xSlade Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Εάν ενδιαφέρετε κανείς,πουλάω iStick 40W TC με ατμοποιητή cubis,σχεδόν αχρησιμοποιήτα,με 2 αντιστάσεις,κουτιά,φορτιστή κλπ. Σε πολύ καλή τιμή. Επικοινωνία μέσω PM.
gkarabid Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά λόγου ότι σαν υγρά έχω μόνο της βάσεις(γλυκερηνη- και το άλλο μπουκάλι με 12 νικοτίνη) και άρχισε να καταντάει βαρετό χωρίς κάποια γεύση,τι καπνιστικο να πάρω ώστε να είναι ποιο κοντά στο μαλμπορο τσιγάρο. Αν και σήμερα από φίλο τράβηξα τσουρα με γεύση κόκκινα φρούτα και δεν το κρύβω ότι δεν το βρήκα άσχημο. Μήπως να κοιτάξω σε κάτι τέτοιο -βανηλια-φραουλα κλπ. Την νικοτίνη την υπολογιζω να είναι στο 3 αφού έκανα ανάμιξη ένα μπουκάλι 12 με 2 του 0%. Άρχισε να μου λειπη το τσιγαρακι μου (9 μήνες σχεδόν)και δεν ξέρω τι θέλω
aGka8l Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά λόγου ότι σαν υγρά έχω μόνο της βάσεις(γλυκερηνη- και το άλλο μπουκάλι με 12 νικοτίνη) και άρχισε να καταντάει βαρετό χωρίς κάποια γεύση,τι καπνιστικο να πάρω ώστε να είναι ποιο κοντά στο μαλμπορο τσιγάρο. Αν και σήμερα από φίλο τράβηξα τσουρα με γεύση κόκκινα φρούτα και δεν το κρύβω ότι δεν το βρήκα άσχημο. Μήπως να κοιτάξω σε κάτι τέτοιο -βανηλια-φραουλα κλπ. Την νικοτίνη την υπολογιζω να είναι στο 3 αφού έκανα ανάμιξη ένα μπουκάλι 12 με 2 του 0%. Άρχισε να μου λειπη το τσιγαρακι μου (9 μήνες σχεδόν)και δεν ξέρω τι θέλω Οσο ποιο γρήγορα καταλάβεις ότι δε θα βρεις γεύση κανονικού τσιγάρου τόσο το καλύτερο δοκίμασε ry4 double + λίγη πυραζινη μήπως σαρεσει σαν καπνικο 1
discoboyminimal Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κανει κακο.αλλα κανει παρα παρα παρα πολυ λιγοτερο απ οτι το κανονικο τσιγαρο. καλυτερο δεν ειναι το κανονικο τσιγαρο , σε καμια περιπτωση. 3-4 συστατικα εχει ολα κ ολα. γλυκερινη-νερο-νικοτινη και ισως αν θες γευση. τα χρησιμοποιουμε ολοι στον κοσμο καθημερινα. τα τρωμε , τα κανουμε ενεσεις στα νοσοκομεια ..κλπ κλπ. (παρενθεση) φυσικα υπαρχουν και υγρα που οντως δεν κανουν τα ατμιζουμε και τοσο , λογο πολλων προσθετων που χρησιμοποιουν καποιοι 'εξυπνοι', αλλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αυτο.επισης , οταν τα χρησιμοποιει καποια εταιρια τα παραπανω προσθετα , τα αναγραφει ξεκαθαρα. αλλα και παλι θα πω..τα ποπ κορν που τρωμε τοσα χρονια στο σπιτι και στο σινεμα και ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ φρεσκο βουτηρο και αλλα τετοια αρωματα , ξερουμε τι εχουν μεσα? γιατι εγω αν παρω μισο κιλο καλαμποκι , απο το χωραφι μου (εχω κιολας χωραφια με καλαμποκια) και το βαλω στο τηγανι , θα γινουν ποπ κορν?? μυρωδατα και νοστημα? δεν νομιζω! οποιος θελει ας τσεκαρει στο google λιγο τι βαζουν μεσα..κατι διακετυλια και κατι τετοια, που θεωρουνται καρκινογωνα , και μετα πειτε μου εμενα πως δεν δωσανε ποτε λεφτα σε μικρο παιδι να παει να αγορασει τετοια προιοντα, αυτοι με το μεγαλο στομα για το 'ηλεκτρονικο τσιγαρο = καρκινος' (φυσικα δεν πηγαινει σ εσενα volos27, απλα παρασύρθηκα..) (/παρενθεση) εν κατακλειδι απο υγεια? ειμαστε πολυ καλυτερα απο οικονομικα θες? ειμαστε κ εδω πολυ καλυτερα. απο ευχαριστηση? εδω εχουμε παει σε αλλο επιπεδο ο ατμος για μενα ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν συμβει τα τελευταια χρονια. γιατι απλα μενεις μακρια απο το κανονικο τσιγαρο. και αν θες το κοβεις κ αυτο πιο ευκολα. και γενικα , κανουμε-χρησιμοποιουμε-τρωμε πολυ πιο χειροτερα -βλαβερα πραγματα στην καθημερινότητα μας , που περισσοτερο θα πρεπει να μας απασχολουν αυτα , παρα το ηλεκτρονικο. 5
spyros4776 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,αν ενδιαφέρετε κάποιος δίνω cubis μαζί με την επισκευάσιμη κεφαλή, έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ λίγο, σχεδόν καθόλου! Αν ενδιαφέρετε κάποιος ας μου στείλει μήνυμα!
akis_supernatural Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εβαλε κανενας στο vtc mini την 3,02? μου χαθηκε η ρυθμιση για ss316....
spyros4776 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εβαλε κανενας στο vtc mini την 3,02? μου χαθηκε η ρυθμιση για ss316....Την έβαλα εγώ, και σε μένα το ίδιο έγινε!
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, Αγορασα τον Cubis απο ecig, ωραιοτατος ατμοποιητης, δεν σταζει! Τον δουλευω με αντισταση 1,5Ω στα 15W (συμφωνα με τις οδηγειες των αντιστασεων), και εχουν καει 2 εντος της πρωτης ωρας ατμισματος. Εννοειται οτι διεβρεξα με υγρο πολυ καλα τις αντιστασεις και τις αφησα για τουλαχιστον 5 λεπτα βιδωμενες μεσα στον ατμοποιητη πριν τη λειτουργια. Τι στα κομματια κανω λαθος?
akpe Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μήπως το υγρό σου είναι παχύρρευστό με μεγάλη περιεκτικότητα σε VG;
jimmys98 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Σημερα ηρθε ενα ηλεκτρονικο στα χερια μου για πρωτη φορα,και εχω καποιες αποριες.Αρχικα βλεπω οτι η μπαταρια του ηλεκτρονικου ειναι η evod mega 1900mah kai o ατμοποιητης ειναι ενας ελεαφ air gs 2.Ο αντιστατης ποιος ειναι πως μπορω να δω,και οταν ρουφαω μερικες φορες μ ερχονται σταγονες απο το υγρο στο στομα τι παιζει;Μηπως φταιει κατι;
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οχι φιλε μου, 50:50 ειναι Ευχαριστω για την απαντηση Μήπως το υγρό σου είναι παχύρρευστό με μεγάλη περιεκτικότητα σε VG;
Baator Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Σημερα ηρθε ενα ηλεκτρονικο στα χερια μου για πρωτη φορα,και εχω καποιες αποριες.Αρχικα βλεπω οτι η μπαταρια του ηλεκτρονικου ειναι η evod mega 1900mah kai o ατμοποιητης ειναι ενας ελεαφ air gs 2.Ο αντιστατης ποιος ειναι πως μπορω να δω,και οταν ρουφαω μερικες φορες μ ερχονται σταγονες απο το υγρο στο στομα τι παιζει;Μηπως φταιει κατι; Αν ξεβιδώσεις το κάτω μέρος του ατμοποιητή σου, θα δεις ότι μέσα στην βάση είναι βιδωμένη η αντίσταση σου. Αυτή βγαίνει, πάνω θα γράφει πόσα ohm είναι. Στο ότι σου έρχεται υγρό στο στόμα, ίσως φταίει ότι η μπαταρία σου είναι σχετικά αδύναμη. Με κάτι τέτοιες μπαταρίες τύπου Ego Style είναι συνηθισμένο φαινόμενο.
akpe Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οχι φιλε μου, 50:50 ειναι Ευχαριστω για την απαντηση Τότε ίσως έπεσες σε ελαττωματική κεφαλή. Χμμ μια ερώτηση, το wattage range της 1.5Ω είναι από 8W έως 20W. Στο πρώτο γέμισμα ξεκίνησες από χαμηλά ή κατευθείαν στα 15; Σε γενικές γραμμές τη πρώτη φορά ρυθμίζουμε χαμηλά (ίσως πιο χαμηλά από το κατώτερο όριο) και σιγά σιγά, κάθε τόσες τζούρες, ανεβάζουμε. Δοκίμασε πάντως και τις 0.6Ω αν σου αρέσουν οι τσιγαρίσιες τζούρες, ακούω τα καλύτερα στον Cubis ενώ στο ΑΙΟ σπέρνουν In another story, είμαι σχεδόν έτοιμος να καταλήξω στο Cuboid στο άμεσο μέλλον, αλλά έχοντας συνηθίσει κοντά δεκάμηνο τώρα με το αξιοπρεπέστατο τσιπάκι της YiHi λίγο κολλάω μήπως δω αισθητή διαφορά (προς τα κάτω). 1
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ειμαι στην 3η κεφαλη. Ευχομαι να ειναι ελαττωματικο batch γιατι μου αρεσει ο ατμοποιητης, αλλα δεν νομιζω να ειναι... Ξεκινησα κατ' ευθειαν στα 18W, εντος οριων δηλαδη. Λες αυτο να μαμησε την αντισταση; Τωρα στην τριτη αντισταση ειμαι στα 14W και δεν καταλαβαινω πολυ γευση, αλλα φοβαμαι να ανεβασω μη καει και αυτη... Πηρα τις 1.5Ω αντιστασεις γιατι θελω πιο σφιχτη τζουρα α λα τσιγαρο. Γιατι λες οτι οι 0.6Ω δινουν πιο τσιγαρισιο ρουφηγμα; Οσο περισσοτερα τα Ω τοσο πιο σφιχτη δεν ειναι η τζουρα;; Τότε ίσως έπεσες σε ελαττωματική κεφαλή. Χμμ μια ερώτηση, το wattage range της 1.5Ω είναι από 8W έως 20W. Στο πρώτο γέμισμα ξεκίνησες από χαμηλά ή κατευθείαν στα 15; Σε γενικές γραμμές τη πρώτη φορά ρυθμίζουμε χαμηλά (ίσως πιο χαμηλά από το κατώτερο όριο) και σιγά σιγά, κάθε τόσες τζούρες, ανεβάζουμε. Δοκίμασε πάντως και τις 0.6Ω αν σου αρέσουν οι τσιγαρίσιες τζούρες, ακούω τα καλύτερα στον Cubis ενώ στο ΑΙΟ σπέρνουν In another story, είμαι σχεδόν έτοιμος να καταλήξω στο Cuboid στο άμεσο μέλλον, αλλά έχοντας συνηθίσει κοντά δεκάμηνο τώρα με το αξιοπρεπέστατο τσιπάκι της YiHi λίγο κολλάω μήπως δω αισθητή διαφορά (προς τα κάτω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις