Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην 3η κεφαλη. Ευχομαι να ειναι ελαττωματικο batch γιατι μου αρεσει ο ατμοποιητης, αλλα δεν νομιζω να ειναι...

Ξεκινησα κατ' ευθειαν στα 18W, εντος οριων δηλαδη. Λες αυτο να μαμησε την αντισταση; Τωρα στην τριτη αντισταση ειμαι στα 14W και δεν καταλαβαινω πολυ γευση, αλλα φοβαμαι να ανεβασω μη καει και αυτη...

Πηρα τις 1.5Ω αντιστασεις γιατι θελω πιο σφιχτη τζουρα α λα τσιγαρο. Γιατι λες οτι οι 0.6Ω δινουν πιο τσιγαρισιο ρουφηγμα; Οσο περισσοτερα τα Ω τοσο πιο σφιχτη δεν ειναι η τζουρα;;

Αν σου έρχεται υγρο στο cubis μετα απο κάθε γεμισμα είναι γνωστό θεμα του, αν απο πάνω στα πασα εχει υγρο θα μπει μεσα, τον τιναζεις λιγο και ολα οκ. Και εγω οταν το πρωτογεμιζα ειχα την ιδια απορια. Υπαρχει και ελληνικο review που το εξηγει οσο γινεται.

Τωρα αν ρουφας καμένο i dunno know.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικώς στο πρώτο γέμισμα καλύτερα να ξεκινάς στα 8-9 και σιγά σιγά να ανεβαίνεις. Δεν ξέρω αν κάηκε έτσι, αλλά είναι στάνταρ πρακτική σε αντιστάσεις με οργανικό βαμβάκι. Στην επόμενη μπορείς να το δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος. Δύο-τρεις «τζούφιες» (χωρίς να πατας το κουμπί) και μετά ξεκινάς από τα 8-9 και κάθε 3-4 τζούρες ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι να δεις πως σε ικανοποιεί.

Οι 0.6Ω δεν ξέρω αν δίνουν -πιο- τσιγαρίσια τζούρα σε σχέση με την 1.5Ω γιατί δεν έχω δοκιμασει την τελευταία, αλλά διαβάζω πως είναι κατά πολύ καλύτερες από τις 1.5Ω και 1.0Ω του Cubis. Εγώ που την έχω στο ΑΙΟ είναι ιδανικά σφιχτή για τσιγαρίσια, δεν είναι Ναυτίλος βέβαια.

Τα Ω δεν έχουν σχέση με το πόσο σφιχτή είναι, κατά κανόνα οι φτιαγμένες για τσιγαρίσιες είναι πιο ψηλά, αλλά η 0.6Ω του Cubis/AIO αποτελεί εξαίρεση.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε και που ασχολησε με το θεμα μου, αν εισαι κοντα Νοτια Προαστια και θελεις εχω να σου δωσω μερικες 1.5Ω να δοκιμασεις.

μεσα στη συσκευασια του ατμοποιητη εχει αλλες 2 αντιστασεις, θα δοκιμασω και την 0.6Ω που προτεινεις.

Να εισαι καλα

Γενικώς στο πρώτο γέμισμα καλύτερα να ξεκινάς στα 8-9 και σιγά σιγά να ανεβαίνεις. Δεν ξέρω αν κάηκε έτσι, αλλά είναι στάνταρ πρακτική σε αντιστάσεις με οργανικό βαμβάκι. Στην επόμενη μπορείς να το δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος. Δύο-τρεις «τζούφιες» (χωρίς να πατας το κουμπί) και μετά ξεκινάς από τα 8-9 και κάθε 3-4 τζούρες ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι να δεις πως σε ικανοποιεί.

Οι 0.6Ω δεν ξέρω αν δίνουν -πιο- τσιγαρίσια τζούρα σε σχέση με την 1.5Ω γιατί δεν έχω δοκιμασει την τελευταία, αλλά διαβάζω πως είναι κατά πολύ καλύτερες από τις 1.5Ω και 1.0Ω του Cubis. Εγώ που την έχω στο ΑΙΟ είναι ιδανικά σφιχτή για τσιγαρίσια, δεν είναι Ναυτίλος βέβαια.

Τα Ω δεν έχουν σχέση με το πόσο σφιχτή είναι, κατά κανόνα οι φτιαγμένες για τσιγαρίσιες είναι πιο ψηλά, αλλά η 0.6Ω του Cubis/AIO αποτελεί εξαίρεση.

Δημοσ.

Εγώ τις ξεκινάω και κάτω από το όριο. Πχ λέει 8w-20w, την ξεκινάω από τα 6, ίσα που βγάζει ατμό, κάνω 4-5 τζούρες, πάω 6.5 μετά, πάλι 4-5 τζούρες, μετά 7, μετά 7.5 κλπ και δεν θα την παίξω στα όρια, δηλαδή μέχρι 12-13-14-15w μαξ και ας λέει ότι αντέχει μέχρι 20.

Στην 1.5 του gsair λέω, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε και που ασχολησε με το θεμα μου, αν εισαι κοντα Νοτια Προαστια και θελεις εχω να σου δωσω μερικες 1.5Ω να δοκιμασεις.

μεσα στη συσκευασια του ατμοποιητη εχει αλλες 2 αντιστασεις, θα δοκιμασω και την 0.6Ω που προτεινεις.

Να εισαι καλα

Νότια είμαι, δεν με καίνε τόσο οι 1.5 αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις τις 0.6 pm me, έχω κάποιες που κάθονται :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ξεβιδώσεις το κάτω μέρος του ατμοποιητή σου, θα δεις ότι μέσα στην βάση είναι βιδωμένη η αντίσταση σου. Αυτή βγαίνει, πάνω θα γράφει πόσα ohm είναι.

Στο ότι σου έρχεται υγρό στο στόμα, ίσως φταίει ότι η μπαταρία σου είναι σχετικά αδύναμη. Με κάτι τέτοιες μπαταρίες τύπου Ego Style είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

γενικα σαν στησιμο ειναι καλο αυτο;Γιατι δεν βγαζει αρκετο ντουμανι

επισης η αντισταση ειναι 8-20w 1.5Ω

Επεξ/σία από jimmys98
Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας για το Α1 καιι το Α7 της Alter ego?ειναι καλη αγορα ?

Το Α1 είναι το Joyetech ΑΙΟ που αναφέρουν όλοι στις τελευταίες σελίδες και που έχουν ενθουσιαστεί. Το Α7 είναι το αντίστοιχο κιτ άλλης εταιρίας, μου διαφεύγει ακριβώς το όνομα του τώρα. Καλά είναι και τα 2, ειδικά για την τιμή τους.

Η AlterEgo παίρνει γνωστές συσκευές μεγάλων εταιριών και απλά κοτσάρει επάνω το όνομα της.

Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας για το Α1 καιι το Α7 της Alter ego?ειναι καλη αγορα ?

Το A1 είναι το ego aio της Joyetech το οποίο μπορείς να το βρεις φθηνότερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για τις πληροφοριες !!μπορειτε να  μου πειτε τοτε το α7 ποιανης εταιρειας ειναι?το ειδα πολυ μαχιμο για τα λεφτα του

Μηπως ειναι το ijust της eleaf?

Επεξ/σία από NotebookFreak
Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες !!μπορειτε να  μου πειτε τοτε το α7 ποιανης εταιρειας ειναι?το ειδα πολυ μαχιμο για τα λεφτα του

Μηπως ειναι το ijust της eleaf?

Το Ego One Mini της Joyetech είναι το Α7.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

what r you doin here, pip?

Μπηκα να σου μεταφερω τη χαρα πως αυτο το πραγμα που κουβαλας ολη την ωρα, περα απο το παφα πουφα, μπορει πια να παιξει και flappy bird :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...