giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Φθασανε σημερα απο κινα , ο κλωνος kayfun πηγε για μουλιασμα με αβα γιατι μυριζε αρκετα .. στο cuboid η οθονη γερνει λιγο παιζει να ειναι μαιμου ; δεν φαινεται και πολυ καλα στις φωτο , ειναι απο sourcemore δεν ελεγε styled καπου Επειδή αυτές τις μέρες σκέφτομαι πολύ σοβαρά εναν κλωνοKayfun mini v3. Εσύ πήρες τον plus ή τον μικρο; Έχω και εγώ cuboid και φοβάμαι ο μικρός μήπως φαίνεται άσχημα πανω στο μοντ λόγω μεγέθους. Απο κατανάλωση πως τα παει; Είμαι με κλωνοτηλεμαχο και κάπου με έχει "κουράσει" αυτό το πράγμα. Πίνει πολύ υγρό. Αν δε σου κάνει κόπο, μια-δυο φωτογραφίες και το SKU αυτου που πήρες. Ευχαριστώ! Edit: τώρα θυμήθηκα οτι πήρες το mini cuboid :/
KEFALAS1981 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Χριστος ανεστη Ειναι ο μικρος v3 sku 4278000τα αξιζει με χιλια τα 12ευρω ! , στο cuboid θα φαινεται μικρος σιγουρα, Καταναλωση σε εμενα 2 μερες που τον εχω , συρμα 0.20 2.4ohm ,τα ιδια με τον cubis και πιο λιγο , 4ml περιπου , αλλα εγω κανω λιγα watt.. Ps ρε παιδια στο cuboid mini μου κολαει το fire καποιες φορες , μαλλον εχει θεμα ε; Δεν το στελνω rma κινα , θα το κρατησω βαριεμαι να μπλεξω με ελτα και ιστοριες , 1
gkarabid Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα Την παρασκευη αγορα δυο καπνιστηκες βασεις μια 12 νικοτηνη και μια 0 με σκοπο να το κανω 6νικ. Εβαλα μαλιστα και ενα μπουκαλακι (10 ml νομιζω) αρωμα (αγρινιο). Χρειαζομαι κατι αλλο για να το καπνισω,αραιωμα με νερο? Ειναι αρκετα πηκτο σε σχεση με αυτο που ειχα φτιαξει πριν α;πο κανενα μηνα. Τοτε ομως ηταν 1 μπουκαλακι 12 νικοτηνη και 2 μπουκαλακια 0 (3 νικοτηνη) Ποσες ημερες πρεπει να τα αφησω για να δεσουν ολα μαζι? Απο το μαγαζι μου ειπε για 6,7 ημερες,και εγω αρχισα να τριβομαι να το δοκιμασω (3 ημερα)
Baator Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα Την παρασκευη αγορα δυο καπνιστηκες βασεις μια 12 νικοτηνη και μια 0 με σκοπο να το κανω 6νικ. Εβαλα μαλιστα και ενα μπουκαλακι (10 ml νομιζω) αρωμα (αγρινιο). Χρειαζομαι κατι αλλο για να το καπνισω,αραιωμα με νερο? Ειναι αρκετα πηκτο σε σχεση με αυτο που ειχα φτιαξει πριν α;πο κανενα μηνα. Τοτε ομως ηταν 1 μπουκαλακι 12 νικοτηνη και 2 μπουκαλακια 0 (3 νικοτηνη) Ποσες ημερες πρεπει να τα αφησω για να δεσουν ολα μαζι? Απο το μαγαζι μου ειπε για 6,7 ημερες,και εγω αρχισα να τριβομαι να το δοκιμασω (3 ημερα) Αφού ανακάτεψες ολόκληρες τις 2 βάσεις σου, τότε έβγαλες όντως 200ml βάσης 6mg/ml νικοτίνης. Από ΄κει και πέρα, το τι υγρό βγήκε και αν ατμίζεται, εσύ θα μας πεις. Γενικά, ΔΕΝ παίρνουμε ένα ολόκληρο μπουκάλι βάσης και αδειάζουμε μέσα ένα ολόκληρο μπουκάλι αρώματος. Το πιο πιθανό είναι να μην βγει καλό αυτό το πράγμα. Αν είσαι τυχερός, θα ατμίζεται. Συνήθως χρησιμοποιούμε συνταγές όπου τα διάφορα αρώματα υπάρχουν σε διαφορετικά ποσοστά μέσα στο υγρό μας. Λέει π.χ. η συνταγή βάλε 4% Χ, 7.5% Υ, 6% Ζ. Εσύ αν έβαλες όλο το μπουκάλι αρώματος σε όλη την βάση σου, έφτιαξες ένα υγρό που περιέχει 4.7% αρώματος. Το τι γεύση έχει δεν μπορεί να το πει κανείς μας, δοκιμάζεις και βλέπεις. Συνήθως με ένα άρωμα μόνο, κάνουμε πειράματα με μικρά δείγματα, 5-10ml π.χ. και βλέπουμε που κάθεται καλύτερα. Αν βγαίνει αδύναμο βάζουμε λίγο άρωμα παραπάνω, αν δεν καταλαβαίνουμε την γεύση, λίγο παραπάνω. Το αν είναι πηχτό ή όχι, πάλι εσύ θα το αποφασίσεις. Πολλοί σπάνε την βάση με water for injection από το φαρμακείο, συνήθως και χονδρικά σε αναλογία 10%. Αν δεν σου φαίνεται πηχτή η βάση σου, δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις. Αν χρησιμοποιείς κανάν ατμοποιητή με πιο σφικτή τζούρα που δεν σηκώνει τα πολύ πηχτά υγρά και βλέπεις ότι δυσκολεύεται να ποτίσει το βαμβάκι σου, αραίωσε την βάση σου με wfi. 7 μέρες steeping για υγρό με ένα απλό άρωμα είναι υπερβολή. Άνετα μπορείς να το δοκιμάσεις και τώρα. Άνετα δοκιμάζεις όλα τα υγρά με το που τα φτιάχνεις, απλά ο γενικός κανόνας είναι όσο περισσότερο τα αφήσεις να κάτσουν, τόσο το καλύτερο. Αυτό ισχύει ειδικά για περίπλοκες συνταγές όπου πρέπει να δέσουν πολλά αρώματα μαζί. Για συνταγές με 1 άρωμα, μπανάνα, φράουλα σκέτη π.χ, με το που το κάνεις το ανακατεύεις και το ατμίζεις. Πάντως, ξαναλέω, δεν είναι τρόπος το παίρνω μια βάση, αδειάζω ένα μπουκάλι άρωμα μέσα, κάνω τον σταυρό μου και ό,τι βγει. Πρώτο βασικό μείον δεν υπολογίζεις καθόλου το τι αναλογία vg/pg θα σου βγει. Κυριολεκτικά ό,τι κάτσει είναι με αυτόν τον τρόπο. Και 2ο βασικότερο, στην καλύτερη να ατμίζεται αυτό που θα βγει αν είσαι τυχερός. Στην χειρότερη ξόδεψες τσάμπα και την βάση σου και το άρωμα σου. 2
gkarabid Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου. Μεχρι τωρα καπνιζα οπως ειπα σκετο βαση 3 νικοτηνη.Απλως αρχισε (και λογικο) να ειναι βαρετη με το χρονο,και θελω να βρω ενα απαλο αρωμα. Αυριο κιολας θα κατσω να δοκιμασω τη βγηκε απο το αλλο. Τωρα αν ειναι να το πεταξω αστα να πανε ,εδωσα και 16 ευρω Αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες ειναι οτι την ποσοτητα του αρωματος πρεπει να προσέξω αφου η βαση δεν παιζει κανενα ρολο στην ανάμειξη. Την ποσοτητα του αρωματος που εβαλα στην βαση ειναι απο της οδηγιες των παιδιων που μου το πουλησαν.Αυτο κανουν και αυτοι στα ετοιμα υγρα(στην αναλογια δηλ)
zampONakiaskiou Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το ποσοστό του αρώματος που θα χρησιμοποιήσεις, συνήθως αναγράφεται πάνω στο μπουκαλάκι του αρώματος ή αν δεν είναι εκεί θα το βρείς σίγουρα στη σελίδα του κατασκευαστή. Για παράδειγμα εσύ αν καταλαβαίνω από τη φώτο πήρες δύο βάσεις των 100ml 12 και 0mg νικοτίνης αντίστοιχα άρα έφτιαξες 200ml με 6mg νικοτίνης. Το agrinio της atmos γενικά παίζει σε ποσοστό αραίωσης 2-7% αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που τκ έκανα. Αν πχ εσύ διαλεγες να βάλεις 5% άρωμα θα έπρεπε να βάλεις το 10μελο στα 190ml βάσης για να έχεις 200ml έτοιμου υγρού... Από κει και πέρα το υγρό δεν χρειάζεται να το πεταξεις.Δοκιμαζεις, αν σου φαίνεται καλό έχει καλώς, αν όχι και σου φαίνεται άτονο πχ άφησε το 2-3 μέρες ακόμα κι αν συνεχίζει να είναι άτονο τότε πάρε ένα ακόμα μπουκαλάκι άρωμα και συμπλήρωσε λίγα ml μέχρι να σε ικανοποιήσει χωρίς βέβαια να το παρακάνεις και να βάλεις παραπάνω ποσοστό από το προτεινόμενο. Τώρα για τη βάση που είναι πηχτή εξαρτάται από το ποσοστό VG/PG που έχει...70/30 VG/PG είναι πιο παχύρρευστη πχ από ότι μία βάση 50/50.Γενικά όσο μεγαλύτερο το ποσοστό της VG τόσο πιο παχύρευστη και η βάση. Βέβαια παίζει ρόλο και η μάρκα της βάσης. Η pink mule 50/50 που χρησιμοποιώ εγώ για τα DIY είναι όσο πηχτή είναι μία 70/30ιας άλλης εταιρίας. Για την αραίωση της χρειάζεσαι wfi αλλά αν ο ατμοποιητης σου δεν "μπουκωνει" δε χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω.
gkarabid Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλημερα. Τώρα άρχισα να γράφω τζουρες από το καινούργιο.Τελικά δεν είναι όσο πηχτό που έλεγα και η αντίσταση τα πάει μία χαρά (Ω 0,6) Σαν άρωμα (γεύση) είναι λίγο ποιο άτονο από αυτό που είχα δοκιμάσει σε έναν φίλο μου.Αλλά ναιμεν κάνει ακριβώς την ίδια χημεία αλλά μάλλον θα παίζει μεγάλο ρόλο και η συσκευή που είχε.Αν θυμάμαι καλά η δξκια του κοστίζει περίπου στα 120 έλεγχο θερμοκρασίας - watt κλπ.Η δικιά μου μία απλή Θα το αφήσω σήμερα και αύριο έτσι (κλειστά τα μαγαζιά) και ίσως να πάρει ακόμα ενα αγρινιο για μερικές σταγόνες.
PseudonimoEl Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδια αξιζει να το παρω αυτο; http://www.dotshop.gr/category-1/istick-basic-gs-air-2-eleaf/
michalisv Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδια αξιζει να το παρω αυτο; http://www.dotshop.gr/category-1/istick-basic-gs-air-2-eleaf/Η μητέρα μου το εχει και ειναι αρκετα ικανοποιημένη,εχει και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας...
tsourakis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα τον joyetech ego aio και έχω γενικά καλες εντυπώσεις. Χθες μου κάηκε η πρώτη αντίσταση (το είχε πάρει ένας φίλος και το πέρασε για ναργιλέ ) και τώρα έχω την δεύτερη 0.6 που είχε μέσα η αρχική συσκευασία. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω την επισκευάσιμη της joyetech (bf rba) και να την φτιάχνω μόνος μου. Όσοι την έχετε δοκιμάσει πως σας φαίνεται σε σχέση με την 0.6; Επίσης την επισκευάσιμη μπορώ να την δουλεύω και με διαφορετικές τιμές πέρα από τα 0.5ohm;
akpe Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω κατά πόσο η επισκευάσιμη είναι για τσιγαρίσιες, εκεί ίσως έχεις θέμα. Επίσης σίγουρα θα έχεις θέμα με το στρίψιμο. Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις έναν Cubis (δεν μπαίνουν σε άλλο αυτές οι κεφαλές) και ένα δεύτερο μοντάκι ή έστω μετρητή αντίστασης για να ξέρεις πόσα Ω βγήκε. Δεν ξέρω καν τι επίπτωση μπορεί να έχει στη μπαταρία π.χ. το να δοκιμάσεις να ατμίσεις στο ΑΙΟ με αντίσταση που να απέχει πολύ από την ωμική τιμή των έτοιμων, αν π.χ. βγει πολύ χαμηλή. 2
tsourakis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Από όσο έψαξα πάντως, την χρησιμοποιούν και άλλοι στο aio με καλά αποτελέσματα όπως λένε. Για αυτό που γράφεις στο τέλος έχεις δίκιο αλλά με ένα πολύμετρο πιστεύω μπορώ να μετράω τις αντιστάσεις που φτιάχνω ώστε να είμαι στο σημείο που θέλω(0.6-1ohm). Κυρίως θέλω να πάρω την επισκευάσιμη για να πειραματίζομαι αλλά και για λόγους οικονομίας φυσικά. Γενικά στα 0.6 η απόδοση είναι πολύ καλή αλλά η κατανάλωση υγρού είναι μεγάλη και επίσης όταν έχει ζέστη(ειδικά τώρα το καλοκαίρι) παρατηρώ ότι μετά από 4-5 συνεχόμενες τζουρες ζεσταίνεται αρκετά. Οπότε πιστεύω στο 1ohm ίσως να είναι λίγο καλύτερα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς τα συγκεκριμένα υγρά; Από τιμές είναι αστεία (15ρι το 100μελο). Βέβαια, κάπου εδώ μπαίνει και το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις".... αλλά. Στο e-kapnisma, μια ματιά που έριξα, λένε σχετικά καλά λόγια (πολύ καλά λόγια στην αρχή, αλλά όσο κοιτάω, βλέπω, τελικά, ανάμεικτα σχόλια). Edit: Βασικά άκυρο το παραπάνω. Γενικά πάντως, αν ξέρει κανείς τίποτα, σε καλές τιμές, ας το αναφέρει. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από giorgos147
jimmys98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλημερα.Πως μπορω να ξερω ποιοι ατμοποιητες ειναι συμβατοι με την μπαταρια που εχω;Το mod ειναι οτι απλα βγαζει πολυ καπνο ενω τα αλλα βγαζουν καπνο οπως ενα τσιγαρο περιπου;
akpe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μάλλον κάτι ετοιμάζει η Aspire... Και πιο συγκεκριμένα: Αύριο στην Αγγλία θα γίνει παρουσίαση, μαζί με τις κεφαλές u-tech που επίσης θα δέχεται ο συγκεκριμένος... Καλημερα.Πως μπορω να ξερω ποιοι ατμοποιητες ειναι συμβατοι με την μπαταρια που εχω;Το mod ειναι οτι απλα βγαζει πολυ καπνο ενω τα αλλα βγαζουν καπνο οπως ενα τσιγαρο περιπου; Γενικά, mod είναι η συσκευή που σου επιτρέπει να αλλάζεις την τιμή των volt/watt/βαθμών. Για τη συμβατότητα εξαρτάται, ποιά μπαταρία έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις