Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Akpe και discoboyminimal

Wow! Thnx!

Το budget δεν μας πειράζει. Όλες οι τιμές που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι ΟΚ.

Το μέγεθος επίσης δεν με νοιάζει. Εάν κάνουν τα ίδια δύο μοντέλα, φυσικά θα προτιμήσω το μικρότερο αλλά είναι το τελευταίο χαρακτηριστικό που με νοιάζει. Βασικά, εάν δύο πράματα κάνουν το ίδιο, θα προτιμήσω το φθηνότερο και μετά το μικρότερο.

Αυτά που με νοιάζουν είναι:

- Να μην χάνει λάδια.

- Να βγάζει ΠΟΛΥ καπνό και πηχτή τζούρα. Δεν το παίρνω για να κόψω το τσιγάρο αλλά για να μπορώ να καπνίζω και εκεί που δεν μπορώ τώρα plus...

- να έχει/δίνει/βγάζει/what_ever έντονη γεύση

Θα προτιμήσω έτοιμα.... apple boy γαρ, προτιμώ τα έτοιμα συστήματα :P

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:24 ΜΜ, akpe είπε

Θέλεις να έχεις πιο τσιγαρίσια (σφιχτή) τζούρα, να βγαίνει λιγότερος ατμός (και πάλι πολλαπλάσιος του τσιγάρου) και έντονη γεύση; Ή θέλεις εντελώς αεράτη τζούρα με σύννεφα παντού; :)

(discoboyminimal, το βίντεο που σου έλεγα ρέι... ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!)

εγω προτεινω το τελευταιο λινκ σου αντωνη για αρχικο πακετακι!!

sxq + tfv8. 2 λιτρα 6αρι υγρο , (κατα προτημισει με κρεμες-βανιλιες) και η οθονη να γραφει 140watt.

ωραια εμπειρια

:D

να δεις που θα με κανεις να τον παρω κ εγω τον tfv8

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:39 ΜΜ, groot είπε

Επίσης... τι διαφορετικό έχει ένα starter's kit από ένα μη starter's;

αυτονομια , ποιοτητα , γευση , ντουμανι , κομφορ και τιμη

εσενα σε κοβω για κανα sigelei 213 , με καναν crown - tfv - freemax starre

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:43 ΜΜ, groot είπε

ΟΚ.. ποιο έχει τι όμως; :P

παλι ειναι μεταβλητα τα πραγματα.

το σταρτερ εχει μικρη μπαταρια και μη αποσπομενη.συνηθως δεν μπορεις να ρυθμισεις τιποτα, η μπορεις τα ελαχιστα.

ενα αλλο , μπορει να εχει αποσπομενη που σημαινει οτι βαζεις εσυ μια καλη μεγαλη.μπορεις να ρυθμισεις οτι θες και να κανεις διαφορα pro , πραγματακια.

ενας σταρτερ ατμοποιητης , εχει πολυ συγκεκριμενες λειτουργεις , ρυθμισεις. μηδαμινες σχεδον. η ποιοτητα κατασκευης του , ειναι μετρια προς χαμηλη , και απευθηνεται σε συγκεκριμενο κοινο , που ψαχνεται.(οχι σε αυτους που ξερουν τι περιπου θελουν)

ενας αλλος ατμοποιητης , ειναι κατ επιλογη του αγοραστη , συγκεκριμενος για μια δουλεια. ντουμανια? γευση?εχει ρυθμισεις, ανταλακτικα, καινοτομιες και μπαινουμε σε αλλα παιχνδια μετα.

οι διαφορες ειναι μεγαλες και δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε ετσι απλα σε 20 λεξεις reply. ξεκινας με το τι περιπου θες , και φτιαχνεις σιγα σιγα την καλυτερη επιλογη για τα χρηματα που διαθετεις.

Δημοσ.

ΟΚ!

Ήδη έγραψα τι με ενδιαφέρει... το μόνο (βάσει όσων είπες) που ανέφερα είναι ότι θέλω να έχει πολλές ρυθμίσεις. Αν και αυτό είναι επίσης minor σημασίας σε σχέση με τα:

Στις 12/7/2016 στις 9:35 ΜΜ, groot είπε

- Να μην χάνει λάδια.

- Να βγάζει ΠΟΛΥ καπνό και πηχτή τζούρα. Δεν το παίρνω για να κόψω το τσιγάρο αλλά για να μπορώ να καπνίζω και εκεί που δεν μπορώ τώρα plus...

- να έχει/δίνει/βγάζει/what_ever έντονη γεύση

Θα προτιμήσω έτοιμα.... apple boy γαρ, προτιμώ τα έτοιμα συστήματα :P

Εάν κανείς γνωρίζει και έχει όρεξη να βοηθήσει, θα τον ευχαριστούσα. :)

Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:56 ΜΜ, groot είπε

ΟΚ!

Ήδη έγραψα τι με ενδιαφέρει... το μόνο (βάσει όσων είπες) που ανέφερα είναι ότι θέλω να έχει πολλές ρυθμίσεις. Αν και αυτό είναι επίσης minor σημασίας σε σχέση με τα:

Εάν κανείς γνωρίζει και έχει όρεξη να βοηθήσει, θα τον ευχαριστούσα. :)

λεφτα? απ εξω μπορεις να αγορασεις?

mod ( η πλακετα που ρυθμιζει τα ρευματα δηλαδη, χωρις μπαταριες)

https://www.fasttech.com/product/4294900-authentic-sigelei-213w-tc-vw-apv-box-mod

ατμοποιητης

https://www.fasttech.com/products/0/10016096/3172400-authentic-uwell-crown-sub-ohm-tank-clearomizer

εξτρα αντιστασεις για τον ατμοποιητη σου

https://www.fasttech.com/products/3007/10016095/3172200

110 ευρο + 20κατι ευρο για τις μπαταριες απο ελλαδα που θα αγορασεις , παμε στα 130κατι και σου εχουν μεινει μονο τα υγρα.

μπορεις να τσεκαρεις  video στο youtube για να παρεις μια γνωμη , πως ειναι και τι κανει το καθενα.

προσωπικα πιστευω , το σετακι αυτο οτι ειναι για ντουμανια , αυτονομια , λιγα προβληματα και σχετικα ευκολο στην χρηση

Δημοσ.

Χαχαχα, τρελό γέλιο με τα τελευταία μηνύματα, τι του λέτε ρε παλαβιάρηδες του ανθρώπου, επειδή μία φορά είπε κάποιος ότι δεν τον νοιάζει το κόστος και θέλει ντουμάνια τον πάμε με την μία σε SX Mini Q και TFV8; Τραμπάκουλο θα πάθει ο άνθρωπος!!  :D :D :D

Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα πάνω σου Groot, μετά από 200 φορές που είπανε "ε...κανά ΑΙΟ πάρε ή κανά Istick Pico με Cubis", μοιράζουν πόνο και οι 2 τους τώρα, μην τους ακούς!! :D

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:59 ΜΜ, discoboyminimal είπε

Μπορώ να το αγοράσω απέξω και λεφτά, ό,τι έχει αναφερθεί από τιμές είναι ΟΚ.

Στις 12/7/2016 στις 10:00 ΜΜ, Baator είπε

Χαχαχα, τρελό γέλιο με τα τελευταία μηνύματα, τι του λέτε ρε παλαβιάρηδες του ανθρώπου, επειδή μία φορά είπε κάποιος ότι δεν τον νοιάζει το κόστος και θέλει ντουμάνια τον πάμε με την μία σε SX Mini Q και TFV8; Τραμπάκουλο θα πάθει ο άνθρωπος!!   :D :D :D

Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα πάνω σου Groot, μετά από 200 φορές που είπανε "ε...κανά ΑΙΟ πάρε ή κανά Istick Pico με Cubis", μοιράζουν πόνο και οι 2 τους τώρα, μην τους ακούς!! :D

Δεν με πειράζει... όπως έγραψα δεν θέλω να το κόψω.. να καπνίζω πιο πολύ θέλω. Και κάνω craven καπνό.

Δημοσ.

fuck...

μ αρέσει που το ψαχνα εδώ και 5-6 μέρες...

τώρα τι κάνουμε?

υπάρχει τρόπος να μπει? βάζοντας κάνα ανταπτορα ξέρω γω..

αλλιώς στέλνω mail στο fasttech για αλλαγή παραγγελίας?

παραγγέλνω άλλο ατμοποιητή και τον πάω κατευθείαν στις αγγελίες?

Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 10:03 ΜΜ, johnieXoX είπε

fuck...

τώρα τι κάνουμε?

Αν δεν έχει φύγει το δέμα δεν είναι πρόβλημα, απλά πήγαινε στην παραγγελία σου και ακύρωσε τον Crown.

Ζήτα gift certificate και όχι refund στο paypal και τα λεφτά θα τα πάρεις αμέσως πίσω, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μέρες.

Μόλις αποφασίσεις τι ατμοποιητή θα πάρεις, απλά χώνεις τον κωδικό από το gift certificate που θα σου δώσουν.

Αν ντε και καλά θες αυτόν τον ατμοποιητή...ίσως να σκεφτείς την λύση του 510 heatsink; Παίρνεις ένα, το βιδώνεις στο Πίκο και βιδώνεις κανονικά μετά τον Crown επάνω. Δεν ξέρω πόσο όμορφο θα φαίνεται βέβαια έτσι...

