Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο πιο μεγάλη η αντίσταση, τόσο πιο σφιχτή η τζούρα. Όσο πιο μικρή η αντίσταση, τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού.

Εγώ θα έλεγα να πας στην 1Ω απευθείας και να χρησιμοποιείς το fire αφού βάλεις το επιστόμιο στο στόμα σου.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσο πιο μεγάλη η αντίσταση, τόσο πιο σφιχτή η τζούρα. Όσο πιο μικρή η αντίσταση, τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού.

Εγώ θα έλεγα να πας στην 1Ω απευθείας και να χρησιμοποιείς το fire αφού βάλεις το επιστόμιο στο στόμα σου.

....και να χρησιμοποιείς το fire αυτο τι ειναι?

Σορρυ για της πολλες ερωτησεις αλλα βλεπε νεος ατμιστης... :-D

Δημοσ.

το fire είναι το κουμπί που πατάς για να ατμίσεις. 

στο θέμα μας, ΜΑΛΛΟΝ σφίγεις πολύ το πάνω μέρος όταν το βιδώνεις με αποτέλεσμα να πιέζεται τέρμα κάτω η αντίσταση, να κλείνουν οι εισαγωγές υγρού και γι αυτό να σου καίει το βαμβάκι και να σου βγάζει καμμένο. δοκίμασε να το έχεις μια ιδέα πιο λάσκα ώστε να τραβάει πιο καλά υγρό η αντίσταση και λογικα θα λυθεί το πρόβλημά σου (για αυτόν τον λόγο εγώ έκαψα 4x1Ω επειδή το έσφιγκα τόσο πολύ)

• Like 1
Δημοσ.

το fire είναι το κουμπί που πατάς για να ατμίσεις. 

στο θέμα μας, ΜΑΛΛΟΝ σφίγεις πολύ το πάνω μέρος όταν το βιδώνεις με αποτέλεσμα να πιέζεται τέρμα κάτω η αντίσταση, να κλείνουν οι εισαγωγές υγρού και γι αυτό να σου καίει το βαμβάκι και να σου βγάζει καμμένο. δοκίμασε να το έχεις μια ιδέα πιο λάσκα ώστε να τραβάει πιο καλά υγρό η αντίσταση και λογικα θα λυθεί το πρόβλημά σου (για αυτόν τον λόγο εγώ έκαψα 4x1Ω επειδή το έσφιγκα τόσο πολύ)

100% αυτό φταίει για το καμμένο...

Ρε μάγκες μη βιδώνετε γενικά ατμοποιητές και αντιστάσεις σα να μην υπάρχει αύριο!Βιδώνεις μέχρι να αισθανθείς ότι υπάρχει επαφή (νιώθεις ότι τερματίζουν οι βόλτες του σπειρώματος) και το αφήνεις...

Τα καταστήματα ήθελα να ξερα δεν τα λένε αυτά στους πελάτες τους;;

Δημοσ.

100% αυτό φταίει για το καμμένο...

Ρε μάγκες μη βιδώνετε γενικά ατμοποιητές και αντιστάσεις σα να μην υπάρχει αύριο!Βιδώνεις μέχρι να αισθανθείς ότι υπάρχει επαφή (νιώθεις ότι τερματίζουν οι βόλτες του σπειρώματος) και το αφήνεις...

Τα καταστήματα ήθελα να ξερα δεν τα λένε αυτά στους πελάτες τους;;

Και να σκεφτείς φιλέ μου ότι ο μαγαζατορας έβαλε την αρχική κεφαλή η οποία βγήκε off στης πρώτες τζουρες.Τώρα που το θυμάμαι μου έδειξε και τον τρόπο που την παίρνεις από κάτω και την σφιγκης δυνατά.Τεσπα η επόμενη που θα αλλάξω θα την πάω με το μαλακό.Ελπίζω αύριο να βγω αγορά και να πάρω κεφαλη 1Ω.Υπάρχουν διάφορες μάρκες η απλώς πάω στο κατάστημα που το αγορασα και την ζητάω.

Κατοχή του ίδιου τσιγάρου ( με εμένα ποσο κρατάει η μπαταρία τους,βγάζει μία ημέρα;

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Η αδερφη μου αποφασισε να αρχισει η.τ. μπας και σωσει κανα πνευμονι :P.Διαβασε διαφορα αποσα λετε εδω αλλα λαλησε. Επειδη ειναι εντελως noob απο η.τ θα ηθελε τη βοηθεια σας.
Πριν 5-6 χρονια ειχε αγορασει παλι αλλα μονο με 1 υγρο και της φανηκε αηδια και το παρατησε. Λοιπον επειδη μενουμε σε επαρχια δεν υπαρχει δυνατοτητα επισκεψης σε φυσικο καταστημα. Δεν υπαρχει καποιο εδω.

Θα ηθελε καποιο καλο μηχανημα, και οχι καποιο της πλακας, μιας και σκοπευει να το χρησιμοποιει μονιμα. Η μπαταρια να κραταει οσο το δυνατον πιο πολυ, και δε θα χρειαστει και μια δευτερη; τι θα κανει μολις τελειωνει; Επισης Θελει να το νιωθει οσο πιο κοντα σε πραγματικο τσιγαρο γινεται.
Θελει ωστοσο να της προτεινετε καποια καλα υγρα (ξερω οτι αυτο ειναι υποκειμενικο, αλλα υπαρχουν απ' οτι διαβασε καποια που αρεσουν σε πολλους και δε μπορει να δοκιμασει οπως ειπαμε).
Θελει το υγρο να ειναι καθαρα καπνικο, οχι γλυκα φραουλιτσες και τετοια.. Εδω και πολλα χρονια καπνιζει Slim Line Gold περιπου 2 πακετα την ημερα.
Εχει 0,5 νικοτινη αν βοηθαει αυτο.

Επισης θα προτιμουσε το Eshop να ειναι απο ελλαδα αλλα εαν εχετε να πειτε και απ εξω δεκτο.
Οποιος μπορει να βοηθησει, ευχαριστουμε :)

Δημοσ.

λοιπον ,

μεγαλη αυτονομια = αποσπομενες μπαταριες. (αγοραζεις ΜΟΝΟ τις -> lg hg2  -> samsung 30q) θες 2 τετοιες για να βγαζεις την μερα ανετα, αν παλι βλεπεις οτι σε τελειωνει , βαζεις το usb , και φορτιζει και ατμιζεις ταυτοχρονα.

αποσπομενες μπαταρειες = καποιο mod οπως vtc mini , ipv d3.

ατμοποιητης , οπως λενε και τα παιδια ,  καναν cubis.

υγρα , κατι σε tribeca και ry4 που ολοι το εχουν δοκιμασει , και καποιοι το κανουν χρονια.ειναι της κατηγοριας καπνικου

καλες μαρκες σε ετοιμα υγρα , ειναι flavour art , liqua.

τωρα η αληθεια ειναι..πως καποιο υγρο που να το ρουφας και να σου φερνει γευση τσιγαρου..ΔΕΝ υπαρχει. υπαρχουν τα και καλα καπνικα , που απλα δεν θυμηζουν κατι αλλο :P (οπως φραουλες και παγωτα) αυτα με τις ιδιαιτερες , μη γλυκες και φρουτοδεις γευσεις τα λενε καπνικα. (παραπαλανηση χαχα)

οποτε , ας κρατησει για αρχη την νικοτινη που χρειαζεται , και ας βρε καποια ωραια γευση στο ηλεκτρονικο τις , που θα την ενθουσιασει και θα την κρατησει. ποτε μην λες ποτε στις φραουλιτσες, του θεου ειναι.

τωρα για την νικοτινη , καλο ειναι να παιξει σε 9-12mg για αρχη. αν το βρει βαρυ το μειωνει και αν της φανει ελαφρύ το ανεβαζει.

για ελλαδα , ψαχνεις τα πραγματα που σου ειπα , εδω (μηχανη αναζητησης) vapesearch.gr

και απο εξω αν μπορεις να φερεις (που συμφερει πολυ ,αλλα αργουν να ερθουν λιγο) fasttech.com , gearbest.com , sourcemore.com (προσοχη σε αυτα τα site , να λεει , authentic η original , για να μην ψωνισεις κλονο , που δεν θα το προτεινα σε αρχαριο χρηστη) και επισης μην παρεις μπαταριες απο εξω , παρ τες απο ελλαδα. μπορει να τραβηξεις πολλα μεχρι να σου ερθουν

• Like 1
Δημοσ.

Και να σκεφτείς φιλέ μου ότι ο μαγαζατορας έβαλε την αρχική κεφαλή η οποία βγήκε off στης πρώτες τζουρες.Τώρα που το θυμάμαι μου έδειξε και τον τρόπο που την παίρνεις από κάτω και την σφιγκης δυνατά.Τεσπα η επόμενη που θα αλλάξω θα την πάω με το μαλακό.Ελπίζω αύριο να βγω αγορά και να πάρω κεφαλη 1Ω.Υπάρχουν διάφορες μάρκες η απλώς πάω στο κατάστημα που το αγορασα και την ζητάω.

Κατοχή του ίδιου τσιγάρου ( με εμένα ποσο κρατάει η μπαταρία τους,βγάζει μία ημέρα;

Την ημέρα την βγάζει άνετα μην σου πω και δύο..

Πριν βιδώσει την κεφαλή ο μαγαζάτορας,έριξε μέσα της 5-6 σταγόνες υγρό να νοτίσει το βαμβάκι;;

Μήπως την βιδωσε ξερή και γι αυτό κάηκε;;

Δημοσ.

Τελικά δοκιμή με την 0,6 κεφαλή (μαμά)μεγάλη διάφορα στην τζουρα.Φυσικά η υπερθέρμανση στην 5 τζουρα συνεχόμενη υπάρχει.

Ή επόμενη κεφαλη βγαίνει σε 1,0 η έχουμε να δοκιμασω και μία 0,80 ?

Βλέπω και μεγάλη κατανάλωση υγρού σε σχέση με το προηγούμενο ( κεφαλή αν διάβασα καλά 1.8) αλλά πιστεύω θα είναι και απο της δοκιμές.

Την 1,8 δεν την δουλευει το ΑΙΟ οπότε μη δώσεις τζάμπα λεφτά.Δοκίμασε την 1,0 αλλά με υγρά που περιέχουν τουλάχιστον 12αρα νικοτίνη  αλλιώς θα είναι σαν αέρας κοπανιστός.

Δημοσ.

Την 1,8 δεν την δουλευει το ΑΙΟ οπότε μη δώσεις τζάμπα λεφτά.Δοκίμασε την 1,0 αλλά με υγρά που περιέχουν τουλάχιστον 12αρα νικοτίνη αλλιώς θα είναι σαν αέρας κοπανιστός.

Τελικά πήρα κεφαλή με 1.0 και είναι χάλια.Όπως αναφέρει φιλέ μου αέρας κοπανιστος.Τελικά θα ξαναγυρίσει στην 0,6 αυτήν που είχε η συσκευασία μέσα.Η πλάκα είναι ότι στο μαγαζί που πήρα το τσιγάρο αλλά και σήμερα την κεφαλή δεν έχει την 0,6 και με έδωσε την 0,5 με δικαιολογία ότι δεν έχει καμία διαφορά.Εγώ όμως την έχω δοκιμάσει και την βρήκα πολύ αερατη για τα γούστα μου.

Παιδιά την κεφαλή που πέρνει το τσιγάρο μπορώ να την βρω και από άλλο μαγαζί με ηλεκτρονικά τσιγάρα ,η πρέπει απαραίτητα να πηγαίνω σε αυτό;

Επαθα και μία πλάκα σήμερα με το τσιγαρακι,αφου το έβαλα στο τσαντακι χωρίς να το κλείσω κάποια στιγμή αισθάνομαι κάτι να με καεί.Ανοίγω και βλέπω το κουμπί να είναι πατημένο, το υγρό να έχει αδειάσει, ή πίπα από πνω να έχει λιωση και γενικά η συσκευή να έχει κάμια 300c βαθμούς.

Τελικά την έδωσα με αλλαγή κεφαλή,και καλό πλύσιμο αφού μύρισε καμένο το υγρό

Δημοσ.

Mε 5 κλικ το fire button κλείνει η συσκευή...Όταν τη βάζεις σε τσάντα, τσέπη και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού θα την κλείνεις και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Oι κατάλληλες κεφαλές για το AIO μετά από δοκιμή όλων όσων κυκλοφορούν είναι είτε ή 0.6 είτε ή 1ohm...

Σε γεύση με κάλυψαν και οι 2...Ο ατμός είναι λίγο πυκνότερος με την 0.6 όμως και γι αυτό πιστεύω ότι είναι πιο ικανοποιητική για το άτμισμα μας...

http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/bf-ss316-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE.html

Εδώ υπάρχουν οι κεφαλές...Διαλέγεις από τη λίστα τη 0.6 κι είσαι άνετος κι ωραίος... :P

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ φίλε.Θα μείνω τελικά με την 0,6 αφού απεκλεισα την 1,0 λόγου ίσως χαμηλού σε νικοτίνη υγρού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια σχετική απόλαυση.

Για την 0,5 τι να πω ,θέλει πνευμονία 20 χρόνου για να τραβήξει ελεύθερα.

Το κακό είναι ότι στην Λάρισα δεν έχουμε και πολλές επιλογές σε καταστήματα ηλεκτρονικά τσιγάρα.Για αυτό Ρώτησα αν μπορώ και αλλού της ίδιες αντιστάσεις σε άλλο κατάστημα από αυτό που αγορασα

Θα πάω μία βόλτα Δεύτερα nobacco και βλέπουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...