Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το kangerthech evod mega, 1.5Ω, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αλλά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερο τανκ και παραπάνω αυτονομία. Έχω δοκιμάσει την μπαταρία του ijust start 2, αλλά δεν βγαζει την ιδια γευση (μήπως δίνει παραπάνω ρεύμα; ).
Κάνω καπνικές τζούρες και μόνο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

Αφού έχω κόψει το τσιγάρο (καπνιστής 20 χρόνια marlboro )εδώ και 10 μήνες με την βοήθεια από νοσοκομείο με τσιρότα τσίχλες κλπ τους 2 τελευταίους μήνες με εχει βαρέσει άσχημα,με πολλά νεύρα ανησυχία κλπ. (Ένας πρώην καπνιστής πιστεύω με καταλαβαίνει  :-) )

Ετσι βρηκα στην ντουλαπα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορασμένο εδώ και 1,5-2 χρόνια μαρκας Next (φωτο)με μπαταρια πιστευω 650 mab.Αν θυμαμαι καλα καμια 25 ευρω αγορα.

Δεν λεω δουλευει αλλα δεν με καλυπτη σαν μηχανημα (δεν βγαζω μεγαλη ποσοτητα καπνου και μετα εχω τραβηξει πολλες φορες ζουμι στο στομα :-D )και σκεφτομαι να αγορασω μια καλυτερη συσκευη με καμια 50-60 ευρω ταβανι.

Βλεπω μερικα σε site 30 w αλλα 70-100w ,με ατμοποιητές να επισκευαζονται και να γεμισουν απο επανω και γενικα τεραστια ποικιλια και για ολα τα βαλαντια.

Εχεται να προτεινεται καποιο πακετο σε αυτα τα χρηματα ωστε να ρουφαω  :-)  σαν ανθρωπος και αν γινεται οσο ποιο κοντα στο αγαπημενο μου τσιγαρο marlboro σκληρο.

Επισης κοιταω και για κανενα μετχ απο της αγγελιας που εχουμε εδω μεσα.

((Περιμενω μια συντομη απαντηση παιδια πριν παω περιπτερο :-) ))

Για το υγρο τωρα εχω αγοραση στην αρχη καποια ετοιμα σιροπια με 12 νικοτινη,6 νικοτηνη ,0 νικοτηνη και τωρα βρίσκομαι (μετα απο παροτρυση μανιακου ατμιστη) με τρια μπουκαλακια (φωτο) τα οποιο τα εχω κανει μια μιξη ωστε τα 12 νικοτηνης να το κανω 3. 

Γευση τιποτα (δεν εχω βαλει μαλλον γευση καπνου μεσα) και τελικα πολυ χαμηλο σε νικοτηνη.

Αυτο το θεμα θα το λυσω με μια επίσκεψη στο καταστημα της  nobacco αφου απο εκει τα τα αγοραζω.

post-177457-0-25284500-1460530346_thumb.jpg

post-177457-0-49154800-1460530347_thumb.jpg

Δημοσ.

ωραία. τώρα για περισσότερη σιγουριά γράψε μου τα λινκ αυτών που θα χρειαστώ συνολικά να παραγγείλω.(π.χ. μπαταριά, ανταλλακτικά κ.λ.π. :confused:

Έχεις ήδη απαντήσει

Γειά σας και πάλι.

είδα το https://www.fasttech.com/products/3024/10014483/4347902

Αυτό είναι το link. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα συνιστούσα να τα πάρεις από Ελλάδα ή Ευρώπη. Ειδικά για μπαταρία, δεν θα τολμούσα να βάλω από Κίνα, γιατί αναφέρθηκαν και από πολλά παιδιά εδώ μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση, για λόγους ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα υγρά θα πάρεις από Ελλάδα, αφού πρώτα δοκιμάσεις. Θα πας σε διάφορα καταστήματα και θα αρχίσεις να δοκιμάζεις υγρά. Αν κάποια στιγμή κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο, μπορείς να ψαχτείς από εξωτερικό για καλύτερη τιμή (νομίζω δεν αξίζει για 1-2 ευρώ)

Το ίδιο ισχύει και με τα ανταλλακτικά που ανέφερες. Κοινώς αντιστάσεις. Θα πρέπει να πειραματιστείς στην αρχή με τις τρεις διαφορετικές που έχει μέσα το πακέτο για να κατασταλάξεις στο ποια σε ικανοποιεί περισσότερο και μετά να προχωρήσεις σε μαζική παραγγελία.