(Κάτι τέτοιο εννοώ: https://www.fasttech.com/products/3023/10010809/1923808)

Δημοσ.

fuck...

τώρα τι κάνουμε?

ποτηροτρυπανο εχεις? για μεταλα.το βαζεισ στα 30χιλιοστα απο τον 510 και αρχιζει μεχρι να σταματησει να γυρναει το τρυπανι :P χαχαχα πλακα κανω!

εχει ανταπτορες , αλλα ειναι τελειως λαθος , και οχι δεν θα στο προτεινει κανενας. οποτε μην το σκεφτεσαι.

μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια , αν δεν εφυγε ακομα , και να παρεις refound τα χρηματα (προτειμω στην πιστωτικη / paypal)

μετα καθεσε κανεις 2 τζουρες ατμο (αχ ξεχασα δεν ξεκινησες ακομα :P, πιες ενα ποτακι τοτε) και ξανα ψαχνεις για mod/ατμοποιητη! :D

εγω θα ελεγα να ψαξεις για ατμοποιητη, νομιζω ειναι too much για σφυχτες τζουρες. εκτος κ αν σου αρεσει ο αερας (πανε δοκιμασε σε κανα μεγαλο καταστημα με ηλεκτρονικα , μπας και βρεις τι περιπου θες )

Στις 12/7/2016 στις 10:11 ΜΜ, Baator είπε

Αν δεν έχει φύγει το δέμα δεν είναι πρόβλημα, απλά πήγαινε στην παραγγελία σου και ακύρωσε τον Crown.

Ζήτα gift certificate και όχι refund στο paypal και τα λεφτά θα τα πάρεις αμέσως πίσω, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μέρες.

Μόλις αποφασίσεις τι ατμοποιητή θα πάρεις, απλά χώνεις τον κωδικό από το gift certificate που θα σου δώσουν.

Αν ντε και καλά θες αυτόν τον ατμοποιητή...ίσως να σκεφτείς την λύση του 510 heatsink; Παίρνεις ένα, το βιδώνεις στο Πίκο και βιδώνεις κανονικά μετά τον Crown επάνω. Δεν ξέρω πόσο όμορφο θα φαίνεται βέβαια έτσι...

(Κάτι τέτοιο εννοώ: https://www.fasttech.com/products/3023/10010809/1923808)

αποφευγω να κανω την κινηση αυτη , γιατι 1 στο εκατομμυριο να θελω τα λεφτα μου πισω , δεν τα περνω , παρα μονο σε ειδος. παρ ολα αυτα αν ειναι αποφασισμενος οτι θα το κανεις , ας παρεις gift certificate.

το refound, btw , δεν ειναι ουτε 2 μερες ταλαιπωρια.

τωρα με τους ανταπτωρες ρε συ , ειναι κακης κατασκευης , φτηνη κινεζια.

1) δεν θα εβαζα γιατι ισως δημιουργησει προβλημα στον 510 / ατμοποιητη (χαλασει πασα κλπ)

2) δεν ξερω ποσο αξιοπιστα θα διαβαζω τις αντιστασεις του ατμοποιητη απο κει και περα

3) χανει απειρα σε ομορφια και θα φαινεται ασχημο το mod.

4) τα θεωρω banal ντεμοντε :P

• Like 2
Δημοσ.

fuck...

τώρα τι κάνουμε?

Πάρε έναν επισκευασιμο να ησυχασεις φτιάχνεις ότι αντίσταση θέλεις και σχεδόν τζάμπα

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/7/2016 στις 9:59 ΜΜ, discoboyminimal είπε

mod ( η πλακετα που ρυθμιζει τα ρευματα δηλαδη, χωρις μπαταριες)

https://www.fasttech.com/product/4294900-authentic-sigelei-213w-tc-vw-apv-box-mod

ατμοποιητης

https://www.fasttech.com/products/0/10016096/3172400-authentic-uwell-crown-sub-ohm-tank-clearomizer

εξτρα αντιστασεις για τον ατμοποιητη σου

https://www.fasttech.com/products/3007/10016095/3172200

110 ευρο + 20κατι ευρο για τις μπαταριες απο ελλαδα που θα αγορασεις , παμε στα 130κατι και σου εχουν μεινει μονο τα υγρα.

μπορεις να τσεκαρεις  video στο youtube για να παρεις μια γνωμη , πως ειναι και τι κανει το καθενα.

προσωπικα πιστευω , το σετακι αυτο οτι ειναι για ντουμανια , αυτονομια , λιγα προβληματα και σχετικα ευκολο στην χρηση

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Τα προβλήματα είναι standard στη φάση; Εάν ναι, τι προβλήματα;

Τέλος, παίζει έτοιμο σετάκι; Να μην το φτιάχνω εγώ; Εάν ναι, θα το προτιμούσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...