discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μερα με την νυχτα , δεν εχει. διαφορες εχει. απλα οτι πληρωνεις περνεις (ποιοτητα κατασκευης , εγγυηση , εργονομια κλπ κλπ). και η συνολικη εμπειρια του ατμισματως εξαρταται απο πολλουυυυυυυς παραγοντες ! δηλαδη , βασικο, ειναι το υγρο. ενα καλο υγρο , σε μετριο ατμοποιητη , θα εχει καλο αποτελεσμα. βασικο επισης ειναι ο ατμοποιητης. ενας φθηνος ατμοποιητης , με καλο υγρο , θα εχει στην καλυτερη , μετριο αποτελεσμα. ενας καλος ατμοποιητης με ενα μετριο υγρο , παλι θα εχει μετριο αποτελεσμα. τελευταιο αλλα παλι συμαντικο ειναι η μπαταρια. δεν μπορεις να συγκρινεις μια ego συσκευη , με μια vtc mini , dna40 η yihi chip. εκτος απο τα ρευματα που δινει το καθενα (τα 2 τελευταια δινουν εξαιρετικα ρευματα) εχουν διαφορες και στην αυτονομια. η καθε πλακετα κανει αλλη διαχειριση , εχει διαφορετικο efficiency. που σημαινει με τα ιδια mah 18650 μπαταρια , σε αλλη συσκευη θα σε βγαζει 20 ωρες , σε αλλη 24 ωρες. γνωμη μου ειναι αν μπορεις να μαζεψεις λεφτα να παρεις κανα μεταχειρισμενο στα 60-70 ευρο. κατι ποιο ποιοτικό και με μεγαλυτερες πιθανοτητες να σε κρατησει μακρια απο το τσιγαρο. επισης δωσε βαση ΜΕΓΑΛΗ κιολας στα υγρα! δεν αγοραζουμε οτι νανε φθηνα αρωματα - βασεις - γευσεις. καλυτερα να μας φυγει ενα ευρο παραπανω και να ειμαστε σιγουροι για το τι βαζουμε μεσα μας.και ειδικα τωρα που εισαι νεος ατμιστης , μην ακους με κλειστα τα ματια τον πωλητη του Χ καταστηματος. πανε,ρωτα,δες και φυγε. μπες στο ιντερνετ και ψαξε μετα γι αυτο που σου παρουσιασε ο πωλητης.και ρωτα κ εμας αν τα βρισκεις δυσκολα. ολοι μας εχουμε δωσει πεταμενα λεφτα σε συσκευες και υγρα που δεν θελαμε τελικα ν αγορασουμε , αλλα μας 'αναγκασε' ο πωλητης. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την αναλυση... Οποτε απο αυτα που καταλαβα ας παρω καλυτερα τον aio που ειναι ένα μετριο ηλεκτρονικό τσιγάρο και καλη γευση... Για μεταχειρισμένο δεν θελω ειδικα για ενα τετοιο προιον που ο καθενας μπορει να το χει βαλει στο στομα του... Οποτε φανταζομαι αν παρω τον aio και μια καλη γευση θα χω ενα καλο αποτέλεσμα;
Baator Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ναι, μια χαρά είναι το ΑΙΟ, για 23 ευρώ που έχει αξίζει. 50 ευρώ παραπάνω για αυτά που προσφέρει το Istick 60+Melo δεν έδινα με τίποτα. + του ότι θες και μια μπαταρία 18650 για να το δουλέψεις, άρα άλλο ένα 12άρι. Για τέτοια διαφορά σε χρήματα δεν αξίζει, έχει καλύτερα πράγματα να πάρεις.
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ναι, μια χαρά είναι το ΑΙΟ, για 23 ευρώ που έχει αξίζει. 50 ευρώ παραπάνω για αυτά που προσφέρει το Istick 60+Melo δεν έδινα με τίποτα. + του ότι θες και μια μπαταρία 18650 για να το δουλέψεις, άρα άλλο ένα 12άρι. Για τέτοια διαφορά σε χρήματα δεν αξίζει, έχει καλύτερα πράγματα να πάρεις. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις καλες γευσεις ποιες εταιρείες εχουν;
Superuser Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την αναλυση... Οποτε απο αυτα που καταλαβα ας παρω καλυτερα τον aio που ειναι ένα μετριο ηλεκτρονικό τσιγάρο και καλη γευση... Για μεταχειρισμένο δεν θελω ειδικα για ενα τετοιο προιον που ο καθενας μπορει να το χει βαλει στο στομα του... Οποτε φανταζομαι αν παρω τον aio και μια καλη γευση θα χω ενα καλο αποτέλεσμα; Εγώ πάντως επέλεξα το aio γι αρχή διότι αν δεν γούσταρα,τουλάχιστον δεν θα πήγαιναν τα λεφτά χαμέναΤο aio δίνει πάρα πολύ καλή γεύση(μη σου πω και καλύτερη σε σχέση με έναν Ναυτίλο που έχει ένας φίλος μου και δοκίμασα..) Αν θες μοντακι και σε παίρνει η τιμή εγώ προτείνω το eleaf Pico.Κομπλέ χωρίς μπαταρία βγαίνει 57€ http://www.smokecentre.gr/υπηρεσίες-/set-ηλεκτρονικών-τσιγαρων/kit-eleaf-pico-75w-tc-vw-melo-3/ http://www.e-vapor.gr/index.php?route=product/product&product_id=315&ref=bestprice.gr
PseudonimoEl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λεω να παω στο aio για αρχη και μολις μαζεψω λεφτα παω σε κατι καλο και ποιο ακριβο γιατι 57 χωρις μπαταρια μου φαίνονται αρκετα. Ετσι και αλλιως δεν εχω τρελες απαιτήσεις.. Το αιο απο που βγαινει 23 γιατι εγω στο σκρουτζ το βλεπω 27.. Και θα ηθελα να μου πει καποιος ποιες θεωρούνται οι καλες μαρκες στις γεύσεις για να ξερω τι να παρβ αυριο
Superuser Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν πάρεις το aio δεν ένα βίντεο Review πως το σεταρεις στην Αρχή για να μην κάψεις την κεφαλή Τα υγρά είναι θέμα γούστου.Είναι το μόνο που δεν μπορούμε να προτείνουμε Αν μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί,κάντο Εγώ το μόνο που θα σου προτείνω για να μην την πατήσεις όπως εγώ, μην επιλέξεις υγρό με υψηλή νικοτίνη(μιας και παλαιότερα είχες θέματα με τον λαιμό..) γι'αρχή ξεκίνα με 12αρα και βλέπεις και μην επιλέξεις μόνο μια γεύση
PseudonimoEl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν πάρεις το aio δεν ένα βίντεο Review πως το σεταρεις στην Αρχή για να μην κάψεις την κεφαλή Τα υγρά είναι θέμα γούστου.Είναι το μόνο που δεν μπορούμε να προτείνουμε Αν μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί,κάντο Εγώ το μόνο που θα σου προτείνω για να μην την πατήσεις όπως εγώ, μην επιλέξεις υγρό με υψηλή νικοτίνη(μιας και παλαιότερα είχες θέματα με τον λαιμό..) γι'αρχή ξεκίνα με 12αρα και βλέπεις και μην επιλέξεις μόνο μια γεύση Σιγουρα θελω μια γευση καφε δοκιμασα και ξετρελαθηκα... Οσο για νικοτινη 12αρα σκεφτομουν ετσι και αλλιώς αφου κανω καπνο ασσος ανευ τωρα
spocky Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εχω τον ατμοποιητη cubis και μου εχει κοπει το πανω πανω στρογγυλο λαστιχακι.Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?Δεν μπορω να βρω πουθενα ανταλλακτικο λαστιχακι?
PseudonimoEl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λοιπον πηρα τον aio στα 26 ευρω το βρηκα σε μαγαζι διπλα μου πηρα και μια γευση eliquid france classic kissΗ εταιρεια των γευσεων τι λεει;
Baator Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λοιπον πηρα τον aio στα 26 ευρω το βρηκα σε μαγαζι διπλα μου πηρα και μια γευση eliquid france classic kiss Η εταιρεια των γευσεων τι λεει; Από τις πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα είναι, και αυτή η σειρά από την οποία αγόρασες εσύ, και τα Supreme, Relax, Enjoy κτλ. που τα παίρνουν όλοι σαν τρελοί. Καλή αγορά έκανες γενικά. Το βασικό είναι εσύ να μείνεις ικανοποιημένος, πάντως αγόρασες δημοφιλή προιόντα, και στην συσκευή, και στο υγρό.
PseudonimoEl Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλο ειναι το αποτελεσμα το μονο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι η γευση τελειωσε αρκετά γρηγορα την πρωτη φορά και οτι οταν το ξαναγεμισα το τσιγαρο ζεσταθηκε πολύ αλλα μαλλον έβαλα λιγο παραπανω απο το οριο για αυτο... Μολις το αδειασα λιγο ηταν καλυτερα.. Αλλα και παλι ζεσταίνεται αρκετα μπορω να πω
giorgos147 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 http://www.opengov.gr/yyka/?p=1458 Τίποτα καινούριο. Άντε όλα να τα καταλάβω, όχι ότι μου φαίνονται και φυσιολογικά (ειδικά αυτός ο περιορισμός με το 10μελο). Διασυνοριακες πωλήσεις όμως, γιατί όχι; Από περιέργεια, σε προϊόντα καπνού παίζει τέτοιο θέμα; Δεν μπορείς να φέρεις απ'έξω; 1
afairesths Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ερωτηση καθε ποτε αλλαζουμε τον ατμοποποιητη σε endura t18 ;; επισης ποτε γνωριζω οτι θελει αλλαγη η κεφαλη(coil) ; ευχαριστώ
Baator Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ερωτηση καθε ποτε αλλαζουμε τον ατμοποποιητη σε endura t18 ;; επισης ποτε γνωριζω οτι θελει αλλαγη η κεφαλη(coil) ; ευχαριστώ Τον ατμοποιητή γιατί να τον αλλάξεις; Δεν είναι αναλώσιμοι οι ατμοποιητές. Αν δεν χαλάσει ή αν δεν τον βαρεθείς, δεν έχεις λόγο να τον αλλάξεις, δεν έχουν "ημερομηνία λήξης". Μόνο την αντίσταση αλλάζουμε, το coil που λες. Όσο για το πότε...όταν πλέον δεν έχεις την γεύση που είχες, αν αρχίσει και δεν βγάζει πλέον ατμό, αν αρχίσει και σου δίνει περίεργη γεύση, κτλ. Γενικά, θα το καταλάβεις πότε θέλει αλλαγή, η απόδοση του δεν θα είναι αυτή που είχες συνηθίσει. Ακριβώς δεν μπορεί να σου πει κάποιος γιατί κανείς δεν κάνει την ίδια χρήση, εγώ μπορεί να κάνω 15 ml την μέρα και να θέλω νέα αντίσταση κάθε 6-7 μέρες, εσύ μπορεί να κάνες 1 την μέρα και να σου πάει έναν μήνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις