Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Authentic Eleaf iPower 80W 5000mAh παίζει να το βρω κάπου άμεσα διαθέσιμο? το αγαπητό fasttech το περιμένει σε 8 μέρες, και το μόνο κινέζικο που το βγάζει διαθέσιμο είναι το 3FVape που το στέλνει σε 3 μέρες. 

είναι αξιόπιστο το 3FVape? το έχει και αρκετά φθηνότερα από το fasttech

Δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγόρα ακόμα, σε λίγες μέρες βγαίνει.

Το 3FVape είναι αξιόπιστο με την έννοια του ότι δεν θα σου φάει τα λεφτά και ότι αν λέει ότι κάτι είναι αυθεντικό, είναι όντως, αλλά το πρόβλημα με τα περισσότερα κινεζομάγαζα είναι πως προκειμένου να ανταγωνιστούν το ένα το άλλο, βάζουν 100% ψεύτικες ημερομηνίες στοκαρίσματος και είναι ικανοί να σε κοροιδεύουν επί μήνες με "σε 3 μέρες θα έχουμε στοκ, α συγγνώμη η εταιρία δεν μας έστειλε τελικά, σε 5 μέρες θα έχουμε νέα κομμάτια τελικά, κτλ.".

Και το Fasttech το κάνει ως έναν βαθμό, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ σε αυτό το θέμα, δεν θα σου πούνε ποτέ "αυτό το προιόν τέλος, δεν θα παραλάβουμε νέα κομμάτια" ή "νέα κομμάτια σε 1 μήνα από αυτό το προιόν". Πάντα είναι είτε 3 είτε 5 μέρες.

Επειδή πολλοί την έχουμε πατήσει άπειρες φορές έτσι και επειδή σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τον Κινέζο και τα ψέμματα του, Fasttech και πάλι Fasttech.

Ξαναλέω, απατεώνες με την έννοια του ότι θα σου φάνε τα λεφτά και δεν θα σου στείλουν αυτά που παρήγγειλες δεν είναι, απλά δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς όταν λένε ότι έχουν διαθέσιμο εμπόρευμα ή πότε θα έχουν.

Επίσης το 3FVape μου φαίνεται έχει μεταφορικά, όλα τα κινεζομάγαζα πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν τελικά, αν κάποιο έχει πολύ φτηνότερα κάτι, στο τέλος θα σου βάζει μεταφορικά που φέρνουν την τιμή στο ίδιο με τα υπόλοιπα καταστήματα (εκτός φυσικά αν μιλάμε για καμιά προσφορά της μέρας κτλ. που κάνουν πολλά συνέχεια).

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hello,

Πήρα ενα istick tc40w με nautilus mini (1,8 αντίσταση)

Το έχω βάλει στα 10 watt τι θερμοκρασία προτείνετε γενικότερα?

Thanks

Για tc πρέπει να βάλεις τέτοια αντίσταση https://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bcc-bottom-coil-cartomizers/aspire-atomisers/ni-200-coils-0-15ohm-for-triton-mini-nautilus-nautilus-mini-14269-detail.html

Δημοσ.

προτάσεις για υγρό για μένα που κάνω χρόνια Καπνο ολντχολμπορν κίτρινο απο κάποιον χρήστη? Δηλαδή απαλό και γλύκο στο λαιμό ? (δε με ενοχλεί να είναι με γεύση ή καπνικός αν πετυχαίνει αντίστοιχο αποτέλεσμα) 

ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις 

Δημοσ.

με τα πολλά έγινε η παραγγελία..

από fasttech

- eleaf pico

- uwell crown

- 4 αντιστάσεις 1,2 ohm

- 5 ανταλλακτικά pyrex

και από gearbest (γιατί το fasttech δεν έστελνε μπαταρίες..)

- 2 μπαταρίες lg hg2

άντε να δούμε αν θα πετύχουμε την ταυτόχρονη άφιξη :P

Δημοσ.

προτάσεις για υγρό για μένα που κάνω χρόνια Καπνο ολντχολμπορν κίτρινο απο κάποιον χρήστη? Δηλαδή απαλό και γλύκο στο λαιμό ? (δε με ενοχλεί να είναι με γεύση ή καπνικός αν πετυχαίνει αντίστοιχο αποτέλεσμα) 

ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις

Δοκίμασε το Virginia της FlavourArt ή της Natura αλλά όχι «στα τυφλά», βρες κάποιο μαγαζί που να έχει δοκιμαστήριο και πήγαινε για δοκιμές :)

• Like 2
Δημοσ.

Ένα update στα υγρά Yaeliq (Israel Captain & Banana Split).

Δυστυχώς ακόμα γεύση δεν έχω πάρει παρόλο που όταν μυρίζω το υγρό στο μπουκάλι έχουν υπέροχο άρωμα.
Θα τα αφήσω μερικές μέρες και θα επανέλθω.
Προς το παρόν, χάλι μαύρο.

Δημοσ.

από fasttech

- eleaf pico

- uwell crown

- 4 αντιστάσεις 1,2 ohm

- 5 ανταλλακτικά pyrex

- 2 μπαταρίες lg hg2

καλα βρε? πριν δεν ελεγες για σφηχτη τζουρα?? τι τον πηρες τον crown?

Δημοσ.

έλεγα ότι είχα τον nautilus mini.. και ότι εντάξει, καλός ήταν αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει κιόλας.. δεν έχω δοκιμάσει και πολλούς..

η γεύση με ενδιαφέρει περισσότερο.. να ρουφάω και να γεμίζει το στόμα μου :-P

σφιχτή, αεράτη, πνευμονική, δεν ξέρω και εγώ τι αλλού είδους τζούρα.. δεν με απασχολεί ιδιαίτερα

λες δεν θα με καλύψει ο crown?

Δημοσ.

Απλά θα θέλει λίγο να τον συνηθίσεις, από την πιο σφικτή τζούρα που υπάρχει, πας απευθείας σε μια από τις πιο αεράτες.

Θα σου φανεί κάπως αρχικά. Αν θα σε καλύψει δεν μπορούμε να στο πούμε εμείς, ο ατμοποιητής σαν ατμοποιητής είναι κορυφαίος, αλλά εντελώς διαφορετικό στυλ ατμίσματος από αυτό που έχεις συνηθίσει. Κάποιοι δεν την παλεύουν καθόλου με τους αεράτους.

Δημοσ.

από fasttech

- eleaf pico

- uwell crown

- 4 αντιστάσεις 1,2 ohm

- 5 ανταλλακτικά pyrex

- 2 μπαταρίες lg hg2

Φίλε καλορίζικα έχω μια ερώτηση νομίζω ότι ο crown δεν χωράει Να βιδωσει στο Pico, αν είναι 24 mm τότε σίγουρα δεν βιδώνει, μπορεί κάποιος φίλος να μας πει πόσα χιλιοστά είναι;;

Δημοσ.

Παίδες... σκέφτομαι να μπω στον χορό.

Δεν ξέρω καθόλου όμως πως πάει η φάση με το μηχάνημα. Ξέρω ότι παίζει έτοιμο και modular. Αλλά... παίζουν μάρκες/κατασκευαστές;

Πού να κοιτάξει κανείς πρώτα;

Δημοσ.

Άσχετο... πολύ παρεξηγημένος ο Cubis! Μπορεί να τον απέφευγα για τα χούγια του, αλλά τελικά με τις notch αντιστάσεις αποδείχτηκε ικανοποιητικότατος.

Φίλε καλορίζικα έχω μια ερώτηση νομίζω ότι ο crown δεν χωράει Να βιδωσει στο Pico, αν είναι 24 mm τότε σίγουρα δεν βιδώνει, μπορεί κάποιος φίλος να μας πει πόσα χιλιοστά είναι;;

Ο ατμοποιητής στη βάση του είναι 22 χιλιοστά, το θέμα είναι πως λίγο πιο πάνω, στη ρύθμιση αέρα, είναι πιο παχύς. Σύμφωνα με τα σχόλια που διαβάζω εδώ, αλλά και το βίντεο εδώ (0.55) δεν θα βιδώνει :(

Δεν ξέρω καθόλου όμως πως πάει η φάση με το μηχάνημα. Ξέρω ότι παίζει έτοιμο και modular. Αλλά... παίζουν μάρκες/κατασκευαστές;

Λύσεις και συσκευές-σετάκια υπάρχουν άπειρες. Το τι θα διαλέξεις εξαρτάται κυρίως από το μπάτζετ σου ;)

Επειδή ήμουν με την ίδια συσκευή ένα χρόνο περίπου έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Σε γενικές γραμμές με σχετικά χαμηλό κόστος πηγαίνεις σε «μοντάκι» (κουτάκι μπαταρίας δηλαδή) iStick Pico με ατμοποιητή αρχικά τον Ναυτίλο ή τον Triton Mini, με προσωπική μου πρόταση τον δεύτερο για να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται σε τσιγαρίσια τζούρα, αλλά να μπορείς και να ανοίξεις περισσότερο τον αέρα.

