akpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τον κλέιτο τον έχω, πολλές ερωτήσεις έχω αλλά κάπως συγκεκριμένες, γιατί μάλλον έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή προβληματικές αντιστάσεις Τον μέλο τον κοιτάζω για κάτι μεταξύ αεράτης και σφιχτής τζούρας, μου λες δηλαδή ότι έχει περισσότερο αεράτη από τον κλέιτο, ή το αντίθετο;
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θα τον ρωτήσω αύριο για σίγουρα και θα σου πω για το ποιός είναι πιο αεράτος. Πάντως τον melo 3 mini τον δουλευει με 1.8 και όσες τζούρες έχω κάνει (αέρα δεν θυμάμαι αν ον έχει στη μέση ή σχεδόν κλειστό.. θα μου πει αύριο) είναι οκ η τζούρα, νοιώθεις όσο πρέπει (οκ προσωπικό γούστο) ότι τραβάς. Ούτε αεράτο ούτε ναυτίλος μινι. Τον κλειτο τον δουλεύει με χαμηλή αντίσταση, κάνει πνευμονικές και το ντουμάνι που βγάζει είναι πάρα πολύ. 1
akpe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ρώτησε βασικά αν έχει οποιαδήποτε διαρροή (ή λίγες σταγόνες ή πολλές) προς το κέντρο της αντίστασης κάθε φορά που το γεμίζει, συγκεκριμένα κάθε φορά που κλείνει το πάνω καπάκι. Δεν εννοώ από τις τρύπες αέρα κάτω, εννοώ στον πάτο της καμινάδας της αντίστασης.Και τι υγρό κάνει, 50/50, γενικά ποσοστά VG/PG.Εμένα αυτό μου συμβαίνει, κάθε φορά μετά το γέμισμα πέφτουν λίγες σταγόνες εκεί (υπερτροφοδοσία) αλλά και αν τον αφήσω για ώρες όρθιο (όχι όμως όταν ατμίζω). Δεν το θεωρώ απαγορευτικό μείον προσωπικά, με λίγο σκούπισμα στρώνει, απλά φοβάμαι μην προκληθεί κανονική διαρροή και τρέχω. Συν ότι από τα όσα ακούω ο Cleito δεν κάνει καθόλου διαρροές. Οπότε ακόμα δεν έχω καταλάβει αν φταίει το υγρό, η αντίσταση (έχω ήδη δοκιμάσει τέσσερις) ή ο ίδιος ο ατμοποιητής.Θένξ!Πρήξιμο γαμώ, αλλά μου αρέσει τόσο από γεύση και ντουμάνι που ΘΕΛΩ να στρώσω το πρόβλημα 2
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Υγρό στον Cleito έχει το eliquid france chopin και αντίσταση 0.4. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις... καμιά φορά του χάνει υγρό από τις τρύπες. Όσον αφορά τώρα τον melo 3 mini, τον δουλέυει με την 1.8 όπως είπα και με τον αέρα λίγο πριν το τέρμα ανοιχτό και λέει ότι είναι πολύ καλός αλλά και οικονομικός σε υγρό και μπαταρία... αν κλείσεις τον αέρα, δεν γίνεται τέρμα σφιχτός, αλλά έχει σχετικό ζόρι μετά στη τζούρα.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τον κλέιτο τον έχω, πολλές ερωτήσεις έχω αλλά κάπως συγκεκριμένες, γιατί μάλλον έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή προβληματικές αντιστάσεις Τον μέλο τον κοιτάζω για κάτι μεταξύ αεράτης και σφιχτής τζούρας, μου λες δηλαδή ότι έχει περισσότερο αεράτη από τον κλέιτο, ή το αντίθετο; Εχω Melo 3, πακετακι με πικο, δεν ειμαι τρελα ευχαριστημενος, προτιμω κουμπις ξεκαθαρα, ειναι τερμα αερατος, τον δουλευω 45w atm, για τα λεφτα του ειναι τιμιος αλλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες imo
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εχω Melo 3, πακετακι με πικο, δεν ειμαι τρελα ευχαριστημενος, προτιμω κουμπις ξεκαθαρα, ειναι τερμα αερατος, τον δουλευω 45w atm, για τα λεφτα του ειναι τιμιος αλλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες imo Τον cubis με τί αντίσταση τον δουλέυεις και τον melo 3 με τί;
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Melo 0,3, Cubis 0,25 στα clouds ο μελο ειναι νικητης αλλα δεν με πολυενδιαφερει, γευση πανω κατω τα ιδια, απλα ειναι προσωπικη προτιμηση, σε κανγκερ θα πηγαινα, ο νανο ειναι τρομερος αν ψηνεσαι για sub-ohm ( clouds + flavour ) 1
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α και τα 2 με χαμηλή, οπότε οκ η σύγκριση. Γιατί άλλοι πάνε και συγκρίνουν έναν άτμο με μια 1.5ομ σε σχέση με έναν άλλον με 0.5 κλπ.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α και τα 2 με χαμηλή, οπότε οκ η σύγκριση. Γιατί άλλοι πάνε και συγκρίνουν έναν άτμο με μια 1.5ομ σε σχέση με έναν άλλον με 0.5 κλπ. Ναι, πως να συγκρινω αλλιως, αλλα πες μου τι σε ενδιαφερει, εχω δοκιμασει αρκετα το τελευταιο διμηνο
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Όχι, δεν με ενδιαφέρει κάτι, απλά να δω πώς τους συγκρίνεις ήθελα.. Εγώ για κάποιον επισκευάσιμο θα πάω που ρωτάω και στην προηγούμενη σελίδα.. γιατί από έτοιμο τα έχουμε πει.. justfog s14 αν και θα τον ήθελα πιο αεράτο τώρα που τον έπιασα πάλι μετά από καιρό.. (βγήκε και ο justfog q16 που έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα). ΥΓ: Δεν είμαι για subohm, από 1 εώς 1.5ohm είμαι καλλυμένος.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Απο επισκευασιμους δεν το εχω, αλλα ενα κολληταρι μου εδω δουλευει Velocity, κ ειναι πολυ καλος οπως λεει Site: αυτον
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μήπως είναι dripper (rda) αυτός; (αν και βλέπω να βγαίνει και σε rta)
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πραγματικα δεν εχω ιδεα, θα τον ρωτησω ομως και θα σου πω.
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πήρα σήμερα ένα συμπυκνωμένο άρωμα από ecig το divino cigar. (το πρώτο μου diy που θα κάνω) Αν και λέει σταγόνα ανα ml σαν δοσολογία, εγώ επειδή δεν μπορώ τα πολύ έντονα, έβαλα σε 15μλ βάσης (ecig), 9 σταγόνες divino, το άφησα κανα μισάωρο (κάθε 5 λεπτά περίπου το ανακάτευα), μετά το έκανα μπεν μαρί (κανα 10λεπτο) το μπουκαλάκι σε ένα μπρίκι μέσα με ζεστό νερό και ανακάτευα που και που. Τέλος το έβγαλα, το άφησα να κρυώσει και το έβαλα στον άτμοποιητή. Ωραίο υγρό βγήκε (οκ, δεν έχει ωριμάσει ακόμα, αν και μου μοιάζει ίδιο με το έτοιμο υγρό που το δοκίμασα στο κατάστημα). Το κάνω κανα μισάωρο και δεν μου έχει βγάλει γλύκα, φέρνει σε πούρο, γεύση ξηρού καπνού κλπ. Θα έλεγα ότι είναι καλός αντικαταστάσης του τσιγάρου και μπορεί να συνδιαστεί και με ποτό, καφέ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις