Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι. Θα ηθελα παλι να μου πειτε γνωμες για να αρχησω να καταληγω σιγα σιγα. Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι θα παραγγειλω απο εξω γιατι απο Ελλαδα δεν συμφερει οικονομικα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι απο gearbest, εκτος αν εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο και καλο. Εχουμε και λεμε λοιπον:

1) Σχετικα με τον ατμοποιητη λογικα παω για nautilus εκτος αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στην ιδια τιμη περιπου. Επισης γιατι να παρω καποιον με 2ml και οχι εναν με 5ml? Δεν συμφερει περισσοτερο αυτος με τα 5ml?

2) Οσον αφορα το mod, απο θεμα μαρκας παω προς eleaf. Εδω εχω μπερδευτει λιγο γιατι εχει πολλα μοντελα με διαφορετικα watt αλλα και με διαφορετικη κατασκευη. Αν εξαιρεσουμε το pico 75w που ειναι μια επιλογη (μονο το μεγεθος με προβληματιζει στο κρατημα) απο τα κανονικα μοντελα τι θα προτεινατε?

3) Η ποσοτητα του καπνου ρυθμιζεται? Δεν θελω να ειμαι λες και καπνιζω ναργιλε.

Ευχαριστω και παλι!

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν εννοείς τον nautilus x, έχει πολύ ακριβές αντιστάσεις

κοίτα τον kangertech protank 4 που χει πιο οικονομικές αντιστάσεις και παίρνει και επισκευάσιμες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι. Θα ηθελα παλι να μου πειτε γνωμες για να αρχησω να καταληγω σιγα σιγα. Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι θα παραγγειλω απο εξω γιατι απο Ελλαδα δεν συμφερει οικονομικα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι απο gearbest, εκτος αν εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο και καλο. Εχουμε και λεμε λοιπον:

1) Σχετικα με τον ατμοποιητη λογικα παω για nautilus εκτος αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στην ιδια τιμη περιπου. Επισης γιατι να παρω καποιον με 2ml και οχι εναν με 5ml? Δεν συμφερει περισσοτερο αυτος με τα 5ml?

2) Οσον αφορα το mod, απο θεμα μαρκας παω προς eleaf. Εδω εχω μπερδευτει λιγο γιατι εχει πολλα μοντελα με διαφορετικα watt αλλα και με διαφορετικη κατασκευη. Αν εξαιρεσουμε το pico 75w που ειναι μια επιλογη (μονο το μεγεθος με προβληματιζει στο κρατημα) απο τα κανονικα μοντελα τι θα προτεινατε?

3) Η ποσοτητα του καπνου ρυθμιζεται? Δεν θελω να ειμαι λες και καπνιζω ναργιλε.

Ευχαριστω και παλι!

1)nautilus x. νταξει , τον χρησιμοποιω εδω και 2-3 μερες. ουτε κρυο ουτε ζεστη. τα ml ειναι υποκειμενικα , γιατι να γεμισεις μια το μεσημερι δεν ειναι κοπος. περισσοτερο ειναι για ομορφια τα 2ml , διοτι χανει 10-20 χιλιοστα σε υψος ο ατμοποιητης και δεν φαινεται σαν κηροπηγιο.

εγω δεν θα επελεγα τον νεο protank. γιατι ειναι ιδιος ο subtank. και απο γευση πλεον ο subtank δεν με ευχαριστει καθολου.

στην θεση του θα προτιμούσα cubis.

(ασε τον απλο και τον μινι στην ακρη , ειναι πλεον αρχαιοι..πολυ μετρια εμπειρια ατμισματος. στο q3 του 2016 φτανουμε :D)

2)η eleaf ειναι δευτεραντζα(τριταντζα βασικα χαχα) . να ξερεις. αν επερνα κατι θα επερνα το pico γιατι ειναι πιο νεο απ ολα..δεν ξερω αν θα επερνα το 60w tc.

αν παλι πεις οτι θες κατι 'καλυτερο' για μενα , πηγαινε για vtc mini (Vtwo mini) η για ipv d3 (η ipv yaris)

(οταν λεω καλυτερο , παιζουν πολλα πραγματα ρολο..κατασκευη , ποιοτητα , ρευματα κλπ)

3)ρυθμιζεται ως ενα σημειο.

υπαρχουν ατμοποιητες σφιχτοι.ατμοποιητες μετροιοι και ατμοποιητες αερατοι. θεωριτικα ενας αερατος μπορει να γινει σφυχτος. αλλα δεν ισχυει. η κατασκευη τους ειναι τετοιο που δεν δινει καλο αποτελσμα η αλλαγη αυτη. οποτε παιρνεις εναν ατμοποιητη που απο την αρχη ειναι στα μετρα σου.

παρ ολα αυτα μπορεις να 'μικρορυθμισεις' τα ντουμανια σου, με το mod σου και με την ροη αερα , πανω στον ατμοποιητη. μικρο αλλαγες , για να μην φαινεσαι καφρος , μπορεις να κανεις. απλα μην περιμενεις να εχεις 100% ελεγχο πανω στον ατμοποιητη, καπου θα χανει οταν ξεφευγεις , απο τα 'ορια' του. δηλαδη και λιγο ντουμανι να βγαζει , παιζει να μην εχεις ουτε χτυπημα , ουτε γευση. δηλαδη θα ειναι αερας κοπανιστος που λενε :)

Δημοσ.

για τον cubis έχω διαβάσει πως δεν λέει πολλά από γεύση. ο nautilus x σε σχέση με τον subtank τι λέει σε γεύση?

ούτε τον protank 4 έχω δοκιμάσει αλλά σε συνδυασμό με τις 1,2 & 1,5 ohm αντιστάσεις με ψήνει αρκετά

ο crown uwell λέει τίποτα σαν εναλλακτική? δεν θέλω να πάω σε subohm, οπότε και εκεί οι 1,2ohm αντιστάσεις με ενδιαφέρουν

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε για ένα φίλο το δεύτερο istick Pico από fasttech.com μαζί με τον Melo και την επισκευασιμη κεφαλι του, μου άρεσε πολύ ο μελο ωραία γεύση καλό ντουμανι, πλησίαζε αρκετά την γεύση του billow nano που έχω εγώ για τα 35€ που στοίχισε πιστεύω είναι καλή αγορά. Στην τιμη εννοείται δεν είναι μέσα μπαταρίες φορτιστής αυτά υπήρχαν.

Δημοσ.

Ο Crown είναι ατμοποιητάρα αλλά άμα το σκέφτεσαι για Ναυτίλο που λες, είναι στο άλλο άκρο εντελώς.

Πάντως Ναυτίλος, όσο καλός και να 'ναι (που είναι), εντάξει, είναι αρχαίος πλέον, εγώ θα έπαιρνα τον X.

Μοντάκι θα έπαιρνα είτε το Pico, είτε το Evic VTwo (όχι, το μίνι, αυτό με την εσωτερική μπαταρία).

To VTwo θα το πάρω έτσι κι' αλλιώς, κάπου κουράστηκα όλη μέρα βάλε/βγάλε μπαταρίες, συνεχώς έχω μπαταρίες να φορτίζουν.

5000mAh μου φτάνουν να μου βγάλουν όλη την μέρα υπέρ-άνετα. Λίγο τσιμπημένο βέβαια, ακόμα και από Κίνα έχει $50.

Παρόμοιο είναι το νέο Eleaf Ipower, και πάμφθηνο, απλά λίγο χειρότερη ποιότητα κατασκευής καθώς Eleaf είναι αυτή.

Δημοσ.

έχω τον nautilus mini εδώ και κάνα χρόνο

ok μέχρι τώρα, ικανοποιητικός, χωρίς να με ξετρελαίνει, αλλά χωρίς να χω δοκιμάσει και κάποιον άλλον

τον τελευταίο καιρό σα να τα χει παίξει (όπως και η μπαταρία istick 30w)

λέω να πάρω την istick pico και μαζί και κάνα καινούργιο ατμοποιητή

δεν με ενδιαφέρει το ντουμάνι, αλλά η γεύση

κοίταζα τον nautilus x, αλλά οι αντιστάσεις του είναι πανάκριβες..

οπότε, έχω καταλήξει ανάμεσα σε crown uwell και kangertech protank 4. πάντα στα 1,2-1,8 ohm και κατά προτίμηση με tc..

να πάω στον crown?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το tc θέλει κάτω από ohm για να δουλέψει σωστά, εγώ δουλεύω τιτανιο στα 0.3 ohm 16w 200-220c.

Δημοσ.

Ο Crown είναι ατμοποιητάρα αλλά άμα το σκέφτεσαι για Ναυτίλο που λες, είναι στο άλλο άκρο εντελώς.

Πάντως Ναυτίλος, όσο καλός και να 'ναι (που είναι), εντάξει, είναι αρχαίος πλέον, εγώ θα έπαιρνα τον X.

Μοντάκι θα έπαιρνα είτε το Pico, είτε το Evic VTwo (όχι, το μίνι, αυτό με την εσωτερική μπαταρία).

To VTwo θα το πάρω έτσι κι' αλλιώς, κάπου κουράστηκα όλη μέρα βάλε/βγάλε μπαταρίες, συνεχώς έχω μπαταρίες να φορτίζουν.

5000mAh μου φτάνουν να μου βγάλουν όλη την μέρα υπέρ-άνετα. Λίγο τσιμπημένο βέβαια, ακόμα και από Κίνα έχει $50.

Παρόμοιο είναι το νέο Eleaf Ipower, και πάμφθηνο, απλά λίγο χειρότερη ποιότητα κατασκευής καθώς Eleaf είναι αυτή.

Σχετικα με τον Crown πως το εννοεις οτι ειναι στο αλλο ακρο? Επισης στο gearbest που τον εψαξα δεν εχει ερθει ακομα. Εψαξα και το VTwo και αυτο δεν το βρισκω στο ιδιο site. Παντως γενικα απο θεμα εμφανισης και κατασκευης τα eleaf μου φαινονται τα πιο καλα (απο εικονες παντα).

Αυτο με τις αντιστασεις και οτι του nautilus x ειναι πανακριβες? Λιγο βοηθεια και κανα link αν γινεται γιατι δεν τα γνωριζω. Επισης σχετικα με την μπαταρια, ειναι δυνατον να μην με βγαζει μια μερα?

Δημοσ.

Το tc θέλει ειδικο Σιρμα και χαμηλή αντίσταση για να μπορεί να 'διαβάζει' έγκυρα.

Δεν παίζουν ολα τα σιρματα tc.

Τωρα για εσάς ρε παιδιά που λέτε οτι θέλετε γεύση, δεν θα την βρείτε στους εργοστασιακούς..

Οι έτοιμες αντιστάσεις ειναι μέτριες μετα απο τόσο καιρό που αρχίζω με rta.

Δείτε λίγο και τους επισκευασημους ατμοποιητες.

10 λεπτά απο τον χρόνο σας κάθε Σάββατο θέλουν και η γεύση τους ειναι επίπεδα πάνω απο ναυτιλακια και subtankια..;)

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με τον Crown πως το εννοεις οτι ειναι στο αλλο ακρο? Επισης στο gearbest που τον εψαξα δεν εχει ερθει ακομα. Εψαξα και το VTwo και αυτο δεν το βρισκω στο ιδιο site. Παντως γενικα απο θεμα εμφανισης και κατασκευης τα eleaf μου φαινονται τα πιο καλα (απο εικονες παντα).

Αυτο με τις αντιστασεις και οτι του nautilus x ειναι πανακριβες? Λιγο βοηθεια και κανα link αν γινεται γιατι δεν τα γνωριζω. Επισης σχετικα με την μπαταρια, ειναι δυνατον να μην με βγαζει μια μερα?

Είναι πολύ αεράτος ενώ ο Ναυτίλος είναι ό,τι πιο σφικτή τζούρα υπάρχει.

Μην πάρεις από Gearbest, πάρε από Fasttech. Έχει τα πάντα και είναι πολύ πιο αξιόπιστο.

Οι αντιστάσεις του Χ έχουν 12 δολλάρια οι 5, δεν ξέρω αν το θεωρείς φτηνό ή ακριβό αυτό, εξαρτάται πόσο καιρό σου κρατάνε.

https://www.fasttech.com/products/0/10009799/4992000-authentic-aspire-nautilus-x-clearomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10009821/4991902-authentic-aspire-nautilus-x-tank-clearomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10015540/4871607-authentic-joyetech-evic-vtwo-80w-tc-vw-apv-box-mod

https://www.fasttech.com/products/0/10011027/5202900-authentic-eleaf-ipower-80w-5000mah-tc-vw-apv-mod

5000 mah μπαταρία θα σου βγάζει μια βδομάδα με τον Χ, εμένα που ατμίζω στα 70 watt το πρώτο Evic Vt (ίδια mah) μου 'βγαζε 2 μέρες σχεδόν με chainvaping.

• Like 1
Δημοσ.

Hello,

Πήρα ενα istick tc40w με nautilus mini (1,8 αντίσταση) 

Το έχω βάλει στα 10 watt τι θερμοκρασία προτείνετε γενικότερα? 

Thanks

Δημοσ.

Οι αντιστάσεις του ναυτίλου μίνι δεν είναι για έλεγχο θερμοκρασίας, TC παίζει μόνο με αντιστάσεις νικελίου, τιτανίου και ss. Γύρισε το σε VW asap! Όσο για τα watt αυτό είναι καθαρά θέμα προτίμησης, με μια γρήγορη αναζήτηση οι περισσότεροι τον ατμίζουν μεταξύ 10-14. Εγώ αν θυμάμαι καλά έφτανα και τα 17-18 στην 1.8 αλλά πιστεύω είναι overkill.

Αν θες να δοκιμάσεις έλεγχο θερμοκρασίας κυκλοφορούν και αντιστάσεις νικελίου, π.χ. εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

το Authentic Eleaf iPower 80W 5000mAh παίζει να το βρω κάπου άμεσα διαθέσιμο? το αγαπητό fasttech το περιμένει σε 8 μέρες, και το μόνο κινέζικο που το βγάζει διαθέσιμο είναι το 3FVape που το στέλνει σε 3 μέρες. 

είναι αξιόπιστο το 3FVape? το έχει και αρκετά φθηνότερα από το fasttech

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...