Δημοσ.

για καθενος budget ,εχουμε ραματα για την γουνα του :D

τι θες να κανεις? overclock? κ αυτο γινεται!

full DIY kit? κ αυτο γινεται!

ΑΙΟ portable? κ αυτο γινεται!

τι θες να δωσεις ειναι το θεμα

• Like 2
Δημοσ.

Γράφω λίγο βιαστικά οπότε συγγνώμη για τυχόν παραλείψεις! Τα κουτάκια είναι οι συσκευές που λέμε μοντάκια, είναι αυτό ακριβώς, ένα κουτί που περιέχει τη/τις μπαταρία/ες και την οθόνη. Σε αντίθεση για παράδειγμα με τα πολύ μικρά ηλεκτρονικά τσιγάρα που κυκλοφορούσαν παλιά στο μέγεθος ενός κανονικού.

Είναι, με λίγα λόγια, ένα από τα δύο βασικά κομμάτια ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, το δεύτερο είναι ο ατμοποιητής, ο χώρος δηλαδή που ατμοποιείται το υγρό.

Το κόστος είναι ανάλογο του μπάτζετ σου. Για παράδειγμα, μια ολοκληρωμένη λύση με ένα 26ρι περίπου (χωρίς το υγρό) είναι το AIO, με ενσωματωμένο ατμοποιητή και μπαταρία. Ναι, είναι ό,τι πρέπει για έναν αρχάριο, αλλά μπορεί να χρειαστείς κάτι παραπάνω και σίγουρα η μπαταρία δεν θα κρατάει για χρήση όλη μέρα. Δηλαδή για να το ευχαριστηθείς (και, το κυριότερο, να παραμείνεις στο ηλεκτρονικό) θα θέλεις δύο. Και υπολογίζεις έξτρα χρήματα για υγρό και αντιστάσεις (έξτρα, κάθε πακέτο συνήθως έχει μια-δύο αντιστάσεις μέσα).

Παρόμοιας φιλοσοφίας, μοντάκι με μπαταρία και ατμοποιητή μαζί είναι το Cuboid Mini, με διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας και περίπου στη διπλάσια τιμή. 

Μια άλλη πρόταση, από τα όσα έχω ακούσει/διαβάσει σχετικά, αν θέλεις θα πρότεινα το iStick Pico για μοντάκι και ατμοποιητή τον Triton Mini. Επιπλέον χρειάζεται μια τουλάχιστον μπαταρία (με κόστος από 10 έως 13 ευρώ, πάλι σε πρόχειρη αναζήτηση) και βέβαια το υγρό. Συνολικά δηλαδή σου βγαίνει ένα κατοστάρικο, πάλι χωρίς υγρά και επιπλέον αντιστάσεις. 

Εκτός του Pico, μόλις κυκλοφόρησε και το iPower κάπως έτσι με ενσωματωμένη μπαταρία 5000mAh (!) σε σχετικά καλή τιμή το οποίο είναι μεν πανέμορφο και σε σχετικά καλή τιμή μοντάκι, αλλά με γνώμονα την ιστορία της εταιρείας σε προβλήματα... αν δεν περάσει κανένας μήνας τουλάχιστον να βγουν τυχόν προβλήματα, δεν θα το πρότεινα. Ακόμα.

Γενικώς, εκτός από τα πόσα θέλεις να επενδύσεις, το προς τα που θα κινηθείς εξαρτάται και από τη χρήση που θέλεις να κάνεις. Θέλεις μικρή, διακριτική συσκευή ή δεν σε πειράζει και μια πιο μεγάλη; Θέλεις να έχεις πιο τσιγαρίσια (σφιχτή) τζούρα, να βγαίνει λιγότερος ατμός (και πάλι πολλαπλάσιος του τσιγάρου) και έντονη γεύση; Ή θέλεις εντελώς αεράτη τζούρα με σύννεφα παντού; :)

(discoboyminimal, το βίντεο που σου έλεγα ρέι... ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...