apostolisk4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Άλλη μια καλή πρόταση είναι και το kit του pico με τον melo . Παρέλαβε την τέταρτη το φιλαράκι και μου λέει πολύ δυνατό εργαλείο. Συν δύο μπαταρίες συν 5 αντιστάσεις συν εξωτερικό φορτιστή δύο θέσεων .με 50 ευρώ τον έφτιαξα για 2-3 μήνες που μόνα έξοδα θα είναι τα υγρά. Οι νέοι ατμιστες είναι αρκετά τυχεροί αν έχουν γνωστό και τους τα πάρει από έξω γιατί εγώ τότε με 50 ευρώ πήρα ego με ce5 με τα ίδια λεφτά περίπου πήρα cuboid και griffin 25 . Φανταστείτε διάφορες
gkarabid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κάποιο λιγκ φίλε μου με όλο το πακέτο που προτείνεις;Γιατί όντως ή τιμή για όλα αυτά είναι τρομερη
apostolisk4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Gearbest είναι .είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω το printscreen της παραγγελίας .τα είχα πετύχει όλα σε προσφορές αλλά μην ανησυχείτε πάντα θα έχει κάτι άλλο με τα ίδια χρήματα. Για παράδειγμα μπορεί να μην έχει τον φορτιστή nitecore i2 αλλά άλλον στα ίδια λεφτά .γενικά θέλει λίγο ψάξιμο και να είσαι τυχερός .με προσφορά πήρα 2 samsung 30q 9 δολάρια τις κεφαλές για melo 8$ τις 5 και τον φορτιστή i2 9 ευρώ .Επίσης αν είστε μέλη στο e-kapnisma.gr η June είναι εκπρόσωπος και δίνει πολλά κουπόνια .εμένα μου έδωσε για τον griffin 25 που έκανε 59.99 και μου βγήκε 27$ .σε προϊόντα σε προσφορά δεν δίνει κουπόνι αλλά στα υπόλοιπα σίγουρα θα σας κάνει κάτι καλό .
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ανάμεσα σε Pico και VTC mini θα έπαιρνα το δεύτερο πάντως.
gkarabid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ή αλήθεια είναι ότι προς τα εκεί είμαι (VTC mini ) μόνο και μόνο που το ακουω-διαβαζω συνέχεια. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από mod - συνδιασμούς κεφαλές ατμοποίητες -μπαταριες για αυτό θέλω παίδες τα λιγκ ,και αν γίνεται όλα από ένα μαγαζί. Παράδειγμα μαζί με το vtc ,την μπαταρία του της αντιστάσεις και ότι άλλο θα χρειαστεί (καθάρισμα κλπ)
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα θελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον φίλο @akpe για τα καλούδια που μου έδωσε πραγματικά χρυσό παιδί και πολυ συμπαθητικός είχα πραγματικά ανάγκη ευχαριστώ και πάλι φιλε 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μολις παρελαβα eGrip2 της Joyetech (ασπρο), περα οτι ειναι ομορφουλη δεν εχω και κανενα παραπονο μεχρι τωρα, για 2η συσκευη που το πηρα ειναι τρομερο, και η μπαταρια ικανοποιητικη. Στα συν οτι εχει ρολοι + γκειμ μοουντ Επισης παρελαβα και υγρα απο yaeliq, mother's milk, πολυ καλο και οικονομικο, το προτεινω
akpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλό το μοντάκι φαίνεται, αλλά δεν περιορίζει λίγο ο ενσωματωμένος ατμοποιητής; Φαντάζομαι ήρθε με τα notch coils έτσι;
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλό το μοντάκι φαίνεται, αλλά δεν περιορίζει λίγο ο ενσωματωμένος ατμοποιητής; Φαντάζομαι ήρθε με τα notch coils έτσι; Βασικα ειναι πανω κατω ο Cubis νομιζω (ιδια γευση και τζουρα), δεν ειχα παραπονο, το πακετακι εχει 0.5 0.25 1.5, δοκιμασα την 0.5 και ακριβως ιδια αποτελεσματα με Cubis τα υγρα ειναι καρμπον suicide bunny mother's milk, οχι τοσο complex σαν γευση αλλα σου δινει ιδιο αρωμα
akpe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το notch πρέπει να είναι το 0.25, ρίχτου μια δοκιμή όταν παροπλίσεις την 0.5, ακούω τα καλύτερα αν και εγώ προσωπικά τελικά δεν το δοκίμασα!
Kadaz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εχω το cuboid + aromamizer supreme rdta. Wombo combo. Αλλα τωρα αρχισε και μου κανει τα γνωστα, atomizer short, ανεβοκατεβαινουν τα ohm και πεφτει το wattage μονο του. Kοιταξα το 510 στο cuboid, δε μου φαινεται να εχει πεσει. Για να το διορθωσω βγαζω/βαζω τον ατμοπ. αλλα οσο παει χειροτερευει. Το χει λυσει κανεις το θεματακι? Γιατι κατα τα αλλα το μοντ ειναι ολοκαινουργιο..
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Χθες παρέλαβα Joytech AIO. Μόλις το έπλυνα και το δοκίμασα. Το πήρα και γω για τη μάνα μου μήπως το ξεκινήσει. Καθόλου άσχημο. Υπερβολικά τσιγαρίσια τζούρα, πολύ καλή όμως. Αρνητικά: Δυσκολία πλυσίματος τανκ, δεν υπάρχει μεγάλη διακύμανση τζούρας σε αέρα, το τζαμάκι δεν αντικαθίσταται Κατά τα άλλα, +1!
mitsosbmx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παιδιά το καθεστώς των cc ισχύει ακόμα?Περνάνε προπληρωμένες για κινεζομάγαζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις