discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παίδες, πουλάω Cuboid, Cleito, Cubis, Nautilus Χ, και 2 ΑΙΟ. Αν ψάχνει κανένας, pm me Nautilus Χ SOLD βασικα στειλε και ενα AIO 1
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχω vtc mini και πρόσφατα απέκτησα έναν bellus τον λάτρεψα τον bellus του έκανα μια διπλή αντίσταση στα 0,49 βγήκε , ντουμάνι γεύση όλα οκ το μονο που με χαλάει ειναι οτι στάζει δυστυχώς οταν το γεμίζεις έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους αλλα και πάλι πρέπει να είμαι μαζί με μια πετσέτα οποτε ειναι να τον γεμίζω μονο αυτο να μην είχε θα ήταν τρομερός για μενα~
nezoski Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κατοχος και εγω bellus!!οντως ειναι μπελας στο γεμισμα αν δεν εχεις βαλει καλα τα βαμβακια!!εγω βρηκα λυση γεμιζοντας τον απο κατω!με αυτον τον τροπο ελυσα τις διαροες στο γεμισμα
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κατοχος και εγω bellus!!οντως ειναι μπελας στο γεμισμα αν δεν εχεις βαλει καλα τα βαμβακια!!εγω βρηκα λυση γεμιζοντας τον απο κατω!με αυτον τον τροπο ελυσα τις διαροες στο γεμισμα Μπορει να απαιτεί λύσιμο κτλπ αλλα άμα ειναι να μην στάζει τότε καλύτερα..
alldaynews Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Από κάτω γέμισμα ο bellus.Τα βαμβάκια κόψτα μέχρι το μέσο από το λούκι
johnieXoX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 τελικά εγώ να τα πάρω το Eleaf IStick Pico 75W ($ 4,56) και την μπαταρία Samsung INR18650-30Q ($ 24,77) βρε παιδιά ή παίζει κάτι καλύτερο στα ίδια πάνω κάτω χρήματα? κάποιος καλός και φθηνός ατμοποιητής για να εναλλάσσω με τον mini nautilus?
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 τελικά εγώ να τα πάρω το Eleaf IStick Pico 75W ($ 4,56) και την μπαταρία Samsung INR18650-30Q ($ 24,77) βρε παιδιά ή παίζει κάτι καλύτερο στα ίδια πάνω κάτω χρήματα? κάποιος καλός και φθηνός ατμοποιητής για να εναλλάσσω με τον mini nautilus? Αν θες mtl ο Cubis ειναι αρκετα καλος με τις 1.0ω και αρκετα ικανοποιητικος. To pico το εχω το τελευταιο 2μηνο και ειναι πλεον το βασικο μου μοντακι, μελο με 0,3Ω. Τρομερο σετακι και αρκετα ομορφουλη. Πηρα το μαυρο αλλα θα σου λεγα να διαλεξεις αλλο χρωμα. Πηρα θηκη σιληκονης και φαινεται πολυ ομορφοτερο Παιδες ερωτηση. Εχεις δοκιμασει κανεις liquid απο One hit Wonder? Ειναι λιγο ακριβουτσικα (60$ τα 180μλ) αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα. Βαρεθηκα τα Suicide bunny και τα Beard Vape Site: link
discoboyminimal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μου εδωσε φιλος , 30μελο , my man απο one hit wonder. ΦΟΒΕΡΟ!! για 10 ευρο το 30μελο ειναι φοβερα ρε! τα πιο φθηνα 30μελα ξεκινανε στα 6-7 ευρο. με +3 ευρο περνεις πολυ ποιοτικο πραγμα. και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν υγρα που στοιχιζουν mL και euro. 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μου εδωσε φιλος , 30μελο , my man απο one hit wonder. ΦΟΒΕΡΟ!! για 10 ευρο το 30μελο ειναι φοβερα ρε! τα πιο φθηνα 30μελα ξεκινανε στα 6-7 ευρο. με +3 ευρο περνεις πολυ ποιοτικο πραγμα. και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν υγρα που στοιχιζουν mL και euro. Κ εγω για το my man ψηνομαι η το Rocket man, τοσο καλο?
discoboyminimal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 ναι ρε . καταρχην ειναι πολυ δεμενο υγρο , δεν σε κουραζει , δεν σε λιγωνει. καταλαβαινεις γευσεις. δεν ειναι μπερδεμενο. θες να το πιεις ολο! η τιμη ειναι στα απειρα θετικα του , αλλα και 15-20 ευρο πανω να ηταν στην τιμη παλι θα το αγοραζα πανε δοκιμασε πρωτα , σε κανα μαγαζι απο κοντα , και μετα αποφασισε για το ποιο απ ολα θα παρεις 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Thx, δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω στη Στοκχολμη μιας και το μαγαζι που αγοραζω ειναι Μαλμε Λογικα My man θα τσιμπησω
johnieXoX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ωραία, οπότε mod και μπαταρία βρήκαμε. Ατμοποιητή? - Eleaf iStick MELO III Sub Ohm Tank Clearomizer ή - Joyetech Cubis Pro Clearomizer σε σχέση με τον nautilus mini τι διαφορές θα βρω? τελευταία ο nautilus είτε δεν ρουφάει καλά, είτε έχει μια υποψία καμμένου, είτε όχι πολύ καλή γεύση.. δεν ξέρω αν φταίει το istick 30w (το οποίο ομολογουμένως τα έχει παίξει) ή αν έχει πάθει τίποτα ο ατμοποιητής. το σημείο που παίρνει ρεύμα ο ατμοποιητής φαίνεται να έχει φθαρεί αρκετά.
akpe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οι συγκεκριμένοι είναι αρκετά πιο «αεράτοι» από τον Ναυτίλο. Δεν ξέρω για τον Melo, ο Cubis όμως ρυθμίζεται για αυτό που λέμε «τσιγαρίσια» τζούρα, αλλά και πάλι όσο και να τον κλείσεις, τζούρα παρόμοια με του Ναυτίλου δεν θα έχεις.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μια χαρά κάνεις τσιγαρίσιες με τον Cubis, απλά στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται περίεργη η εμπειρία. Κοίτα και προς τον Nautilus X, τα πρώτα σχόλια ήταν απογοητευτικά αλλά φαίνεται πως με τις καινούριες 1.8 κεφαλές και την προέκταση 4ml αλλάζουν τα πράγματα Πανέμορφο είναι, αρκεί να μη βγάλει πάλι 200 προβλήματα. Eleaf, please, PLEASE, don't fuck this up. 2
karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 καλησπερα εχω ενα Istick 40 και τωρα τελευταια μου δημιουργει ενα θεμα , δεν ρουφαει καλα ζεστεναιται πολυ ευκολα σε τζουρες και κανει μπουρμπουληθρες , αντιστασεις εχω αλλαξει 3 και μου το κανει παλι .μπορει καποιος να βοηθησει γιατι με εχει κουρασει
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 δοκιμασε με αλλο mod. μπορει να τα επαιξε και η πλακετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις