Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stratigos24 αστο να ωριμασει μια βδομάδα με καθημερινό ανακάτεμα και θα αποκτήσει την καλύτερη γεύση που μπορεί να δώσει το άρωμα.

Εγώ από ecig έχω πάρει αρώμα μεντα και το Sea satin όπου ο συνδυασμός τους στο 40-60 είναι φοβερός.

Το μόνο θέμα που έχω με τα diy είναι ότι η νικοτινη της βάσης (απο ecig έχω δοκιμάσει μόνο) μυρίζει πολύ έντονα ακόμα και σε αναλογία 1-2mg. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος.

Πχ η μεντα στα 0mg έχει τέλεια γεύση αλλά στα 3mg η γεύση αλλάζει τελείως προς το χειρότερο και δεν ατμιζεται ευχάριστα.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ για κάποιον επισκευάσιμο θα πάω που ρωτάω και στην προηγούμενη σελίδα.. γιατί από έτοιμο τα έχουμε πει.. justfog s14  :devil:  :devil: αν και θα τον ήθελα πιο αεράτο τώρα που τον έπιασα πάλι μετά από καιρό.. (βγήκε και ο justfog q16 που έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα).

μαζεψου μην φας κανα ρεπορτ εσυ!!  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

Παιδιά, εμπειρίες με υγρά Natura της Hexocell; Δεν τα΄χω βρει σε DIY αλλά είναι σχετικά φτηνά (γενικά, όχι για μένα που φτάνω τα 15μλ στα ντουζένια μου) και ψήνομαι να τα δοκιμάσω :D

Αν δείτε τιμές από montecristo... 20.11 ευρώ τα 100ml, και δίνει και 7.5 ευρώ σε πόντους για επόμενη αγορά, βγαίνει 12.60 ευρώ τα 100ml! Παίζει να σκάω περισσότερα στο DIY :D

Δημοσ.

Βλέπω ήθελες να τα δοκιμάσεις από Δεκέμβρη.

http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=54741348

Γενικά λένε καλά λόγια, αλλά να προσέξεις τους κλώνους.

Έχω διαβάσει όμως και από χρήστες να χάνουν τη γεύση τους ή να αλλάζουν τη γεύση τους.

Ο φίλος μου δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Που το θυμάσαι βρε θηρίο :D Ναι, ήθελα, προσπάθησα να δοκιμάσω αλλά τελικά δεν. Γέμισα τον τότε ατμοποιητή μου (Τριτωνας) με μάξμπορο, αλλά λόγω πηκτικότητας του υγρού δεν είχα σωστή τροφοδοσία. Αρχικά μου έβγαλε μελίλα και καθόλου καπνικό, μετά κόπασε λίγο, τέλος καμένο (ούτε ένα τανκάκι δεν άντεξε). Χαρίστηκε το μπουκαλάκι, δεν το κράτησα αρκετά ώστε να εκφέρω άποψη.

(είχε και γεύση και μυρωδιά μελιού, ήταν και σαν μέλι, μόνο με οδοντόβουρτσα δεν τον έπλυνα τον ατμοποιητή μετά να φύγει)

Τώρα με τον Cleito αλλάζουν τα πράγματα και ψήνομαι να το δοκιμάσω μήπως το πιο πηχτό υγρό λύσει κάποια θεματάκια υπερτροφοδοσίας που έχω με το DIY μου (επειδή η βάση είναι VG και νερό είναι πιο λεπτόρρευστο και από 70/30).

Έχω διαβάσει όμως και από χρήστες να χάνουν τη γεύση τους ή να αλλάζουν τη γεύση τους.

Ο φίλος μου δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος.

Τα διάβασα και εγώ αυτά, από συγκεκριμένα καταστήματα, τότε με το μπάχαλο με τα «μαιμουδέ» υγρά δεν λες; Έχω ήδη μιλήσει με την εταιρεία και μου έχει πει πως το κατάστημα στη γειτονιά μου που τα φέρνει είναι «αξιόπιστο», οπότε δεν ανησυχώ για νοθείες ;)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί;; Τί έκανα; 

με τον justfog σου να πουμε! :P

χαχαχαχα

ρε μπας και εισαι κανας official distributor στην ελλαδα?

• Like 2
Δημοσ.

Δε με γνώρισες εμένα όταν είχα τρελλό έρωτα με τον Gemini Mini, γι'αυτό το λες! Μπροστά του έφτυνα ακόμα και τον Ναυτίλο :D

Ο οποίος βλέπω πωλείται ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

με τον justfog σου να πουμε! :P

χαχαχαχα

ρε μπας και εισαι κανας official distributor στην ελλαδα? Δεν έχω σχέση.

Είπαμε, δοκίμασε τον και μετά κράξε με όσο θες. :-D

Απλά για τα γούστα μου είναι πολύ καλός, δουλεύει απροβλημάτιστα, είναι για τσιγαρίσιες, έχει καλή γεύση, κρατάνε οι αντιστάσεις, είναι από ανωξείδωτο ατσάλι (ο q16 που βγήκε τώρα με τη μεγαλύτερη ροή αέρα είναι επιχρωμιωμενο χαλυβα), δεν μου έχει χάσει ποτέ ούτε μια σταγόνα, δεν μου έχει έρθει ούτε μια στιγμή υγρό στο στόμα, δεν σκάει, δεν δεν δεν...

Aρνητικά: Μικρή χωρητικότητα και το ότι τον φέρνει μόνο το 310 οπότε αντιστάσεις μόνο από εκεί βρίσκεις στην Ελλάδα. (έπεσε και η τιμή από 25 που είχε στα 20.5).

@akpe

Δες και εδώ (στη λίστα δίπλα έχει κάνει και σε άλλα natura hexocell review):

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/06/hexocell-natura-manhattan.html

post-182562-0-51058100-1466265581_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια κανενα καλο μαγαζι θεσσαλονικη με ανταλλακτικα απο ατμοποιητες? Ειχα θεμα με ενα ανταλλακτικο απο τον kayfun μου και δεν εβρισκα πουθενα, τελικα εκανα παραγγελια απο εξω αλλα εκανε αρκτερο καιρο για να ερθει.

Επισης ψαχνω για δευτερο ατμοποιητη, θελω κατι με τανκ τουλαχιστον 4ml που να ειναι πιο πολυ για ντουμανια αλλα καλο θα ηταν να υπαρχει και επιλογη για τσιγαρισιες.. Μεχρι 50 ευρω (και απο κινα δεν πειραζει ας ειναι) και οχι με ετοιμες αντιστασεις. Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

Είπαμε, δοκίμασε τον και μετά κράξε με όσο θες. :-D

Απλά για τα γούστα μου είναι πολύ καλός, δουλεύει απροβλημάτιστα, είναι για τσιγαρίσιες, έχει καλή γεύση, κρατάνε οι αντιστάσεις, είναι από ανωξείδωτο ατσάλι (ο q16 που βγήκε τώρα με τη μεγαλύτερη ροή αέρα είναι επιχρωμιωμενο χαλυβα), δεν μου έχει χάσει ποτέ ούτε μια σταγόνα, δεν μου έχει έρθει ούτε μια στιγμή υγρό στο στόμα, δεν σκάει, δεν δεν δεν...

Aρνητικά: Μικρή χωρητικότητα και το ότι τον φέρνει μόνο το 310 οπότε αντιστάσεις μόνο από εκεί βρίσκεις στην Ελλάδα. (έπεσε και η τιμή από 25 που είχε στα 20.5).

@akpe

Δες και εδώ (στη λίστα δίπλα έχει κάνει και σε άλλα natura hexocell review):

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/06/hexocell-natura-manhattan.html

attachicon.gifwdqqdw.png

ο τυπος με το review , σεναριογραφος επρεπε να γινει..τον εχω διαβασει τοσες φορες , αλλα δεν βρισκω ουσιώδες τα review του..

το παιζει γκουρμε τυπας με το λεξιλογιο του , και το κανει να φανταζει ουαου , αλλα , διαβαζωντας μπροστα μου , και τραβοντας real time τζουρες απο το ιδιο υγρο , μπορω να πω οτι , λεει πολλα για το τιποτα.λεει για να λεει.

Παιδια κανενα καλο μαγαζι θεσσαλονικη με ανταλλακτικα απο ατμοποιητες? Ειχα θεμα με ενα ανταλλακτικο απο τον kayfun μου και δεν εβρισκα πουθενα, τελικα εκανα παραγγελια απο εξω αλλα εκανε αρκτερο καιρο για να ερθει.

τριλο , δες e-smokers και nextton.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα η.τ. Με ενδιαφερει το σχημα του να ειναι σαν αυτο http://e-kiosk.gr/katastima/hlektroniko-tsigaro/joyetech-ecom-bt-hlektroniko-tsigaro/ για παραδειγμα.Μπατζετ δεν ξερω ποσο να ορισω μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει στην αγορα,αλλα θελω σιγουρα να παρω κατι καλο για το οποιο να υπαρχουν ανταλλακτικα κτλ οποτε δεν εχω θεμα να δωσω και 60 και 70 ας πουμε

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα η.τ. Με ενδιαφερει το σχημα του να ειναι σαν αυτο http://e-kiosk.gr/katastima/hlektroniko-tsigaro/joyetech-ecom-bt-hlektroniko-tsigaro/ για παραδειγμα.Μπατζετ δεν ξερω ποσο να ορισω μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει στην αγορα,αλλα θελω σιγουρα να παρω κατι καλο για το οποιο να υπαρχουν ανταλλακτικα κτλ οποτε δεν εχω θεμα να δωσω και 60 και 70 ας πουμε

Αυτά που είναι σε μορφή στυλό που λες, είναι γενικά πολύ ξεπερασμένης τεχνολογίας. Μιας και θέλεις να πάρεις κάτι καλό και διαθέτεις και σεβαστό budget, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε άλλη τύπου συσκευή ώστε το αποτέλεσμα σου να είναι καλύτερο. Είναι αδύνατον μια συσκευή τύπου "στυλό" να αποδώσει όπως μια πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή, κερδίζεις μεν σε μέγεθος αλλά χάνεις σε όλα τα άλλα. Το κυριότερο μείον είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να το φορτίζεις.

Αν τελικά επιμένεις, αυτό που προτείνεται γενικά για νέο χρήστη είναι το Joyetech AIO, φτηνό και καλό. Συνήθως βέβαια προτείνεται επειδή παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τιμή, αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 70 ευρώ που λες εσύ, μπορεί να πάρει πολύ καλύτερη συσκευή.

http://www.dotshop.gr/category-1/ego-aio-joyetech-starter-kit-1500mah/

Μπορεί φυσικά και να σε βολέψει και το ΑΙΟ και να μην θες το κάτι παραπάνω, είναι μια χαρά συσκευή.

Συσκευές τύπου στυλό σαν αυτή που έβαλες το λινκ και που κάνουν 70 και 80 ευρώ, απόφυγε τις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά, είναι η μεγαλύτερη απάτη των καταστημάτων ηλ. τσιγάρου. Το ΑΙΟ που κάνει 27 ευρώ είναι κλάσεις πάνω από αυτό του λινκ.

Δημοσ.

Αυτά που είναι σε μορφή στυλό που λες, είναι γενικά πολύ ξεπερασμένης τεχνολογίας. Μιας και θέλεις να πάρεις κάτι καλό και διαθέτεις και σεβαστό budget, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε άλλη τύπου συσκευή ώστε το αποτέλεσμα σου να είναι καλύτερο. Είναι αδύνατον μια συσκευή τύπου "στυλό" να αποδώσει όπως μια πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή, κερδίζεις μεν σε μέγεθος αλλά χάνεις σε όλα τα άλλα. Το κυριότερο μείον είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να το φορτίζεις.

Αν τελικά επιμένεις, αυτό που προτείνεται γενικά για νέο χρήστη είναι το Joyetech AIO, φτηνό και καλό. Συνήθως βέβαια προτείνεται επειδή παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τιμή, αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 70 ευρώ που λες εσύ, μπορεί να πάρει πολύ καλύτερη συσκευή.

http://www.dotshop.gr/category-1/ego-aio-joyetech-starter-kit-1500mah/

Μπορεί φυσικά και να σε βολέψει και το ΑΙΟ και να μην θες το κάτι παραπάνω, είναι μια χαρά συσκευή.

Συσκευές τύπου στυλό σαν αυτή που έβαλες το λινκ και που κάνουν 70 και 80 ευρώ, απόφυγε τις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά, είναι η μεγαλύτερη απάτη των καταστημάτων ηλ. τσιγάρου. Το ΑΙΟ που κάνει 27 ευρώ είναι κλάσεις πάνω από αυτό του λινκ.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Αν εξαιρεσουμε τα τυπου στυλο τι θα προτεινες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...