Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κλείνω ένα χρόνο ατμιστής , αν ξεκίναγα σήμερα με ένα aio θα χα ξεκινήσει το κ.τ πάλι , δε μπορώ να καταλάβω γτ τόσος ντόρος οκ φτηνό αλλά ως εκεί τπτ άλλο δε μπορώ να του βρω στα θετικά

Χάλια τζουρα & υπερβολικά ζεστός ατμος

Το ότι είναι μικρό και διακριτικό ίσως;

Δεν θέλουμε όλοι να κυκλοφορούμε έξω λες και κρατάμε πιστόλι στο χέρι και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι τσέπες είναι λιγοστές...

Και όσο περισσότερος ντόρος γίνει τόσο οι εταιρίες θα εστιάσουν στο μέγεθος

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Μετά από 14 περίπου χρόνια καπνιστής (είμαι 30 πλέον) σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ψάχνοντας λίγο στο internet έχω καταλήξει στον παρακάτω συνδυασμό:

• Eleaf iStick Pico TC 75W
  • Efest IMR 18650 2900mAh 35A

Να πω ότι τα τελευταία χρόνια καπνίζω Καρέλια καπνό, τον λευκό.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

το mod , το εχει γνωστος μου. ειναι καλουτσικο. για 1ο mod ειναι μια χαρα βασικα!

αλλα η μπαταρια ειναι not. μην την παρεις με τιποτα. ψαξε και βρες ενα καταστημα και ψωνησε καποια απο αυτες που αναφερουμε καιρο τωρα.

(για να μην σε παιδευω και πολυ , αλλα καλο θα ηταν να ριξεις καμια ματια στις πιο πισω σελιδες για να δεις για καναν ατμοποιητη , οι μπαταριες που αγοραζουμε σημερα ειναι οι lg hg2, samsung 30q, vtc5 , samsung 25r, lg he4, sony vtc4)

οπως βλεπεις , χρονια τωρα οι lg,samsung,sony ειναι κορυφη σε μπαταριες 18650. δεν υπαρχει λογος για 1-2 ευρο να παρεις μια re-wrapped ( απανατυπωμενη ) που δεν ξερεις εξ αρχης τον κατασκευαστη και με μεγαλη πιθανοτητα να παρεις Β διαλογης μπαταρια.

δεν μπαινω καν στην σκεψη να για το τι μπορει να παιζει απο πισω και δεν θελω να κουραζω αδικα το μυαλοδακι μου για το 'τι' 'πως' 'αν' 'ποτε'..

για ατμοποιητη τι σκεφτεσαι ?

θα σου φαινοταν δυσκολο να κανεις δικιες σου αντιστασεις?( το λεω γιατι εχει τρελη διαφορα στην αποδωση ενας εργοστασιακος (με fixxed -  ετοιμες αντιστασεις του εμποριου εννοω) ατμοποιητης των 30 ευρο με εναν rebuildable.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μπαταρία είχα δει και εγώ την Sony στην αρχή και μία Panasonic αλλά δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή. Το kit εννοούσα.. Βιασύνη στο copy paste! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όσον αφορά τις αντιστάσεις.. Δεν ξέρω δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με το άθλημα!

@update: Συνεχίζοντας την έρευνα καταλήγω σε αυτό το setάκι:

post-63164-0-38385800-1463477540_thumb.png

Επεξ/σία από gorillas
Δημοσ.

Atmos lab fili (πήγε και η άτμος στα πιο γκουρμέ.. :P ... έχει βγάλει 5 υγρά σειρά Nature την λέει)

Πάρα πολύ καλό, το άρωμα που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικό. Το πήρε φίλος και μόλις το μύρισα κόλλησα.

Παρακάτω στην εικόνα, φαίνεται τί περιέχει:

post-182562-0-26769400-1463567535_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν...ευτυχώς που είμαι «εύκολος» σχετικά με τις γεύσεις - πρέπει να κάνω τεράστια χοντράδα για να φτιάξω υγρό που θα με κάνει να «στραβώσω» και μέχρι τώρα δεν το έχω καταφέρει - διότι, με την κατανάλωση που κάνω (το tank τού ναυτίλου το γεμίζω 5-6 φορές την ημέρα...), αν δε βολευόμουν μια χαρά με τα φτιαχτά κι έπρεπε ν' αγοράζω έτοιμα υγρά, θα μού στοίχιζε το άτμισμα πιο ακριβά από το κανονικό τσιγάρο...

Δημοσ.

Εγω με το ego aio εκαψα 6 αντιστασεις μεσα σε μια βδομάδα... Και εκτος απο αυτο πρεπει να το γεμισω τουλαχιστον 4 φορες την ημερα.. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος... Μηπως επεσα σε προβληματικο; ζεσταίνεται και αρκετα μπορω να πω για την χρηση που κανω

Δημοσ.

Atmos lab fili (πήγε και η άτμος στα πιο γκουρμέ.. :P ... έχει βγάλει 5 υγρά σειρά Nature την λέει)

Πάρα πολύ καλό, το άρωμα που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικό. Το πήρε φίλος και μόλις το μύρισα κόλλησα.

Παρακάτω στην εικόνα, φαίνεται τί περιέχει:

attachicon.giffili-nature-by-atmos-lab.jpg

μαρκια!! :P atmos lab λεει...

το wd-40 πιο καλη γευση εχει χαχαχα

- παρενθεση -

εχει κανεις σας καμια πλακετα dna40 - sx350j (η v2) ???

ψαχνω να βρω καμια μεταχειρισμενη για ενα projectακι που αρχησα!

-------------------

Δημοσ.

Γεια χαρα! 

εχει παραγγείλει κανεις απο fasttech.com? 

λεω να παραγγείλω το AIO:

Products: $17.81 Shipping: $0.55 Handling: FREE Order Total: $18.36  

καπου στης 12 μερες λεει περιπου αν δεν κανω λαθος

επισης απο υγρα τι προτινετε για το AIO? Δεν εχω καμια ιδιαίτερη προτιμηση στα υγρα γιαυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας   ^_^

Δημοσ.

μαρκια!! :P atmos lab λεει...

το wd-40 πιο καλη γευση εχει χαχαχα

Δεν σου αρέσουν τα άτμος? Προσωπικά, ούτε εμένα. Παλαιότερα έκανα nutacco για λίγο καιρό, μετά ry69 και bebeca αλλά με πείραζαν (βήχες κλπ). Και το bebeca myst που πήρα πρόσφατα δεν μου αρέσε και με ενόχλησε και αυτό.

Το υγρό όμως αυτό (fili), μπορώ να πω ότι είναι οκ όσο το έκανα από τον φίλο. Το πήρα και εγώ σήμερα και το έβαλα σε ένα ego aio (με 1ohm αντίσταση) που έχω και είναι οκ (στον φίλο που το κάνει σε pico + melo 3 mini me 1.8 αντίσταση, ίσως είναι λίγο καλύτερο). Aν με πειράξει, ενημερώνω (50/50 pg/vg)

Γεια χαρα! 

εχει παραγγείλει κανεις απο fasttech.com? 

λεω να παραγγείλω το AIO:

Products: $17.81 Shipping: $0.55 Handling: FREE Order Total: $18.36

καπου στης 12 μερες λεει περιπου αν δεν κανω λαθος

επισης απο υγρα τι προτινετε για το AIO? Δεν εχω καμια ιδιαίτερη προτιμηση στα υγρα γιαυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας   ^_^

Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα εδώ, ναι, είναι από τα πιο γνωστά μαγαζία για να πάρεις από έξω.

Αν δεν θες όμως να περιμένεις (μπορεί να λέει 12 αλλά μπορεί να κάνει και παραπάνω) στο ecig.gr το έχουν στα 24 ευρώ.

Υγρό είναι προσωπική επιλογή, δεν μπορεί κανείς να σου πει κάτι, πρέπει να δοκιμάσεις μερικά.

Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα την αντίσταση 1ohm του cubis στο AIO αλλά ο καπνός που φάνηκε αρκετά ξηρός. Ένιωθα δηλαδή το στόμα μου τελείως στεγνό,σε αντίθεση με την κλασική 0,6 που είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Αν την αφήσω ξανά στο κουτάκι της θα υπάρχει πρόβλημα ή αν μείνει μέσα το υγρό μετά πάει για πέταμα;

Ενδεχομένως να έφταιγε και το υγρό βέβαια. Έφτιαξα ένα με γεύση μεντα στα 3mg αλλά η γεύση μου φάνηκε τελείως διαφορετική(προς το χειρότερο) από τα 0mg που χρησιμοποιούσα συνήθως.

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα εδώ, ναι, είναι από τα πιο γνωστά μαγαζία για να πάρεις από έξω.

Αν δεν θες όμως να περιμένεις (μπορεί να λέει 12 αλλά μπορεί να κάνει και παραπάνω) στο ecig.gr το έχουν στα 24 ευρώ.

Υγρό είναι προσωπική επιλογή, δεν μπορεί κανείς να σου πει κάτι, πρέπει να δοκιμάσεις μερικά.

Δεν μαφηνει να κανω την παραγγελια:

''Card declined by issuing the bank.

Please try your credit card using with the Paypal option above (Paypal is free for customers).''

Any ideas? μηπως εχει να κανει τιποτα με το capitol control?  :(

• Like 1
Δημοσ.

μηπως εχει να κανει τιποτα με το capitol control? 

Φυσικά.  :lol:

Εναλλακτικές: Κάρτα AMEX (American Express - δεν την αγγίζουν τα κάπιταλ), Revolut ή μεταφορά των χρημάτων στο PayPal.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα την αντίσταση 1ohm του cubis στο AIO αλλά ο καπνός που φάνηκε αρκετά ξηρός. Ένιωθα δηλαδή το στόμα μου τελείως στεγνό,σε αντίθεση με την κλασική 0,6 που είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Αν την αφήσω ξανά στο κουτάκι της θα υπάρχει πρόβλημα ή αν μείνει μέσα το υγρό μετά πάει για πέταμα;

Ενδεχομένως να έφταιγε και το υγρό βέβαια. Έφτιαξα ένα με γεύση μεντα στα 3mg αλλά η γεύση μου φάνηκε τελείως διαφορετική(προς το χειρότερο) από τα 0mg που χρησιμοποιούσα συνήθως.

Δοκίμασα και την 1.0 και την 1.5 Ohm και οι δύο έχουν υποτονική γεύση και φτωχή παραγωγή καπνού

Aio Μόνο τις δικές του

Μπορείς να την πλύνεις με απιονισμενο νερό φυσωντας ταυτόχρονα από τις οπές με το στόμα για να φύγουν τα υπολείμματα και να την αφήσεις στο κουτάκι να στεγνώσει για μελλοντική χρήση

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και την 1.0 και την 1.5 Ohm και οι δύο έχουν υποτονική γεύση και φτωχή παραγωγή καπνού

Aio Μόνο τις δικές του

Μπορείς να την πλύνεις με απιονισμενο νερό φυσωντας ταυτόχρονα από τις οπές με το στόμα για να φύγουν τα υπολείμματα και να την αφήσεις στο κουτάκι να στεγνώσει για μελλοντική χρήση

Από καπνό δεν ήταν κακη, περίμενα λιγότερο μπορώ να πω. Από γεύση λόγω ότι το υγρό που έφτιαξα δεν μου άρεσε καθόλου, δεν μπορώ να κρίνω.

Επίσης παρατήρησα ότι είχε και αρκετά σκασιματα. Πρώτη φορά μου ήρθε υγρό στο στόμα ενώ με την 0,6 δεν είχε τύχει ποτέ.

Το μόνο καλό που παρατήρησα ήταν ότι είχε μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα σε σχέση με αυτές του aio.

Τώρα μένει να δοκιμάσω και την επισκευάσιμη 0,5ohm που είναι ακόμα στο κουτάκι της. Έχω διαβάσει καλες κριτικές αλλά υποθέτω θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας σε σχέση με την 0,6.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...