Baator Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κανονικά αυτό που λέει ο akpe συμβαίνει, αλλά στις 5-10 τζούρες να μαζεύει τόσο υγρό δεν είναι φυσιολογικό. Πόσα ohm είναι η αντίσταση που δουλεύεις;
discoboyminimal Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 δεν το πιστευω! κερδισα στο luckyvaper.com ! χαχαχα πρωτη φορα κερδιζω σε διαγωνισμο! τα ξερει κανεις αυτα τα υγρα? http://www.luckyvaper.com/giveaway/239/full-vincent-the-complete-les-grands-line-from-vincent-dans-les-vapes 3
jimmys98 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σε καινούργια αντίσταση, ναι, ρίχνεις πρώτα μερικές σταγόνες υγρό κατευθείαν μέσα στην αντίσταση. Γύρω γύρω, να ποτίσει το βαμβάκι, όχι στην τρύπα στο κέντρο. Και σιγά σιγά, να προλάβει να τις απορροφήσει. 2-3 σταγόνες, περιμένεις λίγο, άλλες 2-3 και τέλος. Επίσης σε νέα αντίσταση, καλό είναι να ανεβάζεις τα βατ σιγά σιγά στην αρχή, όχι με την μία, μπαμ 50 βατ π.χ. Ξεκίνα από πολύ χαμηλά, κάνε 3-4 τζούρες, ανέβα 3-4 βατ, επανάληψη μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Και αφού γεμίσεις το υγρό σου κανονικά, πάλι περίμενε κανά 5λεπτο, 10λεπτο, μην αρχίσεις με την μία τις τζούρες. Αν δεν τα κάνεις αυτά, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου καεί η αντίσταση και να πάρεις καμμένο. Αλλαξα αντισταση σημερα και εκανα αυτα που ειπες περιπου +οτι εριξα και στην τρυπα στο κεντρο,το πατησα να δουλεψει 2-3 φορες χωρις να ρουφήξω και μετα οταν πηγα με τερμα χαμηλομενα τα βατ να ρουφηξω μου ηρθε καμμενο σαν γευση τι μλκια εκανα;
alldaynews Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς τα συγκεκριμένα υγρά; Από τιμές είναι αστεία (15ρι το 100μελο). Βέβαια, κάπου εδώ μπαίνει και το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις".... αλλά. Στο e-kapnisma, μια ματιά που έριξα, λένε σχετικά καλά λόγια (πολύ καλά λόγια στην αρχή, αλλά όσο κοιτάω, βλέπω, τελικά, ανάμεικτα σχόλια). Edit: Βασικά άκυρο το παραπάνω. Γενικά πάντως, αν ξέρει κανείς τίποτα, σε καλές τιμές, ας το αναφέρει. Δες και αυτά.Στο e-kapnisma λένε πως είναι πολύ γευστικά και έχουν και πολύ καλές τιμές.Θα χτυπήσω 20 που έχω τώρα στο καλάθι δεν το πιστευω! κερδισα στο luckyvaper.com ! χαχαχα πρωτη φορα κερδιζω σε διαγωνισμο! τα ξερει κανεις αυτα τα υγρα? http://www.luckyvaper.com/giveaway/239/full-vincent-the-complete-les-grands-line-from-vincent-dans-les-vapes 20 μέρες και γω κάθε μέρα και τζίφος.Είναι πολύ καλά υγρά
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δες και αυτά.Στο e-kapnisma λένε πως είναι πολύ γευστικά και έχουν και πολύ καλές τιμές.Θα χτυπήσω 20 που έχω τώρα στο καλάθι Δεν πολυκατάλαβα το παραπάνω. Του Yaeliq λες; Λέω να πάρω 2 κλώνους. 99% έναν phenomenon και από εκεί και πέρα ή CloudOne (έτσι κ'έτσι τα σχόλια που διαβάζω) ή έναν Calix (απλά δε ξέρω ποια έκδοση. Έχει και V2 στην FT). Έχει κανείς καμιά ιδέα;
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μακρια απο φαινομενο. (κλωνο η μη) πολυ μουφα ατμοποιητης. ο cloud one ειναι καλυτερος απο φαινομενο. οχι τρελλα πραγματα ομως! για τον calix δεν εχω γνωμη. απλα by leo , πιστευω εχει κ αυτος φουσκομενο ονομα , επειδη ειναι φτιαγμενος απο γαματο - ημιθεο ελληνα (γελαμε εδω...) για μενα δυστηχως οτι και να κανεις γυρνας πισω στον kayfun (lite plus συγκεκριμενα). απλος , καλος , καλη γευση και σχετικα φθηνος! (αν σκευτεις τα 120 που θελει ο φαινομενο , ο klp εχει τα μισα λεφτα.) anyway . αν θες να περασεις πανω απο klp πας για huricane τον οποιο τον εχω και ειναι και ο πρωτος. εχει πολλες επιλογες αερα, γινεται αερατος και παταει ντουμανια, αλλα γινεται σφηχτος και παταει τον klp. οποτε αν εχεις φραγκα καμια 200αρα στην ακρη , παρε τον huricane. αλλιως , παρε δυο ωραια κλωναρια (κατα προτίμηση cloudone + hurricane) δες και καναν squape μηπως παιζει κλωνος 1
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχω ήδη παραγγείλει τον mini V3, παρά τα αρνητικά του σχόλια, να δω απλά τι λέει. Πάνω από 50ρι για ατμο, και να τα είχα, λυπάμαι να τα δώσω... Τώρα το 60ρι για αυθεντικό Καυφούνι, οκ, εκεί αλλάζει το θέμα. Θα κοιτάξω και τον Hurricane που πρότεινες, αρκεί να έχει αρκετά σφιχτή τζούρα. Δε ξέρω τι έγινε, αλλά από τότε που έχω τον κλωνοΤηλέμαχο, από το εντελώς αεράτο το γύρισα στη σφιχτή.
nikoskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οι κλώνοι Calix και Phenomenon δεν είναι καλοί. Άλλοι κλώνοι, ίσως, ΟΚ, Αλλά αυτοί όχι. O Phenomenon δε λέει πολλά σε σχέση με Calix V2. Ο Calix (V2) αξίζει τα λεφτά του μιας και αυτό το deck του Apollo κάνει την διαφορά. O KF Mini v3 που παίζει στο κατοστάρικο είναι γελοιωδώς πιο εύκολος στο στήσιμο, βγάζει απίστευτη γεύση αλλά απέχει κάμποσο από Calix V2. Και επειδή είναι στην ίδια κατηγορία τιμής, θα έπαιρνα Calix. Αυτή την στιγμή έχω στην κατοχή αρκετούς mainstream Κινέζικους και περιμένω αυτές τις μέρες Boreas & Aromamizer V2. Σε καμιά περίπτωση οι κινέζικοι δεν είναι πεταμένα λεφτά. Αλλά μην τα θέλουμε όλα. Ωστόσο, δεν προτείνω κλώνους σε καμία περίπτωση όταν υπάρχουν προϊόντα που πραγματικά αξίζουν και δεν έχουν τιμές στο Θεό. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα παω αυριο μα παρω ηλεκτρονικο Αν και μου απαντηθηκε οτι ειναι καλο αυτο που θελω υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του απο αυτο; http://www.dotshop.gr/category-1/istick-basic-gs-air-2-eleaf/
Baator Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα παω αυριο μα παρω ηλεκτρονικο Αν και μου απαντηθηκε οτι ειναι καλο αυτο που θελω υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του απο αυτο; http://www.dotshop.gr/category-1/istick-basic-gs-air-2-eleaf/ Σ' αυτά τα λεφτά εγώ το Joyetech AIO θα έπαιρνα. Το θεωρώ αξιοπρεπέστατο για αρχάριο. Το Istick Basic πολύ ψευτόπραμα μου κάνει, δεν ξέρω. Το ΑΙΟ όσοι το πήρανε (και το πήρε και η κουτσή Μαρία), μείνανε ευχαριστημένοι. Το άλλο δεν ακούγεται καθόλου, το μόνο ελκυστικό του είναι η τιμή του. 2
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σ' αυτά τα λεφτά εγώ το Joyetech AIO θα έπαιρνα. Το θεωρώ αξιοπρεπέστατο για αρχάριο. Το Istick Basic πολύ ψευτόπραμα μου κάνει, δεν ξέρω. Το ΑΙΟ όσοι το πήρανε (και το πήρε και η κουτσή Μαρία), μείνανε ευχαριστημένοι. Το άλλο δεν ακούγεται καθόλου, το μόνο ελκυστικό του είναι η τιμή του. και μεχρι 50 ευρω τι υπαρχει; δεν θελω να ειναι σαν stick να πω την αληθεια μου αρεσει ποιο πολυ το αλλο
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 και μεχρι 50 ευρω τι υπαρχει; δεν θελω να ειναι σαν stick να πω την αληθεια μου αρεσει ποιο πολυ το αλλο παιδια , μην κολατε στην εμφανιση. επειδη ειναι πιο ομορφο καποιο δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερο. η και το αντιστροφο ακριβως. κ εγω θα επερνα το AIO απο το istick basic.
Baator Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 και μεχρι 50 ευρω τι υπαρχει; δεν θελω να ειναι σαν stick να πω την αληθεια μου αρεσει ποιο πολυ το αλλο Με 50 ευρώ και μοντάκι με εσωτερική μπαταρία και ατμοποιητής, δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό. Στο 50ρικο μόνο σε stick στυλ, όπου έχεις αρκετές επιλογές. Το Istick Pico κάνει καμιά 45 αλλά βάλε μέσα και μπαταρία που θες να πάρεις, συν ατμοποιητής, το Mini Volt ίδια τιμή με εσωτερική μπαταρία αλλά πολύ μικρή και ξανά πάλι θες ατμοποιητή... Δύσκολα με 50 και μοντ και ατμοποιητή από Ελλάδα. Με 65-70, αρχίζουμε και έχουμε επιλογές, το κιτ του Mini Volt, κανά Istick40 με Cubis...
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με 50 ευρώ και μοντάκι με εσωτερική μπαταρία και ατμοποιητής, δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό. Στο 50ρικο μόνο σε stick στυλ, όπου έχεις αρκετές επιλογές. Το Istick Pico κάνει καμιά 45 αλλά βάλε μέσα και μπαταρία που θες να πάρεις, συν ατμοποιητής, το Mini Volt ίδια τιμή με εσωτερική μπαταρία αλλά πολύ μικρή και ξανά πάλι θες ατμοποιητή... Δύσκολα με 50 και μοντ και ατμοποιητή από Ελλάδα. Με 65-70, αρχίζουμε και έχουμε επιλογές, το κιτ του Mini Volt, κανά Istick40 με Cubis... παιδια , μην κολατε στην εμφανιση. επειδη ειναι πιο ομορφο καποιο δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερο. η και το αντιστροφο ακριβως. κ εγω θα επερνα το AIO απο το istick basic. Επειδη ειμαι νεος στο χομπι αυτο ειχα και παλια ενα ηλεκτρονικο και να πω την αληθεια μονο κακο στο λαιμο μου εκανε σε σχεση με το τσιγαρο γιατι οταν καπνιζα ειχα τρομερο θεμα με τον βηχα το βραδυ ενω με το κανονικο δεν εχω τοσα χρονια... Απο κει και περα σιγουρα δεν παιζει ρολο η εμφανιση συμφωνο σε αυτο.. Ωραια θα το ψαξω αμα υπαρχει εδω το joyeteck απλα θελω να καταλαβω ποσο μεγαλη διαφορα εχει με ενα των 70 ευρω π.χ. Site: αυτο Γιατι αμα ειναι η μερα με την νυχτα να περιμενω μια βδομαδα ακομα να μαζεψω λεφτα απο την δουλεια και να παρω αυτο με τα 70ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις