Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά, mod είναι η συσκευή που σου επιτρέπει να αλλάζεις την τιμή των volt/watt/βαθμών. Για τη συμβατότητα εξαρτάται, ποιά μπαταρία έχεις;

μπαταρια εχω μια evod mega 1900 mah

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπαταρια εχω μια evod mega 1900 mah

Πλέον όλοι οι ατμοποιητές ταιριάζουν με όλες τις μπαταρίες, εκτός και αν μιλάμε για πάρα πολύ παλιά συσκευή.

Το 99.9% πλέον έχει το λεγόμενο "510" σπείρωμα. Το θέμα είναι αν η μπαταρία σου είναι αρκετά ισχυρή για να

μπορέσει να λειτουργήσει σωστά ο ατμοποιητής που θα του βάλεις πάνω.

Τα μοντάκια, εκτός του ότι έχουν ένα όριο στα πόσα watt δουλεύουν μάξιμουμ, π.χ. 40, 75, 100, 200, κτλ., αναφέρουν και την χαμηλότερη αντίσταση την οποία μπορούν να δουλέψουν, π.χ. 0.4 ohm, 0.15 ohm, κτλ.

Οι μπαταρίες αυτού του τύπου, σαν αυτή που έχεις εσύ, είναι γενικά σχεδιασμένες ώστε να δουλεύουν με τον ατμοποιητή που πάνε πακέτο. Είναι αδύναμες μπαταρίες γενικά και αν και θα βιδώσει επάνω κάποιος άλλος ατμοποιητής, ή δεν θα δουλεύει γιατί η μπαταρία δεν θα μπορεί να του δώσει αρκετά watt ή επειδή η αντίσταση του θα είναι χαμηλότερη από την μικρότερη που μπορεί να δουλέψει, ή στην καλύτερη, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Καλός δείκτης είναι τα ohm της αντίστασης που δουλεύεις γενικά. Αν π.χ. αυτό δουλεύει τώρα με 1.5 ohm αντιστάσεις, αν του βάλεις επάνω κάποιον άλλο ατμοποιητή που δουλεύει επίσης με 1.5 ohm, θα δουλέψει κανονικά. Πρόβλημα (αισθητικό) θα είναι και η διάμετρος του ατμοποιητή. Η μπαταρία αυτή έχει διάμετρο 19mm. Ατμοποιητές με τέτοια διάμετρο είναι λίγοι. Το στάνταρ πλέον είναι 22, και πάμε και σε 25άρηδες πλέον. Οπότε θα φαίνεται κάπως αστείο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν αποφασίσεις να πας σε καλύτερο ατμοποιητή, είναι να πάρεις και ένα πιο δυνατό μοντάκι, συσκευή δηλαδή, που να μπορεί να την δουλέψει άνετα. Αυτό το καταλαβαίνουμε εύκολα αν δούμε τι αντιστάσεις παίρνει ο ατμοποιητής και πόσα watt γράφει ότι χρειάζεται πάνω κάτω. Αν π.χ. λέει ότι χρησιμοποιεί 0.25 ohm αντιστάσεις που δουλεύουν στα 40-90 watts, δεν θα πας να πάρεις 40watt συσκευή. Αν πάρεις ατμοποιητή που παίρνει 1 ohm αντίσταση και θέλει μέχρι 15 watt π.χ., τότε παίρνεις και μια 40 watt συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως στα λέει ο baator.

Από εκεί και πέρα, αν η αγορά άλλου mod δεν γίνει άμεσα, μπορείς με τη μπαταρία που έχεις να δουλέυεις αντιστάσεις από 1.5ohm και άνω (η μπαταρία λογικά στέλνει 3.7v σταθερά) και αν ο άτμοποιητής είναι μεγαλύτερος σε διάμετρο από τη μπαταρία, για να κάθεται πιο όμορφα, παίρνεις έναν κονέκτορα σαν της παρακάτω φωτό:

post-182562-0-73388700-1462453366_thumb.jpg

Γενικά με αυτή τη μπαταρία που έχεις (εγώ είχα για κάποιο διάστημα μια eleaf itwist mega), επέλεξε αντιστάσεις άνω του 1.5ohm.

Δημοσ.

Δηλαδη ας μεινω με το σετακι που εχω τωρα δεν συμφερει να ακνω αναβαθμιση και εαν θελω να συνεχιζω το ατμισα απλα να παρω καποιο καλυτερο σετακι;

ατμοποιητη αυτην την στιγμη εχω τον eleaf gs air 2 και σημερα θα παω να παρω 1.5ohm αντισταση γιατι μου το εδωσαν με 0.75ohm

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφιες 

Δημοσ.

Δηλαδη ας μεινω με το σετακι που εχω τωρα δεν συμφερει να ακνω αναβαθμιση και εαν θελω να συνεχιζω το ατμισα απλα να παρω καποιο καλυτερο σετακι;

ατμοποιητη αυτην την στιγμη εχω τον eleaf gs air 2 και σημερα θα παω να παρω 1.5ohm αντισταση γιατι μου το εδωσαν με 0.75ohm

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφιες 

Ναι, μπορείς να το κάνεις και έτσι... απλά με ένα άλλο καλύτερο σετάκι μπορεί να θέλεις να συνεχίσεις το άτμισμα ενώ με αυτό που έχεις μπορεί όχι.

Βασικά, είναι σχετικά οκ αν το δουλέυεις με 1.8ohm αντίσταση και άνω. Εγώ με την eleaf itwist mega και με 1.5ohm σε gs air 2 δεν ευχαριστιόμουν άτμισμα.

Δημοσ.

Αααα οκ.Ξερεις κανενα σιτε για να αγορασω εξαρτηματα,σετακι,υγρο και τετοια γιατι με ενα παιδι που πηραμε μαζι απο ενα σιτε  και αργουν και πληρωσαμε +8€ μεταφορικα (απο Ελληνικο μαγαζι οχι απο εξωτερικο).Δεν εχω θεμα να παραγγειλω και απο εξωτερικό εαν με συμφερει 

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο εμενα.

Χρησιμοποιώ  gs air coil 0.75ohm στο ηλεκτρονικο μου τσιγαρο.

Υπαρχει καποιος οδηγος-βιντεο για το πως αλλαζουμε τις αντιστασεις?

Μου ερχεται μυρωδια καμμενου οταν την αλλαζω και αλλος μου λεει να σταζω λαδακι πρωτα 

μεσα σε αυτες και αλλος οχι.

Συγνωμη που δεν ξερω αλλα ειμαι καινουργειος στο ΗΤ.

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο εμενα.

Χρησιμοποιώ  gs air coil 0.75ohm στο ηλεκτρονικο μου τσιγαρο.

Υπαρχει καποιος οδηγος-βιντεο για το πως αλλαζουμε τις αντιστασεις?

Μου ερχεται μυρωδια καμμενου οταν την αλλαζω και αλλος μου λεει να σταζω λαδακι πρωτα 

μεσα σε αυτες και αλλος οχι.

Συγνωμη που δεν ξερω αλλα ειμαι καινουργειος στο ΗΤ.

Σε καινούργια αντίσταση, ναι, ρίχνεις πρώτα μερικές σταγόνες υγρό κατευθείαν μέσα στην αντίσταση. Γύρω γύρω, να ποτίσει το βαμβάκι, όχι στην τρύπα στο κέντρο. Και σιγά σιγά, να προλάβει να τις απορροφήσει. 2-3 σταγόνες, περιμένεις λίγο, άλλες 2-3 και τέλος. Επίσης σε νέα αντίσταση, καλό είναι να ανεβάζεις τα βατ σιγά σιγά στην αρχή, όχι με την μία, μπαμ 50 βατ π.χ. Ξεκίνα από πολύ χαμηλά, κάνε 3-4 τζούρες, ανέβα 3-4 βατ, επανάληψη μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Και αφού γεμίσεις το υγρό σου κανονικά, πάλι περίμενε κανά 5λεπτο, 10λεπτο, μην αρχίσεις με την μία τις τζούρες.

Αν δεν τα κάνεις αυτά, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου καεί η αντίσταση και να πάρεις καμμένο.

Βίντεο για το πως αλλάζουμε τις αντιστάσεις, φαντάζομαι αυτά εννοείς. Το να ξεβιδώνεις την βάση, να βγάζεις την παλιά αντίσταση και να περνάς την καινούργια υποθέτω ξέρεις να το κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σε καινούργια αντίσταση, ναι, ρίχνεις πρώτα μερικές σταγόνες υγρό κατευθείαν μέσα στην αντίσταση. Γύρω γύρω, να ποτίσει το βαμβάκι, όχι στην τρύπα στο κέντρο. Και σιγά σιγά, να προλάβει να τις απορροφήσει. 2-3 σταγόνες, περιμένεις λίγο, άλλες 2-3 και τέλος. Επίσης σε νέα αντίσταση, καλό είναι να ανεβάζεις τα βατ σιγά σιγά στην αρχή, όχι με την μία, μπαμ 50 βατ π.χ. Ξεκίνα από πολύ χαμηλά, κάνε 3-4 τζούρες, ανέβα 3-4 βατ, επανάληψη μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Και αφού γεμίσεις το υγρό σου κανονικά, πάλι περίμενε κανά 5λεπτο, 10λεπτο, μην αρχίσεις με την μία τις τζούρες.

Αν δεν τα κάνεις αυτά, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου καεί η αντίσταση και να πάρεις καμμένο.

Βίντεο για το πως αλλάζουμε τις αντιστάσεις, φαντάζομαι αυτά εννοείς. Το να ξεβιδώνεις την βάση, να βγάζεις την παλιά αντίσταση και να περνάς την καινούργια υποθέτω ξέρεις να το κάνεις.

Σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.

Πέταμα το υγρό που έχει η καμμένη αντίσταση και καλό πλύσιμο. Για να μην νιώθεις καμένο μετά! (μικρό tip, σημαντικό δε).

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα, περιμενω αυτο το mod

http://www.joyetech.com/product/cuboid/?age-verified=2745d2533b

Η ερωτηση μου ειναι τι μπαταριες να του βαλω?

εχω ακουσει για καποιες samsung η LG, 

καποιος που το εχει (η κατι παρομοιο) μπορει να βοηθησει τι να επιλεξω?

Δημοσ.

Καλημερα και απο εμενα στους ατμιστες,

Χρειάζομαι μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους, προσφατα μια φιλη μου εδωσε το eleaf GS tank και πηρα ενα mod eleaf 40W tc να το ταιριαξω.

Ξεκινησα να ατμιζω, πολυ καλη η αισθηση αλλα φερνει υγρά επάνω. Έχω αλλαξει 3 κεφαλες (την μια την εκαψα) αλλα παλι μαζευει υγρα,  στην φωτο φαινεται αυτο που λεω, με 10 τζουρες γεμιζει υγρο και θελει σκουπισμα.

ΤΟ τσεκαρα και είδα οτι οταν βιδώνει στην μια πλευρα υπάρχει ενα απειροελαχιστο κενο(κοκκινο βελος), ειναι νορμαλ αυτο;
Καμια ιδεα στο τι φταίει, απο ισχυ δοκίμασα απο 10w έως 19W αλλα παλι τα ιδια....

post-73824-0-97897600-1462525707_thumb.jpg

post-73824-0-51594600-1462525737_thumb.jpg

Δημοσ.

Εκεί λογικό είναι να μαζεύει υγρό, συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους ατμοποιητές. Μέρος του ατμού κολλάει στα εσωτερικά τοιχώματα του επιστομίου, υγροποιείται, και καταλήγει εκεί. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, εγώ που άτμιζα πιπίλα είχα περισσότερο εκεί και δεν μου ερχόταν στο στόμα. Απλά θέλει ένα σκουπισματάκι κάθε μια δυο ωρίτσες χρήσης (ανάλογα του πόσο ατμίζεις) και δοκίμασε και το εξής: σε κάθε τζούρα που κάνεις, συνέχισε να ρουφάς περίπου ένα δευτερόλεπτο αφού αφήσεις το κουμπί, ώστε να μην μένει ατμός μέσα στο σωλήνα.

Που να δεις ο subtank και o triton πόσο αφήνουν εκεί :P

Δημοσ.

Εδω μιλαμε για 5-10 τζουρες και θελει σκουπισμα, καλα θα ηταν να κρατουσε 2 ωρες...Τελειωνει και αμεσως το υγρο ετσι, κατι πρεπει να κανω λαθως η να εχει προβλημαντο τανκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...