Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ 10 μέρες στο άτμισμα χωρίς καθόλου τσιγάρο. Χρησιμοποιώ EVIC VTC MINI & TRITON MINI. Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος. Ατμίζω με την 1.8ohm αντίσταση στα ~14Watt ELIQUID FRANCE Relax. Από AIO ευχαριστημένος; Θέλω να το κάνω δώρο σε έναν φίλο και μήπως πάρω και εγώ ένα για να το έχω για δεύτερο με αμιγώς καπνικά υγρά!

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν σου άρεσε το ΑΙΟ, κοίτα προς Cubis με Cuboid ή VTC. Εγώ σύντομα θα μεταβώ σε Cuboid με Cleito και Cubis με notch coils (όχι, δεν έχω κάτι με το γράμμα c!). Αν προτιμάς ΠΟΛΥ ατμό και πνευμονικές κοίτα αυτούς τους δύο ατμοποιητές, ο Cleito δίνει ρέστα σε γεύση και ατμό αλλά πίνει υγρό σα να μην υπάρχει αύριο, ο Cubis με τα νέα Notch coils μεταμορφώνεται αλλά είναι λιγότερο αεράτος (με τις κεφαλές του ΑΙΟ κάνει και για τσιγαρίσιες). Τουλάχιστον αυτά έχω δει και διαβάσει, σχόλια επί προσωπικού από βδομάδα :)

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ 10 μέρες στο άτμισμα χωρίς καθόλου τσιγάρο. Χρησιμοποιώ EVIC VTC MINI & TRITON MINI. Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος. Ατμίζω με την 1.8ohm αντίσταση στα ~14Watt ELIQUID FRANCE Relax. Από AIO ευχαριστημένος; Θέλω να το κάνω δώρο σε έναν φίλο και μήπως πάρω και εγώ ένα για να το έχω για δεύτερο με αμιγώς καπνικά υγρά!

Ναι παρα πολυ καλό για αρχάριους ειδικά οτι πρέπει και για τα λεφτά του ειδικά.. Απλα απ οτι έχω ακούσει έχει θέματα με τα υγρά που έχουν πάνω από 70vg πχ εγω με αυτό που κάνω που ειναι 50-50 ειναι ποπα αν και τα περισσότερα υγρά 50-50 ειναι

Αν σου άρεσε το ΑΙΟ, κοίτα προς Cubis με Cuboid ή VTC. Εγώ σύντομα θα μεταβώ σε Cuboid με Cleito και Cubis με notch coils (όχι, δεν έχω κάτι με το γράμμα c!). Αν προτιμάς ΠΟΛΥ ατμό και πνευμονικές κοίτα αυτούς τους δύο ατμοποιητές, ο Cleito δίνει ρέστα σε γεύση και ατμό αλλά πίνει υγρό σα να μην υπάρχει αύριο, ο Cubis με τα νέα Notch coils μεταμορφώνεται αλλά είναι λιγότερο αεράτος (με τις κεφαλές του ΑΙΟ κάνει και για τσιγαρίσιες). Τουλάχιστον αυτά έχω δει και διαβάσει, σχόλια επί προσωπικού από βδομάδα :)

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου θα το σκεφτώ γιατί σκεφτομαι και για το eleaf pico

Δημοσ.

Και αυτό ωραίο μοντάκι αλλά με μόνο μια μπαταρία θα σε περιορίζει, ειδικά αν στο μέλλον ατμίζεις σε χαμηλές αντιστάσεις με πολλά watt.

Για τα υγρά τώρα, δεν ξέρω για τις άλλες αντιστάσεις, αλλά η 0.6Ω από προσωπική εμπειρία στο ΑΙΟ (με υγρό FA 80vg-20νερό) δεν μου βγάζει κανένα θέμα τροφοδοσίας. Είναι βέβαια πιο λεπτόρρευστο υγρό από άλλα (π.χ. από 80vg-20pg) λόγω νερού, αλλά και πάλι με 50-50 ή έστω με 70-30 δε νομίζω να υπάρχει θέμα :)

Δημοσ.

Παίδες αν δεν χρειάζεστε πάνω από 50 watt συμβουλή μου είναι να μην πάτε στο cuboid .είναι αρκετά βαρύ και ίσως να μην σας βολέψει .Επίσης αυτομάτως με την αγορά του θέλετε 2 ζευγάρια παντρεμένες μπαταρίες και έναν εξωτερικό φορτιστή δύο θέσεων .πολύ καλές επιλογές είναι το pico το vtc mini και ίσως το cuboid mini που με χαλάει η εσωτερική μπαταρία .μικρά σχετικά σε μέγεθος και βάρος βολικά και κάνουν την δουλειά τους μια χαρά .τώρα αν θέλετε να είστε όλη μέρα με drippers και 70 watt τότε ναι πας σε κάτι μεγαλύτερο .

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το Eleaf Pico αλλά δεν μου καθόταν καλά στο χέρι.

Το πούλησες ;

Και αυτό ωραίο μοντάκι αλλά με μόνο μια μπαταρία θα σε περιορίζει, ειδικά αν στο μέλλον ατμίζεις σε χαμηλές αντιστάσεις με πολλά watt.

Για τα υγρά τώρα, δεν ξέρω για τις άλλες αντιστάσεις, αλλά η 0.6Ω από προσωπική εμπειρία στο ΑΙΟ (με υγρό FA 80vg-20νερό) δεν μου βγάζει κανένα θέμα τροφοδοσίας. Είναι βέβαια πιο λεπτόρρευστο υγρό από άλλα (π.χ. από 80vg-20pg) λόγω νερού, αλλά και πάλι με 50-50 ή έστω με 70-30 δε νομίζω να υπάρχει θέμα :)

Θα έχω φορτιστή εξωτερικό και καβάτζα κανα 2 Χαχαχα πάντως από υγρά το πρώτο μου τωρα ήταν το enjoy από liquid France αρκετά καλό μπορώ να πω και τωρα σκεφτομαι για το supreme

Παίδες αν δεν χρειάζεστε πάνω από 50 watt συμβουλή μου είναι να μην πάτε στο cuboid .είναι αρκετά βαρύ και ίσως να μην σας βολέψει .Επίσης αυτομάτως με την αγορά του θέλετε 2 ζευγάρια παντρεμένες μπαταρίες και έναν εξωτερικό φορτιστή δύο θέσεων .πολύ καλές επιλογές είναι το pico το vtc mini και ίσως το cuboid mini που με χαλάει η εσωτερική μπαταρία .μικρά σχετικά σε μέγεθος και βάρος βολικά και κάνουν την δουλειά τους μια χαρά .τώρα αν θέλετε να είστε όλη μέρα με drippers και 70 watt τότε ναι πας σε κάτι μεγαλύτερο .

Και γω αυτό πιστεύω , με το pico θα είμαι κομπλέ και μαζί με τον melo iii mini καλα θα ειναι πιστεύω για κάποιον αρχάριο ώστε να συνηθίσει με όλα αυτά τα βατ ρυθμίσεις και ιστορίες

Δημοσ.

Αυτό το μίνι συνέχεια το ξεχνάω :P Ναι και αυτό ιδανικό για νεοεισερχόμενους, συμφωνώ μοναδικό μειον η ενσωματωμένη.

Δημοσ.

Σε φιλαράκι πάντως του παρρηγειλα από gearbest pico με melo 3, 5 κεφαλές ,φορτιστή nitecore i2 και 2 samsung 30q 58$ όλα μαζί .Ίσως από τις καλύτερες επιλογές για έναν αρχάριο αλλά ταυτόχρονα να Τον κρατήσει αρκετό καιρό χωρίς να χρειαστεί εξοπλισμό μόνο αν θέλει στο μέλλον επισκευασιμο .

• Like 1
Δημοσ.

@NOBODYRANKXV Το πούλησες ;

Όχι φίλε μου, δεν το πήρα καν! Τα έπιασα και τα δύο στο χέρι μου και το EVIC μου καθόταν καλύτερα, είναι πιο μεγάλο.

Δημοσ.

Σε φιλαράκι πάντως του παρρηγειλα από gearbest pico με melo 3, 5 κεφαλές ,φορτιστή nitecore i2 και 2 samsung 30q 58$ όλα μαζί .Ίσως από τις καλύτερες επιλογές για έναν αρχάριο αλλά ταυτόχρονα να Τον κρατήσει αρκετό καιρό χωρίς να χρειαστεί εξοπλισμό μόνο αν θέλει στο μέλλον επισκευασιμο .

Όντως δελεαστικό ακούγεται ελπίζω να προλάβω πριν κλείσουν τις παραγγελίες από εξωτερικό λόγο νομοθεσίας

Δημοσ.

Εγω αγορα χθες τον vtc min μαζι με τον toptank mini και μια samsung μπαταρια μπορω να πω πολυ καλο το αποτελσμα αλλα με την γευση eliquid france bach ειναι πολυ βαρυ και σε πνιγει ομως με την eco vape strawberry milkshake δεν θες να να σταματησεις να ατμιζεις.. Και επιπλεον το καλο ειναι με τον toptank οτι αμαυ θες κανεις μονος σου τις αντιστασεις ή περνεις ετοιμες

Δημοσ.

καλησπερα παιδια
ειμαι 3+ μηνες στον χωρο του ηλεκτρονικου τσιγαρου με vtc mini και cubis, σκεφτομαι να παρω καποιον πιο αερατο ατμοποιητη απο τον cubis. Δεν θελω να τραβαει και σαν ηλεκτρικη σκουπα απλα να ειναι καπως πιο αερατος και να εχει καποια ρυθμιση αερα που να λειτουργει. Εχετε καμια προταση απο fasttech?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...