Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, να το αποφύγεις. Είναι υπερβολικό για τον Cubis. Δεν θα το αντέξεις και από μόνος σου αν δοκιμάσεις,

θα δεις ότι θα σε ενοχλεί πολύ στον λαιμό. Βάλε κανά ml από περιέργεια αν θες, θα δεις ότι δεν παλεύεται πλέον

και πως θες υγρό με χαμηλότερη νικοτίνη.

κατάλαβα

σε ευχαριστώ :)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντιγράφω post της Petra από e-kapnisma:

Στις 19.30, ζωντανά στο youtube θα γίνει συζήτηση για τις νέες εξελίξεις, νομοθετικές και μη, στο χώρο του η.τ. με συμμετοχή του γιατρού μας, Κ.Φαρσαλινού και του προέδρου του ΣΕΗΤΤ, Δημήτρη Πετρόπουλου.

Tι θα γίνει μετά την ψήφιση του νόμου;
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;
Παρασκήνιο;

Τη συζήτηση συντονίζει ο Kostas44, ενώ θα συμμετέχουν ο thenetpoet και η αφεντιά μου, μεταφέροντας τις ερωτήσεις σας.

Περισσότερα και ερωτήσεις εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα Link.png Site: αυτο το σετακι αξιζει; 

Edit: δινω μεχρι 100 παραπανω δεν γινεται με τιποτα υπαρχει κατι αλλο καλυτερο μηπως σε αυτα τα λεφτα;

Δημοσ.

Για πρώτο σετάκι είναι μια χαρά, αν και ίσως θα πήγαινα προσωπικά σε cuboid mini ή κάτι πιο απλό όπως το ΑΙΟ. Καλύτερα να απαντήσουν όσοι το έχουν.

Λοιπόν σήμερα μου συνέβη το απίστευτο... άτμιζα για περίπου μισή ώρα χωρίς υγρό :D

Είχε στεγνώσει εντελώς ο Τρίτωνας και τελικά στράγγιξα την αντίσταση (Ni200) χωρίς όμως ίχνος καμένου! Είχα μεν μειωμένη γεύση και ατμό, αλλά επειδή είχα χαμηλώσει τα watt αρκετά δεν το πήρα αμέσως πρέφα. Στην τύχη γύρισα να κοιτάξω το τανκάκι, όταν είδα πως έχασα ντουμάνι, και δεν είχε ίχνος υγρού μέσα. Η κεφαλή σημειωτέων έχει ήδη κάνει περίπου 50μλ και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Multiple hands up, δεν περίμενα το TC να δουλεύει τόσο άψογα, τελικά μάλλον θα τον κρατήσω αυτόν τον ατμοποιητή ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα Link.png Site: http://smokemarket.gr/el/joyetech-vtc-mini-75w-and-cubis/">αυτο το σετακι αξιζει; 

Edit: δινω μεχρι 100 παραπανω δεν γινεται με τιποτα υπαρχει κατι αλλο καλυτερο μηπως σε αυτα τα λεφτα;

Αρκετά καλό και δοκιμασμένο. Αν μπορείς να το πάρεις από έξω θα το βρεις 50-60 ευρώ.

Για πρώτο σετάκι είναι μια χαρά, αν και ίσως θα πήγαινα προσωπικά σε cuboid mini ή κάτι πιο απλό όπως το ΑΙΟ. Καλύτερα να απαντήσουν όσοι το έχουν.

Λοιπόν σήμερα μου συνέβη το απίστευτο... άτμιζα για περίπου μισή ώρα χωρίς υγρό :D

Είχε στεγνώσει εντελώς ο Τρίτωνας και τελικά στράγγιξα την αντίσταση (Ni200) χωρίς όμως ίχνος καμένου! Είχα μεν μειωμένη γεύση και ατμό, αλλά επειδή είχα χαμηλώσει τα watt αρκετά δεν το πήρα αμέσως πρέφα. Στην τύχη γύρισα να κοιτάξω το τανκάκι, όταν είδα πως έχασα ντουμάνι, και δεν είχε ίχνος υγρού μέσα. Η κεφαλή σημειωτέων έχει ήδη κάνει περίπου 50μλ και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Multiple hands up, δεν περίμενα το TC να δουλεύει τόσο άψογα, τελικά μάλλον θα τον κρατήσω αυτόν τον ατμοποιητή ;)

Πιθανώς το βαμβάκι να είχε κρατήσει μέσα υγρό οπότε να την πάλεψε. Διαφορετικα και στα min watt να το είχες θα σου έκαιγε σίγουρα το βαμβάκι. Όπως και να έχει, πολύ καλή απόδοση της αντίστασης αν έγινε μετά από 50ml.
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι αντιστάσεις νικελίου, γι'αυτό δεν την έκαψαν. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει, απλά δεν περίμενα να γίνει μετά από τόσα ml.

Γενικά ναι, οι συγκεκριμένες αντιστάσεις του τρίτωνα μου βγάζουν αρκετά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το υγρό μου (λογικά παίζει), αλλά τα 60-70μλ τα έχουν για πλάκα (μεταξύ 35-45j), με μικρή (αλλά αισθητή) πτώση σε γεύση και ατμό όσο τα ξεπερνούν. Συνήθως τις αλλάζω προληπτικά στο 7ημερο, γύρω στα 50ml. Την επόμενη θα την κρατήσω και όσο πάει :D

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας τελικα κατεληξα λιγο διαφορετικα θα παρω τα εξης
KANGERTECH TOPTANK MINI
JOYETECH EVIC VTC MINI 75W

Και μπαταρια samsung
μου παει 110 ευρω αλλα νομιζω ειναι πολυ καλυτερο απο το αρχικο με το cubis

Δημοσ.

μερα με την νυχτα δεν θα ναι , αλλα ειναι λιγο καλυτερο. πλεον και ο subtank εχει ξεπεραστει.

προσωπικα , στην αρχη μου αρεσε τρελα (εχω subtank απ οταν πρωτοβγηκε, εχει 1.5+ χρονια)

τωρα πλεον δεν μ ευχαριστει με τιποτα. γευση 0 :P πλεον μονο σφυχτες τζουρες. (kfl+ , αποκλειστικα εδω και 7-8 μηνες?)

καλο ειναι για αρχη , και βλεπεις στην συνεχεια, ισως παρεις καποιον αλλο , ετσι πανε αυτα μεχρι να βρει το ειδανικο για σενα.

μπαταρια θελω να πιστευω samsung 30q ετσι?

Δημοσ.

μερα με την νυχτα δεν θα ναι , αλλα ειναι λιγο καλυτερο. πλεον και ο subtank εχει ξεπεραστει.

προσωπικα , στην αρχη μου αρεσε τρελα (εχω subtank απ οταν πρωτοβγηκε, εχει 1.5+ χρονια)

τωρα πλεον δεν μ ευχαριστει με τιποτα. γευση 0 :P πλεον μονο σφυχτες τζουρες. (kfl+ , αποκλειστικα εδω και 7-8 μηνες?)

καλο ειναι για αρχη , και βλεπεις στην συνεχεια, ισως παρεις καποιον αλλο , ετσι πανε αυτα μεχρι να βρει το ειδανικο για σενα.

μπαταρια θελω να πιστευω samsung 30q ετσι?

Ναι 30q. Σκεφτομαι και για ναυτιλο σε σχεση με το subtank απλα μου αρεσε η ιδεα οτι φτιαχνω εγω τις αντιστασεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα από fasttech το πακέτο evic vtc mini μαζί με τον cubis & samsung 30q απο Ελλάδα. Όλα καλά στο πρώτο γέμισμα με την αντίσταση 0.6Ω (SS316, 20W, 200-250C) αλλά στο επόμενο γέμισμα ξεκίνησε να "γουργουρίζεί" και να φέρνει υγρό στο επιστόμιο. Άλλαξα σήμερα αντίσταση 1,5Ω (15W) αλλά και πάλι τα ίδια. Ξέρει κάποιος πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασα να φυσήξω για φύγει το πλεόνασμα υγρού, να το αφήσω 5-10 λεπτά σε κατακόρυφη θέση, να δουλεύει για λίγη ώρα μακριά ώστε να κάνει spit αλλά τίποτα :(

Υπάρχει μήπως κανένας καλύτερος ατμοποιητής για το συγκεκριμένο mod; Το υγρό που δοκίμασα είναι το 7 wonders (50/50)

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα από fasttech το πακέτο evic vtc mini μαζί με τον cubis & samsung 30q απο Ελλάδα. Όλα καλά στο πρώτο γέμισμα με την αντίσταση 0.6Ω (SS316, 20W, 200-250C) αλλά στο επόμενο γέμισμα ξεκίνησε να "γουργουρίζεί" και να φέρνει υγρό στο επιστόμιο. Άλλαξα σήμερα αντίσταση 1,5Ω (15W) αλλά και πάλι τα ίδια. Ξέρει κάποιος πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασα να φυσήξω για φύγει το πλεόνασμα υγρού, να το αφήσω 5-10 λεπτά σε κατακόρυφη θέση, να δουλεύει για λίγη ώρα μακριά ώστε να κάνει spit αλλά τίποτα :(

Υπάρχει μήπως κανένας καλύτερος ατμοποιητής για το συγκεκριμένο mod; Το υγρό που δοκίμασα είναι το 7 wonders (50/50)

πρωτα σκουπισε το υγρο που εχει μεινει στο στομιο αφαιροντας το με χαρτοπετσετα μετα δες αν εχεις καλα βιδομενη την αντισταση γιατι αν δεν ειναι περναει παραπανισιο

Δημοσ.

Γενικά ο Cubis μετά το γέμισμα κάποιες φορές φέρνει μπουρμπουλήθρες, έχει να κάνει με την πίεση του αέρα στο βγάλε-βάλε, το ίδιο και το ΑΙΟ (ίδιες αντιστάσεις έχουν). Μόνη λύση είναι αυτό που σου είπε ο chris, καλό βίδωμα και όταν τον γεμίζεις, μετά από 1-2 τζούρες να βγάζεις το επιστόμιο και να σκουπίζεις λίγο το επάνω μέρος του σωλήνα. Δοκίμασε και τα notch coils (αν και είναι για πνευμονικές αυτά), κάπου διάβασα ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε αυτό.

Δημοσ.

Μια ερωτηση στο evic mini οταν ειναι πληρως φορτησμενο σας αναβοσβηνει απο το 0 στο φουλ; και κατι τελευταιο μολις το βαλα κατεβηκε μια γραμμη

Δημοσ.

Έχω έναν joytech aio και μπορώ να πω πως με ικανοποίησε αλλα θέλω να κάνω το επόμενο βήμα σχετικό νέος στο ατμισμα τι θα μου προτείνατε θα ήθελα να ειναι σε φαση μοντακι και αντιστατης δεν το θέλω ανιαίο οπως το ΑΙΟ τα θέλω ξεχωριστά για να μπορώ να εξοικειωθώ σιγά σιγά επίσης να ναι οικονομικό και καλό και δεν θα ήταν πρόβλημα να το παραγγείλω από εξωτερικό αν έχετε να προτείνεται σαιτ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...