akpe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στην αυτόματη δεν μπορείς όμως να ξεκινήσεις την ατμοποίηση 1-2 δευτερόλεπτα προτού πάρεις τζούρα, ώστε να σου έρθει κατευθείαν μεγάλη ποσότητα ατμού Άσε που όσες είχα άναβαν μόνες τους (σε χώρους με δυνατή μουσική, στο αμάξι με ταχύτητα και το παράθυρο κάτω κ.λπ.). Ελπίζω αυτά να έχουν διορθωθεί βέβαια αλλά ποτέ δεν με βόλεψαν. Η επόμενη αγορά μου πάντως θα είναι αυτό. ps: μέσα στην επόμενη εβδομάδα ετοιμάζω video review του Gemini Mini. Όποιος έχει απορίες, προτάσεις για το τι να τονίσω κ.λπ. let me know.
CROM271 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια απο καπου πρεπει να εχω διαρροη. Ολο το βραδυ χτες το ειχα ακουμπησμενο στα πλαγια και σχεδον ολο το υγρο χυθηκε πανω στο τραπεζακι Απο που δεν ειμαι σιγουρος αλλα πιστευω πρεπει να εφυγε απο εκει που συνδεεται ο ατμοποιητης με το επιστομιο. Μπορει να το αφησω και σημερα να δω απο που ακριβως φευγει. Ελλατωματικος λετε να ειναι?
akpe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Χμμ τσέκαρε μήπως δεν έχει βιδωθεί τέρμα η κεφαλή, συχνό φαινόμενο στους Gemini Mini. Από το επιστόμιο δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμα και με πιο ρευστά υγρά, αν όντως βγήκε από εκεί τότε μάλλον είναι θέμα της κεφαλής. Ποιό υγρό είχες μέσα;
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε μία πένσα και προσπάθησε με λίγη δύναμη, μη το σπάσουμε κιόλας, να σφίξεις λίγο παραπάνω τη κεφαλή.
CROM271 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Υγρο μονο ενα εχω το bebeca balanced. Οταν λεμε κεφαλη εννουμε αυτο που ειναι μεσα στον ατμοποιητη. Που εχει τα φυτιλακια. Σαν τις ανταλλαξιμες που πηρα ε? Απο που σφιγγει αυτη? Απο την πανω πλευρα που ειναι το επιστομιο ή απο την κατω? Επισης δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα αλλαξω την κεφαλη οταν ερθει ο καιρος. Καλα τωρα το εχω γεμισει παλι δεν το πειραζω. Το βραδακυ αν ψιλοαδειασει το δοκιμαζω.
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, κάτω-κάτω βιδώνει. Θα δεις, έχει τραχύ περίβλημα. Δε ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ. Είναι λίγο πάνω από ένα μπλε λαστιχάκι που έχει ο Gemini. Τη κεφαλή θα την αλλάξεις όταν πέσει η απόδοση του. Ναι, μη το ξεβιδώσεις τώρα γιατί θα φύγει όλο το υγρό από το επιστόμιο.
CROM271 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 http://img28.imageshack.us/img28/7708/iiyy.jpg Δηλαδη ξεβιδωνω εκει που δειχνει το βελακι 1 και μετα σφιγγω την κεφαλη εκει που δειχνει το βελακι 2
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξερω αν εννουμε το ιδιο. Εννοω οτι το βελακι 2 θα επρεπε να δειχνει λιγο πιο πανω :ρ
CROM271 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δεν το σχεδιασα πολυ καλα. Λιγο πιο πανω οντως εκει που χωριζονται τα κομματια. Ετσι αλλαζει και η κεφαλη ε?
CROM271 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια οπως ειπα οταν εκανα την παραγγελια μου εκαναν δωρο και ενα αλλο ατμοποιητη. Στην αποδειξη εγραφε crystal gemini. Κοιταξα στο site και δεν μπορεσα να τον βρω πουθενα. Ενας που μπορω να πω του μοιαζει ειναι ο crystal THOR. Αλλα συμφωνα με την αποδειξη δεν λεγεται ετσι αλλα crystal gemini. Για ριχτε μια ματια. Μου αρεσε ο συγκεκριμενος και απο εμφανιση (ειναι ελαχιστα πιο συμαζεμενος) αλλα δεν εχει και διαρροες. Ο αλλος που εχω μου κανει διαρροες. Δεν ξερω γιατι. Παρατηρησα ομως πως οταν μειωθηκε η σταθμη του υγρου μειωθηκαν αρκετα οι διαρροες. Αλλα συνεχιζει να βγαζει. Φαινεται και στην επαφη με την μπαταρια. Τον ανοιξα κιολας και ειδα πως η κεφαλη ειναι αρκετα σφιχτα βιδωμενη.
ScarletK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά αν πήρες από το fabvape τον thor τώρα στα κοντά (όπως κι εγώ) πιστεύω ότι απλά έχουν μπλέξει τα κουτάκια. Στην ουσία τον thor τύπου ce4 έχεις, απλά στο στέλνουν σε λάθος κουτάκι. Ο gemini έχει διπλές αντιστάσεις υποτίθεται. Βγάλε το καπάκι σιλικόνης από μια κεφαλή και δες αν έχεις δύο αντιστάσεις μέσα. thor: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=25_145_31&product_id=91 gemini: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&filter_name=gemini&product_id=476 .
lary7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τεκιλα Crom21 ποια ειναι η εμπειρια σου; Θελω και εγω να παω σε ηλεκτρονικο και διαβασα τα ποστ σου για να βγαλω ακρη, καλος ο Gemini mini η να κοιταξω κατι αλλο;
CROM271 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου Lary. Καταρχην γενικα με το ητ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απο εκει που εκανα γυρω στα 25 τσιγαρα την μερα, επεσα απο την 1η κιολας μερα στα 5 και τωρα συνηθως κανω μονο 1 τσιγαρο την μερα με τον πρωινο καφε... Και ολα αυτα χωρις να μου λειψει το τσιγαρο και χωρις να πιεστω καθολου! Τωρα οσον αφορα τους ατμοποιητες. Εγω πηρα τον gemini mini και μου εστειλαν δωρο και τον thor (ScarletK με διπλη αντισταση μου τον εστειλαν. Ειχε 4 φυτιλια μεσα δηλαδη) Και οι δυο ατμοποιητες ειναι παρα πολυ καλοι με τα υπερ και τα κατα (τα υπερ και τα κατα που θα πω δεν ξερω αν ισχυουν γενικα. Τι εγινε σε μενα θα πω). 1) Gemini mini. Πολυς ατμος, κανενα προβλημα με ρουφηγμα κλπ. Η κεφαλη λειτουργει μετα απο αρκετα ml ατμισματος ακομα. Απο οτι διαβασα μια κεφαλη μπορει να σου βγαλει και 40-50 ml ατμισματος! Ενα μονο μειονεκτημα. Εχω πολλες διαρροες. Δηλαδη μου βγαινει υγρο συνηθως απο το κατω μερος και πεφτει στον πολο της μπαταριας. Προσπαθησα να σφιξω την κεφαλη περισσοτερο αλλα τιποτα. Δεν ξερω αν εχει καποιο ελλατωμα η συγκεκριμενη κεφαλη βεβαια. Οπως ειπα δεν εχω αλλαξει ακομα κεφαλη. Ισως αν αλλαξω να φυγει το προβλημα. Αλλα γενικως απο οτι διαβασα στο ekapnisma ο συγκεκριμενος αν δεν δουλευει σε υψηλα volt η μπαταρια εχει διαρροες. Εμενα βεβαια μου βγαζει διαρροες ακομα και στα υψηλα volt. 2) Thor. Και αυτος πολυ καλος. Βγαζει νομιζω λιγο λιγοτερο ατμο απο τον gemini mini και εχει ελαχιστα πιο σφιχτο ρουφηγμα. Αρχικα μου αρεσε περισσοτερο απο τον gemini mini. Και στην αισθηση και στο γεγονος οτι δεν ειχα καμια διαρροη. Μετα ομως μου αρχισαν καποια μικροπροβληματα. Μου εβγαζε (γυρω στα 15 ml ατμισματος) μια γευση πλαστικιλας. Εβγαλα την κεφαλη την επλυνα και ξαναδοκιμασα. Παλι τα ιδια και επομενως αλλαξα κεφαλη. Και στην καινουργια μπορω να πω πως ειχα μια αισθηση πλαστικιλας (ισως να ηταν η ιδεα μου ομως). Ισως και να οφειλεται στο επιστομιο και να πρεπει να αλλαξω αυτο. Μερικες φορες π.χ. χτες μου φαινοταν πως δυσκολευομουν στην τζουρα. Σημερα που κανω παλι ειναι ολα καλα. Αυτο μαλλον ετυχε. Ισως να μην ειχα πολυ υγρο μεσα και λογω της θεσης που το ειχα να ξεραθηκαν τα φυτιλια.. Ρεζουμε επομενως. Πιο πολυ συγκριτικα μου αρεσε ο thor και λογω εμφανισης και λογω αισθησης (αν και ελαχιστη διαφορα) και λογω μη διαρροων. Αλλα εξαιτιας των παραπανω προβληματων που ανεφερα καλυτερος τελικα μπορω να πω βγηκε ο gemini mini. Αυτον χρησιμοποιω κυριως τωρα. Γενικως και οι δυο παντως ειναι πολυ καλοι και θα σου ελεγα να τους παρεις και τους δυο να δοκιμασεις. Μικρο ειναι το κοστος αλλωστε συν το γεγονος οτι οι ατμοποιητες ειναι αναλωσιμα. Ετσι και αλλιως θα αλλαζεις... Τωρα οσον αφορα γενικα τι πρεπει να παρεις. Με το σετακι που πηρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η μπαταρια σουπερ (παιζει μεγαλη σημασια στην αισθηση του ατμιζματος να λειτουργει σε πολλα volt) και οι ατμοποιητες πολυ καλοι. Μονο μειονεκτημα πως σε μεγεθος ειναι λιγο μεγαλο... Μινι κλαρινο μου θυμιζει... Επομενως κοιταω να παρω κατι αλλο σε μικρο μεγεθος για τις εξοδους. Τεινω προς το mini&more της nobacco το οποιο ομως τωρα δεν ειναι διαθεσιμο γιατι βγαζουν καινουργιο μοντελο. Σε 1-2 βδομαδες θα ειναι διαθεσιμο παλι μου ειπαν. Οτι θες ρωτα αν και δεν εχω και ιδιαιτερα μεγαλη εμπειρια οπως καταλαβαινεις... 1
akpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Για τις διαρροές ίσως φταίει και η σύνθεση του υγρού. Σε 50/50 VG/PG είχα μικροδιαρροές ακόμα και στα 4.5v+. Αφού άλλαξα σε υγρό VG κανένα πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις