Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελλάδα οι μόνες επιλογές με 30-40 ευρώ, όπως αναφέρεται 3 φορές/σελίδα στις τελευταίες 30 σελίδες του τόπικ, είναι το 

Istick Basic και το Joyetech AIO. Το 2ο θεωρείται καλύτερο από το πρώτο. Τρομερά καλύτερο; Όχι. Φοβερές, απίστευτες συσκευές γενικά; Όχι. Κάνουν την δουλειά τους. Με 30 και 40 ευρώ δεν παίρνεις σοβαρή συσκευή από Ελλάδα.

Παιδιά, κάθε 3 μηνύματα τα γράφουμε αυτά τα πράγματα. Δεν λέμε να ψάχνετε στα τυφλά ένα τόπικ 300 σελίδων για την απάντηση στο πρόβλημα σας. 2 μηνύματα πάνω από το δικό σας όμως, μια ματιά μπορείτε να την ρίξετε.

Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα, κάνουν μια ερώτηση και δεν ξαναμπαίνουν, ρωτάνε "ποια φτηνή συσκεύη μέχρι 30-40 ευρώ να προτιμήσω από Ελλάδα;". Δεν είναι διαφορετική η απάντηση για τον καθένα.

• Like 6
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω το eGO AIO της Joyetech.

Πρώτη χρήση σήμερα και καθώς ρουφάω ακούω κάτι μικρά σκασίματα.Τι φταίει ?

Δημοσ.

εχω το joyeteck aio και μου χει καψει 3 αντιστασεις μεσα σε 6 μερες πως γινεται αυτο; ακομα και πολυ να ατμιζα δεν νομιζω να καιγοντουσαν τοσο γρηγορα

Δημοσ.

Έχω το joyetech aio,κάνω 4ml ημερησίως,η πιο προηγούμενη μου έβγαλε 50+ml και την τελευταία μου κεφαλή την άλλαξα πριν 10 μέρες και συνεχίζει ακάθεκτα

1,5 μήνα χρήσης 3 κεφαλές

Οι 2 (1.0 & 1.5 ohm) δεν τις μετράω,διότι ατμισα από 1ml την κάθε μία για δοκιμή και τις πέταξα

Έχω το eGO AIO της Joyetech.

Πρώτη χρήση σήμερα και καθώς ρουφάω ακούω κάτι μικρά σκασίματα.Τι φταίει ?

Νορμάλ είναι..Μην αγχώνεσαι
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα ειναι 0,6 μηπως φταει αυτο;

Μα και εγώ 0,6 χρησιμοποιώ..

Έχεις τις αυθεντικές της joyetech;

Μήπως έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα;

Μήπως φταίνε τα υγρά που χρησιμοποιείς;

Τι να πω

Εγώ πάντως όπως και προέγραψα, πάνω από 40ml η κάθε μία

Δημοσ.

Θα τα γράψω μια μαζεμένα μπας και σταματήσουν οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις που κουράζουν και γεμίζουν άσκοπα το νήμα.

*Συμβουλές για Joyetech eGo AIO:*

- Καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται παχύρρευστα υγρά. Μέχρι 60VG/40PG δουλεύει καλύτερα, ανάλογα βέβαια και με το ιξώδες κάθε υγρού. Εγώ χρησιμοποιώ 50/50.

- Όταν βάζουμε νέα αντίσταση φροντίζουμε να έχουμε ρίξει καμιά 10αρια σταγόνες μέσα ώστε να ποτίσει καλά το βαμβάκι μέσα της. Επίσης καλό είναι να μείνει 5 λεπτά προτού το χρησιμοποιησουμε.

Αν δεν γίνουν αυτά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καεί η αντίσταση.

- Δεν πρέπει να σφίγγουμε τελείως την κεφαλή γιατί συχνά παρατηρείται υπερτροφοδοσια και μπουκώνουν οι εισαγωγές του υγρού στην αντίσταση.

- Όταν γεμίζουμε το δοχείο, τραβάμε μερικές τζουρες χωρίς να πατήσουμε το κουμπί ώστε να φύγει ο αερας που έχει μείνει μέσα(υποπιεση) και να διαβραχει καλύτερα η αντίσταση/βαμβάκι. Το ίδιο και όταν έχουμε βάλει νέα αντίσταση.

- Με αντιστάσεις μικρότερες από 1 ohm(0,6/0,5) καλό είναι να μην παίρνουμε δυνατές και μακρόσυρτες τζουρες(5+ sec) σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι ανά 2-3 τζούρες να το αφήνουμε ένα λεπτάκι να κρυώσει, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

- Για να μην μαζεύει πολύ υγρό, ρουφαμε για άλλο ένα sec αφού έχουμε αφήσει το κουμπί ώστε να φύγει όλος ο ατμός που έχει μείνει μέσα. Διαφορετικά ο ατμός που θα μείνει μέσα θα υγροποιηθει και θα συγκεντρωθεί μέσα/κάτω από το στόμιο.

- Φροντίζουμε να πλένουμε τακτικά τα μέρη του ατμοποιητή (ανά 2-3 γεμίσματα) ώστε να μην αναπτύσσονται μικρόβια, ειδικα αν χρησιμοποιούμε υγρά χωρίς νικοτινη(που ουσιαστικά είναι δηλητήριο και τα σκοτώνει). Επίσης το στόμιο θα πρέπει να πλένεται τουλάχιστον μια φορά τη μέρα μιας και βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τα χείλη.

Εαν τηρούνται τα περισσότερα από τα παραπάνω, δεν πρόκειται να έχετε προβλήματα, παραμόνο αν σας τύχει ελαττωματικό εξάρτημα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σφίγγουμε πολύ το καπάκι του ατμοποιητή όχι την κεφαλή

Η κεφαλή θα σφιχτεί κανονικά πάνω στο καπάκι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τις εβρεχα καθολου απλα τις εβαζα μεσα της αφηνα λεπτα να βραχουν και βουρ στον πατσα:ρ δεν καταλαβα δεν πρεπει να σφίγγω μεχρι τερμα την αντισταση; να την αφηνω δηλαδη λιγο ελευθερη να μην την γυρναω μεχρι τερμα;

Δημοσ.

Δεν τις εβρεχα καθολου απλα τις εβαζα μεσα της αφηνα λεπτα να βραχουν και βουρ στον πατσα:ρ δεν καταλαβα δεν πρεπει να σφίγγω μεχρι τερμα την αντισταση; να την αφηνω δηλαδη λιγο ελευθερη να μην την γυρναω μεχρι τερμα;

Δεν σου είχα πει να δεις review πρώτα πως το σετάρεις για να μην κάψεις τις κεφαλές;;

Την αντίσταση τέρμα,το καπάκι του ατμοποιητή όχι πάρα πάρα πολύ

Δημοσ.

Ελλάδα οι μόνες επιλογές με 30-40 ευρώ, όπως αναφέρεται 3 φορές/σελίδα στις τελευταίες 30 σελίδες του τόπικ, είναι το 

Istick Basic και το Joyetech AIO. Το 2ο θεωρείται καλύτερο από το πρώτο. Τρομερά καλύτερο; Όχι. Φοβερές, απίστευτες συσκευές γενικά; Όχι. Κάνουν την δουλειά τους. Με 30 και 40 ευρώ δεν παίρνεις σοβαρή συσκευή από Ελλάδα.

Παιδιά, κάθε 3 μηνύματα τα γράφουμε αυτά τα πράγματα. Δεν λέμε να ψάχνετε στα τυφλά ένα τόπικ 300 σελίδων για την απάντηση στο πρόβλημα σας. 2 μηνύματα πάνω από το δικό σας όμως, μια ματιά μπορείτε να την ρίξετε.

Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα, κάνουν μια ερώτηση και δεν ξαναμπαίνουν, ρωτάνε "ποια φτηνή συσκεύη μέχρι 30-40 ευρώ να προτιμήσω από Ελλάδα;". Δεν είναι διαφορετική η απάντηση για τον καθένα.

έχετε δίκιο και συγνώμη που δεν έψαξα παραπάνω το ποστ αλλά είδα πάρα πολλά κομμεντς και χάθηκα εδώ μέσα

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου θα επιλέξω κάτι απο τα παραπάνω

Δημοσ.

Δεν σου είχα πει να δεις review πρώτα πως το σετάρεις για να μην κάψεις τις κεφαλές;;

Την αντίσταση τέρμα,το καπάκι του ατμοποιητή όχι πάρα πάρα πολύ

Το ειδα αλλα επειδη ηταν στα αγγλικα δεν καταλαβα και πολλα και ετσι οπως τα δειξε και αυτο δεν εδειξε και κατι τετοιο.. τωρα εγινε παω να παρω αυριο αντιστασεις και απο και περα θα το ξερω

Δημοσ.

Μου έκαψε σήμερα την αντίσταση. Έβαλα άλλη και είναι κομπλέ τώρα. Χωρίς σκασίματα ήδη από τη 2η τζούρα.

Δημοσ.

Εγώ κλείνω ένα χρόνο ατμιστής , αν ξεκίναγα σήμερα με ένα aio θα χα ξεκινήσει το κ.τ πάλι , δε μπορώ να καταλάβω γτ τόσος ντόρος οκ φτηνό αλλά ως εκεί τπτ άλλο δε μπορώ να του βρω στα θετικά

Χάλια τζουρα & υπερβολικά ζεστός ατμος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...