jimmys98 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπερα....εσπασε ο ατμοποιητης μου,μπαταρια εχω μια evod mega 1900mah αξιζει σε αυτην την μπαταρια να βαλω αλλο ατμοποιητη ή καλυτερα να παρω ενα αλλο μοντακι(οχι τιποτα τρελο κανα 40αρι μαξ) any idea?
Baator Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 any idea? Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Αν πιστεύεις εσύ ότι μπορείς να μείνεις ικανοποιημένος με αυτήν την μπαταρία και έναν ατμοποιητή που να δουλεύει μαζί της, καλώς. Αν όχι, πας σε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία αυτή είναι πολύ ξεπερασμένη και σε περιορίζει αρκετά και στις επιλογές σου όσον αφορά τον ατμοποιητή. Εγώ θα 'παιρνα κάτι καλύτερο. Αν παρόλ' αυτά εσύ καλύπτεσαι, τέλεια, δεν έχεις λόγο να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα. Τώρα, ποιος ατμοποιητής θα ταίριαζε με αυτήν την μπαταρία...δύσκολη ερώτηση. Κάποιος πολύ απλός, συνήθως η τιμή είναι καλή ένδειξη. Αν είναι ιδιαίτερα φτηνός, λογικά θα δουλεύει, κάποιος π.χ. κοντά στα 7-12 ευρώ. 1
jimmys98 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Αν πιστεύεις εσύ ότι μπορείς να μείνεις ικανοποιημένος με αυτήν την μπαταρία και έναν ατμοποιητή που να δουλεύει μαζί της, καλώς. Αν όχι, πας σε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία αυτή είναι πολύ ξεπερασμένη και σε περιορίζει αρκετά και στις επιλογές σου όσον αφορά τον ατμοποιητή. Εγώ θα 'παιρνα κάτι καλύτερο. Αν παρόλ' αυτά εσύ καλύπτεσαι, τέλεια, δεν έχεις λόγο να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα. Τώρα, ποιος ατμοποιητής θα ταίριαζε με αυτήν την μπαταρία...δύσκολη ερώτηση. Κάποιος πολύ απλός, συνήθως η τιμή είναι καλή ένδειξη. Αν είναι ιδιαίτερα φτηνός, λογικά θα δουλεύει, κάποιος π.χ. κοντά στα 7-12 ευρώ. Μαλλον ατμοποιητη θα παρω.Ειχα eleaf gs air 2 εβγαζε ντουμανι αρκετο αλλα λιγο παραπανω θα ηταν καλυτερα.Πως μπορω να βρω/βρω ποιοι ατμοποιητες ειναι συμβατοι με την μπαταρια π εχω;Επισης συμφερει να παρω απο εξωτερικο ή δεν εχει διαφορα;
discoboyminimal Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οποιος ατμοποιητης , πανω απο 1.2Ω θα παιξει. το πως θα παιξει δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. anyway , η διαφορα στα λεφτα ειναι τοσο μικρη (τεραστια ειναι βασικα , αλλα το ποσο ειναι μικρο που λες δεν γαμ¨(*!) εδω εχει 15 ευρο ενας απλος ατμο , εξω εχει κατω απο 5 ευρο. αλλα το περιμενε που θα εχεις , δεν περιγραφετε. οποτε λες δινω αλλα 10 και τον παιρνω αυριο απο εδω. δεν εχω να σου προτεινω κατι , δεν χρησιμοποιω τετοιους ατμοποιητες.
jimmys98 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αρα απο αυτα που λετε λεω να παρω ενα μοντακι απο εξω.Σιτε βλεπω παραθετεται συχνα το fasttech αρα λογικα θα κοιταξω.Υπαρχει κατι στανταρ που να αποφυγω ή κατι να κοιταξω ; μπατζετ 30-40 ευρω
Baator Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αρα απο αυτα που λετε λεω να παρω ενα μοντακι απο εξω.Σιτε βλεπω παραθετεται συχνα το fasttech αρα λογικα θα κοιταξω.Υπαρχει κατι στανταρ που να αποφυγω ή κατι να κοιταξω ; μπατζετ 30-40 ευρω Αν είναι να πάρεις μόνο ατμοποιητή που να ταιριάζει με αυτήν την μπαταρία, δεν αξίζει να περιμένεις έναν μήνα να έρθει από Κίνα. Αυτό σου απάντησε και ο discoboy από πάνω. Πάρε έναν από 'δω με 10-15 ευρώ. Θα τον βρεις με κανά 5ευρώ στο FT, αλλά αξίζει να περιμένεις τόσο για 10 ευρώ; Πάνε στην σελίδα από κανά ελληνικό κατάστημα, βάλε τους ατμοποιητές ανά τιμή, από την χαμηλότερη στην υψηλότερη και δες αν σ' αρέσει κανένας. Π.χ. http://www.e-smokers.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82/atomizers/atmopoiites/?orderby=price Μέχρι αυτούς που κάνουν κανά 15άρι ευρώ, λογικά θα δουλεύουν με την μπαταρία σου. Αν σ'αρέσει κάποιος, δες τι αντιστάσεις παίρνει. Αν χρησιμοποιεί μεγάλες αντιστάσεις, 1.2, 1.5 Ohm κτλ., θα δουλεύει. Από την άλλη, αν είσαι διατεθειμένος να περιμένεις δέμα από Κίνα και έχεις μπάτζετ 40 ευρώ, βάλε κανά 10ευρω ακόμα και πάρε κάτι καλό, μοντ+ατμοποιητή μαζί. Π.χ. https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv 2
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 στα 30-40 ευρο , εκτος απο κανα starter kit δεν νομιζω να μπορεις να κανεις σετακι. απο μενα εχεις με την σειρα τις εξής επιλογες 1)https://www.fasttech.com/products/3031/10012927/4387700 1500mah @ ~20 euro (19χιλιοστα) 2)https://www.fasttech.com/products/3031/10012927/3768203 2200mah @ ~ 35 euro (19χιλιοστα) 3)https://www.fasttech.com/products/0/10012927/2390805-authentic-joyetech-ego-one-mega-2600mah 2600mah @ ~36 euro (22χιλιοστα) και μετα πας σε κατι τετοιο 4)https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv χωρις μπαταρια @ ~ 47 euro (22χιλιοστα) + κανα 10αρακι η μπαταρια απο ελλαδα.(προστέθηκε τωρα baator ) 5)https://www.fasttech.com/products/3024/10014058/4024300 χωρις μπαταρια @ ~50 euro (22χιλιοστα) + κανα 10αρακι η μπαταρια απο ελλαδα. αφου φτανεις στα 60 ευρο , το βλεπεις αλλιως το πραγμα. πας σε ενα vtc mini + lg hg2 και περνεις εναν αξιοπρεπη ατμο , με κοστος περι τα 100 ευρο 2
jimmys98 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δισταζω να δωσω τοσα λεφτα γτ δεν ειμαι καιρο ατμιστης και δεν ξερω αν θα συνεχισω..Ευχαριστω για την απαντηση
gregysuper Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδιά εγώ έχω την ego 2200 με ατμοποιητή aspire ETS εδώ κι αρκετό καιρό και λέω ν αναβαθμίσω σε μοντάκι στο προσεχές μέλλον. Δουλεύει καλά αυτό τώρα, αλλά μου πετάει συχνά υγρό στο στόμα και ενώ όταν είναι φρεσκοφορτισμένη η μπαταρία βγάζει πολύ καλό ατμό, μετά από καμιά ώρα χαλάει σιγά σιγά. Τέλος πάντων, θα θελα κάτι που να βγάζει καλή γεύση με μπόλικο ατμό και να κρατάει αρκετά χωρίς φόρτιση. Έχω βάλει στο μάτι το pico με τον μελο, εχει κανείς εμπειρία από αυτά; Επίσης αξίζει να παραγγείλεις από εξωτερικό; Έχουν καλύτερες τιμές αλλά φοβάμαι μη μου στείλουν καμιά μουφιά και κλαίω τα λεφτά μου. Γενικά προτείνετέ μου σετάκια, με οροφή τα 70€, αν υπάρχει και πιο φθηνό ακόμα καλύτερα
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δισταζω να δωσω τοσα λεφτα γτ δεν ειμαι καιρο ατμιστης και δεν ξερω αν θα συνεχισω..Ευχαριστω για την απαντηση πραγματικα , αφου λες οτι εισαι ικανοποιημενος , με εναν φθηνο απλο παλιο εξοπλισμό σε θαυμαζω! χωρις ειρωνεια η κατι. οσοι ατμιζουν με τετοια πραγματα , το θελουν πραγματικα. στο θεμα μας , αν δεν θες να δωσεις λεφτα , πρεπει να το ξανασκεφτεις. αν το παρατησεις , ενας τεραστιος λογος ειναι το οτι δεν θα σε 'καλυπτει'. μεγαλη σχεση , το τι εξοπλισμό εχεις. οσοι ειναι με τετοια φθηνα σετακια οπως το δικο σου , τινουν να το παρατανε γιατι δεν εχουν επαρκη πληροφοριση , και πετανε τα λεφτα τους τζαμπα και ασκοπα σε ιδιου η και χειροτερου επιπεδου συσκευες ( καθοδηγουμενη απο τους πωλητες ). εσυ , αυτη τη στιγμη , πανε παρε εναν απλο ατμοποιητη (εναν κ1 , εναν vivi nova ξερω γω) και οσο σου κρατησει (μεχρι ν αρχισουν τα προβληματα ) εχει λιγο καιρο να σκεφτεις αν θες να πετας λεφτα σε χαζα , η να παρεις κατι αξιολογο απο την αρχη.. εντελως φιλικα , και με διαθεση να σε προστατεψω Δουλεύει καλά αυτό τώρα, αλλά μου πετάει συχνά υγρό στο στόμα και ενώ όταν είναι φρεσκοφορτισμένη η μπαταρία βγάζει πολύ καλό ατμό, μετά από καμιά ώρα χαλάει σιγά σιγά. εεεε...αυτο δεν το λες οτι δουλευει και καλα χαχαχαχ ομορφουλικο το pico , για τον melo δεν εχω γνωμη δεν εχω δοκιμασει.. αν το χεις με τις DIY αντιστασεις ( δεν ειναι καθολου δυσκολο ) τσιμπα κανα καιφουνι ελαφρύ +(μεταχειρισμενα βρωμαει ο τοπος , η πας και για αυθεντικο στα 60 ειναι) με κανα nano kit , να σου πω εγω μετα γευση
jimmys98 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 πραγματικα , αφου λες οτι εισαι ικανοποιημενος , με εναν φθηνο απλο παλιο εξοπλισμό σε θαυμαζω! χωρις ειρωνεια η κατι. οσοι ατμιζουν με τετοια πραγματα , το θελουν πραγματικα. στο θεμα μας , αν δεν θες να δωσεις λεφτα , πρεπει να το ξανασκεφτεις. αν το παρατησεις , ενας τεραστιος λογος ειναι το οτι δεν θα σε 'καλυπτει'. μεγαλη σχεση , το τι εξοπλισμό εχεις. οσοι ειναι με τετοια φθηνα σετακια οπως το δικο σου , τινουν να το παρατανε γιατι δεν εχουν επαρκη πληροφοριση , και πετανε τα λεφτα τους τζαμπα και ασκοπα σε ιδιου η και χειροτερου επιπεδου συσκευες ( καθοδηγουμενη απο τους πωλητες ). εσυ , αυτη τη στιγμη , πανε παρε εναν απλο ατμοποιητη (εναν κ1 , εναν vivi nova ξερω γω) και οσο σου κρατησει (μεχρι ν αρχισουν τα προβληματα ) εχει λιγο καιρο να σκεφτεις αν θες να πετας λεφτα σε χαζα , η να παρεις κατι αξιολογο απο την αρχη.. εντελως φιλικα , και με διαθεση να σε προστατεψω εεεε...αυτο δεν το λες οτι δουλευει και καλα χαχαχαχ ομορφουλικο το pico , για τον melo δεν εχω γνωμη δεν εχω δοκιμασει.. αν το χεις με τις DIY αντιστασεις ( δεν ειναι καθολου δυσκολο ) τσιμπα κανα καιφουνι ελαφρύ +(μεταχειρισμενα βρωμαει ο τοπος , η πας και για αυθεντικο στα 60 ειναι) με κανα nano kit , να σου πω εγω μετα γευση Σωστος καταλαβαινω τι εννοεις και ο λογος που εγραψα αυτος ειναι επειδη δεν ξερω και δεν θελω να πεταξω τζαμπα λεφτα αρα μαλλον θα παρω για αρχη εναν απλο ατμοποιητη απο δω να κανω την δουλεια και μετα να παραγγειλω απο κινα μαλλον αυτο το μοντακι https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv (να φαντασω κανει 20-30 μερες οπως ολες οι αγορες απο κινα για να ερθει 1
stamatisj1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 any idea? Εαν μπορείς να περιμένεις 20-25 ημέρες να παραγγείλεις από China (gearbest) το istick Pico 75w & melo v3 mini βγαίνει περίπου 32€ πλήρες κιτ.
gnsX Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μια βοήθεια καθότι άσχετος. Θέλω να πάρω για δώρο ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτή τη στιγμή έχει αυτό : http://www.dotshop.gr/category-1/istick-basic-gs-air-2-eleaf/ Περίπου στα 50 ευρώ αν μου βγει καλά είναι. Δεν έχω ιδέα, αν προτείνει κάποιος κάτι θα ήθελα να είναι πληρες. Δλδ το αγοράζω, του βάζω υγρό και δουλεύει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tsourakis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν μπορείς να περιμένεις 20-25 μέρες αξίζει να παραγγείλεις από Κινα(υπάρχουν άπειρες επιλογές), διαφορετικά από Ελλάδα με 50ε δεν θα βρεις κάτι που να έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που έχει τώρα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, πάρε ένα Joyetech ego aio να το έχει για δεύτερο. Είναι πιο μικρό/διακριτικό για μια έξοδο και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Το συνδυάσεις και με 2 καλά υγρά οπότε θα το ευχαριστηθεί πλήρως.
Manos5686 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,είμαι καπνιστής και θέλω να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ποιό πολύ για μέσα στο σπίτι ώστε να μη καπνίζω μέσα τα στριφτά Κοίταξα στο σκρουτζ και είδα διάφορες επιλογές αλλά μιας και είμαι παντελώς άσχετος δεν ξέρω που θα καταλήξω. Ψάχνω κάτι φτηνό μιας και όπως είπα δεν έχω σκοπό να αφήσω το στριφτό.(όπως είπα για να μην καπνίζω μέσα και επίσης για όταν βαριέμαι να στρίψω) Δίνω έως 40 ευρώ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις