Baator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε. Αν εξαιρεσουμε τα τυπου στυλο τι θα προτεινες; Istick Pico kit. http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-pico-kit/ Μικρό σε μέγεθος, δυνατή συσκευή, τρομερά δημοφιλής και όλοι ευχαριστημένοι είναι με αυτήν. 2
kataramenos32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Istick Pico kit. http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-pico-kit/ Μικρό σε μέγεθος, δυνατή συσκευή, τρομερά δημοφιλής και όλοι ευχαριστημένοι είναι με αυτήν. Με τα υγρα κτλ τι παιζει. Να προτιμησω καποια συγκεκριμενη μαρκα; Επισης λεει οτι δεν περιλαμβανει μπαταρια οποτε αν μπορεις πες μου ποια να παρω
Baator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Με τα υγρα κτλ τι παιζει. Να προτιμησω καποια συγκεκριμενη μαρκα; Επισης λεει οτι δεν περιλαμβανει μπαταρια οποτε αν μπορεις πες μου ποια να παρω Στα υγρά γίνεται ο κακός χαμός, έχει χιλιάδες εκεί έξω, όλων των ειδών, καπνικά, με γεύσεις φρούτων, γλυκών, ποτών, ό,τι θες, συν το ότι κάποιο που αρέσει σε μένα, εσένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία. Γενικά δεν έχει και πολύ νόημα να λέμε "πάρε αυτό, είναι τέλειο", αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν ξέρεις. Το καλό είναι ότι στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν όσα υγρά θες και να καταλήξεις τι θέλεις να πάρεις. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Όλες οι εταιρίες επίσης, σε σοβαρά μαγαζιά, καλές είναι, δεν έχει καλές και κακές. Οι πιο "premium" μάρκες απλά είναι αρκετά πιο τσιμπημένες στην τιμή. Μπαταρία θα πάρεις είτε την LG HG2 (καφέ), είτε την Samsung 30Q (ροζ), είτε την Samsung 25R (μπλε). Με αυτήν την σειρά θα τις προτιμούσα. 8 ευρώ η μία από εδώ: http://www.teomav.gr/search/label/%CE%B7%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1#.V2a9Hfl97ct 1
kataramenos32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στα υγρά γίνεται ο κακός χαμός, έχει χιλιάδες εκεί έξω, όλων των ειδών, καπνικά, με γεύσεις φρούτων, γλυκών, ποτών, ό,τι θες, συν το ότι κάποιο που αρέσει σε μένα, εσένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία. Γενικά δεν έχει και πολύ νόημα να λέμε "πάρε αυτό, είναι τέλειο", αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν ξέρεις. Το καλό είναι ότι στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν όσα υγρά θες και να καταλήξεις τι θέλεις να πάρεις. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Όλες οι εταιρίες επίσης, σε σοβαρά μαγαζιά, καλές είναι, δεν έχει καλές και κακές. Οι πιο "premium" μάρκες απλά είναι αρκετά πιο τσιμπημένες στην τιμή. Μπαταρία θα πάρεις είτε την LG HG2 (καφέ), είτε την Samsung 30Q (ροζ), είτε την Samsung 25R (μπλε). Με αυτήν την σειρά θα τις προτιμούσα. 8 ευρώ η μία από εδώ: http://www.teomav.gr/search/label/%CE%B7%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1#.V2a9Hfl97ct Φιλε μου χιλια ευχαριστω.Εκανα την παραγγελια και θα περιμενω 1
Κώστας.Κορ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Istick pico ή evic vtc mini? Τι μου προτείνετε;
chrisxkar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Istick pico ή evic vtc mini? Τι μου προτείνετε; τους περισσοτερους τους βλεπω να περνουν το vtc αλλα σαν μεγεθος ομορφια εγω θα προτιμουσα το pico
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 http://health.in.gr/news/healthpolicies/article/?aid=1500085767 oh well... 2
akpe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν θα κρίνω το μέτρο, αλλά, αρχικά, Ελλάδα είμαστε, και το κάπνισμα απαγορεύεται, έχετε δει να ισχύει η απαγόρευση στη πλειονότητα των κλειστών χώρων; Όχι ε; Αν τολμήσεις να πεις σε καπνιστή κάτι όμως, θα αρχίσει για «δικαιώματα» και «δημοκρατίες».Και πολύ πιθανό αν τολμήσεις να ατμίσεις δίπλα του, θα στην πει.Επί του συγκεκριμένου, πριν λίγες μέρες κάποιος με είπε ξενέρωτο που ρουφάω ατμό και όχι καπνό. Όχι, δεν ήταν δεκαπεντάχρονο, οικογενειάρχης άνθρωπος. God have mercy on his kids.Μετά γράφουν λέει πως το η.τ. είναι σκαλοπάτι στο τσιγάρο και για μια πρόσφατη μελέτη που το έδειξε αυτό. Κλάμα. Συνεχίζοντας, η ΕΠΕ το χαβά της να προσπαθεί να βγάλει πόρισμα χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της αφενός εκατοντάδες μελέτες, αφετέρου το γεγονός πως το η.τ. θα πρέπει να συγκρίνεται με το κανονικό προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την επικινδυνότητα του. Εννοείται δεν είναι «απόλυτα ασφαλές», απευθύνεται σε καπνιστές όμως, όχι σε όλους. Αλήθεια, ο Μπεχράκης με τα ιατρεία διακοπής του είναι ακόμα στην ΕΠΕ; Τέλος, το άρθρο στο τέλος καταντάει παραπλανητικό. Ειδικά εκεί που γράφει πως «επηρεάζει αρνητικά την πνευμονική λειτουργία των ατμιστών», λινκάρει σε άρθρο του 13... σχετικά με το κάπνισμα και τις πρόωρες γεννήσεις!Μάλλον είχαν στο μυαλό τους τις... πρόωρες «γεννήσεις» που γράφουν, if ya know what I mean.Cool story bros, here, have some cookies! 1
tsourakis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χρησιμοποιεί κανένας την επισκευάσιμη αντίσταση της joyetech; Την χρησιμοποίησα για ένα μήνα με την κάθετη αντίσταση που είχε μέσα, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να φτιάξω δικιά μου. Εαν έχει κάποιος καμιά συμβουλή ας πει. Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη για αερατες τζουρες(έχω το aio εγώ). Εχει μεγάλη παραγωγή ατμού, πολλές τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε να ποτιζει με τη μια και λόγω ότι είναι πιο μεγάλη (περισσότερο υλικό) δεν ζεσταίνεται εύκολα. Τώρα που χρησιμοποιώ πάλι την 0.6 δεν μπορώ να συνηθίσω εύκολα. Ναι μεν έχει καλύτερη γεύση, αλλά είναι σφιχτή, ζεσταίνεται εύκολα και ο ατμός είναι υπερβολικα ζεστός.
xristos_2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Χρησιμοποιεί κανένας την επισκευάσιμη αντίσταση της joyetech; Την χρησιμοποίησα για ένα μήνα με την κάθετη αντίσταση που είχε μέσα, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να φτιάξω δικιά μου. Εαν έχει κάποιος καμιά συμβουλή ας πει. Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη για αερατες τζουρες(έχω το aio εγώ). Εχει μεγάλη παραγωγή ατμού, πολλές τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε να ποτιζει με τη μια και λόγω ότι είναι πιο μεγάλη (περισσότερο υλικό) δεν ζεσταίνεται εύκολα. Τώρα που χρησιμοποιώ πάλι την 0.6 δεν μπορώ να συνηθίσω εύκολα. Ναι μεν έχει καλύτερη γεύση, αλλά είναι σφιχτή, ζεσταίνεται εύκολα και ο ατμός είναι υπερβολικα ζεστός. ποια επισκευάσιμη ενοείς ????? στο ΑΙΟ για να σου ζεσταίνεται η 0,6 έχεις σφίξει πολύ το καπάκι Παιδιά καλησπέρα. Istick pico ή evic vtc mini? Τι μου προτείνετε; και τα δύο χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς πλακέτα, οπότε είναι ακριβώς τα ιδια από θεμα λειτουργίας. οι δια φορές είναι : 1) το vtc εχει πουλήσει σαν παλιότερο μοντέλο περισσότερο και άρα έχει δοκιμασθεί και περισσότερο και 2) επίσης το vtc έχει βγάλει το νέο μοντελο που η πλακέτα του έχει και ρολόι στην οθόνη τα βλεπεις και τα δύο και οποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι (εγω τα έχω και τα δύο και με βολεύουν το ίδιο)
discoboyminimal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 vtc κολητου , καικε , εν ωρα φορτισματος. φορτιζει 95% με εξωτερικο φορτιστη. σπανια το βαζει στην πριζα με την μπαταρια πανω. το βαζει προχθες το βραδυ , και το πρωι που ξυπνησε μυριζε καμενο πλαστικο. το mod δεν δουλευε φυσικα. just in case . να το ξερετε προσοχη με το συγκεκριμενο και την φορτιση
gkarabid Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Χθες έγινε ή αποστολή της παραγγελίας μου από το fasttech (φώτο) Έβαλα και δύο τεμ μπαταρίας στυλό για έναν φίλο μου. Όπως βλέπεται πήρα το γνωστό vtc mini 75w και έναν ατμοποίητη Kangertech Toptank Mini με την συμβολή ενός φίλο μας. Για αντιστάσεις τι προτείνεται παιδιά αφου θέλω ούτε πολύ σφικτή αλλά με τίποτα αερατη (πνευμονική).Τώρα με το ηλεκτρονικό που έχω είμαι με την 0,6 και ειναι καλή για τα γούστα μου. Με το Ego AIO της Joyetech θα έχει διαφορα στην ατμιση (γεύση κλπ) Επίσης θα ήθελα βοήθεια για αγορά μπαταρίας και φορτιστη. Και τέλος φυσικά αν γνωρίζετε σε ποια watt ή θερμοκρασία πρέπει να δουλεύει το mod. Κάποιες οδηγίες στα ελληνικά θα βοηθούσαν πολύ Ευχαριστω
Baator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Χθες έγινε ή αποστολή της παραγγελίας μου από το fasttech (φώτο) Έβαλα και δύο τεμ μπαταρίας στυλό για έναν φίλο μου. Όπως βλέπεται πήρα το γνωστό vtc mini 75w και έναν ατμοποίητη Kangertech Toptank Mini με την συμβολή ενός φίλο μας. Για αντιστάσεις τι προτείνεται παιδιά αφου θέλω ούτε πολύ σφικτή αλλά με τίποτα αερατη (πνευμονική).Τώρα με το ηλεκτρονικό που έχω είμαι με την 0,6 και ειναι καλή για τα γούστα μου. Με το Ego AIO της Joyetech θα έχει διαφορα στην ατμιση (γεύση κλπ) Επίσης θα ήθελα βοήθεια για αγορά μπαταρίας και φορτιστη. Και τέλος φυσικά αν γνωρίζετε σε ποια watt ή θερμοκρασία πρέπει να δουλεύει το mod. Κάποιες οδηγίες στα ελληνικά θα βοηθούσαν πολύ Ευχαριστω Διαφορά σε σχέση με το ΑΙΟ θα δεις, ναι. Το σετ VTC Mini + Toptank Mini είναι πολύ ανώτερο του ΑΙΟ. Μπαταρίες, όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, παίρνουμε είτε LG HG2 (καφέ), είτε Samsung 30Q (ροζ), είτε Samsung 25R (μπλε). Φορτιστή αν θες κανάν καλό και φτηνό, μπορείς να πάρεις τον Nitecore I2: https://www.fasttech.com/products/0/10001638/5134800-authentic-nitecore-new-i2-intellicharger-2-slot Από 'κει και πέρα, αυτό που ζητάς είναι λίγο περίεργο. Και σε παλιότερα ποστς σου πάλι ζητούσες "σφικτή τζούρα τσιγαρίσια, αλλά όχι πολύ σφικτή, σε καμιά περίπτωση αεράτη (πνευμονική), αλλά με πολλά ντουμάνια". Η 0.5 αντίσταση λες δεν σου κάθεται καλά, αλλά η 0.6 σου κάθεται τέλεια. Τι θα μπορούσε να σου προτείνει κάποιος με βάση αυτά; Πρώτα απ' όλα και σφικτή τζούρα και τρελά ντουμάνια, απλά δεν γίνεται. Εκτός αν είσαι σαν μερικούς που νομίζουν ότι ο Ναυτίλος π.χ. μπορεί να βγάλει τρελό ντουμάνι και χαίρονται, έτσι ναι. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις μερικές διαφορετικές αντιστάσεις για τον ατμοποιητή που διάλεξες και να δεις εσύ μετά από δοκιμές ποια σου κάθεται καλύτερα. Παίζουν ένα σωρό πράγματα ρόλο και πολλά από αυτά πολλές φορές είναι και στο κεφάλι μας, επίσης πλέον μόνο η τιμή της αντίστασης λίγα πράγματα λέει. 0.5 ohm αντίσταση μέχρι 0.5 ohm αντίσταση μπορεί να έχει μεγάλες διαφορές, ανάλογα από τι υλικό είναι φτιαγμένες, σε τι ατμοποιητή πάνω είναι, μέχρι και τι drip tip χρησιμοποιείς. Το ίδιο συμβαίνει και με την ερώτηση "στα πόσα watt να την δουλέψω". Έχει αντιστάσεις που λένε πάνω "ιδανικά από 50-120 watt". Τι να σου πει ο άλλος μετά; Οι εποχές που είχαμε αντιστάσεις μόνο από Kanthal που όλες ήταν 0.5-1.5 ohm και αναλόγως ποια διάλεγες, πάνω κάτω στα ίδια watt την δούλευες, έχουν περάσει. Από την άλλη, τα πράγματα δεν είναι καθόλου πολύπλοκα, ούτε θέλει άγχος για κάτι. Πήρες έναν ατμοποιητή. Αυτός έχει 3/4/5 διαφορετικές αντιστάσεις. Βγάζεις έξω αυτές που είναι για έλεγχο θερμοκρασίας, γιατί πες δεν θες να μπλέξεις με αυτό. Σου μένουν 2/3 διαφορετικές. Ε, παίρνεις μια 5άδα από το καθένα και πειραματίζεσαι. Βλέπεις ποια είναι τα προτεινόμενα watts για την κάθε μία, ξεκινάς από χαμηλά και ανεβαίνεις σιγά σιγά και βλέπεις που σου κάθεται καλύτερα τελικά. Αυτά κάνουμε όλοι. Δοκιμές και πειράματα. Και ακόμα και στις ίδιες συσκευές και στις ίδιες αντιστάσεις βλέπεις πόσο διίστανται οι απόψεις, το τέλειο για τον ένα είναι απαράδεκτο και σκουπίδι για τον άλλο. Πάντως πίνακας που να λέει "α, αυτή είναι 0.3 ohm, άρα στα 43 watt πρέπει να την δουλεύεις" δεν υπάρχει. 1
gkarabid Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου. Μπαταρίες σίγουρα θα πάρω από αυτές που δίνεις αφού της έχω διαβάσει και σε άλλα ποστ. Για τον φορτιστη που αναφερεις μία χαρά είναι τα λεφτά αλλά μόνο που θα τον αγοράσω από Ελλαδα τώρα (όπως και της μπαταρίες)γιατί δεν λέει να περιμένω με το mod να κάθετε μερικές ημέρες. Θα ρίξω μία ματιά εδώ στην τοπική αγορά της Λαρισας και αν δεν βρω κάτι αξιόλογο και νορμαλ σε χρήματα τότε κοιταω από το διαδίκτυο. Για της αντιστάσεις δεν έχεις άδικο. Δεν ξέρω και εγώ τι θέλω (μάλλον ξέρω ... μαλμπορινο ) απλώς ανεφερα την περίπτωση με το ηλεκτρονικό που έχω τώρα δοκιμάζοντας αντίσταση 0,5 και πνιγομουνα και με την 0,6 ή και την 1.0 να είμαι πολύ καλά. Λίγο το ζεσταμα της κεφαλής με ενόχλησε (και ο ζεστό ατμός πολλές φορές ) αλλά.... Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι το ίδιο σιρόπι στο δικο μου να μην μου έρχεται ή ίδια γεύση με ένα mod ενός φίλο μου.Δεν λέω άλλο 25 ευρώ το δικό μου και άλλο τα 85 του φίλου άλλο τόσο μεγάλη διαφορά.Με το mod του φίλου πλημμύριζε το στόμα μου αρώματα. Τώρα που το ειπες κοίταξα μία δικιά μου αντίσταση και αναφέρει τα watt που μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε.Δεν το ήξερα δεν το έδωσα σημασία Αυτό που λες ότι ανεβάζει αργά τα watt για ποιο λόγο γίνεται,και ποτέ (στην καινούργια αντίσταση ή συνέχεια) Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις