Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην να πω οτι προτεινω τον baator για moderator.

εχει βοηθησει τον καθενα εδω μεσα ξεχωριστα και προσωπικα.

bc7.png

:P

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ενας γνωστος μου ειχε προτεινει να αγορασω το iStick της eLeaf το οποιο παρα πολυ καλο απλα λιγο γκουμουτσα. Τι γνωμη εχετε για αυτο? Επισης το βλεπω οτι βγαινει σε εκδοσεις με διαφορετικα watt. Τι φαση?

Επισης οταν λετε απο εξω, μιλαμε για Ευρωπη, Κινα ή Αμερικη? Μπορειτε να παραθεσετε καποιο εμπιστο site? (αν συμφερει απο εξω φυσικα και θα το προτιμησω).

Δημοσ.

istick ειναι η σειρα προιοντων της eleaf.

εγινε γνωστη με το istick '20w'

και μετα ακολουθησαν istick 30w , istick 50w (dual batteries), istick mini , istick 40w tc (temperature control , ελεγχος θερμοκρασιας δηλαδη), istick 100w(με και χωρις Tc) και τωρα εβγαλε το istick pico και το istick 200w tc.

αν ειναι να παρεις καποιο , θα προτεινα το istick pico , μικρο και καλο μεχρι στιγμης. πολλα απο τα υπολοιπα προιοντα της ειχανε θεματακια, καποια ειχα χοντρα θεματα , καποια λιγο πιο ψιλα..προσοχη

δεν χρειαζεσαι 200w αυτη τι στιγμη , αλλα δεν θα κανεις καλα και να παρεις το 20-30-40w μοντελο της , επειδη ειναι παλια.

το πιο φρεσκο στα μετρα σου ειναι το pico

Δημοσ.

τα watt, ειναι μια ρυθμιση.

δηλαδη , μπορεις στον ιδιο ατμοποιητη , να βγαζεις καπως παραπανω και ζεστο ατμο , η μπορεις να βγαζεις λιγοτερο και κρυο.

ρυθμιζεις εσυ το 'γκαζι' του τσιγαρου. αν το δωσεις πολυ ,μπορει να καψεις την αντισταση του ατμοποιητη (η αντισταση ειναι το μερος του ατμοποιητη που εχει το ειδικο σιρμα (kanthal , ατσαλι , τιτατνιο) και το βαμβακι.)

((στην ουσια , ρυθμιζεις τα watt που θα περασουν μεσα απο το σιρμα , κατα την διαρκεια που θα εχεις πατημενο το κουμπι, αν δωσεις πολλα watt , θα πυρακτωθει το σιρμα , που θα καψει το βαμβακι , και θα φας καμενη γευση.μετα απο αυτο θα χρειαστεις νεα αντισταση , γιατι η παλια θα εχει 'αρπαξει'))

στην ουσια , ειναι οπως και μια εγκατασταση σπιτιου. οσο πιο χοντρα καλωδια εχει ενα σπιτι , τοσα παραπανω watt μπορει να σηκωσει ταυτοχρονα χωρις να πεσει η ασφαλεια. γιατι τα χοντρα καλωδια , αντεχουν παραπανω ampere , Και τραβας περισσοτερο ρευμα.

τωρα να σε φερω πισω στην συζητηση μας , γιατι να παρεις ηλεκτρονικο τσιγαρο με 100watt? γιατι μπορει σαν χρηστης , να θες πολλα ντουμανια.για να κανεις πολλα ντουμανια , θα χρειαστεις μεγαλη θερμοτητα, και μεγαλη θερμοτητα θα παρεις απο ενα σιρμα που εχει μεγαλη επιφανεια.

αρα οσο μεγαλυτερη επιφανεια εχει ενα σιρμα , τοσο πιο χοντρο ειναι, λογικο.

αλλα οσο πιο χοντρο σιρμα βαζεις , τοσο παραπανω ενεργεια , watt, ampere. ξοδευεις για να πετυχεις την επιθυμητη θερμοκρασια.

φαντασου οτι ενα απλο λεπτο σιρμα , θελει 20watt για να πυρακτωσει ακαριαια και ενα 2 φορες πιο χοντρο θελει 60++watt για να πυρακτωσει στον ιδιο χρονο.

οποτε εν ολιγης , με τα ηλεκτρονικα τσιγαρα , που εχουν ρυθμιση watt , μπορεις να πας το παιχνιδι αλλου , αλλα και απλα να φτιαξεις την τελεια τζουρα. απο την αρχη , μεχρι το τελος τις μπαταριας , θα περνεις 10watt. το λεω αυτο , γιατι στο AIO της Joytech , ξεκινας στα 4.2Volt , και οσο τελειωνει η μπαταρια , πεφτει και η ταση. οταν ειναι φρεσκοφορτισμενη , θα βγαζει ωραιο ατμο , αλλα μετα την μεση της μπαταριας , θα σου φαινεται αδυναμο, πεσμενο κλπ κλπ..

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Οποτε για mod ειμαι μεταξυ Link.png Site: iStickTC60W και Link.png Site: iStick Pico 75W TC . Φοβαμαι μηπως το pico ειναι μικρο για το χερι μου και δεν βολευει. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Για ατμοποιητη παμε Link.png Site: εδω ε?

Δημοσ.

Φοβαμαι μηπως το pico ειναι μικρο για το χερι μου και δεν βολευει. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Το θέμα είναι να το δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος! Αν έχεις μεγάλο χέρι, το πιο πιθανό είναι ότι ένα ιδιαίτερα μικρό mod, δε θα είναι ιδανικό στο κράτημα. Πολλές φορές πάντως, είναι υποκειμενικό αυτό: Προσωπικά το pico το κράτησα στο χέρι μου και δεν το βολεύτηκα (έχω κι εγώ μάλλον μεγάλο χέρι). Ο φίλος που το πήρε όμως, επίσης με «χερούκλες», το βολεύτηκε μια χαρά. Ίσως έχει να κάνει με το πώς το κρατάς.

Ένα κολπάκι που συνήθως δουλεύει πάντως, εφόσον σ' αρέσει το συγκεκριμένο mod και προκειμένου να μη νιώθεις ότι χάνεται στο χέρι σου, ή ότι δεν το κρατάς σταθερά, είναι το εξής: Το κρατάς με τον αντίχειρα και τα τρία δάχτυλα γύρω του και το μικρό δάχτυλο το τοποθετείς από κάτω, ώστε να πατάει το mod επάνω του. Λύσεις υπάρχουν!

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις εμπειρια με τη π*πα το Cuboid? Ολοκαινουργιο και μου κανει θεματα με Aromamizer Supreme ( που δεν εχει καν μακρυ 510) με atomizer short errors κλπ. Τωρα δουλευει αν το βιδωσω γρηγορα και αρκετα σφηχτα, πραγμα π σημαινει οτι ειναι μετρημενες οι μερες του 510 στο μοντακι. Τι μπορω να κανω? Να το στειλω πισω κινα δε παιζει δε μπαινω διαδικασια, ισως αν το ξεβιδωσω κ καπως αλλαξω το 510 ?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Οποτε για mod ειμαι μεταξυ Link.png Site: iStickTC60W και Link.png Site: iStick Pico 75W TC . Φοβαμαι μηπως το pico ειναι μικρο για το χερι μου και δεν βολευει. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Για ατμοποιητη παμε Link.png Site: εδω ε?

Δες και τον Nautilus X είναι καινούργιο προϊόν

Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο

Και μια χαρά βολεύει το pico στο κράτημα

Και μην ξεχάσεις την Μπαταρία

20160627_185602.jpg

20160627_185638.jpg

20160627_185708.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να γράψω κάτι σημαντικό και ας έχει ξαναγραφτεί. Είχα μια 18650 που το προστατευτικό της περίβλημα είχε βγει σε ένα σημείο. Την είχα στην τσέπη μου μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού. Κάποια στιγμή ενώ οδηγούσα άρχισαν όλα να καίνε μέσα στην τσέπη μου. Με το ζόρι τα έβγαλα από την τσέπη με την θερμοκρασία που είχαν ανεβάσει. Οπότε δε βάζουμε ποτέ μπαταρία και κλειδιά μαζί  και ποτέ δεν αφήνουμε να έχει ακάλυπτο σημείο γιατί όλο το εξωτερικό της είναι ο αρνητικός της πόλος. Το πόδι μου έτσουζε για καμιά ώρα , άσε το φόβο που πήρα γιατί οδηγούσα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και αναγκάστηκα να βγάλω αλάρμ και να σταματήσω, νομίζοντας πως η μπαταρία είναι έτοιμη να εκραγεί. Άρχισα να την σκεπάζω με ότι έβρισκα στο αυτοκίνητο και πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου που έχει μαγαζί με Η.Τ και μου το είπε. Απαγορευτικό  κλειδιά και μπαταρία μαζί.

Σε μια ερώτηση τώρα γιατί αποφάσισα να δοκιμάσω το TC. SS316L 40αρι , cuboid και Subtank mini ο εξοπλισμός μου. Η αντίσταση μου βγαίνει 0.30 ohm. Αυτή τη στιγμή το έχω 285 °C και στα 16W. Δε μπορώ να κάνω ντουμάνια πάρα μόνο σε πνευμονικές τζούρες. Φταίει το σύρμα που είναι χοντρό ; Το SS πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά με TC ;

Το υγρό είναι με βάση pink mule 80/20 η νικοτίνη και η μηδενική 100 % VG οπότε είμαι περίπου στο 96-97% VG. 

• Like 1
Δημοσ.

Ατμιζω με το ego aio εδώ και 2 μέρες..το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι όσο πέφτει η μπαταρία νομίζω πέφτει και η απόδοση του ατμισματος.

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό αν σκεφτείς ότι πριν από 3 χρόνια είχα πάρει το ego T πάνω από 50 ευρώ και θυμάμαι συνέχεια διαρροές,καμία σχέση η ποιότητα του ατμισματος..

Δημοσ.

@miltossat είσαι πολύ τυχερός που δεν έσκασε.Προφανώς είναι καλή μπαταρία.Μια πλαστική θήκη για μπαταρία κάνει 1 ευρώ και τελείώνει η υπόθεση.Με αυτα δεν παίζουμε

Δημοσ.

Ατμιζω με το ego aio εδώ και 2 μέρες..το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι όσο πέφτει η μπαταρία νομίζω πέφτει και η απόδοση του ατμισματος.

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό αν σκεφτείς ότι πριν από 3 χρόνια είχα πάρει το ego T πάνω από 50 ευρώ και θυμάμαι συνέχεια διαρροές,καμία σχέση η ποιότητα του ατμισματος..

Σωστά φίλε μου.

Για αυτό το φορτιζω και δύο τρεις φορές την ημέρα όταν βλέπω ότι πέφτει απόδοση και όχι μόνο.Το ξέρω ότι έτσι θα το βγάλω πολύ γρήγορα off αλλά τι να κάνω.

Το καλό είναι ότι μπορεί να φορτίζει (powerbank) και να ρουφάς.... Αργιλέ και καλα

Δημοσ.

@miltossat είσαι πολύ τυχερός που δεν έσκασε.Προφανώς είναι καλή μπαταρία.Μια πλαστική θήκη για μπαταρία κάνει 1 ευρώ και τελείώνει η υπόθεση.Με αυτα δεν παίζουμε

νταξει μην τα κανεις και τραγικα. μια επωνυμη μπαταρια δεν κανει μπαμ

αν εχεις καμια trustfire , παιζει , αλλα με sony lg samsung , δεν εχεις θεμα εκρηξης.

οτι θα αναπτυξει καμια θερμοκρασια τις ταξης των 300+++ βαθμων , ναι μαζι σου , αλλα οχι και μπαμ

Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να γράψω κάτι σημαντικό και ας έχει ξαναγραφτεί. Είχα μια 18650 που το προστατευτικό της περίβλημα είχε βγει σε ένα σημείο. Την είχα στην τσέπη μου μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού. Κάποια στιγμή ενώ οδηγούσα άρχισαν όλα να καίνε μέσα στην τσέπη μου. Με το ζόρι τα έβγαλα από την τσέπη με την θερμοκρασία που είχαν ανεβάσει. Οπότε δε βάζουμε ποτέ μπαταρία και κλειδιά μαζί  και ποτέ δεν αφήνουμε να έχει ακάλυπτο σημείο γιατί όλο το εξωτερικό της είναι ο αρνητικός της πόλος. Το πόδι μου έτσουζε για καμιά ώρα , άσε το φόβο που πήρα γιατί οδηγούσα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και αναγκάστηκα να βγάλω αλάρμ και να σταματήσω, νομίζοντας πως η μπαταρία είναι έτοιμη να εκραγεί. Άρχισα να την σκεπάζω με ότι έβρισκα στο αυτοκίνητο και πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου που έχει μαγαζί με Η.Τ και μου το είπε. Απαγορευτικό  κλειδιά και μπαταρία μαζί.

Σε μια ερώτηση τώρα γιατί αποφάσισα να δοκιμάσω το TC. SS316L 40αρι , cuboid και Subtank mini ο εξοπλισμός μου. Η αντίσταση μου βγαίνει 0.30 ohm. Αυτή τη στιγμή το έχω 285 °C και στα 16W. Δε μπορώ να κάνω ντουμάνια πάρα μόνο σε πνευμονικές τζούρες. Φταίει το σύρμα που είναι χοντρό ; Το SS πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά με TC ;

Το υγρό είναι με βάση pink mule 80/20 η νικοτίνη και η μηδενική 100 % VG οπότε είμαι περίπου στο 96-97% VG. 

οχι και οχι.

ντουμανια χωρις πολυ αερα πως θα κανεις? δεν καταλαβα. λογικο ειναι αν παιζεις με σφυχτη τζουρα και tc να μην κανει ντουμανι

τωρα το ss μπορεις να το παιξεις και σε watt , αλλα με πολυ προσοχη , να μην πυρακτωθει.δεν εχει κανενα προβλημα και συνηθως ετσι το παιζω εγω

285c παντως μου φαινονται πολλα , και τα watt μου φαινονται λιγα για 0.3Ω και 40αρη σιρμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lg είναι η μπαταρία. Δύσκολο να σκάσει .. ασφαλούς χημείας κτλ.. Αλλά σκεψου να σου συμβεί ενώ οδηγείς . Τα βλέπεις από άλλο μάτι J.

Οσο αφορά το TC τώρα, τελικά είχε να κάνει με το στήσιμο της αντίστασης. Ποτέ δεν κάνω σφιχτές τζούρες, πάντα είμαι στη μεγάλη τρύπα στον subtank. Κάτι ήταν λάθος με το στήσιμο. Το ξαναέστησα από την αρχή και τώρα ειμαι στα 35w / 150 °C  και όλα δουλεύουν μια χαρά κι έχω μια χαρά ντουμάνι. 

Επεξ/σία από miltossat
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...