johnieXoX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ψάχνω αρχικά για γεύση.. και σε δεύτερο λόγο το ντουμάνι ααα.. και επίσης δεν θέλω πολλά watt, οπότε απορρίπτουμε και τις πολύ χαμηλές αντιστάσεις.. διαβάζω για τον cubis.. λένε πως δεν έχει πολύ γεύση.. βλέπω τον nautilus x.. πανάκριβες αντιστάσεις.. ο melo 3 δεν μου φαίνεται κάτι ιδιαίτερο.. και μάλλον θα θέλει τις, ακριβές, αντιστάσεις του triton για να βγάλει αυτό που ψάχνω μετά από πολύ ψάξιμο, έχω ψιλοκαταλήξει σε έναν από τους δύο: - crown uwell, με αντιστάσεις 1,2ω ή - subtank mini με αντιστάσεις 1,2ω ή 1,5ω κάποια πρόταση? υπάρχουν αντιστάσεις με TC και για τις δύο αυτές επιλογές ή όχι? ευχαριστώ guys (είδα πως παίζει και ο protank που ναι και πιο καινούργιος.. )
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πήρα απο αγγελία ένα rx200 και είχε μέσα 3 μπλε lg οταν πάταγα το Fire έλεγε weak battery ή battery is low παω να βρω τον τυπα και με είχε κάνει μπλοκ με τα πολλα πολλα τον βρήκα και μου κάνει οτι οι μπαταρίες που μου έδωσε η μια δεν ήταν καλή , τωρα σκεφτομαι να αγοράσω 3 μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή αλλα φοβάμαι μήπως το μοντακι ειναι αυτο που είχε το θέμα και πετάξω και αλλα λεφτά έτσι , τι προτείνεται να κάνω ; Ευχαριστώ
chrisxkar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πήρα απο αγγελία ένα rx200 και είχε μέσα 3 μπλε lg οταν πάταγα το Fire έλεγε weak battery ή battery is low παω να βρω τον τυπα και με είχε κάνει μπλοκ με τα πολλα πολλα τον βρήκα και μου κάνει οτι οι μπαταρίες που μου έδωσε η μια δεν ήταν καλή , τωρα σκεφτομαι να αγοράσω 3 μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή αλλα φοβάμαι μήπως το μοντακι ειναι αυτο που είχε το θέμα και πετάξω και αλλα λεφτά έτσι , τι προτείνεται να κάνω ; Ευχαριστώ Υποψιαζομαι οτι ειναι χαλασμενο οποτε πηγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει υγρα κτλ μηπως εχει να δοκιμασετε καμια μπαταρια
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν το βάλω στην μπριζα χωρίς μπαταρίες δεν θα ανάψει ;
chrisxkar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αν το βάλω στην μπριζα χωρίς μπαταρίες δεν θα ανάψει ; Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε wismec οποτε δεν ξερω αν λειτουργουν απλα με το usb
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οι μπαταρίες ειναι αυτές και η ένδειξη αυτη , πάντως οταν παω και πατάω fire button σε 30 watt κάνει ατμοποιηση απλα πετάει ξαφνικά οπως ρουφάω το low/weak battery και δεν δίνει μάλλον την δύναμη που θα περίμενα επίσης πάνω απο 60 watt δεν κάνει καθόλου ατμοποιηση
akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αυτή η ένδειξη μου φέρνει σε μη πλήρως/ασύμμετρα (can't find the word, φαντάζομαι κατάλαβες) φορτισμένες μπαταρίες. Βέβαια ούτε εγώ ξέρω από το συγκεκριμένο μοντάκι, ίσως να ρωτήσεις στο vaping.gr ή στο ρέντιτ;
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αυτή η ένδειξη μου φέρνει σε μη πλήρως/ασύμμετρα (can't find the word, φαντάζομαι κατάλαβες) φορτισμένες μπαταρίες. Βέβαια ούτε εγώ ξέρω από το συγκεκριμένο μοντάκι, ίσως να ρωτήσεις στο vaping.gr ή στο ρέντιτ; Απ οτι μου παν οι μπαταρίες ειναι για πέταμα , οποτε τωρα θα χρειαστεί να βρω μπαταρίες να τις παντρέψω ( δεν ξερω καν πως γινεται αυτο υποθέτω τις φορτώνω την ιδια ωρα ; ) και εξωτερικό φορτιστή που να χει τουλάχιστον 3 θέσεις ωραία αν έχετε να προτείνεται κατι ή αν πουλάει και κανεις πείτε
akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ακριβώς. Θέλεις 3 μπαταρίες, αγορασμένες μαζί (να είναι όσο γίνεται από την ίδια παρτίδα) οι οποίες παντρεύονται. Εμ, έστω πολυγαμία Φορτίζουν μαζί, αποφορτίζουν μαζί, καμία εξαίρεση. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ανάγκη να τις εναλλάσσεις θέσεις μεταξύ τους στον φορτιστή και στο μοντάκι όπως συμβαίνει στα μοντάκια δύο μπαταριών.Προσωπικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά τόσο με τις LG HE4 όσο και με τις VTC5 είμαι κάτι παραπάνω ευχαριστημένος.Φορτιστή καλύτερα βρες έναν που να φορτίζει και τις 3 (και τις 4 μάλλον, μιας και θα είναι 4 θέσεων) με την ίδια ακριβώς τάση. Παλιά που το είχα ψάξει είχα δει για 4ων θέσεων που όμως αν έβαζες 4 επάνω, οι 2 στο κέντρο φόρτιζαν με 500mAh και οι 2 ακριανές με 250mAh. Not reccomended φαντάζομαι
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολυ , αν και φαντάζομαι δεν ειναι ανάγκη να καλύπτονται και οι 4 θέσεις εφόσον μονο 3 θέλω να φορτώνω χδ
akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Όχι, το ζήτημα λογικά είναι να φορτίζουν και οι τρεις με την ίδια τάση ώστε να φορτίζουν μαζί
Baator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από την μια οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν max continuous discharge 3A όταν λέμε να βάζουμε μπαταρίες που έχουν τουλάχιστον 20Α (=επικίνδυνες με λίγα λόγια, από κανά λάπτοπ θα τις έβγαλε ο τύπος) και από την άλλη από την φωτογραφία που έβαλες με τα ό,τι να 'ναι νούμερα κάνει μπαμ ότι φυσικά και ΔΕΝ ήταν/είναι παντρεμένες μεταξύ τους. Πέτα τις μπαταρίες και πάρε μια τριάδα καινούργιες καλές. Το μοντ εννοείται πως δεν δουλεύει αν απλά το βάλεις στην πρίζα και δεν έχει μπαταρίες μέσα. Όχι, δεν χρειάζεται να είναι και οι 4 θέσεις συμπληρωμένες στον φορτιστή για να δουλεύει σωστά. Όταν λέμε ότι παντρεύουμε μπαταρίες εννοούμε πως τις παίρνουμε καινούργιες και πάντα τις δουλεύουμε μαζί και πάντα τις φορτίζουμε μαζί. Καλό είναι να τις αλλάζεις και θέση στο μοντ, αυτή π.χ. που ήταν στην θέση 1 να πηγαίνει στην 2 κ.ο.κ. Εγκληματίας πάντως ο τύπος που στο πούλησε με αυτές τις μπαταρίες, καμιά άλλη λέξη. Πάντως με ένα καινούργιο σετ μπορεί να δουλέψει κανονικά το μοντ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χαλασμένο. Με αυτές τις μπαταρίες μπορεί απλά να ενεργοποιείται κανά safety feature. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από την μια οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν max continuous discharge 3A όταν λέμε να βάζουμε μπαταρίες που έχουν τουλάχιστον 20Α (=επικίνδυνες με λίγα λόγια, από κανά λάπτοπ θα τις έβγαλε ο τύπος) και από την άλλη από την φωτογραφία που έβαλες με τα ό,τι να 'ναι νούμερα κάνει μπαμ ότι φυσικά και ΔΕΝ ήταν/είναι παντρεμένες μεταξύ τους. Πέτα τις μπαταρίες και πάρε μια τριάδα καινούργιες καλές. Το μοντ εννοείται πως δεν δουλεύει αν απλά το βάλεις στην πρίζα και δεν έχει μπαταρίες μέσα. Όχι, δεν χρειάζεται να είναι και οι 4 θέσεις συμπληρωμένες στον φορτιστή για να δουλεύει σωστά. Όταν λέμε ότι παντρεύουμε μπαταρίες εννοούμε πως τις παίρνουμε καινούργιες και πάντα τις δουλεύουμε μαζί και πάντα τις φορτίζουμε μαζί. Καλό είναι να τις αλλάζεις και θέση στο μοντ, αυτή π.χ. που ήταν στην θέση 1 να πηγαίνει στην 2 κ.ο.κ. Εγκληματίας πάντως ο τύπος που στο πούλησε με αυτές τις μπαταρίες, καμιά άλλη λέξη. Πάντως με ένα καινούργιο σετ μπορεί να δουλέψει κανονικά το μοντ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χαλασμένο. Με αυτές τις μπαταρίες μπορεί απλά να ενεργοποιείται κανά safety feature. Και γω αυτο πιστεύω πως απλα ο τυπάς ήθελε να το σπρώξει και έβαλε οτι να ναι μπαταρίες απλα φέρθηκα και γω απερίσκεπτα , θα πάρω 3 lg hg2
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.a-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=502 Λέει αυτός ο φορτιστής ;
discoboyminimal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εγκληματίας πάντως ο τύπος που στο πούλησε με αυτές τις μπαταρίες, καμιά άλλη λέξη. Πάντως με ένα καινούργιο σετ μπορεί να δουλέψει κανονικά το μοντ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χαλασμένο. Με αυτές τις μπαταρίες μπορεί απλά να ενεργοποιείται κανά safety feature. ο τυπας ειναι για μπατσες! η μπαταριες ειναι του πεταματου! (τουλαχιστον για χρηση σε συσκευη για ατμισμα) , ισως σε κανα Powerbank να εκανε δουλιτσα , αν και ειναι παλια μπαταρια. φυσικα τις πεταει , και περνει νεες Λέει αυτός ο φορτιστής ; ναι καλος ειναι ο φορτιστης. (o nitecore φορτιζει 4χ0,325Α) δες και για τον xtar vc4( αυτος φορτιζει 4x0.5A) επελεξε hg2 , 30q , vtc4 μπαταριες. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην φορτιζεις απο το mod , γιατι δεν κανει balance charging! μονο απο εξωτερικο φορτιστη. και που και που αλλαζε κυκλικα τις θεσεις των μπαταριων στη συσκευη. γραψτες δηλαδη με 1/2/3 ετικετα , και καθε φορα που θα τις κουμπωνεις , μετατοπιζε τες 1 θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις