alkis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Είναι δυνατόν να πουλάνε ego συσκευές ακόμη???Οι ατμοποιητές έχουν εξελιχθεί το κέρατο μου.Είναι βλαμένος ο κόσμος.1 φίλος και 1 φίλη ξεκίνησαν το άτμισμα ξέραν εδώ και 3 μήνες ότι ατμίζω και δεν με ρώτησαν για τίποτα.Σήμερα που τους είδα από κοντά έπεσε το φάσκελο της αρκούδας Και όμως είναι, άσε που τα δίνουν και ένα 20αρικό..... Και μετά με τις διαρροές και τη μικρή διάρκεια σου λέει ο άλλος, έκανα 1 μήνα όλο έσταζε και συνέχεια τελείωνε η μπαταρία και το παράτησα. Απορώ, ο μαγαζάτορας δε ξέρει έτσι ότι θα ξενερώσει ο κόσμος και δε θα αγοράσει ξανά; 1
κκρκ Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω εδώ κ λίγο καιρό να βρω γλυκερίνη κεμκο 99,8 η 99,9 κ δν βρίσκω . μόνο 99,5 έχω βρει σήμερα μ πρότειναν αυτήν http://www.vapestoregr.eu/ocart/index.php?route=product/product&manufacturer_id=21&product_id=301 η οποία δεν λέει ποσοστό καθαρότητας . ξέρει κάνεις τι παίζει ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μαλλον θα εχει απαντηθει αλλα υπαρχει ηλεκτρονικο τσιγαρο να μην ειναι πολυ.. βαρυ "στο πιασιμο" παιδια Οσα εχω δει σε φιλους ειναι και μεγαλα και βαρυα λογω μπαταριας . Ευχαριστω.
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ego AIO, λίγο πιο χοντρό από αυτό στη δεύτερη φωτογραφία που έβαλες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ego AIO, λίγο πιο χοντρό από αυτό στη δεύτερη φωτογραφία που έβαλες Και πιο βαρυ να φανταστω....Εχει υπολογισει καποιος κοστος χρησης σχετικα με ενα πακετο τσιγαρων με 20 τσιγαρα και 4 ευρω κοστος ?
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Υπολόγιζε περίπου 25 η συσκευή σαν αρχική επένδυση. Από εκεί και έπειτα θέλεις αντιστάσεις με κόστος 3 ευρώ κάθε 4 έως 7 ημέρες (εμένα με τα υγρά μου κρατάνε γύρω στις 5) και υγρά. Ο υπολογισμός κόστους των υγρών δεν είναι ακριβής, πάει ανάλογα με τα υγρά (αν θα είναι φτηνά, ακριβά, εργοστασιακά, αν τα φτιάχνει μόνος του κ.λπ.). Σε κάθε περίπτωση σε φίλο μου το 10ml μπουκαλάκι της FlavourArt του κρατάει λίγο παραπάνω 3 ημέρες, πες 1.5-2 ευρώ την ημέρα.Σε DIY υγρά αυτό πέφτει κατακόρυφα (εγώ κάνω 10ml τη μέρα και από ~5 ευρώ στα έτοιμα μου βγαίνει κάτι λιγότερο από 0.70 ευρώ ανά ημέρα) 3
gkarabid Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και πιο βαρυ να φανταστω....Εχει υπολογισει καποιος κοστος χρησης σχετικα με ενα πακετο τσιγαρων με 20 τσιγαρα και 4 ευρω κοστος ? Για ποιο βαρη δεν θα το ελεγα φιλε μου.Γιατι εχω και τα δυο τσιγαρα και η διαφορα τους σε γραμμαρια ειναι πολυ μικρη. Αυτο που σε προτεινε ο φιλος ειναι μια χαρα για οικονομικη συσκευή. Τωρα για το κοστος χρησης σε σχεση με ενα πακετο τσιγαρο τουλαχιστον σε εμενα που κανω μονος μου το υγρο σε παρα πολυ μεγαλη. Εδω και κανενα μηνα ειχα δωσει καμια 12 ευρω να παρω τα τρια μπουκαλακια και προχθες τελειωσα το ενα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για ποιο βαρη δεν θα το ελεγα φιλε μου.Γιατι εχω και τα δυο τσιγαρα και η διαφορα τους σε γραμμαρια ειναι πολυ μικρη. Αυτο που σε προτεινε ο φιλος ειναι μια χαρα για οικονομικη συσκευή. Τωρα για το κοστος χρησης σε σχεση με ενα πακετο τσιγαρο τουλαχιστον σε εμενα που κανω μονος μου το υγρο σε παρα πολυ μεγαλη. Εδω και κανενα μηνα ειχα δωσει καμια 12 ευρω να παρω τα τρια μπουκαλακια και προχθες τελειωσα το ενα. Ευχαριστω.Ποσα τσιγαρα καπνιζες πριν φιλε μου την ημερα ?
gkarabid Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ευχαριστω.Ποσα τσιγαρα καπνιζες πριν φιλε μου την ημερα ? Από 20 έως 25 τσιγάρα φιλέ μου. Ένας κλασικός καπνιστής δηλαδή. Τώρα καινούργιος ατμιστης.Όπως ανεφερα τα υγρά (μόνο βάση έχω) τα κάνω ανάμειξη μόνος για αυτό και η χαμηλή αξία τους. Ή ποιο επάνω απάντηση του φίλου πιστεύω ότι σε κάλυψε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Από 20 έως 25 τσιγάρα φιλέ μου. Ένας κλασικός καπνιστής δηλαδή. Τώρα καινούργιος ατμιστης.Όπως ανεφερα τα υγρά (μόνο βάση έχω) τα κάνω ανάμειξη μόνος για αυτό και η χαμηλή αξία τους. Ή ποιο επάνω απάντηση του φίλου πιστεύω ότι σε κάλυψε Σε ευχαριστω.Εγω δυστυχως ξεπερναω τα δυο πακετα την ημερα . 1
volos27 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 γιατι κανετε ατμο?το τσιγαρο κανει περισοτερο κακο,ειναι καλυτερο
discoboyminimal Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 γιατι κανετε ατμο?το τσιγαρο κανει περισοτερο κακο,ειναι καλυτερο ε? δεν καταλαβα τι ειπες..αναδιατυπωσε..
stratigos24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πήρε σήμερα φίλος το eleaf pico kit με melo 3 mini, μαζί με ένα υγρό chopin eliquid france 6mg νικοτίνη. Με την 0.3 αντίσταση, απλά δεν μπορούσες να ατμίσεις από το χτύπημα που είχε. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είχε τόσο χτύπημα, σε σημείο ο φίλος να μην δει καν πώς δουλεύει η άλλη αντίσταση 0.5 (μιας και είναι χαμηλή και αυτή) που είχε μαζί και πήγε και πήρε μια 1.8 και βρήκε την υγειά του. Ένα αρνητικό που είδα: Με την 0.3 έκαιγε το επιστόμιο του πολύ και με ένα πιο μικρό που βάλαμε, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 να πω κ εγω τον πονο μου.. εχω σχεδον ολα τα αρωματα της TPA. αρκετα inawera , αρκετα FW , FA και αρκετα CAP. εσεις που κανετε diy , απο διαφορες σελιδες (οπως e-juices) προτεινετε καμια..δεν μπορω πλεον να βρω καμια που να μου ταιριαζει , και καταληγω η να τις πεταω στον νεροχυτη η να της χαριζω σε φιλους.. μεχρι και αυτες που πριν καιρο μου αρεσαν, πλεον δεν μου αρεσουν..η δεν με τρελαινουν.. τι φαση?τι γινετε? το αστειο ειναι οτι με cutwood, fp κλπες επωνυμες μαρκες , τρελαινομαι, αλλα ειναι ασυμφωρες , οταν κανω 6 ευρο την μερα υγρο (ποτε δεν ημουν φαν των καπνικων , αλλα τωρα τελευταια , τα ελαφρια δεν μπορω να πω οτι με χαλανε)
alkis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε ευχαριστω.Εγω δυστυχως ξεπερναω τα δυο πακετα την ημερα . Προσωπικά τα 2 100αρια malboro light ήταν ο μέσος όρος μου για αρκετά χρόνια. ΑΝ σκέφτεσαι το κόστος, ΘΑ κερδίσεις αρκετό χρήμα. Ακόμα και 2€ την ημερα να κοστίζει έχεις καθαρό κέρδος ~5€ (αν πεις ότι 2€ υγρά και 1€ η επένδυση και αλλαγές αντιστάσεων και μηχανημάτων. Όμως να σε πληροφορήσω: α) τον πρώτο καιρό θα κάνεις αρκετή χρήση μέχρι να προσαρμοστείς, εδώ να σημειώσω πως προσωπικά στους σκληρούς καπνιστες (βλεπε malboro red) συνιστώ ποσοτητα νικοτίνης 12mg την πρώτη εβδομάδα και την 2η-3η μικρότερη με σκοπό στο μήνα να πάει στο 6mg. β) μετά το πρώτο μήνα που αρχίζει ο οργανισμός να συνηθίζει θα παρατηρήσεις ότι δεν εξαρτάσαι από τόσο γ) σε εκείνη την περίοδο θα θες να σκοτώσεις τον διπλανό καπνιστή με βασανιστικές μεθόδους, σου βρομάει αρκετά. Tip.: Από φίλους που έχω δει, αν ΔΕΝ κάνεις γεύσεις που να φέρνουν στο καπνό/τσιγάρο/πούρο, κατα πάσα πιθανότητα θα πας γρήγορα ξανα στο τσιγάρο, προσωπικά προτείνω να μην κανεις το πρώτο 3μηνο,παράξενες γεύσεις (βλέπε βανίλια κλπ κλπ). Χρησιμοποιώ αυτό εδώ και 2 μήνες, ευχαριστημένος 110% για τα 17€ όπου το πήρα. Γενικώς δε μπορώ χαμηλές αντιστασεις με τίποτα, θέλω λίγο παραπάνω ατμό από μία τζούρα του τσιγάρου και να με πιάνει όπως το τσιγάρο. Πάρε εξοπλισμό,υγρά, αντιστασεις και υπάρχει και το internet με έτοιμες γεύσεις με νικοτίνη 10€/100ml, μη σε ανησυχεί αυτό. Ελπίζω να βοήθησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις