Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπηκα να σου μεταφερω τη χαρα πως αυτο το πραγμα που κουβαλας ολη την ωρα, περα απο το παφα πουφα, μπορει πια να παιξει και flappy bird :-D

το οτι εχει μπει λιγες σελιδες πισω , δεν θα το αναφερω , χαχα

αλλου θελω να καταληξω ομως. αν κερασω καμια μπυρα , (και 2 και 3) θα μου φτιαξεις καμια ρομ με τετρις?

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να μπω στο χώρο και να τσιμπήσω έναν ατμοποιητή starter kit. Να σημειώσω εδώ ότι δεν καπνίζω μιας και απαιχθάνομαι τη μυρωδιά/γεύση του τσιγάρου, μόνο ναργιλέ που και που.

Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και το έχω ψάξει αρκετά το θέμα.

Είμαι μεταξύ Joytech eGo AIO και Eleaf iJust2 αλλά κλείνω λίγο περισσότερο προς το δεύτερο. Ποια η άποψη όσων τα έχουν δοκιμάσει; Επίσης να πω ότι έλεγα να το πάρω από εδώ αλλά πραγματικά οι τιμές είναι αλλού...Μάλλον απο fasttech θα το πάρω μιας και έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί και έμεινα ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Γεια σας εχω καποιες ερωτησουλες για οποιους ξερουν.

Πειρα το modaki evic vtc mini me ton cubis apo fasttech(einai to 1o μου mod)

Δοκιμασα την 0,5 κεφαλη και την αλλαξα την ιδια μερα οχι γιατι δεν μαρεσε αλλα γιατι ειχε τρελη καταναλωση υγρου και εβαλα την 1,5 και την εχω στα 10-11 watt.
Την 1,5 την βαζω στα 9 και μετα στο 15 watt πχ και δεν καταλαβενω διαφορα ισως ειναι αρχη ακομα τι να πω...

Η απορια μου τωρα .

Οταν ανεβαινω σε watt εχω καλυτερη γευση, χτυπημα,μεγαλυτερη καταναλωση? τι παιζει γενικα αν θελει να μου εξηγηση καποιος

Ενωλιγης τι κερδιζω και τι χανω οταν εχω περισσοτερα watt?

Τα 11 watt Που το εχω τωρα θεωρουνται λιγα? (*αν βγαλουμε το παραγοντα προσοπικου γουστου μιας και οπως σας ειπα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα) :mellow:

Εσεις ποσα watt  εχετε στιν 1,5?

• Moderators
Δημοσ.

το οτι εχει μπει λιγες σελιδες πισω , δεν θα το αναφερω , χαχα

αλλου θελω να καταληξω ομως. αν κερασω καμια μπυρα , (και 2 και 3) θα μου φτιαξεις καμια ρομ με τετρις?

Ωωωωω, υπεπεσα στο ατοπημα? Apologies!

Tetris?? Νah, original Doom στην χειροτερη των περιπτωσεων :-D

Περα απτην πλακα, wait for it, ετσι οπως πανε και αυτα τα μηχανακια, σε λιγο θα ειναι επαρκως δυνατα για κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε σταδιακά πάτε σε επισκευάσιμους.Καλύτερη γεύση,μεγαλύτερη οικονομία και ασχολείσαι πραγματικά με το το άτμισμα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα δυο...τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι Max 30-35ε

1.Ego aio 

2.ijust start plus

Aν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα εχει καλως!

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτήσω οικονομικά τί συμφαίρει να καπνίζει κάποιος κλασικό τσιγάρο ή ηλεκτρονικό τι είναι λιγότερο ακριβό μακροπρόθεσμα.

Δημοσ.

Λοιπον υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε αυτα τα δυο...τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι Max 30-35ε

1.Ego aio 

2.ijust start plus

Aν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα εχει καλως!

Και τα 2 καλά είναι. Στα λεφτά που διαθέτεις, αυτές είναι και οι καλύτερες προτάσεις σου αυτήν την στιγμή. Εγώ θα διάλεγα το ΑΙΟ από τα 2. Και φτηνότερο είναι, και το έχει πάρει όλος ο κόσμος και γενικά έχει καλές κριτικές, και πιο όμορφο μου φαίνεται. Ειδικά για Ελλάδα, στα 23 ευρώ που το βρίσκεις, είναι τσάμπα για την ποιότητα του.

Ηθελα να ρωτήσω οικονομικά τί συμφαίρει να καπνίζει κάποιος κλασικό τσιγάρο ή ηλεκτρονικό τι είναι λιγότερο ακριβό μακροπρόθεσμα.

Το ηλεκτρονικό μπορεί να γίνει χόμπυ. Αν αρχίσεις να ασχολείσαι και να ψάχνεις όλο και καλύτερες συσκευές, τι νέο βγαίνει, να φτιάχνεις υγρά, να αγοράζεις αρώματα, κτλ., μπορεί να γίνει αρκετά πιο ακριβό από το κάπνισμα. Και μπορεί τώρα να λες "μπα, μια συσκευή θέλω εγώ να κάνω την δουλειά μου", αλλά όλοι έτσι ξεκινάμε και στο τέλος οι μισοί καταλήγουμε με 30 συσκευές και ντουλάπια γεμάτα πράγματα σχετικά με το αντικείμενο.

Από την άλλη μπορείς όντως να διαθέσεις 25 ευρώ αρχικά να πάρεις μια συσκευή και μετά τα μόνα έξοδα σου να είναι τα υγρά αναπλήρωσης. Βρίσκεις ένα φτηνό υγρό, παίρνεις και μια μεγάλη συγκέντρωση νικοτίνης να μην το έχεις όλη την ώρα πιπίλα και τελειώνεις. Και έτσι σου βγαίνει κόστος 10 ευρώ τον μήνα.

Με λίγα λόγια ΜΠΟΡΕΙΣ να σου βγαίνει τσάμπα εντελώς και να ικανοποιείς την εξάρτηση σου για νικοτίνη, αλλά μάλλον η μειοψηφία το κάνει αυτό. Όι περισσότεροι αρχίζουν από ένα σημείο και μετά και ψάχνονται για μια καλύτερη συσκευή, για κάποιο πιο ψαγμένο υγρό, για κανά γκατζετάκι, κτλ.

Ακόμα και έτσι όμως, αν δεν φτάσουμε σε υπερβολές, άντε να δίνεις όσα έδινες για τσιγάρα. Αν κολλήσεις και θες και αυτό και εκείνο και το άλλο, λογικό είναι να θέλεις λεφτά, αλλά πλέον μιλάμε για χομπίστα.

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν μπεις στο τρυπάκι οπως σου γραψε ο φιλος παραπάνω θα κανεις μεγάλη απόσβεση .

Εγω κλεινω 11 μηνες ατμιστής , εκανα τους υπολογισμους μου και εκτος απροόπτου στον χρονο πάνω θα χω δώσει στο ηλεκτρονικό +80€~ περιπου παραπάνω απο τι αν κάπνιζα

(εκανα 12 καπνόυς τον μηνα , χαρτακια φιλτράκια ειχα παρει απειρα απο το ΚΨΜ στην ξεφτυλα 0,15 χαρτακια κ 0,8ε νομίζω φιλτρακια  οτι περίσεψε το χάρισα )

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε αποτρέψω ξεκινατο αμεσως απλα να θυμασαι οτι αν στις 3 βδομάδες εισαι οκ και μακρυα απο το τσιγάρο θα πρέπει να πάρεις 2ο set up για εκακτη αναγκη

Δημοσ.

Γενικως ειμαι στο κερδος αν πεις οτι ειμαι κλασσικος καπνιστης( ενα πακετο τη μερα περιπου 150€ το μηνα).

Αν παρεις ατμοποιητη τσιγαρισιο, με μεγαλη αντισταση. ΟΠΟΥ κατι τετοιο θελουν οι καπνιστες, τοτε δεν εχεις να μπλεξεις με πολλα εξοδα. 30ml 10 μερες *10€ ενα 30αρι το μηνα παγια εξοδα και κανενα 30αρι η συσκευη (προτείνω την kangertech evod mega, όπου αυτή έχω, 1,5Ω, 1900mah μπαταρια, 2.5ml tank).

Αλλα αν σκεφτεις ότι μπορείς να φτιαξεις 100ml με γευση και με κοστος 12€, πεφτει κατα πολυ.

ΓΕΝΙΚΩΣ: Αν εισαι ερασιτέχνης καπνιστής το κόβεις μαχαίρι, αν απο την αλλη παραδεχτεις οτι καπνιζεις και θες βοηθεια, στρεψου στο ηλεκτρονικό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, είναι λιγότερο κακό από το κανονικό κάπνισμα.

Tip: ότι τιμή βλέπεις στα μαγαζιά ελλάδα είναι τουλάχιστον διπλή από το εξωτερικό.

Δημοσ.

Το περιμένουμε Γιώργο, για να πάρεις μια πρώτη εικόνα ψάξε για τους iPV x1/x2, την ίδια ακριβώς τεχνολογία χρησιμοποιούν ;)

Δημοσ.

Έχοντας βαρεθεί τις αντιστάσεις νικελίου του Τρίτωνα, λέω να δοκιμάσω τις SS (0.4, 0.5) και την clapton. Καμία πρόταση; Λογικά η clapton θα δίνει ντουμάνια και οι άλλες πιο πολύ γεύση λόγω SS.

Δημοσ.

Σόρυ ρε παιδιά, ξέρω, εσείς καλά κάνετε, αλλά από τότε που είδα αυτή τη σκηνή, έχει κολλήσει στο μυαλό μου

• Like 1
Δημοσ.

Το περιμένουμε Γιώργο, για να πάρεις μια πρώτη εικόνα ψάξε για τους iPV x1/x2, την ίδια ακριβώς τεχνολογία χρησιμοποιούν ;)

Τα είχα δει και αυτά καθώς ψιλοέπαξα, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν έχουμε κάτι από άλλες εταιρίες. Απ'όσο είδα, μέχρι στιγμής, το "SX Pure" υποστηρίζεται μόνο από το iPV5 και το SX Mini.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...