Baator Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 gkarabid εδώ βρήκα κάτι προσφορές για ηλεκτρονικό τσιγάρο nobacco Κοιτάω τις "προσφορές" αυτές, παθαίνω ένα μίνι εγκεφαλικό με το καλημέρα. Αν ήταν στο ΜΙΣΟ οι τιμές που αναγράφονται, θα έλεγες τα προιόντα απλά είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. Τώρα μιλάμε κανονικά για ληστεία, δεν υπάρχει άλλη λέξη. Κοιτάω τα προιόντα, σκέφτομαι "πρώτα απ' όλα που σκατά βρίσκουν ακόμα ΣΤΟΚ για αυτές τις μουσειακού τύπου συσκευές;;". Πατάω πάνω στο Istick20 για το οποίο ζητάνε 50 ευρώ, η αγγελία δεν υπάρχει πια. Πατάω στο "set Aero Mega", τα ίδια. Πάλι καλά λέω, θα είναι τίποτα ξεχασμένες από τον Θεό αγγελίες που έχουν μείνει εκεί 4-5 χρόνια και κάποιος ξέχασε να τις σβήσει. Αλλά όχι! Πατάω στα υπόλοιπα, και όντως υπάρχουν και ζητάνε αυτές τις τιμές! Nobacco set Icube - 80 ευρώ!!! Δεν υπάρχουν λόγια απλά για αυτήν την εταιρία, δεν ξέρω τι να πω. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Πάλι καλά που δεν ζητάνε κανά 10ευρω αν πέσει το μάτι σου στην βιτρίνα τους όπως περνάς τυχαία απ' έξω. 2
discoboyminimal Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ φίλε.Θα μείνω τελικά με την 0,6 αφού απεκλεισα την 1,0 λόγου ίσως χαμηλού σε νικοτίνη υγρού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια σχετική απόλαυση. Για την 0,5 τι να πω ,θέλει πνευμονία 20 χρόνου για να τραβήξει ελεύθερα. Το κακό είναι ότι στην Λάρισα δεν έχουμε και πολλές επιλογές σε καταστήματα ηλεκτρονικά τσιγάρα.Για αυτό Ρώτησα αν μπορώ και αλλού της ίδιες αντιστάσεις σε άλλο κατάστημα από αυτό που αγορασα Θα πάω μία βόλτα Δεύτερα nobacco και βλέπουμε λεμε οχι nobacco ειναι η χειροτερη αλυσιδα σημερα στην ελλαδα ! 2
gkarabid Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Οκ οχι nobacco ,αλλα και στο ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ (Λαρισα) που πηγα δεν βρηκα πουθενα κεφαλη 0,6. Ολοι τους αναφερουν οτι η 0,5 δεν εχει καμια διαφορα (εχει και μεγαλη για εμενα) και οτι δεν εχουν προμηθευτή ακομα. Η μονες 0,60 καφαλες ειναι μεσα στο κουτι απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Δεν αξιζει και το ποσο να κανω μια ηλεκτρονικη παραγγελια... Παντως γεμισω ισα με 4,5 φορες την ημερα το τσιγαρο ενω με το προηγουμενο 1 φορα.Φυσικα καμιαν σχεση η τζουρα με το προηγουμενο (1,8 κεφαλη) Και απο μπαταρια το βλεπω οριακα στην μια ημερα....
akpe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Όσοι αναφέρουν ότι δεν έχει καμία διαφορά είναι επιεικώς άσχετοι. Εκτός του ότι άλλο η τσιγαρίσια και άλλο η πνευμονική (το 75% των καπνιστών δεν θα κρατήσουν με πνευμονικές, όχι στην αρχή τουλάχιστον), κάποιοι από αυτούς είναι ικανοί να προτείνουν subohm κεφαλές σε ατμοποιητές με μοντάκια/μπαταρίες που δεν τα σηκώνουν... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Εννοείται αξίζει η ηλεκτρονική παραγγελία, αν σου αρέσει και δεν θέλεις ακόμα να ψαχτείς για κάτι παραπάνω παραγγέλνεις μια πεντάδα 0.6 και είσαι καλυμένος για αρκετό καιρό
aGka8l Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Από nobaco είναι τόσο φραγκοφνιαδες που έχω πάνω από 5 περιπτώσεις ατόμων που πήγαν από κει σκασαν μίνιμουμ 100€ κ ξαναγύρισαν στο κτ πολύ γρήγορα Απλά έχουν καταφέρει με το στήσιμο των καταστημάτων τους να εμπνέουν μία ασφάλεια να το πω π δεν ξέρω από που πηγαζει κ ετσι προσελκύουν κόσμο και πουλάνε αρχικά πακέτα χωρίς όμως να μπορούν να τον κρατήσουν ... Είναι σα να πάει ο πατέρας μ να αγοράσει από το πλαίσιο ένα ταμπλετ σε 5 λεπτά θα φύγει με τουβλοΧ 2
Superuser Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Οκ οχι nobacco ,αλλα και στο ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ (Λαρισα) που πηγα δεν βρηκα πουθενα κεφαλη 0,6. Ολοι τους αναφερουν οτι η 0,5 δεν εχει καμια διαφορα (εχει και μεγαλη για εμενα) και οτι δεν εχουν προμηθευτή ακομα. Η μονες 0,60 καφαλες ειναι μεσα στο κουτι απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Δεν αξιζει και το ποσο να κανω μια ηλεκτρονικη παραγγελια... Παντως γεμισω ισα με 4,5 φορες την ημερα το τσιγαρο ενω με το προηγουμενο 1 φορα.Φυσικα καμιαν σχεση η τζουρα με το προηγουμενο (1,8 κεφαλη) Και απο μπαταρια το βλεπω οριακα στην μια ημερα.... Είμαι σε 36 ώρες από την τελευταία φόρτιση, έχω γεμίσει 2 φορές και πάω για τρίτη και μόλις άρχισε το λεντάκι να αναβοσβήνει αργά, που σημαίνει ότι η μπαταρία έχει πέσει κάτω από 60%Όλα αυτά με την 0,6 0,6 δεν βρίσκεις διότι τώρα κατασκευάστηκε για το ΑΙΟ και όλα τα ρεβιους λένε ότι με αυτήν την κεφαλή η μπαταρία έχει απίστευτη αυτονομία και την καλύτερη γεύση Μπες λίγο στο e-kapnisma και διάβασε τα σχόλια των χρηστών από το ρεβιου της συσκευής Καλύτερα να παραγγείλεις από το ίντερνετ μία 5αδα να ησυχάσεις Την πρώτη κεφαλή την έχω σχεδόν 2 βδομάδες και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα σκυλί..
Baator Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Απλά έχουν καταφέρει με το στήσιμο των καταστημάτων τους να εμπνέουν μία ασφάλεια να το πω π δεν ξέρω από που πηγαζει... Αυτό ακριβώς. Μεγάλη υπόθεση το στήσιμο του μαγαζιού. Με διαφορά οι πιο ακριβοί, με τις χειρότερες συσκευές και τους πιο άσχετους υπαλλήλους, αλλά το όλο στήσιμο του μαγαζιού εμπνέει μια ασφάλεια και ποιότητα και αυτό τραβάει πελάτες. Η βιτρίνα, ο φωτισμός, τα χρώματα...τα πάντα παίζουν ρόλο. Είναι επαγγελματικό το στήσιμο των καταστημάτων τους. Τα μικρότερα καταστήματα θα μπορούσαν να διδαχτούν από αυτό το πράγμα. Απαιτεί κεφάλαιο βέβαια, αλλά κάνεις απόσβεση πιστεύω. Αν έχεις μια σκοτεινή τρύπα με 2 παλιούς ατμοποιητές στην βιτρίνα που έχουν λιώσει από τον ήλιο, και ο καλύτερος πωλητής να είσαι με τις περισσότερες γνώσεις, ο νέος πελάτης σε αντιμετωπίζει με καχυποψία. 2
Kourkounatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 http://www.dotshop.gr/category-1/ijust-2-kit/ Παιδια αξιζει αυτο για πρωτο η.τ και για μονιμη χρηση?
alkis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 http://www.dotshop.gr/category-1/ijust-2-kit/ Παιδια αξιζει αυτο για πρωτο η.τ και για μονιμη χρηση? Αν προέρχεσαι από τσιγάρο όχι, πιο πολυ για ναργιλέ.
alexisgav Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδια μολις πηρα στα χερια μου το ego aio.Χρειαζεται πρωτη φορτιση η ειναι ηδη φορτισμένο;
gkarabid Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αρχινα της τζουρες φιλέ μου. Λογικά θα είναι φορτισμένο από 60%, και επανω 1
Aifel_tower Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν δουλευω σε κατάστημα η.τ.και δεν εχω καμμιά σχεση με αυτο παρα μονο σαν καταναλωτής.Ειδα σε ενα mail μια ΠΟΛΥ καλη προσφορά και ειπα να το ποστάρω,μιας και νομιζω οτι για αρχικό πακέτο,ειναι super!!! https://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/1998/zibacco-smoke-shop/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=moS180416_goods Δεν κανω διαφήμιση,αλλα νομιζω οτι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και αξίζει για οποιον το σκέφτεται να κοψει το κ.τ.
discoboyminimal Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 κοιτα..το οτι ειναι λιγο χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα ελληνικα καταστηματα ..its ok. αλλα προσφοραααααααα δεν το λες ακριβως 41,90€ από 61,90€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W 49,90€ από 77,80€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W με Ατμοποιητή GS Air 58,90€ από 95,80€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W με Ατμοποιητή GS Air & 3 Υγρά Αναπλήρωσης (20ml) 50 ευρο για ψιλομαπα-ατμο και 40w istick(build in 2500mah) και θα φανταστω με το πονηρο μου μυαλο οτι δεν θα χει ουτε καλωδια , ουτε φορτιστες , ουτε ανταλακτικες αντιστασεις και θα ερχετε σε tray συσκευασια 1
Aifel_tower Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν ξερω για συσκευασία,αλλα τα περισσότερα καταστήματα στο νετ το εχουν σκετο.Με φπα,ετσι; Αλλα μην κρινεις απο εμας που ξερουμε απο που θα το παρουμε χωρις...Και μην ξεχνας,ειναι φιλοι απο επαρχια,που θα αγορασουν με φπα,την μπαταρία με εστω μαπα ατμο,αλλα για αρχικο πακετο μια χαρα ειναι...
alldaynews Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Είναι δυνατόν να πουλάνε ego συσκευές ακόμη???Οι ατμοποιητές έχουν εξελιχθεί το κέρατο μου.Είναι βλαμένος ο κόσμος.1 φίλος και 1 φίλη ξεκίνησαν το άτμισμα ξέραν εδώ και 3 μήνες ότι ατμίζω και δεν με ρώτησαν για τίποτα.Σήμερα που τους είδα από κοντά έπεσε το φάσκελο της αρκούδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις