CROM271 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις μου ηρθε!!! Μου εστειλαν μαλλον και εναν ατμοποιητη δωρο λιγο διαφορετικο απο τον gemini ομως. Τωρα τι μαρκα ειναι δεν ξερω. Το χρωμα του ειναι μπλε παντως. Λοιπον βιδωσα τον ατμοποιητη στην μπαταρια και εβγαλα το επιστομιο του ατμοποιητη. Τωρα πρεπει να ριξω το υγρο μεσα στον ατμοποιητη ετσι? Στο κεντρο εχει μια μικρη τρυπουλα. Εκει ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ υγρο απο οτι καταλαβα. Θα το γεμισω ως εκει που φτανει το διαφανες. Μου εστειλαν και ενα χαρτι με οδηγιες αλλα δεν νομιζω πως ειναι για τα συγκεκριμενα που παρηγγειλα αλλα γενικα. Εκει λεει πως η μπαταρια ειναι κλειδωμενη και για να την ξεκλειδωσω πρεπει να πατησω μεσα σε 5 sec 5 φορες το κουμπι. Με αντιστοιχο τροπο κλειδωνει παλι. Τωρα αν ισχυει για τα συγκεκριμενα που πηρα δεν ξερω... Τωρα ατμιζω. Ελπιζω να μην εκανα καμια παπαρια και ρουφαω τιποτα υγρα.... Λοιπον τι εκανα αναλυτικα. Βιδωσα τον ατμοποιητη στη μπαταρια. Εβγαλα το επιστομιο του ατμοποιητη και εβαλα υγρο μεσα. Μου επεσε και στην μπλε τρυπουλα λιγο βεβαια το οποιο προσπαθησα να καθαρισω οσο μπορουσα... Λογικα πρεπει να εμεινε λιγο και εκει... Επειτα πατησα 5 φορες το κουμπι της μπαταριας και ενεργοποιηθηκε. Παταω το κουμπι 1 sec πιο πριν ατμιζω και το αφηνω λιγο μετα. Εκανα 4-5 τζουρες ως τωρα. Σαν αισθηση μοιαζει με αυτη του καπνισματος. Για μενα αυτο ηταν το σημαντικο. Εχει αλλη γευση ομως. Δεν μπορω να πως ενθουσιαστηκα με την γευση αν και δεν ειναι κατι το εντονο. Να ρουφαω οταν ακουγεται αυτος ο θορυβος απο τον ατμοποιητη? Τωρα μου φαινεται ή εχω μαστουρωσει? Ειναι λογικο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παπι! Να σου πέσει λίγο, μια δυο σταγόνες στην τρύπα δεν είναι τίποτε, στην καλύτερη θα ατμοποιηθεί, στη χειρότερη θα πέσει προς τον πόλο και θα το σκουπίσεις. Ο θόρυβος που ακούς είναι η αντίσταση που παίρνει μπρος, ενώ η γεύση αλλάζει και όταν ανεβάζεις volts αλλά και απλά αλλάζοντας υγρό. Γεύση παρόμοια με του τσιγάρου δύσκολα θα βρεις όμως. Καλύτερα όταν γεμίζεις τον gemini να μην τον έχεις βιδωμένο στην μπαταρία ώστε να δεις αν τυχόν έχεις διαρροή (σπάνια έως ποτέ). Επίσης, στις πρώτες τζούρες ίσως ένοιωσες μπουρμπουλήθρες (αυτό γίνεται αν σου πέσει υγρό στην αντίσταση -στο μπλε- ή παραγεμίσεις), αυτές εξαφανίζονται μετά τις πρώτες τζούρες, δεν είναι κάτι σημαντικό. Εκτός βέβαια αν συμβαίνει συνέχεια. Στα πόσα volt την έχεις την μπαταρία; Αλλάζει στο κάτω μέρος, δοκίμασε να μετακινήσεις το dial περίπου στα 3.8v και από εκεί και πέρα να ανεβαίνεις σιγά σιγά μέχρι να βρείς το σημείο που σου ταιριάζει. Αν νοιώσεις να σου έρθει πολύ ζεστός ατμός ή γεύση καμένου σταματάς και γυρίζεις προς τα πίσω. Εμένα ιδανικά ατμίζει στα 4.2v-4.4v, εκεί γύρω στην ένδειξη των 4.3v. Βέβαια με τον συνδυασμό gemini και virginia ακόμα και στα 4.8v καμένο δεν έχω, αλλά βγάζει πολύ ζεστό ατμό και ο ατμοποιητής καίει... το αφήνω για τον χειμώνα αυτό Η μαστούρα είναι μάλλον ιδέα σου, αν και εγώ όταν ξεκίνησα ένοιωθα στην αρχή κάτι αντίστοιχο, περίπου όπως ένοιωσα στο πρώτο μου τσιγάρο. Τώρα πια νοιώθω κάτι ανάλογο σε δυο περιπτώσεις: όταν το ξεσκίσω και κάνω 10ml σε μια ημέρα ή όταν αλλάξω σύνθεση του υγρού (π.χ. από VG σε 50/50 ή σε PG) μετά από πολύ καιρό με ένα υγρό. Εκεί απλά περιμένω λίγο και εξαφανίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πω, το Cape Horn πλέον με λίγες τζούρες μου φέρνει καούρα (;!). Άντε πάλι να βρω άλλο υγρό. Και μου άρεσε αυτό. Μήπως να πάρω με άλλη βάση; Της ecocig η default βάση για τα Ταμπού είναι με πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε PG νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια το ψιλοσυνηθισα και μπορω να πω πως μου αρεσει. Τουλαχιστον μεσα στο σπιτι δεν με βλεπω να ξανακανω τσιγαρο. Ισως ενα-δυο με τον πρωινο καφε . Και μαλιστα ολα αυτα χωρις να μου αρεσει και πολυ η γευση των υγρων. Οχι πως με χαλαει και πολυ αλλα πιστευω θα βρω κατι που θα μου αρεσει πιο πολυ. Τωρα μου εχει καρφωθει το μηλο της FA. Θα ειναι μαλλον μεσα στα επομενα που θα παραγγειλω. Καποιες ερωτησεις. 1)Ποτε θα καταλαβω πως η μπαταρια θελει φορτιση? Θα αναψει κανενα λαμπακι ή απλα θα σταματησει να δουλευει? 2)Επισης στον ατμοποιητη πως θα καταλαβω ποτε πρεπει να αλλαξω κεφαλη? Να βαλω δηλαδη μια απο τις ανταλλαξιμες που παρηγγειλα? 3)Πηγα για τσιπουρα σημερα και το ειχα και αυτο μαζι. Τραβουσα που και που καμια τζουρα αναμεσα στα τσιγαρα. Οταν γυρνουσα, μεσα στο αμαξι μου ηρθε υγρο στο στομα. Στο τραπεζι το ειχα σε πλαγια θεση. Μηπως πρεπει να το εχω ορθιο? 4)Επισης οπως σας ειπα και πριν μου εκαναν δωρο και ενα 2ο ατμοποιητη. Αυτος ειναι τελικα ο Crystal Gemini (το εγραφε στην αποδειξη). Τι λεει αυτος? Πανω κατω ιδιος με αυτον που παρηγγειλα ειναι? Τις ανταλλαξιμες κεφαλες που παρηγγειλα μπορω να τις χρησιμοποιησω και σε αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 1) Όταν τελειώσει, όποτε το πατάς για να τραβήξεις τζούρα δε θα δουλεύει και θα αναβοσβήνει το λαμπάκι. 2) Αν αρχίσει να σου βγάζει καμένο ξερωγώ ή δεις ότι έχει μειωθεί η απόδοση του. 3) Τι να σου πω. Και γω αν τα αφήνω κάθετα έχω παρατηρήσει ότι έχω διαρροές στον πόλο της μπαταρίας. Δες αν έχει σφίξει καλά η κεφαλή. 4) Ιδέα δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη η μπαταρια δεν σε προειδοποιει πιο νωρις πως τελειωνει. Να αναβει κανενα κοκκινο λαμπακι ας πουμε... Αυτο το καμενο που λετε δεν μπρω να καταλαβω ακομα τι ειναι ακριβως μια και δεν μου εχει τυχει. Οταν μου τυχει μαλλον θα το καταλαβω ε? . Κατα μεσο ορο σε ποσες μερες την αλλαζεις την κεφαλη? Αν κανεις ας πουμε 4-5 ml την μερα. Δηλαδη δεν παιζει κανενα ρολο αν το αφηνω καθετα ή οριζοντια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 1) Η συγκεκριμένη, όχι. 2) Ούτε εγώ έχω φάει μέχρι στιγμής καμένο Λένε ότι αλλάζεις κεφαλή μεταξύ... 10 με 30 ημέρες. Παίζει ρόλο, όπως άλλωστε είπες, πόσα ml κάνεις, πόσο παχύρρευστο είναι το υγρό σου. 3) Άμα έχεις σε κάποια θέση διαρροή, διάλεξε την άλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν να αισθανομαι μια ενόχληση στο λαιμό σημερα. Έκανα σημερα μόνο 2 τσιγάρα μέχρι τωρα (εντάξει σηκώθηκα και λίγο αργά κατά τις 2) και ατμιζω μόνο. Χτες είχα γεμίσει υγρό μέχρι το διάφανο και τώρα είναι κατω από την μέση. Τώρα ποσά ml είναι ακριβως δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου'λεγα να μην καπνιζεις καθολου. Εγω απο τοτε που το πηρα (πριν 10μερες πανω κατω) δεν εβαλα τσιγαρο στο στομα, και ειμαι/ημουν απο τους θανατικους καπνιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις ή είχες στην αρχή βραχνιασει καθόλου; Τώρα βρέθηκα και με ένα φίλο μου και μου είπε πως ακούγομαι βραχνιασμενος. Είναι φυσιολογικό αυτό; Το πάθατε ολοι σας στην αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Απ'όσο ξέρω τέτοια συμπτώματα (βραχνάδες, βήχα, φλέματα, άντε και κάποιο κρύωμα) έχουν αρχικά πολλοί από αυτούς που κόβουν το κάπνισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω να μου προτείνετε μια μπάταρια μικρότερη σε μεγεθος.Είδα σε ένα φίλο μου σημερα μια μπαταρία το μισό μεγεθος τουλάχιστον από αυτή που εχω εγώ. Την δοκίμασα στο δικό μου και δούλευε μια χαρά.Εγώ οταν βγαίνω έξω με αυτήν που πήρα νοιώθω σαν να παίζω κλαρίνο .Την μεγάλη θα την κρατήσω για το σπίτι. Για έξω θέλω μια πιο διακριτική. Για αυτην εδω τι λετε? Μηκος 60mm αλλα μονο 400mAh. Βρηκα και αυτην. Μηκος 72mm στα 650mAh. Θελω βεβαια οσο πιο μικρη γινεται για αυτο μαλλον θα παω στην 1η. Η μοναδα mAh ειναι αποκλειστικα για το ποσο διαρκεια εχει η μπαταρια? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από CROM271 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις ή είχες στην αρχή βραχνιασει καθόλου; Τώρα βρέθηκα και με ένα φίλο μου και μου είπε πως ακούγομαι βραχνιασμενος. Είναι φυσιολογικό αυτό; Το πάθατε ολοι σας στην αρχή; Οχι, δεν ειχα κατι τετοιο. Βεβαια εγω σταματησα το πρωτογονο τσιγαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ποτε σταματησουν να βγαζουν αυτοματες θα παθω ψυχολογικο Ποτε δεν καταφερα να δουλεψω μπαταρια με κουμπι... Εχω τωρα κατι 1300αρες, 10 ποντους μηκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις