akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) handfloorcheck περιμένοντας να φορτίσουν οι μπαταρίες... Πρώτα σχόλια:Το μοντάκι λίγο πολύ το ξέρουμε όλοι. Για κάποιο λόγο μου διαβάζει τις αντιστάσεις λίγο πιο ψηλά (0.28 την 0.25 του cubis, αυτό ίσως είναι θέμα coil γιατί διάβασα πως τα notch έχουν συγκεκριμένο range μεταξύ .25 και .30) και 0.43 την 0.40 του Cleito. Κανένα θέμα και με τις δυο.Σχόλιο για τον Cleito: Πωλείται Joyetech Cubis, πμ για περισσότερα Απίστευτο ντουμάνι, απίστευτη γεύση (περιέργως, αφού ο αέρας είναι φουλ) και σχετικά χλιαρός ατμός μέχρι τα 55W που δοκίμασα την 0.4. Πίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο. Περιέργως επίσης το επάνω μέρος δεν ζεσταίνεται τόσο ώστε να με καίει, καλού κακού όμως έχω βάλει το σιλικονένιο cap που έχει το πακέτο.Εντωμεταξύ μου φέρανε για δώρο και έναν Ναυτίλο Χ. Πρώτες εντυπώσεις, αν και μπορώ να κάνω τσιγαρίσιες με το airflow σχεδόν κλειστό, με περισσότερο ανοιχτό είναι πιο αεράτος. Ακόμα και στη μέση δεν «κάνει» για κλασικές τσιγαρίσιες, θέλει πιο κλειστό. Το airflow control σπαστικό αλλά συνηθίζεται. Από γεύση και ατμό θα έλεγα ένα δύο κλικ καλύτερος από τον προκάτοχο του, ίσως βελτιωθεί μετά από λίγα μλ. Θα τον δοκιμάσω λίγο παραπάνω και θα γράψω περισσότερα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από akpe 1
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ μου φέρανε για δώρο και έναν Ναυτίλο Χ. Πρώτες εντυπώσεις, αν και μπορώ να κάνω τσιγαρίσιες με το airflow σχεδόν κλειστό, με περισσότερο ανοιχτό είναι πιο αεράτος. Ακόμα και στη μέση δεν «κάνει» για κλασικές τσιγαρίσιες, θέλει πιο κλειστό. Το airflow control σπαστικό αλλά συνηθίζεται. Από γεύση και ατμό θα έλεγα ένα δύο κλικ καλύτερος από τον προκάτοχο του, ίσως βελτιωθεί μετά από λίγα μλ. Θα τον δοκιμάσω λίγο παραπάνω και θα γράψω περισσότερα. περιμενω κ αλλες αντυπωσεις , εστω με pm , γιατι σκεφτομαι να τον κανω δωρο στην μανα μου , και να της παρω τον nautilo mini που του εχει πιει το αιμα. καμια φορα ξερω γω , παιρνω το τσιγαρο της μανας μου , τραβαω καμια τζουρα και ξενερωνω με την γευση , λεω ΡΕ ΜΑΝΑ πως το ατμιζεις αυτο !! καιρος για αναβαθμισουλα, θα με παρεις στον λαιμο σου , και μετα πιος την ακουει επισης σκευτομαι και για ενα istick pico μαζι , για να ειναι stealth οπως μου ζηταει χρονια τωρα
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα τη δυσκολέψει ή έστω θα την προβληματίσει το airflow control γιατί κουνιέται πανεύκολα και πρέπει μετά από κάθε γέμισμα ή βίδωμα στο μοντ να το τσεκάρει. Κατά τα άλλα η απόδοση του όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο. Ένα ακόμα μείον είναι στην αλλαγή κεφαλής, δεν εξέχει μεγάλη επιφάνεια και για να ξεβιδώσει θέλει τον τρόπο της, ειδικά αν είναι διαβρεγμένο με υγρό το επάνω μέρος.Τουλάχιστον ξεβιδώνει και αλλάζει χωρίς να θέλει άδειασμα, a'la cubis.Πολύ καλή γεύση και ατμός στα 18W, καμία υποψία καμένου μέχρι τα 20 που είναι και το max rating της κεφαλής, παραπάνω δε δοκίμασα. Εκ πρώτης δοκιμής θα τον συνιστούσα με χίλια, ήδη έχω παροπλίσει το ΑΙΟ (έχει και λίιιιγο πιο σφιχτή τζούρα από αυτό)
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα τη δυσκολέψει ή έστω θα την προβληματίσει το airflow control γιατί κουνιέται πανεύκολα και πρέπει μετά από κάθε γέμισμα ή βίδωμα στο μοντ να το τσεκάρει. Κατά τα άλλα η απόδοση του όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο. Ένα ακόμα μείον είναι στην αλλαγή κεφαλής, δεν εξέχει μεγάλη επιφάνεια και για να ξεβιδώσει θέλει τον τρόπο της, ειδικά αν είναι διαβρεγμένο με υγρό το επάνω μέρος. Τουλάχιστον ξεβιδώνει και αλλάζει χωρίς να θέλει άδειασμα, a'la cubis. Πολύ καλή γεύση και ατμός στα 18W, καμία υποψία καμένου μέχρι τα 20 που είναι και το max rating της κεφαλής, παραπάνω δε δοκίμασα. Εκ πρώτης δοκιμής θα τον συνιστούσα με χίλια, ήδη έχω παροπλίσει το ΑΙΟ (έχει και λίιιιγο πιο σφιχτή τζούρα από αυτό) τα χαμηλοτερα watt που παιζει ικανοποιητικα ποια ειναι? γιατι η μανα μου , γρινιαζει συνεχως για την μπαταρια και ειναι με τον φορτιστη στο χερι ολη την ωρα.. τωρα παιζει κατω απο τα 15 για να εχει το επιθυμητο αποτελεσμα με τον nautilo mini.
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και στα 14 που είναι το κατώτερο range παίζει μια χαρά, με λίγο υποτονική γεύση (δεν χάνει τρελλά σε σημείο να ατμίζεις αέρα, μη φανταστείς) και αισθητά μειωμένη ποσότητα ατμού όμως.
Κώστας.Κορ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να παραγγείλω από το fasttech. Είναι εμπιστεύσημο? Ποσο διάστημα κάνει η παραγγελία στο περίπου να έρθει;
Baator Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να παραγγείλω από το fasttech. Είναι εμπιστεύσημο? Ποσο διάστημα κάνει η παραγγελία στο περίπου να έρθει; Αξίζει και με το παραπάνω. Εμπιστεύσιμο 100% με μοναδικό μείον την αναγκαστική αναμονή μιας και έρχονται από Κίνα. Προτίμησε αυθεντικά προιόντα και όχι κλώνους (αυτά που λένε "Styled"). Ό,τι λέει πως είναι αυθεντικό, είναι αυθεντικό. Αν τα προιόντα που επιλέξεις είναι άμεσα διαθέσιμα, συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες. Αν δεν είναι και λέει "ships in 5/7 days", μπορεί να κάνει και 1.5 μήνα μιας και θα περιμένεις να ξαναστοκάρουν. 3
Κώστας.Κορ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αξίζει και με το παραπάνω. Εμπιστεύσιμο 100% με μοναδικό μείον την αναγκαστική αναμονή μιας και έρχονται από Κίνα. Προτίμησε αυθεντικά προιόντα και όχι κλώνους (αυτά που λένε "Styled"). Ό,τι λέει πως είναι αυθεντικό, είναι αυθεντικό. Αν τα προιόντα που επιλέξεις είναι άμεσα διαθέσιμα, συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες. Αν δεν είναι και λέει "ships in 5/7 days", μπορεί να κάνει και 1.5 μήνα μιας και θα περιμένεις να ξαναστοΕ Ευχαριστώ! Εγώ ενδιαφέρομαι για το Joyetech eVic VTC Mini αλλά δεν ξέρω με ποιόν ατμοποιητή να το συνδυάσω ..Αξίζει ποιο πολύ να πάρω ενα kit?
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα. Και είδα αρκετές από τις σελίδες του. Ο TS συνέχεια "ναι, ναι. Δεν πρόκειται να βάλω νικοτίνη το πήρα για το άγχος" και κάτι τέτοια. Λιγότερους από 6 μήνες πριν αυτά. 200+ τα μηνύματα του TS. Αρχίζω να γελάω γιατί ήξερα τι να περιμένω. Τσεκάρω λίγο τα μηνύματα του και: " πνευμονικές πάντα με 3mg νικοτίνη και 12ml την ημερα...!!! ". Αν δε τρόλαρε από την αρχή... εγώ από την ημέρα που ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο θυμαμε έκανα περίπου 2μλ την ημέρα και ήμουνα μια χαρά...! μετά που αγόρασα subtank mini τότε έφτασα να κάνω έως και 15ml την ημέρα αυτή την στιγμή νιώθω πολύ άσχημα.... που κολησα τόσο άσχημα γαμώτο.... σχεδόν όλη την ημέρα σκευτομε το ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάντα θέλω να το έχω μαζί μου και να ντουμανιάζω ασταμάτητα.... γενικα θέλω να το σταματήσω η τουλαχιστων να το ελατώσω αυτό το πράγμα και δεν μπορώ... και περνώ μηδενική νικοτίνη γιατί με την 6άρα που έκανα έφτασα πάλι τα 12ml σε ένα βράδυ..... και τώρα σκευτομε να καταλήξω να κάνω 3-4 τσιγάρα την ημέρα παρα 15μλ την ημέρα.... :/ Από τα πιο ωραία, ελπίζω, τρολς. 1
akpe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τρολλάκι ή μη, κάτι τέτοια βλέπουν οι άσχετοι των κυβερνήσεων και σε λίγο όχι απλά θα πέσει χειρότερη παραφιλολογία, αλλά θα απαγορεύσουν οτιδήποτε δεν είναι pen style συσκευή 1
discoboyminimal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τρολλάκι ή μη, κάτι τέτοια βλέπουν οι άσχετοι των κυβερνήσεων και σε λίγο όχι απλά θα πέσει χειρότερη παραφιλολογία, αλλά θα απαγορεύσουν οτιδήποτε δεν είναι pen style συσκευή ετσι να λες. δεν προκειτε και δεν μπορουν να το απαγορευσουν. ισως δυσκολεψει η διαδικασια του να 'αγορασεις' μοντακι. αλλα πες μου , το να προμηθευτείς , τα υλικα και να το κανεις μονος σου το mod , δεν μπορει να σταματησει με καμια κυβερνηση. φαντασου , καθε μαγαζι με ηλεκτρονικο τσιγαρο , να παρει εναν τυπο μεσα και να τους συναρμολογει τα modακια.και μαυρο χρημα και φθηνο modακι 2
gkarabid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Από εξωτερικό θα πάρεις VTC mini kit με Cubis ατμοποιητή (σύνολο 48$=43€ και μια καλή μπαταρία 18650 από Ελλάδα(σύνολο 7€ ως 12€). Σύνολο 50€ ως 55€ και είσαι υπερκομπλέ. Στο μέλλον μόνο αν θες να αναβαθμιστείς περισσότερο, τσιμπάς με 20€ έναν Subtank/Toptank mini και τελείωσες. Δεν αξίζει να σχοληθείς με κάτι άλλο. Έχεις ένα από τα σοβαρότερα ηλεκτρονικά mod μονής μπαταρίας της αγοράς (VTC mini 75W) και έναν ατμοποιητή με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις (Cubis) που σίγουρα είναι μακράν καλύτερος (γεύση, παραγωγή ατμού) από αυτό που έχεις και εξαιρετικά εύκολος στο γέμισμα/καθαρισμό. https://www.fasttech.com/products/3024/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv *Το επισκευάσιμο του Cubis το θεωρώ κακό και δύσκολο οπότε δεν το προτείνω. Too much effort for nada! Καλησπερα στην παρεα. χθες ξανααγορασα ενα joyetech-ego-aio στα 25 ευρω αφου το πρωτο επεσε κατω και εσπασε το τζαμακι του. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το joyetech-ego-aio αλλα τα οικονομικα ειναι περιορισμενα τουλαχιστον για αγορα απο Ελλαδα. Τωρα σκεφτομαι να χτυπησω και εγω ενα VTC mini kit με Cubis κεφαλη αφου διαβαζω εδω μεσα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα που κυκλοφορούν και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη. Ο φιλος ειχε δωσει ενα λιγκ για αγορα απο εξω και θελω να ρωτησω πρωτα αν το μαγαζι ειναι οκ στης αποστολες του (γρηγορη παραδοση) ,και με ποιες αντιστασης να βαλω μεσα στο καλαθι. Τωρα βρισκομαι με της 0,6Ω και πιστευω οτι για το τσιγαρακι που εχω ειναι η καλυτερη.θελω τζουρα τσιγαρο (25 χρονια καπνιστης) αλλα και πολυ καπνο - ντουμανι.Το μονο που με ενοχλη να μην παει αμεσα στα πνευμονια οπως γινεται με την αντισταση 0,5Ω που ειχα βαλει πριν απο λιγο καιρο. Επισης για μπαταριες - φορτιστη τι προτεινεται Παρακληση οτι εχεται να δωσετε με λιγκ γιατι την μα@#κια θα την κανω στην παραγγελια. Το μαυρο χρωμα απο το VTC mini kit ξεφλουδίζει ευκολα,γιατι το πρωτο ego το ειχα σε μαυρο και σε πεντε ημερες απο επανω αρχισε να γινεται νικελ.. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις