discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αυθεντικο απο μενα. δεν ειναι μεγαλη η διαφορα των χρηματων. ο κλωνος μπορει να σου βγαλει απειρα προβληματα (οπως το air flow ring , που σε λιγο καιρο θα γυρναει σαν χαζο)
mrOban Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αυθεντικο απο μενα. δεν ειναι μεγαλη η διαφορα των χρηματων. ο κλωνος μπορει να σου βγαλει απειρα προβληματα (οπως το air flow ring , που σε λιγο καιρο θα γυρναει σαν χαζο) Ωραια, ευχαριστω πολυ! καποια αλλη προταση περαν του toptank mini?
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Να ρωτήσω... Επειδή έχω κόψει το τσιγάρο για 3η φορά μαχαίρι.Σε λίγο καιρό κλείνω 2 χρόνια.Υπάρχουν φορές που θέλω να καπνίσω αλλά δεν κάνω το λάθος γιατί πιθανότατα θα το ξαναρχίσω. Πόσο κοστίζει 1 αξιόπιστο πακέτο ΗΤ;Με καλής ποιότητας υλικά κλπ.
apostolisk4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Φίλε μου μείνε όπως είσαι .αλήθεια .Το να το κόψεις μαχαίρι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις .Το η.τ είναι και αυτό εθισμός.αν όμως δεν αντέχεις άλλο και είναι 100% σίγουρο ότι θα καπνίσεις τότε ναι είναι προτιμότερο να κάνεις η.τ 1
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Να ρωτήσω... Επειδή έχω κόψει το τσιγάρο για 3η φορά μαχαίρι.Σε λίγο καιρό κλείνω 2 χρόνια.Υπάρχουν φορές που θέλω να καπνίσω αλλά δεν κάνω το λάθος γιατί πιθανότατα θα το ξαναρχίσω. Πόσο κοστίζει 1 αξιόπιστο πακέτο ΗΤ;Με καλής ποιότητας υλικά κλπ. φρεναρε το κ αλλο , μπορεις..2 χρονακια εισαι 'καθαρος' , παρε 2 κασονια μπυρες για δωρο και ξεχνα τα ολ αυτα 1
akpe Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτό θα έλεγα και εγώ, μετά από 2 χρόνια ψυχολογικά και σωματικά έχεις καθαρίσει από τη νικοτίνη. Εκτός αν είσαι σε περιβάλλον καπνιστών και τους τρως στη μάπα (μαζί με τον καπνό τους). Αν τώρα θέλεις σώνει και καλά, κοίταξε το ΑΙΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, ΜΟΝΟ υγρά χωρίς νικοτίνη και ΟΧΙ καπνικά (για να μην μπεις στον πειρασμό για κανονικό).Προσωπικά πάντως δεν θα το πρότεινα, ειδικά αν είναι η τρίτη φορά που το έκοψες ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να ξανακυλήσεις
apostolisk4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και όμως έχω διαβάσει ότι από την νικοτίνη καθαρίζεις στα διπλάσια χρόνια από όσα καπνίζεις . Από την πίσσα και τα άλλα σε πιο μικρό χρονικό διάστημα .
akpe Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Που το διάβασες αυτό; Το σώμα καθαρίζει από τη νικοτίνη σε λίγες μέρες (2 έως 7 μέρες) μετά το τελευταίο τσιγάρο, με τυχόν στερητικά συμπτώματα να επιμένουν για λίγο παραπάνω. Ο χρόνος αυτός βέβαια εξαρτάται από τον οργανισμό και παίζουν παράγοντες όπως η ηλικία, η διατροφή και σίγουρα η διάρκεια του καπνίσματος, αλλά π.χ. κάποιος που καπνίζει 5 χρόνια δεν θέλει 5 ή 10 χρόνια για να «καθαρίσει», θα θέλει λίγες μέρες παραπάνω. Το πιο δύσκολο για αυτόν θα είναι το στερητικό, σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από έναν που κάπνιζε ξέρωγω ένα χρόνο.
apostolisk4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ψυχικά εννοώ όχι σωματικά . Απλά αναφέρω ότι αυτό είχα διαβάσει όχι ότι ισχύει κιόλας :ρ
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ψυχικά εννοώ όχι σωματικά . Απλά αναφέρω ότι αυτό είχα διαβάσει όχι ότι ισχύει κιόλας :ρ το 'ψυχικο' δεν ισχυει.. αναλογος στον ανθρωπο ειναι! ενας μπορει να το κοψει μαχαιρι και τελος και αλλος μπορει να ταλαιπωρειτε χρονια. στο μυαλο δεν υπαρχει γιατρεια..ουτε χρονος αποκαταστασης..
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κάπνιζα απο τα 13,5 μεχρι τα 19.Τότε το έκοψα για 1η φορά στον στρατό αλλά λόγω άγχους το ξανάρχισα(δεν ήταν κατάλληλη εποχή για να το κόψω),μετά απο μερικά χρόνια το ξαναέκοψα(δεν θυμάμαι,κάπου στα 25.Αυτή είναι η 3η φορά.Απ'όσο θυμάμαι οι πρώτες 7 ημέρες είναι οι πιο δύσκολες,είχα νεύρα.Υπήρξαν φορές που δοκίμασα να το μειώσω απο τα 10-15 τσιγάρα την ημέρα στα 4.Κάποια στιγμή τα 4 έγιναν 6,8,10 και ήδη κάπνιζα πλέον όπως πρίν. Οι λόγοι που κατάφερα να το κόψω μαχαίρι και τις 3 φορές ήταν γιατί 1)Δεν ήμουν βαρύς καπνιστής(10-15 τσιγάρα,μετα βίας 20.) 2)Με το που το έκοβα άρχιζα γυμναστική σπίτι η σε γυμναστήριο,βοηθούσε αρκετά,έφευγε το άγχος και η χαρμάνα. 3)Είμαι πεισματάρης,πιστεύω οτι μπορώ να το ελέγξω. 4)Απέφευγα ειδικά τον πρώτο καιρό να είμαι σε κλειστούς χώρους με καπνιστές,οτι χειρότερο,βασανιστήριο. Η βλακεία ήταν οτι το ξεκίνησα πολύ μικρός με συνομήλικους,δεν γνώριζα την ζημιά που έκανα στον εαυτό μου.Πάντως ο πρώην καπνιστής πάντα θα έχει στο υποσυνειδητό του το τσιγάρο.Το καλύτερο είναι η να μην μπείς ποτέ στον πειρασμό να δοκιμάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να το ξεκίνησεις η να είσαι απο αυτούς που το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε. Τέλος πιστεύω οτι παίζει ρόλο η ψυχολογική κατάσταση του καθένα στο αν μπορεί και πόσο δύσκολα θα το κόψει,επίσης στο πόσο καπνίζει.Πχ κάποιος που αγχώνεται θα καπνίσει παραπάνω.Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά:Αν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να το κόψει και πιέζεται ψυχολογικά δεν είναι καλό.
stamatisj1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Όντως δελεαστικό ακούγεται ελπίζω να προλάβω πριν κλείσουν τις παραγγελίες από εξωτερικό λόγο νομοθεσίας Γιατί να κλείσουν οι παραγγελίες από εξωτερικό? Γιά ποιά νομοθεσία μιλάς? Οσο υπάρχει Revolut (και αντίστοιχες λύσεις) και Paypal δεν μπορούν να μπλοκάρουν το παραμικρό.
akpe Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Επιτέλους «αναβάθμιση». Αύριο περιμένω Cuboid με Cleito/Cubis και στο βάθος Theorem και SX Q. Να'ναι καλά ο discoboy που με πρίζωσε με τον τελευταίο Λοιπόν επειδή μου έχουν μείνει παρελκόμενα από το προηγούμενο σετάκι μου και θα σκονίζονται, λέω να τα δώσω εδώ. Πρόκειται για δύο ατμοποιητές Triton (η πρώτη έκδοση, στον ένα λείπει το oring του επιστομίου αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία), τρεις μπαταρίες VTC5 και ένας επισκευάσιμος Caterpillar από τον οποίον δυστυχώς λείπει το επιστόμιο.Χαρίζονται στον πρώτο που θα τα ζητήσει, όλα μαζί ή κομμάτια 2
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) αντωνη εισαι θεουλης ρε!! μπραβο!! κ εγω με την σειρα μου , χαριζω εναν orchid v4 πληρες , και το μηχανικο King σε ματ γρκι φινιρισμα!! ----------------- λοιπον, ν ανοιξω ενα μικρο θεματακι για τον Kayfun 5 ο συγκεκριμενος , απευθυνεται στους χρηστες που 'σκανε' χρημα. τον βρισκεις στα 120 ευρο , και οι επιδωσεις του ειναι μαρκαν καλυτερες απ οποιονδηποτε μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει. κατασκευαστηκα , ολος ατσαλι , με πολυ προσεγμενο φινιρισμα και σπειρωματα. γενικα ειναι πολυ καλοφτιαγμενος , και λιγοι ατμοποιητες ειναι στην ιδια ποιοτητα με αυτον. χωρις διαρροες , 3μερες τωρα , χωρις περιεργες συνηθειες και σκοτεινα σημεια. απλα δουλευει τελεια. ειτε τον στουμπωσεις στο βαμβακι , ειτε βαλεις λιγο. η καμπανα θυμιζει πολυ v4 , αλλα και lite plus. ειναι κατι ενδιαμεσο. στην γευση ξεπερναει τον lite plus μου , και σε ντουμανι ξεπερναει και subtank. (νομιζω τα παραλεω...αντε να ειναι στα ιδια ντουμανια - εισαγωγη αερα με subtank) με κερδισε πολυ το drip-tipακι που εχει , μιας και δεν ζεστενεται καθολου. αν θελει καποιος να δωσει κατι παραπανω για ατμοποιητη , τοτε αξιζει πιστευω. και η τιμη που του εχει μπει , ειναι σε 'φυσιολογικα' επιπεδα απ οτι κατι phainomena και hurricanes , που περασαν και δεν ακουμπησαν απο τα χερια μου.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από discoboyminimal 2
NobodyRankXV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Επιτέλους «αναβάθμιση». Αύριο περιμένω Cuboid με Cleito/Cubis και στο βάθος Theorem και SX Q. Να'ναι καλά ο discoboy που με πρίζωσε με τον τελευταίο Λοιπόν επειδή μου έχουν μείνει παρελκόμενα από το προηγούμενο σετάκι μου και θα σκονίζονται, λέω να τα δώσω εδώ. Πρόκειται για δύο ατμοποιητές Triton (η πρώτη έκδοση, στον ένα λείπει το oring του επιστομίου αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία), τρεις μπαταρίες VTC5 και ένας επισκευάσιμος Caterpillar από τον οποίον δυστυχώς λείπει το επιστόμιο. Χαρίζονται στον πρώτο που θα τα ζητήσει, όλα μαζί ή κομμάτια Θα με ενδιέφεραν φιλε γιατί είμαι και γω στο ατμισμα σχετικά νέος και θέλω να προχωρήσω παραπάνω από το ΑΙΟ αν υπάρχουν ακόμα και γίνεται ευχαρίστως να τα πάρω .-. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις