Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είχα δει και αυτά καθώς ψιλοέπαξα, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν έχουμε κάτι από άλλες εταιρίες. Απ'όσο είδα, μέχρι στιγμής, το "SX Pure" υποστηρίζεται μόνο από το iPV5 και το SX Mini.

και iPV D3s.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρω, άργησα, αλλά πρώτες εντύπωσεις από την κλάπτον του Τρίτωνα... πιο "βαριά" λίγο γεύση από τις νικελίου, είχα κοντά χρόνο να ατμίσω kanthal και εντυπωσιάστηκα αρκετά! Βγάζει κάτι πιό «ξερό» που στο καπνικό υγρό που κάνω ταιριάζει. Στα 45W που είναι το max rating της κεφαλής: χτύπημα ελάχιστα υποδεέστερο, ντουμάνι πάνω κάτω το ίδιο, φαντάζομαι μετά από λίγα μλ που θα στρώσει ίσως δω διαφορά.

Σειρά έχουν οι 0.3 και 0.4 :D Περιμένω πολλά από αυτές στο θέμα γεύση, ελπίζω να μη διαψευστώ :D

Δημοσ.

Φθασανε σημερα απο κινα , ο κλωνος kayfun πηγε για μουλιασμα με αβα γιατι μυριζε αρκετα ..

στο cuboid η οθονη γερνει λιγο παιζει να ειναι μαιμου ;

δεν φαινεται και πολυ καλα στις φωτο ,

ειναι απο sourcemore δεν ελεγε styled καπου

post-210540-0-57672300-1461874239_thumb.jpg

post-210540-0-88909600-1461874286_thumb.jpg

post-210540-0-35206800-1461874318_thumb.jpg

post-210540-0-91840600-1461874388_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φθασανε σημερα απο κινα , ο κλωνος kayfun πηγε για μουλιασμα με αβα γιατι μυριζε αρκετα ..

στο cuboid η οθονη γερνει λιγο παιζει να ειναι μαιμου ;

δεν φαινεται και πολυ καλα στις φωτο ,

ειναι απο sourcemore δεν ελεγε styled καπου

Στο Cuboid από όσο γνωρίζω η ένδειξη μπαταρίας δείχνει 2 μπαταρίες και όχι μία....

Εκτός και αν φοράει τελευταίο firmware που δείχνει μια μπαταρία ως σύνολο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-257

μετά από μέρες έχω στα χέρια μου το προτεινόμενο evic-vtc mini 75w με τον 

cubis. μπαταρία μου έβαλε την mxjo 18650 (35A).

ο πωλητής μου ρύθμισε την θερμοκρασία στους 240.

αντίσταση για αρχή την 1ohm.

μου πρότεινε να την δουλεύω στα 13-15watt και μέχρι το πολύ 18βατ.

λίγο πριν διάβασα εδώ και δοκίμασα στα 11.5w.

αν έχετε να προτείνετε κάτι για ποιό σωστή χρήση δεκτό.

ευχαριστώ και πάλι, φιλικά γιάννης.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-257

μετά από μέρες έχω στα χέρια μου το προτεινόμενο evic-vtc mini 75w με τον 

cubis. μπαταρία μου έβαλε την mxjo 18650 (35A).

ο πωλητής μου ρύθμισε την θερμοκρασία στους 240.

αντίσταση για αρχή την 1ohm.

μου πρότεινε να την δουλεύω στα 13-15watt και μέχρι το πολύ 18βατ.

λίγο πριν διάβασα εδώ και δοκίμασα στα 11.5w.

αν έχετε να προτείνετε κάτι για ποιό σωστή χρήση δεκτό.

ευχαριστώ και πάλι, φιλικά γιάννης.

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, για 1 ohm αντίσταση όντως κάπου εκεί κυμαίνεσαι, 13-20 watts. Δοκίμασε και δες εσένα που θα σου κάτσει καλύτερα. Κάτω από 13 νομίζω θα είναι κάπως υποτονικό το αποτέλεσμα, αλλά άμα σε βολεύει εσένα, όλα καλά. Πάνω από 20 θα αρχίσει να είναι κάπως πιο ζεστό ο ατμός και αρκετά πάνω παίζει να καεί η αντίσταση σου, αλλά θα το καταλάβεις και από την γεύση αυτό πρώτα, θα αρχίσει να έχει περίεργη γεύση (προς το καμμένο). Η κατασκευάστρια εταιρία προτείνει 10-25 watts για την συγκεκριμένη αντίσταση.

Η θερμοκρασία είναι αν αποφασίσεις να το δουλέψεις στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας, θα πρέπει να το βάλεις στο Mode για stainless steel συγκεκριμένα. Η θερμοκρασία που σου πρότεινε είναι καλή, ούτε πολύ υψηλή, ούτε χαμηλή. Παίξε άφοβα και εδώ, ανέβασε/κατέβασε και δες που σου αρέσει περισσότερο. Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα, δεν θα γίνει κάτι.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις συμβουλές-οδηγίες σου.

τη θερμοκρασία την έχει "κλειδωμένη".

γενικά δεν έχω οδηγίες χρήσης.

λέω να ψάξω στο youtube.

αν έχετε κάτι έτοιμο, εννοείται ότι δεν με πειράζει καθόλου.

ευχαριστώ γιάννης.

Δημοσ.

Στον cubis ποια θεωρειται καλυτερη κεφαλη?

Εγω εχω δοκιμασει 0,5 1,0 1,5 , με την 0,5 ειχα τρομερη καταναλωση υγρου και με την 1,0 ειχα καλυτερη γευση σε σχεση με την  1,5 οποτε διαλεγω 1,0 σε ελεγχο θερμοκρασιας :-D

Οι εργοστασιακες κεφαλες τιτανιου και νικελιου ειναι μονο για πνευμονικες? τις εχετε δοκιμασει?

Δημοσ.

Χαιρετω τους εμπειρους ατμιστες! θελοντας να ξεκινησω το ΗΤ με μια αξιοπρεπη συσκευη,απογοητευτικα απο τις διπλασιες+ τιμες στην ελλαδα και σκεφτομαι την αγορα απο Fast tech..θα ηθελα τη βοηθεια σας λοιπον τοσο σε μοντακι + ατμοποιητη οσο και για το αν πραγματοποιειται χωρις προβληματα μια τετοια αγορα.(mastercard χρεωστικη η paypal ειναι προτεινοτερο? η αναλογια ευρω/δολαριου γινεται αυτοματα η θα πρεπει να κανω και γω κατι? σε ποσες μερες περιπου γινεται η παραδοση σε σας? επισης ποια εταιρεια μεταφορων να επιλεξω στο τελος της παρεγγελιας για αποφυγη τυχων προβληματων στην χωρα μας και αξιοπιστη χρονικη παραδοση?) 

αφηνοντας τα διαδιαστικα παμε στις επιλογες(σας κουρασα ηδη :P ).εχοντας πηξει το μυαλο μου απ το διαβασμα περι του θεματος αυτες τις μερες,κατεληξα σε  μοντακι 60-80watt (θεωρω τα 200w υπερβολη).ο ελεγχος θερμοκρασιας δε με χαλαει για μελλοντικη χρηση.θελω οπωσδηποτε αυτονομια γιαυτο προτειμω εξωτερικη μπαταρια (κατα προτιμηση μια λογω μεγεθους).προσωπικα πιστευω οτι θα πειραματιστω 10-40watt θελω τα φωτα σας εδω λογω του οτι μαγαζι που επισκευθηκα μου ειπε οτι με 30-35 τσιγαρα που κανω θελω 40+ watts.επισης με ωθησε σε nautilus ασυζητητη λογω της τσιγαρισιας του τζουρας και οχι της αερατης (για ijust2 πηγαινα).απο ατμοποιητες δε ξερω πραγματικα τι παιζει απλως θελω κατι που να χει γευση,οχι υπερβολικη καταναλωση υγρου,μπαταριας λογω αντιστασεων και ποιοτικες κεφαλες ( bvc?)...o nautilous λοιπον φαινεται να εχει αξιοπιστια στην αγορα.

μοντακια σκεφτομαι:     ipv d3 80watt φαινεται ποιοτικο κ μ αρεσει αν κ δε ξερω για την αυτονομια του

vtc 75 watt ακουσα λετε καλα λογια εδω μεσα

istick 60 watt κομπλε φαινεται κι αυτο κ αισθητικα οκ

και τελος          Simeiyue SMY SDNA75 75W TC VW. 66 δολαρια με το κουπονι νομιζω.μ αρεσει                                         το στυλ του,διαβασα οτι εχει καλη πλακετα αλλα τωρα ειδα οτι ειναι pre-order...

μπορειτε να μου προτεινετε οτι αλλο σκεφτεστε σε λογικα πλαισια τιμων.

sorry για το μεγαλο ποστ πιστευω οτι ειναι καλυτερα ολα μαζεμενα, απλα θελω να αποφυγω αυτη τη κωλοσυνηθεια τωρα που μαι μικρος.η εστω να ελαττωσω τα αρνητικα του.ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Καποια στιγμη ειχε γραψει καποιος πως σε κάποια σελιδα μπρορεις να βαλεις τα αρωματα που εχεις και να σου βγαλει τις συνταγες που μπορεις να κανεις με αυτά… καποιο λινκ ;

Δημοσ.

Χαιρετω τους εμπειρους ατμιστες! θελοντας να ξεκινησω το ΗΤ με μια αξιοπρεπη συσκευη,απογοητευτικα απο τις διπλασιες+ τιμες στην ελλαδα και σκεφτομαι την αγορα απο Fast tech..θα ηθελα τη βοηθεια σας λοιπον τοσο σε μοντακι + ατμοποιητη οσο και για το αν πραγματοποιειται χωρις προβληματα μια τετοια αγορα.(mastercard χρεωστικη η paypal ειναι προτεινοτερο? η αναλογια ευρω/δολαριου γινεται αυτοματα η θα πρεπει να κανω και γω κατι? σε ποσες μερες περιπου γινεται η παραδοση σε σας? επισης ποια εταιρεια μεταφορων να επιλεξω στο τελος της παρεγγελιας για αποφυγη τυχων προβληματων στην χωρα μας και αξιοπιστη χρονικη παραδοση?) 

αφηνοντας τα διαδιαστικα παμε στις επιλογες(σας κουρασα ηδη :P ).εχοντας πηξει το μυαλο μου απ το διαβασμα περι του θεματος αυτες τις μερες,κατεληξα σε  μοντακι 60-80watt (θεωρω τα 200w υπερβολη).ο ελεγχος θερμοκρασιας δε με χαλαει για μελλοντικη χρηση.θελω οπωσδηποτε αυτονομια γιαυτο προτειμω εξωτερικη μπαταρια (κατα προτιμηση μια λογω μεγεθους).προσωπικα πιστευω οτι θα πειραματιστω 10-40watt θελω τα φωτα σας εδω λογω του οτι μαγαζι που επισκευθηκα μου ειπε οτι με 30-35 τσιγαρα που κανω θελω 40+ watts.επισης με ωθησε σε nautilus ασυζητητη λογω της τσιγαρισιας του τζουρας και οχι της αερατης (για ijust2 πηγαινα).απο ατμοποιητες δε ξερω πραγματικα τι παιζει απλως θελω κατι που να χει γευση,οχι υπερβολικη καταναλωση υγρου,μπαταριας λογω αντιστασεων και ποιοτικες κεφαλες ( bvc?)...o nautilous λοιπον φαινεται να εχει αξιοπιστια στην αγορα.

μοντακια σκεφτομαι:     ipv d3 80watt φαινεται ποιοτικο κ μ αρεσει αν κ δε ξερω για την αυτονομια του

και τελος          Simeiyue SMY SDNA75 75W TC VW. 66 δολαρια με το κουπονι νομιζω.μ αρεσει                                         το στυλ του,διαβασα οτι εχει καλη πλακετα αλλα τωρα ειδα οτι ειναι pre-order...

sorry για το μεγαλο ποστ πιστευω οτι ειναι καλυτερα ολα μαζεμενα, απλα θελω να αποφυγω αυτη τη κωλοσυνηθεια τωρα που μαι μικρος.η εστω να ελαττωσω τα αρνητικα του.ευχαριστω προκαταβολικα.

Η αγορά δεν πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα, θέλει πατέντες για να περάσει εκτός και αν είσαι
πολύ κωλόφαρδος. Θέλει είτε να κάνεις την πατέντα που φορτίζουν το Paypal Account, είτε να βγάλεις
καμιά κάρτα Revolut, είτε να βρεις κανέναν που έχει κάρτα από ξένη τράπεζα και άρα δεν επηρεάζεται από
capital controls.

Η αναλογία ευρώ/δολλάρια γίνεται αυτόματα. Η σελίδα σου κρατάει τις τιμές που αναγράφονται σε δολλάρια πάντα.
Λέει π.χ. ότι κάτι κοστίζει $10; 10 θα σου κρατήσει. Πόσο βγαίνει σε ευρώ μπορείς να το βρεις σε κάποιο site που ασχολείται
με ισοτιμίες νομισμάτων, αλλά πάνω κάτω στα ίδια έχουν φτάσει ευρώ/δολλάριο πλέον.

Αν αυτό που παραγγείλεις υπάρχει σε στοκ ή λέει "ships next day", η αποστολή γίνεται όντως σε 1-2 μέρες. Συνήθως και εκτός απροόπτου, κάνει 2-3 βδομάδες για να φτάσει στα χέρια σου. Σε ειδικές περιπτώσεις, αν π.χ. έχουν κάποιον κωδικό για μεγάλη έκπτωση σε όλα τα προιόντα του site και παραγγείλει και η κουτσή Μαρία, καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Κρατάς το 2-3 βδομάδες εσύ χονδρικά. Εταιρία μεταφοράς εκτός του ότι δεν έχει πολλές επιλογές, συνήθως είτε 1 σου δίνει μόνο, είτε 2, δεν έχει και μεγάλη σημασία ποια θα επιλέξεις. Δεν παίζει μια εταιρία να κάνει 5 μέρες π.χ. και η άλλη 20 για να σου φέρει το αντικείμενο. Συνήθως διαλέγουμε αυτήν που δεν χρεώνει καθόλου μεταφορικά.

Από 'κει και πέρα, η κλασική απάντηση στο "τι να πάρω" από νέο χρήστη, είναι πλέον VTC Mini & Cubis (πωλείται και κατευθείαν σαν σετ). Ο Ναυτίλος καλός και αξιόπιστος είναι, αλλά ξεπερασμένος πλέον, είναι πολύ παλιός ατμοποιητής. Όλα αυτά που έβαλες καλά είναι και θα σε καλύψουν. Προσωπικά μου αρέσει πολύ και το Ipv D3.

Καποια στιγμη ειχε γραψει καποιος πως σε κάποια σελιδα μπρορεις να βαλεις τα αρωματα που εχεις και να σου βγαλει τις συνταγες που μπορεις να κανεις με αυτά… καποιο λινκ ;

http://e-liquid-recipes.com/

• Like 1
Δημοσ.

singapore post

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και καλή Ανάσταση. Εδώ και λίγες μέρες έχω έναν joyetech ego aio και έχω δύο ερωτησούλες.

Καταρχάς να πω ότι αγόρασα PG&VG 0% μιας και δεν καπνίζω οπότε έφτιαξα δικό μου υγρό(50/50).Ωστόσο παρατηρώ ότι η γεύση του δεν είναι δυνατή, τόσο σαν άρωμα όσο και σαν χτύπημα. Φταίει άραγε η απουσία της νικοτίνης; Θα πάρω και ένα έτοιμο(0%) μέσα στη βδομάδα να δω τη διαφορά μήπως και δεν πέτυχε το υγρό που έφτιαξα (10ml 50/50 με 10 σταγόνες άρωμα)

Και δεύτερον να πω ότι έχω μεγάλη κατανάλωση υγρού. Πχ μπορεί να το χρησιμοποιησω για κανένα 20λεπτο μέσα στη μέρα και να φάω 1ml με 10-15 τζουρες. Φταίει άραγε η 0.6 αντίσταση ή ότι κάνω μεγάλες τζουρες 4-5 δευτερολεπτων;;;

Σαν συσκευή πάντως ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός και η μπαταρία του φαίνεται να κρατάει αρκετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...