Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από καπνό δεν ήταν κακη, περίμενα λιγότερο μπορώ να πω. Από γεύση λόγω ότι το υγρό που έφτιαξα δεν μου άρεσε καθόλου, δεν μπορώ να κρίνω.

Επίσης παρατήρησα ότι είχε και αρκετά σκασιματα. Πρώτη φορά μου ήρθε υγρό στο στόμα ενώ με την 0,6 δεν είχε τύχει ποτέ.

Το μόνο καλό που παρατήρησα ήταν ότι είχε μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα σε σχέση με αυτές του aio.

Τώρα μένει να δοκιμάσω και την επισκευάσιμη 0,5ohm που είναι ακόμα στο κουτάκι της. Έχω διαβάσει καλες κριτικές αλλά υποθέτω θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας σε σχέση με την 0,6.

και γω 1.0 εχω τωρα γιατι με τις 0.6 ειχα θεμα.. μια χαρα μπορω να πω οτι ειναι η γευση που βγαινει αλλα ειναι ποιο λεπτη και λιγοτερο εντονη τωρα...

Ασχετο αξιζει να παρω ενα eleaf pico μαζι με melo 3 και μπαταρια panasonic για αρχη; μου βγαινει ολο μαζι κοντα στα 75-80 ευρω αυτο το πακετο

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και γω 1.0 εχω τωρα γιατι με τις 0.6 ειχα θεμα.. μια χαρα μπορω να πω οτι ειναι η γευση που βγαινει αλλα ειναι ποιο λεπτη και λιγοτερο εντονη τωρα...

Ασχετο αξιζει να παρω ενα eleaf pico μαζι με melo 3 και μπαταρια panasonic για αρχη; μου βγαινει ολο μαζι κοντα στα 75-80 ευρω αυτο το πακετο

ξανα διαβασε τα μισα post τις προηγουμενης σελιδας και καποιες αποριες θα σου λυθουν..ελεος..

Δημοσ.

Εγώ στο AIO με 0.6 είχα θεματάκια με υγρό και ζεμάταγε και ο άτμο και το επιστόμιο (όχι δεν τα τερματίζω στο σφίξιμο) και έτσι έβαλα 1.0 αντίσταση και μια χαρά με κάλυψε. Από γεύση τουλάχιστον στο atmos lab fili δεν είδα διαφορά μεταξύ τους, γιατί έβαλα να δω και με μια 0.6 πώς θα το αποδόσει το fili, μιας και σε φίλου μου όπως είπα με melo 3 mini και 1.8ohm έβγαινε καλύτερο το υγρό.

Δημοσ.

Εγω με το ego aio εκαψα 6 αντιστασεις μεσα σε μια βδομάδα... Και εκτος απο αυτο πρεπει να το γεμισω τουλαχιστον 4 φορες την ημερα.. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος... Μηπως επεσα σε προβληματικο; ζεσταίνεται και αρκετα μπορω να πω για την χρηση που κανω

το είχα γράψει αρκετές φορές πιο πίσω. μην σφίγκετε το κεφάλι / καπάκι τόσο. έχουν προβλημα μερικές παρτίδες αντιστάσεων και πατιέται πολύ το κάτω μέρος που είναι το βαμβάκι, υποτροφοδοτείται και καίγεται επειδή δεν παίρνει υγρό. να το έχετε ψιλο λάσκα (δεν κάνει διαροές) ώστε να μπορεί νε το ποτίζει εύκολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι εμπειριες μου εως τωρα με 5 μηνες χρηση.

Η μετα απο δοκιμασια 0.5 , 1.0 ,1.5 , 1.8 ohm  σε ναυτιλο,κανγκερ,κιουμπις κατεληξα στο οτι την πιο καλη και απαλη γευση την βγαζουν οι αντιστασεις 1.8.

Οτιδηποτε απο 1.0 και κατω μου καιγονται πολυ πολυ πιο γρηγορα απο οτι οι υπολοιπες.

Για καποιο λογο οι ακριβοι ατμοποιητες δεν προσφερουν την "πολυ καλυτερη" εμπειρια,ικανοποιηση την οποια υποσχονται απλα εχεις επιλογες στην ρυθμιση αερα,θερμοτητας... σαν γευση δεν προσεφεραν καλυτερη σε κανενα απο τα υγρα που εκανα θεωρω οτι την αλλοιωσαν αρνητικα.

Οι γευσεις που εκανα στην αρχη δεν μπορω πλεον να τις κανω και δεν μπορω να βρω κατι να μου αρεσει,δοκιμασα ακριβοτερα υγρα μηπως και λεω αυτα που εκανα δεν ηταν τοσο καλα...τιποτα.

Ενα της σειρας 7 (10 mg νικοτινη νομιζω)μου εκλεισε την φωνη για 2 μερες.

Θα δωσω μια ευκαιρια στα υγρα της ατμος αλλα αν δεν μου κανουν και αυτα δυστηχως με βλεπω ή να το γυριζω σε περιστασιακο καπνισμα ή να κοψω τα παντα(αν αντεξω χωρις να γινω μπογος)

Δοκίμασα σήμερα την αντίσταση 1ohm του cubis στο AIO αλλά ο καπνός που φάνηκε αρκετά ξηρός. Ένιωθα δηλαδή το στόμα μου τελείως στεγνό,σε αντίθεση με την κλασική 0,6 που είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Αν την αφήσω ξανά στο κουτάκι της θα υπάρχει πρόβλημα ή αν μείνει μέσα το υγρό μετά πάει για πέταμα;

Ενδεχομένως να έφταιγε και το υγρό βέβαια. Έφτιαξα ένα με γεύση μεντα στα 3mg αλλά η γεύση μου φάνηκε τελείως διαφορετική(προς το χειρότερο) από τα 0mg που χρησιμοποιούσα συνήθως.

εμενα το αντιθετο παλι μετα απο 1.0 και 1.5( οι οποιες μου φανηκαν πολυ καλες ) εβαλα την 0.5 και ειπα wtf.

edit H 0.5 μου δινει την αισθηση οτι παθαινω εγκαμαυτα στα πνευμονια (ρυθμισμενη στα min watt)

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.

Δεν ξέρω ενδεχομένως να έκανα και κάτι λάθος με την 1ohm. Έριξα αρχικά 10 σταγόνες και την άφησα μετά πάνω στο καπάκι 10 λεπτά. Όταν πήγα να την ατμίσω μου φάνηκε σαν γενικότερη αίσθηση σε σχέση με την 0,6 αρκετά χειρότερη. Ξηρός ατμός (όσο παράλογο και αν ακούγεται), σκασιματα και περίεργη γεύση όταν τη δοκίμασα με το υγρό που κάνω. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που παρατήρησα στη συνέχεια είναι οι διαρροές. Όσο και αν έσφιξα την αντίσταση συνεχώς μου έρχονταν υγρά στο στόμα.

Το μόνο θετικό που παρατήρησα είναι η μεγαλύτερή ροή αέρα σε σχέση με την 0,6 λόγω των μεγαλύτερων τρυπών.

Ενδεχομένως να της δώσω άλλη μια ευκαιρία μόλις μου καεί η 0,6 γιατί πιστεύω ότι έπεσα σε ελαττωματική.

Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι την επισκευάσιμη, φτιαγμένη στα ~0.8ohm. Μεταξύ δηλαδή των 0,6 και του 1ohm όπου πιστεύω είναι το ιδανικό σημείο για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.

Δημοσ.

λαβε υποψην πως οσο μεγαλυτερη αντισταση τοσο δυσκολοτερα καιει το υγρο οποτε θελει λιγη ωρα μεχρι να φυγει το παραπανισιο υγρο(οι σταγονες που ριχνουμε πανω στην αντισταση ειναι  "παραπανισιο" υγρο το ιδανικο θα ειναι να μην βαλεις καθολου και απλα να το αφησεις να ποτισει με την ησυχια του).

Οσον αφορα το σφιξιμο του ατμοποιητη επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες,προσεξα πως αν δεν το σφιξεις πολυ περνει αρκετα παραπανω υγρο.Στις μικρες αντιστασεις 0.5 και λιγο πανω δεν υπαρχει θεμα γιατι το καει ανετα και κανεις ποιο χαλαρη τζουρα,στις μεγαλυτερες ομως αν δεν εισαι σε πολλα watt δεν καιει το υγρο και καταληγεις να ρουφας ακαυτο υγρο,οποτε ή το σφιγγεις ή ανεβαζεις τα watt.

.

.

.

.

Μεταπτυχιακο πρεπει να εχεις για να κανεις με επιτυχια ηλεκτρονικο ή να εισαι κωλοφαρδος και να τυχει το αρχικο σεταρισμα να σε βολευει και να σου αρεσει

Μπορει να εχω αδικο αλλα για την ωρα με οτι ατμοποιητη και αντισταση να επαιξα τα ιδια συμπερασματα εβγαλα

• Like 1
Δημοσ.

Chrisxcar σωστά όσα λες για τις αντιστάσεις, συμφωνώ απόλυτα. Όσο για το τι σου αρέσει καλύτερα, αν δεν κάνεις αρκετές δοκιμές δύσκολα θα καταλήξεις κάπου. Είναι και τόσες πολλες οι επιλογές που πραγματικά χάνεσαι μέχρι να βρεις τον συνδυασμό που σου ταιριάζει!

Επίσης να πω ότι σήμερα δοκίμασα στο AIO την επισκευάσιμη 0.5 με το κάθετο σύρμα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα! Πολύ ντουμανι χωρίς να χρειάζεται να ρουφας για ώρα και πολύ καλύτερη εισαγωγή αέρα. Όσο γα τη γεύση, δεν είναι τόσο έντονη όσο με την 0.6, είναι πιο ήπια, ωστόσο εμένα δεν μου φάνηκε κακή. Δεν σε πιάνει κορεσμός δηλαδή και αν δεν σου αρέσουν οι πολύ έντονες γεύσεις είναι μια χαρά.

Θα τη δοκιμάσω μερικές μέρες να βγάλω πιο αντικειμενική άποψη και να δω πως τα πάει από κατανάλωση μπαταρίας. Άλλωστε λόγω ότι δεν ατμιζω και πολύ (μέχρι 1ml τη μέρα) δεν νομίζω να μου φανεί μεγάλη η διαφορά στην μπαταρία.

Δημοσ.

παιδία χτές πήρα τον vaporflask lite μαζί με τον cupa

το παιδί μου είπε να μην παίρνω πλέον υγρά με νικοτίνη 18+

μήπως κάποιος έμπειρος μπορεί να μου εξηγήσει ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ

εαν ξερει οτι κανεις αρκετο υγρο μπορει να στο ειπε για να μειωσεις την ληψη νικοτινης.

(ενα τσιγαρο κανονικο εχει περιπου 1mg νικοτινης αν κανεις εσυ 4ml την ημερα 4*18=72mg --> 72 τσιγαρα αναλογικα)

Δευτερον κατι ακουσα οτι θα απαρογευσουν τα 20-30ml καθως και τις dyi βασεις υγρων με συγκεκριμενη νικοτινη.Οποτε ισως να τιθεται θεμα νομου ( να εχει απαγορευτει η διακινηση ειδων με μεγαλη περιεκτικοτητα σε νικοτινη)

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Ο Cupa είναι ο Cubis που αναφέρουμε συνέχεια, σαν "Cupa" τον πουλάει η Nobacco.

Αν έκανες 18+ υγρό πριν, σημαίνει ότι είχες κάποιον ατμοποιητή αρκετά παλιάς τεχνολογίας, είτε κάποιον

με τρομερά σφικτή τζούρα. Άλλη ποσότητα υγρού καταναλώνεις σε κάθε τζούρα αν δουλεύεις με 2 ohm αντίσταση στα 8 watts, άλλη αν έχεις την 0.5 του Cubis στα 30 watts. Εκτός του ότι αυτός ο βαθμός νικοτίνης με τον νέο ατμοποιητή θα σου θερίσει τον λαιμό και θα 'ναι σαν να πήρε φωτιά, θα ζαλιστείς από την υπερβολική νικοτίνη. Εσύ ίδια χρήση θα νομίζεις ότι κάνεις, τις ίδιες τζούρες με πριν θα παίρνεις, αλλά πλέον θα καταναλώνεις περισσότερο υγρό=περισσότερη νικοτίνη.

Σε κάποιον κλασικό subohm ατμοποιητή (αεράτο), τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα μιας και πλέον ξοδεύεις πολύ υγρό με κάθε τζούρα, γι' αυτό και το 95% όσων χρησιμοποιούν τέτοιους ατμοποιητές, κάνουν από 6άρα νικοτίνη και κάτω. Απλά δεν την παλεύει ο λαιμός με περισσότερη νικοτίνη και αν δεν είσαι και κανά τρελό χαρμάνι που έκανες 3 πακέτα την μέρα, ζαλίζεσαι και από την υπερβολική νικοτίνη.

Δημοσ.

εαν ξερει οτι κανεις αρκετο υγρο μπορει να στο ειπε για να μειωσεις την ληψη νικοτινης.

(ενα τσιγαρο κανονικο εχει περιπου 1mg νικοτινης αν κανεις εσυ 4ml την ημερα 4*18=72mg --> 72 τσιγαρα αναλογικα)

Δευτερον κατι ακουσα οτι θα απαρογευσουν τα 20-30ml καθως και τις dyi βασεις υγρων με συγκεκριμενη νικοτινη.Οποτε ισως να τιθεται θεμα νομου ( να εχει απαγορευτει η διακινηση ειδων με μεγαλη περιεκτικοτητα σε νικοτινη)

1.8ml κάνω την ημέρα και αυτό παίζει μπορεί και λιγότερο ανάλογα με τις ημέρες

τώρα αυτό με την πράξη δεν το ήξερα όπως και για τον νόμο

σε ευχαριστώ πολύ

Ο Cupa είναι ο Cubis που αναφέρουμε συνέχεια, σαν "Cupa" τον πουλάει η Nobacco.

Αν έκανες 18+ υγρό πριν, σημαίνει ότι είχες κάποιον ατμοποιητή αρκετά παλιάς τεχνολογίας, είτε κάποιον

με τρομερά σφικτή τζούρα. Άλλη ποσότητα υγρού καταναλώνεις σε κάθε τζούρα αν δουλεύεις με 2 ohm αντίσταση στα 8 watts, άλλη αν έχεις την 0.5 του Cubis στα 30 watts. Εκτός του ότι αυτός ο βαθμός νικοτίνης με τον νέο ατμοποιητή θα σου θερίσει τον λαιμό και θα 'ναι σαν να πήρε φωτιά, θα ζαλιστείς από την υπερβολική νικοτίνη. Εσύ ίδια χρήση θα νομίζεις ότι κάνεις, τις ίδιες τζούρες με πριν θα παίρνεις, αλλά πλέον θα καταναλώνεις περισσότερο υγρό=περισσότερη νικοτίνη.

Σε κάποιον κλασικό subohm ατμοποιητή (αεράτο), τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα μιας και πλέον ξοδεύεις πολύ υγρό με κάθε τζούρα, γι' αυτό και το 95% όσων χρησιμοποιούν τέτοιους ατμοποιητές, κάνουν από 6άρα νικοτίνη και κάτω. Απλά δεν την παλεύει ο λαιμός με περισσότερη νικοτίνη και αν δεν είσαι και κανά τρελό χαρμάνι που έκανες 3 πακέτα την μέρα, ζαλίζεσαι και από την υπερβολική νικοτίνη.

ναι τον epsilon είχα

0.5 ohm στα 26 watt με τον vaporflask + cupa (cubis)

οπότε να αποφύγω το 18αρι ή να το χρησιμοποιήσω αλλά χαλαρά ;

Δημοσ.

ναι τον epsilon είχα

0.5 ohm στα 26 watt με τον vaporflask + cupa (cubis)

οπότε να αποφύγω το 18αρι ή να το χρησιμοποιήσω αλλά χαλαρά ;

Όχι, να το αποφύγεις. Είναι υπερβολικό για τον Cubis. Δεν θα το αντέξεις και από μόνος σου αν δοκιμάσεις,

θα δεις ότι θα σε ενοχλεί πολύ στον λαιμό. Βάλε κανά ml από περιέργεια αν θες, θα δεις ότι δεν παλεύεται πλέον

και πως θες υγρό με χαμηλότερη νικοτίνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...