasttech.com/products/1861801

https://www.fasttech.com/products/1959500

Λεω να παω σε αυτο το mod εναντι του pico για τους παρακατω λογους:

1) Το εχω πιασει στα χερια μου και το μεγεθος του ειναι μια χαρα.

2) Μπορει να ειναι λιγο πιο ψηλο απο το pico, αλλα ειναι πιο λεπτο που θεωρω οτι εχει περισσοτερη σημασια.

3) Εχει ενσωματωμενη μπαταρια που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να αγοραζω και να αλλαζω μπαταριες. Απο την αλλη σε 1+ χρονο παιζει να μην βγαζει την μερα, αλλα μερχι τοτε πιθανον να εχω αλλαξει mod.

Οσον αφορα τον ατμοποιητη θεωρω οτι ειναι καλος για να αρχισω μιας και τωρα κανω στριφτα τσιγαρα (δλδ πιο σφηχτο ρουφηγμα απο οτι τα ετοιμα) οποτε καλυτερα να παω σε εναν σφηχτο ατμοποιητη για να μην μου φανει πολυ περιεργο. Επισης ειναι δοκιμασμενος απο γνωστο μου και μου τον συστηνει.

Εγκρινετε? :-)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι λίγο συντηρητική επιλογή. Πολύ παλιά προιόντα και τα 2. Για ποιον λόγο π.χ. να πάρεις το απαρχαιωμένο Istick40 ενώ με 4-5 δολλάρια πάνω παίρνεις το ολοκαίνουργιο Ipower με 5000mah μπαταρία που πάει μέχρι 80watt; Ή τον Ναυτίλο αντί για τον Χ ή τον Cubis ή γενικά κανάν πιο νέο ατμοποιητή;

Ειδικά το 40άρη Istick νομίζω είναι κακή επιλογή πλέον, με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο.

Anyway, για την ιστορία, να ξέρεις ότι στο Fasttech δεν μπορείς να πληρώσεις προιόντα Aspire μέσω Paypal.

Θα πρέπει να βρεις κάτι που κοστίζει πάνω κάτω το ίδιο, να το πληρώσεις, να το ακυρώσεις στο καπάκι, να ζητήσεις gift certificate για τα λεφτά που έδωσες και να πληρώσεις μετά τα Aspire με το gift certificate.

Επίσης, οι αντιστάσεις που έβαλες είναι κλώνοι, σιγουρέψου ότι θα πάρεις τις αυθεντικές όταν παραγγείλεις, κλώνος σε αντίσταση είναι πολύ μεγάλο ρίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο συντηρητική επιλογή. Πολύ παλιά προιόντα και τα 2. Για ποιον λόγο π.χ. να πάρεις το απαρχαιωμένο Istick40 ενώ με 4-5 δολλάρια πάνω παίρνεις το ολοκαίνουργιο Ipower με 5000mah μπαταρία που πάει μέχρι 80watt; Ή τον Ναυτίλο αντί για τον Χ ή τον Cubis ή γενικά κανάν πιο νέο ατμοποιητή;

Ειδικά το 40άρη Istick νομίζω είναι κακή επιλογή πλέον, με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο.

Anyway, για την ιστορία, να ξέρεις ότι στο Fasttech δεν μπορείς να πληρώσεις προιόντα Aspire μέσω Paypal.

Θα πρέπει να βρεις κάτι που κοστίζει πάνω κάτω το ίδιο, να το πληρώσεις, να το ακυρώσεις στο καπάκι, να ζητήσεις gift certificate για τα λεφτά που έδωσες και να πληρώσεις μετά τα Aspire με το gift certificate.

Επίσης, οι αντιστάσεις που έβαλες είναι κλώνοι, σιγουρέψου ότι θα πάρεις τις αυθεντικές όταν παραγγείλεις, κλώνος σε αντίσταση είναι πολύ μεγάλο ρίσκο.

Baator εγω πιο πολυ κοιταω το istick 40w λογω μεγεθους. Το ipower σιγουρα θα ειναι καλυτερο αλλα και πιο ογκωδες. Με λιγα λογια δεν θελω να ξεκινησω με γκουμουτσα για να μην ξενερωσω. Οσον αφορα τον nautilus, αν εχεις να προτεινεις καποιον καλυτερο με το ιδιο σφηχτη τζουρα και 5ml τοτε να το κοιταξω. Τελος πως ξεχωριζεις τις αυθεντικες αντιστασεις και ποιες οι διαφορες στα ohm?

Δημοσ.

Baator εγω πιο πολυ κοιταω το istick 40w λογω μεγεθους. Το ipower σιγουρα θα ειναι καλυτερο αλλα και πιο ογκωδες. Με λιγα λογια δεν θελω να ξεκινησω με γκουμουτσα για να μην ξενερωσω. Οσον αφορα τον nautilus, αν εχεις να προτεινεις καποιον καλυτερο με το ιδιο σφηχτη τζουρα και 5ml τοτε να το κοιταξω. Τελος πως ξεχωριζεις τις αυθεντικες αντιστασεις και ποιες οι διαφορες στα ohm?

Οι αυθεντικές απλά γράφουν "Authentic", όσες δεν γράφουν τίποτα είναι κλώνοι. Το καταλαβαίνεις και από την τιμή, οι αυθεντικές είναι λίγο πιο ακριβές.

https://www.fasttech.com/products/0/10009799/1859403-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10009799/1859402-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

Στα ίδια ohm είναι όλες πάνω κάτω, 1.6, 1.8, ελάχιστη διαφορά έχουν.

Για ατμοποιητή, μην σε πάρω και στον λαιμό μου, τόσο σφικτή τζούρα σαν τον Ναυτίλο κανένας άλλος δεν πρέπει να έχει, έχει μεν παρόμοιους ατμοποιητές, αυτούς που αναφέρουμε όλη την ώρα, αλλά τόσο δημοφιλή σαν αυτόν και που όλοι να έχουν μείνει ευχαριστημένοι, δεν νομίζω να έχει.

Δημοσ.

Πριν απο λιγο αγορασα της μπαταριες (2 τεμ) lg DBHG21865 μια μικρη φορτιση και αμεσα δοκιμη του mod.

Εβαλα επανω την αντισταση 0,50 με το ροζ δακτυλίδι.

Εκατσα φυσικα και ειδα μερικα βιντεο με την λειτουργια του vtc και του toptank.

Ξεκινησα απο τα 14w και πληρους απογοήτευση αφου δεν πηρα γευση καθολου αλλα ουτε ντουμανι οπως  εβλεπα μερικα βιντεο.

Μαλιστα ηταν η ρυθμιση του αερα στην μεση με αποτελεσμα πνίγηκα.

Κλεισιμο τον αερα σχεδον στο ελαχιστο αυξάνω τα καπου στα 20 ,λιγο καλυτερα.Αντε να το δωσο λιγο ακομα στα 40w φωτια πηρα και εγω αλλα και ο toptank.

Κατεβασμα στα 24-25w και βλεπω με το υγρο που εχω οτι ειναι μια καλη αρχη.Η αληθεια ειναι οτι και παλι δεν με καλυψε πληρος αφου δεν πηρα περισσότερη γευση απο το Aio που εχω αλλα ουτε περισσοτερο ντουμανι. 

Ποια ειναι παιδια κατα την γνωμη σας τα καλυτερα watt για ντουμανι - γευση που μπορω να δωσο,και επισης βλεπω οτι με την κεφαλι 0,5 στο Toptank και σχεδον κλειστο τον αερα παλι με φαινεται αερετη η τζουρα.Να παω να αγορασα μια κεφαλι στα 1,2Ω (αν υπαρχει)?

Εδω και 2 ωρες η μια μπαταρια ειναι επανω στο φορτιστη Nitecore D4 φορτιζοντας 750ma δεν εχει ανεβει ενα κουτακι ,ειναι φυσιολογικο η οχι

Ευχαριστω

post-177457-0-25353700-1468438441_thumb.jpg

Δημοσ.

Πριν απο λιγο αγορασα της μπαταριες (2 τεμ) lg DBHG21865 μια μικρη φορτιση και αμεσα δοκιμη του mod.

Εβαλα επανω την αντισταση 0,50 με το ροζ δακτυλίδι.

Εκατσα φυσικα και ειδα μερικα βιντεο με την λειτουργια του vtc και του toptank.

Ξεκινησα απο τα 14w και πληρους απογοήτευση αφου δεν πηρα γευση καθολου αλλα ουτε ντουμανι οπως  εβλεπα μερικα βιντεο.

Μαλιστα ηταν η ρυθμιση του αερα στην μεση με αποτελεσμα πνίγηκα.

Κλεισιμο τον αερα σχεδον στο ελαχιστο αυξάνω τα καπου στα 20 ,λιγο καλυτερα.Αντε να το δωσο λιγο ακομα στα 40w φωτια πηρα και εγω αλλα και ο toptank.

Κατεβασμα στα 24-25w και βλεπω με το υγρο που εχω οτι ειναι μια καλη αρχη.Η αληθεια ειναι οτι και παλι δεν με καλυψε πληρος αφου δεν πηρα περισσότερη γευση απο το Aio που εχω αλλα ουτε περισσοτερο ντουμανι. 

Ποια ειναι παιδια κατα την γνωμη σας τα καλυτερα watt για ντουμανι - γευση που μπορω να δωσο,και επισης βλεπω οτι με την κεφαλι 0,5 στο Toptank και σχεδον κλειστο τον αερα παλι με φαινεται αερετη η τζουρα.Να παω να αγορασα μια κεφαλι στα 1,2Ω (αν υπαρχει)?

Εδω και 2 ωρες η μια μπαταρια ειναι επανω στο φορτιστη Nitecore D4 φορτιζοντας 750ma δεν εχει ανεβει ενα κουτακι ,ειναι φυσιολογικο η οχι

Ευχαριστω

Εγώ κάπου στα 30watt δουλεύω τον Subtank Mini με την 0.5 αντίσταση. Καλά έκανες και ξεκίνησες από χαμηλά για να στρώσει η αντίσταση, αλλά 14 watt είναι πολύ λίγα για να τον δουλεύεις μόνιμα εκεί, λογικό που δεν έβγαζε τίποτα. Ντουμάνι βγάζει τρελό με φουλ ανοικτό τον αέρα αλλά ρουφάω και σαν σαύρα εγώ. Την αεράτη τζούρα θα την συνηθίσεις αν το παλέψεις 1-2 μέρες, απλά δεν είσαι συνηθισμένος ακόμα, εγώ θα 'λεγα πάλεψε το λίγο και μην ψάξεις με την μία μεγάλη αντίσταση. Η μπαταρία φυσιολογικό το ότι δεν έχει ανέβει κουτάκι σε 2 ώρες, εμένα τις lg στον Nitecore θέλει 6 ώρες για να φορτίσουν πλήρως και να πάψει να αναβοσβήνει το φωτάκι.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο φίλε μου με προτείνεις να προσπαθήσω λίγο με την 0,5 ,δεν αξίζει ο ατμοποίητης με μεγαλύτερη κεφαλή?

Την επισκευασιμη της έχεις βάλει καθόλου επάνω,περνεις ποιο γεμάτη σε γεύση τζουρα

Σίγουρα για την γεμάτη γεύση που ζητάω παίζει ρόλο και το υγρό που φτιάχνω ,που όπως διαβάζεται από της ερωτήσεις μου καταλαβαίνετε της γνώση μου επάνω στο ηλεκτρονικό :)

Αν φορτιζω την μπαταρία από το mod υπάρχει κάποιο πρόβλημμα ,λεμε για μία περίπτωση που έχω μείνει τελείως από ρεύμα και ξέχασα τον εξωτερικό φορτιστη.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο φίλε μου με προτείνεις να προσπαθήσω λίγο με την 0,5 ,δεν αξίζει ο ατμοποίητης με μεγαλύτερη κεφαλή?

Την επισκευασιμη της έχεις βάλει καθόλου επάνω,περνεις ποιο γεμάτη σε γεύση τζουρα

Σίγουρα για την γεμάτη γεύση που ζητάω παίζει ρόλο και το υγρό που φτιάχνω ,που όπως διαβάζεται από της ερωτήσεις μου καταλαβαίνετε της γνώση μου επάνω στο ηλεκτρονικό :)

Αν φορτιζω την μπαταρία από το mod υπάρχει κάποιο πρόβλημμα ,λεμε για μία περίπτωση που έχω μείνει τελείως από ρεύμα και ξέχασα τον εξωτερικό φορτιστη.

Ναι, μια χαρά δουλειά κάνεις με την επισκευάσιμη, αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κάντο, το αποτέλεσμα είναι καλό, καλύτερο ίσως και από τις έτοιμες. Σε μοντ που παίρνει μία μόνο μπαταρία, θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα να φορτίζεις από το μοντάκι. Πολλοί δεν έχουν καν εξωτερικό φορτιστή. Απλά καλού κακού λέμε καλύτερα εξωτερικός.

Έχω δοκιμάσει και την 1.2 αντίσταση, μια χαρά είναι, αν δεν την παλεύεις καθόλου πήγαινε σε αυτή, απλά λέω κάνε μια προσπάθεια γιατί όλο κι' όλο 2 μέρες θες για να συνηθίσεις τις 0.5 που για μένα είναι οι καλύτερες σε αυτόν τον ατμοποιητή. Τώρα αν εσύ δεν θες καθόλου και βλέπεις ότι δεν είναι καθόλου για σένα, πάσο. Απλά για μένα ο συγκεκριμένος ατμοποιητής είναι ιδανικός για να κάνεις την μετάβαση στην πνευμονική τζούρα, δεν είναι καν ιδιαίτερα αεράτος ακόμα και στο φουλ ανοικτό οπότε βοηθάει πολύ. Και αν αντέξεις αυτές τις 2 μέρες, μετά έχεις πλέον άπειρες επιλογές σε ατμοποιητές νέας γενιάς που απογειώνουν το άτμισμα. Αλλιώς μια ζωή τους ίδιους 3 ατμοποιητές θα βλέπεις, Nautilus, Cubis, Triton Mini, κτλ.

Επειδή το θέμα αεράτη/σφικτή τζούρα , μεγάλες/μικρές αντιστάσεις είναι ευαίσθητο δεν το συνεχίζω άλλο. Το βασικό είναι να βρούμε όλοι το σετάκι που μας ικανοποιεί 100%, ας είναι και του 2008 άμα το γουστάρει ο άλλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Λίγο καλύτερα το πραγματα σήμερα το πρωί με φουλ την μπαταρία.

Από υγρό πίνει το αίμα αντερα ,αλλα θα έχω μία καλύτερη εικόνα σε λίγες ημέρες αφού τώρα ρουφαω συνέχεια για δοκιμή.

Χθες μάλιστα ζαλιστικα από την μεγάλη δόση νικοτίνης που πήρα (κομενο τσιγάρο εδώ και 1 χρόνο) και σκέφτομαι να κατεβω λίγο σε νικοτίνη (να πάω στα 3 mg)

Έχω καμιά 250 ml υγρού+αρώματος έτοιμο τώρα με 6νικοτηνη.

Μπορώ να την κατεβασω στα 3 ρίχνοντας μέσα κάποιο μηδενική,θα χρειαστω πάλι να ρίξω άρωμα έτσι δεν ειναι?

@Baator καταφέρνει να το γεμιζεις χωρίς να βγάλει λίγο υγρό από την παροχή αέρα;γιατί δύο φορές που γεμισα και της 2 φορές εβγαλε.Εκανα φυσικά όσο ποιο γρήγορα μπορούσα.

Και βλέπω ότι μετά από 2,3 τζουρες με χρόνο μεταξύ τους μερικά δευτερόλεπτα με καεί ο λαιμός (μεγάλη θερμοκρασία) μπορώ να το διορθώσει αυτό από το mod?

Επεξ/σία από gkarabid
Δημοσ.

Μπορείς να την κάνεις 3mg ρίχνοντας όπως είπες μηδενική βάση σε αναλογία 50/50 θα εξασθενησει το άρωμα, μπορείς να το κάνεις σε μπουκάλι με 10ml για δοκιμή.

Η θερμοκρασία οφείλετε στην μικρή αντίσταση αν πας σε 1-1.2Ω θα είναι πιο χαμηλη η θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να την κάνεις 3mg ρίχνοντας όπως είπες μηδενική βάση σε αναλογία 50/50 θα εξασθενησει το άρωμα, μπορείς να το κάνεις σε μπουκάλι με 10ml για δοκιμή.

Η θερμοκρασία οφείλετε στην μικρή αντίσταση αν πας σε 1-1.2Ω θα είναι πιο χαμηλη η θερμοκρασία.

Ειμαι να πάω να αγοράσω μηδενική γιατί με αυτό το mod τραβαωωω πολύ νικοτίνη,σαν κοιμισμένος πάω.

Σαν άσχετος θα ρωτησω στην μηδενικη βάση αυτά που λέτε vg κλπ υπάρχουν;

Στο υγρό που έχω τώρα θυμάμαι ότι είχα 50/50 για χτύπημα - ατμό (αν τα λέω καλά :) )

Για αντίσταση που λες φίλε μου λίγο που κοίταξα στο διαδίκτυο έχεις δίκιο.

Αυτές της ημέρες όπως είπα θα ασχοληθω με την επισκευασιμη αλλά δεν γνωρίζω τι σύρμα πρέπει να πάρω σε χιλιοστά και πόσες σπυρες να το γυρίσω ωστε να φτάσω περίπου στα 1.2 - 1.5 Ω

Δημοσ.

Σε καίει στον λαιμό γιατί κάνεις 50-50 υγρό και μεγάλη νικοτίνη. Αν από ατμοποιητή με σφικτή τζούρα πάμε σε subohm tank, ρίχνουμε την νικοτίνη και συνήθως αυξάνουμε και το ποσοστό vg, αλλιώς εκεί που είμασταν μια χαρά, ξαφνικά το ίδιο υγρό νιώθουμε να μας θερίζει τον λαιμό.

Μηδενική βάση έχει ό,τι θες, είτε σκέτη vg, είτε σκέτη pg, είτε 50/50, 70/30, κτλ. Παίρνεις αναλόγως του τι χρειάζεται να βγάλεις.

Για το τι σύρμα να πάρεις και πόσες σπείρες να φτιάξεις, πας εδώ:

http://www.steam-engine.org/coil.asp?

3 πεδία σε ενδιαφέρουν, το diameter of wire (awg), το target resistance και το inner diameter of coil.

Το awg είναι το τι σύρμα έχεις (ή θες να αγοράσεις).

Το target resistance πόσο θες να σου βγει η αντίσταση.

Το inner diameter of coil σε τι κατσαβιδάκι (με τι διάμετρο) θα στρίψεις την αντίσταση σου. Συνήθως 2, 2.5 ή 3 mm το κάνουμε.

Για τόσο μεγάλη αντίσταση που θες εσύ, 1.5 ohm, θες 30awg σύρμα.

Το βάζεις στο προγραματάκι. Target Resistance προφανώς 1.5.

inner diameter of coil βάζεις 2.5 αρχικά και βλέπεις πόσες σπείρες σου λέει το πρόγραμα ότι πρέπει να κάνεις.

(Number of wraps - rounded to full wraps). Βλέπουμε ότι σου λέει πως πρέπει να κάνεις 5 σπείρες.

Αν σου βγει κανά τρελό νούμερο, είτε πολύ ψηλό (π.χ. 13), είτε πολύ χαμηλό (π.χ. 2), αλλάζεις αρχικά το inner diameter of coil και το κάνεις είτε 2, είτε 3 και αν πάλι το νούμερο δεν βγαίνει νορμάλ, πας σε άλλο σύρμα, π.χ. 28 ή 26 awg. Γενικά θέλουμε να βγαίνει γύρω στις 5-7 σπείρες, να βγαίνει μια νορμάλ αντίσταση δηλαδή. Το να βγαίνει στα ωμ που θέλουμε αλλά να χρειάζεται να κάνουμε μόνο 2, ή αντίθετα 13 σπείρες, προφανώς και δεν μας κάνει, σημαίνει θέλουμε άλλο σύρμα.

Όλα αυτά για μονή αντίσταση και kanthal, αυτό δηλαδή που ενδιαφέρει εσένα αυτή την στιγμή.

Όσον αφορά το leaking που αναφέρεις, προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.

Απλά φρόντιζε πριν τον ανοίξεις για να βάλεις υγρό, να κλείνεις εντελώς τις τρύπες του αέρα. Κλείνουμε - ανοίγουμε το καπάκι πάνω - γεμίζουμε υγρό - κλείνουμε το καπάκι - ανοίγουμε το airflow.

• Like 2
Δημοσ.

Χμ, μετά από πάνω από ένα χρόνο με βάσεις FA θέλω να δοκιμάσω κάτι σε 100%VG. Κοιτάω προς pink mule, κάποια άλλη να μου προτείνετε; Θα συνδυαστεί με καπνικό άρωμα (βιρτζίνια) και ατμοποιητή που σηκώνει τέρμα VG οπότε no worries there :D

Επίσης, λόγω πηκτικότητας, φαντάζομαι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει/ωριμάσει το υγρό, σωστά; 

Δημοσ.

καλησπέρα και απο μενα παιδιά.

προσφατα πηρα κατι ελληνικα υγρα αναπλήρωσης απο ενα τοπικο καταστημα στο κέντρο της Αθήνας. 

απο θεμα γεύσης εμεινα παρα πολυ ευχαριστημένος, και με το παραπάνω θα έλεγα.

αλλα παρατήρησα ενα πρόβλημα στα bell cap του KFL+. το πολυκαρβονικο εμφάνιζε κατι σαν άλατα.

προσέχοντας το καλυτερα δεν ηταν άλατα αλλα κατι αλλο, σαν να ειχε χαλάσει απο μεσα και απο οπου ειχε πεσει το υγρό αναπλήρωσης + ραγίσματα που εκανε στις "συνδέσεις"(στο πολυκαρβονικο παντα). Αυτο εγινε 6 φορες, με το οριτζιναλ πολυκαρβονικο του ατμοποιητη(στη μεση και μέταλλο πανω κατω) + 2 που ειχα παρει απο ebay + 2 απο steamtuners + 1 απο tobbeco. Η ερωτήσεις ειναι η εξης: να δωσω το υγρο που μου εχει μεινει για κάποιου ειδους χημική ανάλυση ? και τι να κανω εκτος απο τη διακοπή ατμισματος του συγκεκριμένου υγρού ?

ελπίζω οι φωτογραφίες να φαινονται καθαρά

Ps: εσταξα 3-4 σταγονες εξωτερικα του Bell cap για να σιγουρευτω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...