Κοινώς, ίσως χρειαστεί να ξαναπαραγγείλεις μετά από κάποιο καιρό κάποια μπιχλιμπίδια από εξωτερικό

(εγώ ας πούμε ξαναβάζω παραγγελία για θήκη μεταφοράς, αντιστάσεις μαζί με άλλα δύο Vtc για φίλους)

Δημοσ.

τώρα είμαστε εντάξει.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα καθώς και τα άλλα παιδιά.

όταν έχω νέα θα ξαναγράψω.

γειά σας, φιλικά γιάννης.

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

Αφού έχω κόψει το τσιγάρο (καπνιστής 20 χρόνια marlboro )εδώ και 10 μήνες με την βοήθεια από νοσοκομείο με τσιρότα τσίχλες κλπ τους 2 τελευταίους μήνες με εχει βαρέσει άσχημα,με πολλά νεύρα ανησυχία κλπ. (Ένας πρώην καπνιστής πιστεύω με καταλαβαίνει  :-) )

Ετσι βρηκα στην ντουλαπα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορασμένο εδώ και 1,5-2 χρόνια μαρκας Next (φωτο)με μπαταρια πιστευω 650 mab.Αν θυμαμαι καλα καμια 25 ευρω αγορα.

Δεν λεω δουλευει αλλα δεν με καλυπτη σαν μηχανημα (δεν βγαζω μεγαλη ποσοτητα καπνου και μετα εχω τραβηξει πολλες φορες ζουμι στο στομα :-D )και σκεφτομαι να αγορασω μια καλυτερη συσκευη με καμια 50-60 ευρω ταβανι.

Βλεπω μερικα σε site 30 w αλλα 70-100w ,με ατμοποιητές να επισκευαζονται και να γεμισουν απο επανω και γενικα τεραστια ποικιλια και για ολα τα βαλαντια.

Εχεται να προτεινεται καποιο πακετο σε αυτα τα χρηματα ωστε να ρουφαω  :-)  σαν ανθρωπος και αν γινεται οσο ποιο κοντα στο αγαπημενο μου τσιγαρο marlboro σκληρο.

Για το υγρο τωρα εχω αγοραση στην αρχη καποια ετοιμα σιροπια με 12 νικοτινη,6 νικοτηνη ,0 νικοτηνη και τωρα βρίσκομαι (μετα απο παροτρυση μανιακου ατμιστη) με τρια μπουκαλακια (φωτο) τα οποιο τα εχω κανει μια μιξη ωστε τα 12 νικοτηνης να το κανω 3. 

Γευση τιποτα (δεν εχω βαλει μαλλον γευση καπνου μεσα) και τελικα πολυ χαμηλο σε νικοτηνη.

Αυτο το θεμα θα το λυσω με μια επίσκεψη στο καταστημα της  nobacco αφου απο εκει τα τα αγοραζω.

Για κάτι φτηνό και καλό, πολύ δημοφιλές τελευταία είναι το Ego AIO της Joyetech:

http://www.ecig.gr/hlektronika-tsigara/joyetech-ego-aio.html

Στο στυλ της συσκευής που έχεις ήδη, απλό δηλαδή, πατάω και ρουφάω, αλλά πολύ καλύτερο ποιοτικά, το αποτέλεσμα θα είναι μέρα με νύχτα.

Το υγρό που ατμίζεις είναι σκέτη βάση, αυτές τις παίρνουμε όταν θέλουμε να φτιάξουμε υγρά μόνοι μας.

Είναι λογικό που δεν έχει καμία γεύση, αυτό κανονικά το προσθέτεις μόνος σου. Όχι ότι δεν μπορεί κάποιος να ατμίσει σκέτη βάση,

αλλά καταντάει βαρετό γρήγορα επειδή ακριβώς δεν έχει καθόλου γεύση. Ή παίρνεις κάποιο έτοιμο υγρό, έχει και φθηνά και πολύ ακριβά, ή αγοράζεις κανά δυο μπουκαλάκια άρωμα, ό,τι γεύση θες, και προσθέτεις στις βάσεις που έχεις ήδη.

Δημοσ.

Για κάτι φτηνό και καλό, πολύ δημοφιλές τελευταία είναι το Ego AIO της Joyetech:

http://www.ecig.gr/hlektronika-tsigara/joyetech-ego-aio.html

Στο στυλ της συσκευής που έχεις ήδη, απλό δηλαδή, πατάω και ρουφάω, αλλά πολύ καλύτερο ποιοτικά, το αποτέλεσμα θα είναι μέρα με νύχτα.

Το υγρό που ατμίζεις είναι σκέτη βάση, αυτές τις παίρνουμε όταν θέλουμε να φτιάξουμε υγρά μόνοι μας.

Είναι λογικό που δεν έχει καμία γεύση, αυτό κανονικά το προσθέτεις μόνος σου. Όχι ότι δεν μπορεί κάποιος να ατμίσει σκέτη βάση,

αλλά καταντάει βαρετό γρήγορα επειδή ακριβώς δεν έχει καθόλου γεύση. Ή παίρνεις κάποιο έτοιμο υγρό, έχει και φθηνά και πολύ ακριβά, ή αγοράζεις κανά δυο μπουκαλάκια άρωμα, ό,τι γεύση θες, και προσθέτεις στις βάσεις που έχεις ήδη.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου.

Οπως εγραψα μπορω να διαθεσω και 50 ευρω (δεν ειναι με το ζορι φυσικα).Αν υπαρχει σε αυτα κατι καλυτερο (βλεπω καποια με πλατια μπαταρια)απο αυτο που προτεινες ?

Για Ego AIO της Joyetech που προτεινες φιλε μου μου αρεσει η δυνατοτητα παροχης αερα.Πιστευω οτι ετσι να ρουφαω με ανεση

Δημοσ.

Από εξωτερικό θα πάρεις VTC mini kit με Cubis ατμοποιητή (σύνολο 48$=43€ και μια καλή μπαταρία 18650 από Ελλάδα(σύνολο 7€ ως 12€).

Σύνολο 50€ ως 55€ και είσαι υπερκομπλέ.

Στο μέλλον μόνο αν θες να αναβαθμιστείς περισσότερο, τσιμπάς με 20€ έναν Subtank/Toptank mini και τελείωσες.

Δεν αξίζει να σχοληθείς με κάτι άλλο.

Έχεις ένα από τα σοβαρότερα ηλεκτρονικά mod μονής μπαταρίας της αγοράς (VTC mini 75W) και έναν ατμοποιητή με έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις (Cubis) που σίγουρα είναι μακράν καλύτερος (γεύση, παραγωγή ατμού) από αυτό που έχεις και εξαιρετικά εύκολος στο γέμισμα/καθαρισμό.

https://www.fasttech.com/products/3024/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv

*Το επισκευάσιμο του Cubis το θεωρώ κακό και δύσκολο οπότε δεν το προτείνω. Too much effort for nada!

• Like 5
Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

επισης , αρχησε να δοκιμαζεις αλλα μαγαζια..γιατι το nobaco ΔΕΝ....

απο ποια περιοχη εισαι ? να σου προτεινουμε καποια μαγαζια , επαγγελματιες , που θα σε βοηθησουν με ολες τις ερωτησεις σου , χωρις να σκεφτονται μονο την τσεπη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου.

Οπως εγραψα μπορω να διαθεσω και 50 ευρω (δεν ειναι με το ζορι φυσικα).

Θα κοίταζα και ένα eleaf pico (στα 35 ευρώ θα έρθει.. τώρα δοκιμασμένο όπως το vtc mini δεν είναι, για να ξέρουμε αν θα βγει αξιόπιστο) και έναν άτμοποιητή με κανα 15άρι τύπου gs tank.

Φίλος μου πήρε και το eleaf ijust2 (5.5ml, απόσπόμενος άτμοποιητής ενώ στο ego aio όχι) και μπαταρία 2600mah (ενώ στο ego aio 1500).

ΥΓ: Ξέχασα, θέλει και μια μπαταρία να πάρεις για το pico, υπολόγιζε κανα 10άρικο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστιχος παιδιά την πάτησαν,αφού πήγα και εδώ καμιά 30 ευρώ και αγορασα eGoAIO.

,,Στο μαγαζί που το δοκιμασα (Μεγαλη αλυσίδα με πολλά καταστήματα σε όλοι την Ελλαδα -Λάρισα) μία χαρά φαινόταν και με άνεση στο ρουφημα.Το πήρα πήγα με χαρά για καφέ αγορά τραβάω μία δυο τρεις άρχισε γεύση καμένο και να καίγεται όλοι η συσκευή.Πίσω στο κατάστημα βρήκαν χαλασμένη αντίσταση ,αλλαγή με καινούργια πέταμα το υγρό και επιστροφή στο καφέ.

Τώρα που βρίσκομαι σπίτι τραβάω τσουρα χωρίς να έχει καμία αντίσταση (θα ήθελα λίγο όπως το πολύ απλό ηλεκτρονικό που έχω) και με την 4-5 τσουρα πραγματικά πέρνει φωτιά.Δεν μπορείς να το πλησιάσει στο στόμα από θέμα θερμότητας.Γεύση καμένο μου φέρνει ακόμα.Μάλιστα το πήγα και δεύτερη φορά πίσω αλλά δεν βρήκαν κάποιο ελλατωμα.

Τωρα πέταμα όλο το υγρό που αγορασα (12 νικοτηνη γεύση τσιγάρο)και έβαλα πάλι την βάση που είχα και στο άλλο.

Με βλέπω τελικά να μένω με το παλιό μου τσιγαρακι (ηλεκτρονικό)

Θα ρίξω και καμιά ματιά και στης υπόλοιπες προτάσεις σας παιδιά αλλά το κόβω χλωμό πάλι να δωσο αλλά λεφτά.....

Ειδικά για την θερμοκρασία που ανεβάζει το τσιγάρο δεν το συνηστο σε κανέναν για μελλοντική αγορά.

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας

Δημοσ.

Δυστιχος παιδιά την πάτησαν,αφού πήγα και εδώ καμιά 30 ευρώ και αγορασα eGoAIO.

,,Στο μαγαζί που το δοκιμασα (Μεγαλη αλυσίδα με πολλά καταστήματα σε όλοι την Ελλαδα -Λάρισα) μία χαρά φαινόταν και με άνεση στο ρουφημα.Το πήρα πήγα με χαρά για καφέ αγορά τραβάω μία δυο τρεις άρχισε γεύση καμένο και να καίγεται όλοι η συσκευή.Πίσω στο κατάστημα βρήκαν χαλασμένη αντίσταση ,αλλαγή με καινούργια πέταμα το υγρό και επιστροφή στο καφέ.

Τώρα που βρίσκομαι σπίτι τραβάω τσουρα χωρίς να έχει καμία αντίσταση (θα ήθελα λίγο όπως το πολύ απλό ηλεκτρονικό που έχω) και με την 4-5 τσουρα πραγματικά πέρνει φωτιά.Δεν μπορείς να το πλησιάσει στο στόμα από θέμα θερμότητας.Γεύση καμένο μου φέρνει ακόμα.Μάλιστα το πήγα και δεύτερη φορά πίσω αλλά δεν βρήκαν κάποιο ελλατωμα.

Τωρα πέταμα όλο το υγρό που αγορασα (12 νικοτηνη γεύση τσιγάρο)και έβαλα πάλι την βάση που είχα και στο άλλο.

Με βλέπω τελικά να μένω με το παλιό μου τσιγαρακι (ηλεκτρονικό)

Θα ρίξω και καμιά ματιά και στης υπόλοιπες προτάσεις σας παιδιά αλλά το κόβω χλωμό πάλι να δωσο αλλά λεφτά.....

Ειδικά για την θερμοκρασία που ανεβάζει το τσιγάρο δεν το συνηστο σε κανέναν για μελλοντική αγορά.

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας

Μήπως έπεσες σε ελαττωματική συσκευή;

Το δικό μου δεν ανεβάζει ούτε με την δέκατη

Αν θες πιο σφιχτή τζούρα δοκίμασε με 1.0 ohm ή 1.5. Ohm κεφαλή

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω,θα κάνω και δοκιμές σημερα και αν τα ίδια την παρασκευή πίσω πάλι.

Μόλις τώρα κοίταξα την κεφαλή και είναι 0,5 .Την εβγαλα και έβαλα την μαμά (συσκευασία) που ειναι 0,6.

Όσο μεγαλύτερο νούμερο τόσο ποια σφιχτή θα είναι η τζουρα φιλέ μου?

Τι φοράς εσύ φίλε μου,μπορείς να το κοιτάξει;

Δημοσ.

Τελικά δοκιμή με την 0,6 κεφαλή (μαμά)μεγάλη διάφορα στην τζουρα.Φυσικά η υπερθέρμανση στην 5 τζουρα συνεχόμενη υπάρχει.

Ή επόμενη κεφαλη βγαίνει σε 1,0 η έχουμε να δοκιμασω και μία 0,80 ?

Βλέπω και μεγάλη κατανάλωση υγρού σε σχέση με το προηγούμενο ( κεφαλή αν διάβασα καλά 1.8) αλλά πιστεύω θα είναι και απο της δοκιμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...