Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου εδωσε φιλος , 30μελο , my man απο one hit wonder.

ΦΟΒΕΡΟ!!

για 10 ευρο το 30μελο ειναι φοβερα ρε!

τα πιο φθηνα 30μελα ξεκινανε στα 6-7 ευρο. με +3 ευρο περνεις πολυ ποιοτικο πραγμα. και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν υγρα που στοιχιζουν mL και euro.

που το βρήκε γιατι εγώ είδα 20μλο με 12,50€

Δημοσ.

που το βρήκε γιατι εγώ είδα 20μλο με 12,50€

υποθετικα ρε , αν κανεις την διαιρεση , απο τα 180μλ, βγαινει φθηνο.

Δημοσ.

Εγω 3 βδομαδες τωρα με το aio μια χαρα. Σημερα πηρα ενα υγρο καπνικο με 18 ml νικοτινη. Μεχρι σημερα εκανα 12ml. Εχω να ατμισω απο το μεσημερι, τα ειδα ολα κολυωμενα, με επιασε σε φαση που βλεπω τσιγαρο και θελω να ξερασω.

Θελει λιγο προσοχη τα πολλα ml νικοτινη γιατι νομιζω το ατμισμα δεν εχει τοσο αμεση επιδραση η νικοτινη κατα τις τζουρες, ρουφας αβερτα εσυ και μετα απο κανα 5λεπτο αρχιζει να σε πιανει σταδιακα και οταν καταλαβαινεις οτι ρουφηξες πολυ ειναι αργα. Σα να εχεις καπνισει τον πατο σου σε τσιγαρα.

Μαλλον θα επιστρεψω στα 12.

Δημοσ.

george προσωπικά πριν από 1.5 χρόνο περίπου ξεκίνησα με 12mg.

Ασχέτως αναλογίας VG/PG, πλέον κάνω 3mg και μου είναι υπεραρκετά.

Τα 6mg μου κουράζουν πολύ το λαιμό.

Οπότε απλά μέτρο θέλει και σταδιακή μείωση της νικοτίνης με απώτερο σκοπό την απεξάρτηση από την ουσία

ή αν θες, έναν ακόμα λιγότερο επιβλαβές τρόπο να ατμίζουμε και να γουστάρουμε. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εε ενταξει..αναλογος και τον ατμοποιητη ρε.. 95% κανω 9mg.

βεβαια ειμαι καυφουνακιας , οποτε , ειναι λογικο ποσοστο αυτο , αλλα αν δοκιμασω να το βαλω σε subtank πχ , σε kayfun5 πχ , κατω του 1Ω και με ανοιχτο τον αερα , τοτε παθαίνω κοκομπλοκο.2-3 τζουρες και το ηλεκτρονικο εξαφανιζεται για 1 μεσαωρακι ανετα.

τωρα αν βαλω και 18αρη σε καναν T2 , τοτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.

γενικα μπορω να συγκρινω τα mg με την ποσοτητα του ατμου που εκπνεω. αν πεις οτι εκπνεεις ατμο , οσο η λιγο μεγαλυτερο του τσιγαρου , τοτε εισαι max 12mg. αν πεις οτι κανεισ ντουμανια αργιλε , τοτε πεφτεις στα 6 και αν πεις οτι εισαι το τρενο για θεσσαλονικη , τοτε πας σε 3mg και κατω.

θυμηθείτε , τοτε που πρωτοπιασαμε ηλεκτρονικο και τοτε εβγαζαν τον μισο ατμο του κανονικου τσιγαρου , με τι νικοτινες ειχαμε ξεκινησει.

και τοτε και τωρα τον ιδιο αριθμο mg περνουμε ημερησιως , απλα αλλαξε η ποσοτητα του ατμου στην τζουρα. εγω θυμαμαι ενα 24αρι κερασι και 18αρι καπνικο της Flavour Art , με κατι ego c , twist και vivi nova.

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

θυμηθητε , τοτε που πρωτοπιασαμε ηλεκτρονικο και τοτε εβγαζαν τον μισο ατμο του κανονικου τσιγαρου , με τι νικοτινες ειχαμε ξεκινησει.

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ όντως... θυμάμαι κάπου το '08 με ένα από τα cigalikes που είχα πάρει από Nobacco, τότε δεν είχε ούτε ένα κατάστημα, μόνο μια αποθήκη κάπου κοντά στη Δάφνη. Ρούφαγες για να κάνεις μύες στα πνευμόνια και από γεύση και ατμό τίποτα σε σχέση με τώρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να φτιάξω κάνα υγρό για οικονομικούς λόγους. Εδώ και κάνα χρόνο κάνω της nobacco το no1 με 18ρα νικοτίνη, και θέλω περίπου ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα που σημαίνει (μαζί με τις αντιστάσεις) κάνα 50ρικο / μηνα που δεν μου περισσεύει. Ξέρει κανένας τι να πάρω για να πλησιάσω σε παρόμοια γεύση;

Δημοσ.

τα ετοιμα αρωματα συνηθως ειναι με διαφορες γευσεις αυτοπου εβαλες φανταζομαι θα ειναι καπνικο.Το ry69 της ατμος ειναι καπνικο αλλα προσωπικα μου ειχε τσακισει τον λαιμο.Το βιρτζινια  πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω για σκετο.

Θα προτεινα να ψαξεις για καπνικα αρωματα απο εταιρειες εξωτερικου καθως εχουν πιο προσεγμενες και ωραιες γευσεις πχ 814,vincent dans le vapes.

Σιγουρα πολυ οικονομικοτερο.Απλα θα δεις σκετες καπνικες γευσεις εφοσον αυτο θες,μην παρεις μεγαλες ποσοτητες γιατι οσοι ξεκινουν το ΗΤ περνανε απο πολλες φασεις γευσεων απο καπνικα σε γλυκα τυπου μπισκοτα κρεμες καραμελες και μετα σε φρουτωδη φραουλες,καρπουζια,πεπονια και καταλληγουμε να αλλαζουμε καθε δυο εβδομαδες αρωμα.

• Like 1
Δημοσ.

τα ετοιμα αρωματα συνηθως ειναι με διαφορες γευσεις αυτοπου εβαλες φανταζομαι θα ειναι καπνικο.Το ry69 της ατμος ειναι καπνικο αλλα προσωπικα μου ειχε τσακισει τον λαιμο.Το βιρτζινια  πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω για σκετο.

Θα προτεινα να ψαξεις για καπνικα αρωματα απο εταιρειες εξωτερικου καθως εχουν πιο προσεγμενες και ωραιες γευσεις πχ 814,vincent dans le vapes.

Σιγουρα πολυ οικονομικοτερο.Απλα θα δεις σκετες καπνικες γευσεις εφοσον αυτο θες,μην παρεις μεγαλες ποσοτητες γιατι οσοι ξεκινουν το ΗΤ περνανε απο πολλες φασεις γευσεων απο καπνικα σε γλυκα τυπου μπισκοτα κρεμες καραμελες και μετα σε φρουτωδη φραουλες,καρπουζια,πεπονια και καταλληγουμε να αλλαζουμε καθε δυο εβδομαδες αρωμα.

η να κανουμε σκετη βαση για να 'ξεμπουκοσουμε' χαχαχα

Λέω να φτιάξω κάνα υγρό για οικονομικούς λόγους. Εδώ και κάνα χρόνο κάνω της nobacco το no1 με 18ρα νικοτίνη, και θέλω περίπου ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα που σημαίνει (μαζί με τις αντιστάσεις) κάνα 50ρικο / μηνα που δεν μου περισσεύει. Ξέρει κανένας τι να πάρω για να πλησιάσω σε παρόμοια γεύση;

δοκιμασε αυτην την συνταγη.http://e-liquid-recipes.com/recipe/224977/RY4Becca+%2528Tribeca%2529

θα βγει τελεια η συνταγη , με τις αναλογιες που θα σου πω.

100ml βαση

10ml ry4 d

6ml graham cracker

3ml ethil malthol

3ml acetyl pirazine

εννοειτε τα αρωματα ειναι ολα TPA και ειναι εγγυηση. μην περνεις οτι νανε μαρκες. και μακρια απο atmos

συνολο 122ml. με κοστος βασης(περι τα 10 ευρο) + 20 ευρο αρωματα μαξ.

δηλαδη με 30 ευρο ,εχεις 122ml , πoυ αντιστιχει σε 5 ευρο το 20μελο , κ εσυ τωρα πληρωνεις 8-9 ευρο το 20μελο της nobacco.

στα θετικα ειναι οτι σου μενουν 3 απο τα 4 αρωματα για χρηση την επομενη φορα (βγαζουν 1 συνταγη ακομα.) που συμενει στην δευτερη παρτιδα περνεις μονο ενα αρωμα (5 ευρο μαξ) και μια βαση(περι τα 10 που λεγαμε) και εχεις αλλα 122ml

?δηλαδη? 244ml με 45 ευρο. δες ποσο καιρο σου βγαζει :)

---

και αν θες και ακομα πιο φθηνα , τοτε , περνεις 30ml αρωματα. και βασεις του Kg με υψηλη νικοτινη και αραιωμα με 100VG , του συνδεσμου.

---

και αν θες ακομα πιο φθηνα κανουμε ενα whole buy απο τα κεντρικα τις tpa , και περνουμε -80% τα αρωματα τις και κανουμε και μια εισαγωγη απο πολωνια κατι ωραιες βασουλες 99,9% Nicotine , και το παμε σε αλλο επιπεδο :P

XAXAXA πλακιτσα κανω εεεεε

• Like 2
Δημοσ.

Ρε συ discoboy, με τα υγρά που παρέλαβα σήμερα από Yaeliq, τι χρειάζεται να κάνω για να ωριμάσουν;

Απλά τα αφήνω μερικές μέρες; Με ανοιχτό ή κλειστό καπάκι; Τα αναδεύω πχ;

Δημοσ.

Guys αύριο παραλμβάνω από Yaeliq! :)

Έχει δοκιμάσει κανείς σας;

Ποιο πηρες, τα καπνιζω το τελευταιο διμηνο αποκλειστικα λογω τιμης

αγαπημενα mother's milkshake + gummy bears

Δημοσ.

Banana Split για γλυκό

Israel Captain για καπνικό πήρα

Αλλά δεν ξέρω πως να τα αφήσω να ωριμάσουν/δέσουν... Καμια ιδέα;

Δημοσ.

Δεν παλευεται το καπνικο 18mg. Το αραιωσα μισι μισο με ενα γευση μηλο 0.6mg. Μια χαρα αυτο που θελω. Τελικα θα παιζω για κανα μηνα ακομη στα 12mg.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...