Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο και το τρίτο είναι ίδια με διαφορετικό ατμοποιητή. Το πρώτο έχει τον Cubis, το τρίτο τον Tron. 

Μεγάλο το VTC Mini δεν το λες. Μεσαίου μεγέθους είναι.

Εφόσον είσαι νέος, τσίμπα και εσύ ένα VTC Mini με Cubis να ξενοιάσεις

ωραία. τώρα για περισσότερη σιγουριά γράψε μου τα λινκ αυτών που θα χρειαστώ συνολικά να παραγγείλω.(π.χ. μπαταριά, ανταλλακτικά κ.λ.π. :confused:

Επεξ/σία από gianni zym
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου φαίνεται ότι υπερθερμαινεται το επιστομιο, γιατί δεν έχεις δοκιμάσει το ego aio.... :P

Εμένα γαμώτο γιατί δε μου ζεσταίνεται το άιο; :P

btw μιας και μιλάμε για ζέστες, ψήνομαι. Πολύ.

Βάζοντας την 1ohm με milf's milk και σχετικά σύντομες σε απόσταση μεταξύ τους τζούρες δεν ζεσταίνεται και καμία σχέση γενικά από θέμα θερμοκρασίας σε σχέση με την 0.6ohm.

Νομίζω το milf's milk στον gs air με την 0.75 σε σχέση με του aio\cubis την 1ohm το απέδιδε πολύ καλύτερα γευστικά και πιο απαλά (τώρα στο aio με την 1ohm είναι κάπως τραχύ) 

Εdit: Και η 1.5 στον gs air καλύτερα το αποδίδει, μιας και τώρα το έβαλα για να δω.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Παιδιά έχω από atmoslab bebeca και gina 30 mela και από natura ry4 και maxxboro 10mela αν έχεις κανενας κανένα γλυκό για ανταλλαγή αλλιώς θα πάνε για πέταμα δεν μπορώ καθόλου τα κανονικά.

Δημοσ.

(δεν ειναι ακριβώς glitch, είναι κλειδωμένο στο soft mode της yihi. φαντάσου ότι επίσημα η εταιρεία λέει να το κάνεις αυτό εάν θες να πας απο τα 75 στα 200). 

ps1: πόσο όμορφο μπορεί να είναι γμτ. γενικά ίσως με το chip της yihi που φοράει το sx mini να είναι ότι πιο vfm υπάρχει

Είναι πραγματικά εξαιρετική κατασκευή και σε εμένα η οθόνη δεν έχει αυτό το έντονο μπλε backlit αλλά καθαρό μαύρο με λευκή γραμματοσειρά.

Έχει τεράστια διαφορά ατμίσματος και σε VW αλλά ειδικά σε TC.

Πλέον βλέπω με άλλο μάτι τα Yihi chipsets. ;)

• Like 1
Δημοσ.

ολες οι πλακετες , ειναι κορυφη της yihi. φθηνες (σχετικα) με ωραια ρευματα.

εγω παντα ειχα μια ιδιαιτερη αγαπη με τις yihi , ασχετα αν δεν βγαζουν συνχα update. οθονες ωραιες και ωραια specs - functions.

παραδειγμα sx350. οθοναρα , gravity senscor , 50watt , ρευματαρες.. και εχει 2 χρονια που βγηκε!

350j , την να πει κανεις γι αυτην..κορυφη!

(δουλευα σε μαγαζι  με ηλεκτρονικα , και δεν μου εφερε πελατης επιστροφη ποτε chip yihi. αφου τα vamo και τα istick (20w) τα κακαρωναν , επερναν μετα ipv2-2s και clono mod με sx350, και ειχαν ενα χαμογελο μεχρι τον σβερκο)

• Like 1
Δημοσ.

Το φαντάζομαι γιατί το διαπιστώνω.

Πλέον προσανατολίζομαι στην αγορά ενός RTA που να προορίζεται για single coil και να προσφέρεται για TC σύρματα.

Έχεις καμιά ιδέα;

Δημοσ.

να σε ρωτησω , ποιο mod ειπαμε ειχε πριν??

τωρα για τον rta.. δεν ξερω και πολλα. εγω σταματησα τα πολλα παρε δωσε με τα ντουμανια το καλοκαιρι..πηρα δηλαδη εναν subtank και εναν goblin mini και μεχρι εκει..τωρα εχω αφοσιωθεί στην τεχνη της σφιχτης τζουρας :P

αν θες σφηχτη τζουρα παντως..εναν προτεινω. κατι τις παραπανω , και εισαι ΚΟΜΠΛΕ. kayfun lite plus. ουτε k4 ,k3 mini , phainomenon , cloud one κλπ κλπ..

60 ευρο , kfl+.

για αερατη τζουρα , ακουω συνεχεια καλα λογια για griffin και tfv4. δεν ξερω παραπανω.

και για TC wires , εκτος του k4 , που ειναι λιγο προβληματικος (αν δεν εχεις spring update παιζει να ανεβοκατεβαζει τα Ω) ολοι οι υπολοιποι που εγραψα δουλεβουν υπεροχα με οτιδηποτε tc σιρμα.

τα εχω παιξει με τα παντα εκτος απo dicodes nife30. griffin και tfv4 δεν εχω στησει δεν ξερω.

Δημοσ.

εχω δει αρκετους κλωνους..αυτος δεν αναφερει καν ποιας κλονοεταιριας ειναι.

καποιοι δουλευουν καλα καποιοι αλλοι οχι.

ας πουμε επεσε στα χερια μου ενας κλωνος πριν 10 μερες , που εχει κατι σπειρωματα αστα να πανε.φουλ κοφτερα. βαζω ενα pc τανκ επανω , και το διελυσε..το χαλασε , δεν ξαναβιδωνε πουθενα το tank.

οποτε για 30 ευρο που λεει ο κλωνος μην τον παρεις ,καλυτερα τσεκαρε να βρεις καμια αγγελια στα 30 (τοσο τον ειχα παρει εγω τον kfl+ , μαζι με extraδακια απο steamtuners)

μην δωσεις 30ευρο για κλωνο , και ειδικα μονο για bellcap+chimney+base.

απο fasttech τα βρισκει ολα αυτα με λιγοτερο απο 10 ευρο.

Δημοσ.

Κατάλαβα.

Βασικά, όταν είπα τον έχει φίλος μου, εννοούσα ακριβός αυτόν τον κλώνο από μπιχλιμπίδι έχει, μιας και δεν ήθελε να δώσει λέφτα πάλι (έχει αυθεντικό kfv4, bellus, goblin mini, subtank) και μου είπε ότι είναι καλός αυτός ο κλώνος, απλά ήθελα μια 2η γνώμη.

Εννοείται ότι από έξω η τιμή είναι άντε γειά, αλλά βαριέμαι το περίμενε.

Θα δω τί θα κάνω.. κάτι five pawns edition σε αγγελίες που βλέπω, τί λένε?

Δημοσ.

Κατάλαβα.

Βασικά, όταν είπα τον έχει φίλος μου, εννοούσα ακριβός αυτόν τον κλώνο από μπιχλιμπίδι έχει, μιας και δεν ήθελε να δώσει λέφτα πάλι (έχει αυθεντικό kfv4, bellus, goblin mini, subtank) και μου είπε ότι είναι καλός αυτός ο κλώνος, απλά ήθελα μια 2η γνώμη.

Εννοείται ότι από έξω η τιμή είναι άντε γειά, αλλά βαριέμαι το περίμενε.

Θα δω τί θα κάνω.. κάτι five pawns edition σε αγγελίες που βλέπω, τί λένε?

κλωνοι? πολυ κακοι οι περισσοτεροι..μεγαλα προβληματα στα σπειρωματα, χωρις πλακα

απλα να ξερεις στα 30 ευρο , απο ελλαδα κλωνο..καλυτερα μεταχειρισμενο , ισως με κανα ταλιρο παραπανω , και γνησιο απροβληματιστο.

Δημοσ.

Αν με ρωτάς αν είναι κλώνοι οι five pawns edition που είδα σε αγγελίες, ναι, κλώνοι ήταν..

Edit: Ναι, ισχύει, αν είναι να δώσει κάποιος 30 για τον κλώνο, ας πάρει 40 μεταχείρο τον αυθεντικό...

Το μόνο που μου τη σπάει γενικά, είναι η ρύθμιση του αέρα με τη βίδα.

ΥΓ: Φοβάμαι και μήπως με δυσκολέψει στο στήσιμο σε σχέση με τον bellus που για μονή αντίσταση που του κάνω, μου φαίνεται πολύ εύκολος στον τρόπο που πιάνει το σύρμα μέσα στις τρύπες και βιδώνεις.

Δημοσ.

RX200 έχω για δεύτερο και πιο πριν είχα και Cuboid.

Πλέον από άτμο έχω ξεμείνει με Griffin, Zephyrus V2, Freekshow mini, Goldpillar.

Δημοσ.

οχι , ειναι ευκολος ο αυθεντικος. τα βιδακια του πιανουν καλα το σιρμα, εσυ απλα το βοηθας με το δαχτυλο μεχρι να σφυξεις την μια βιδα , και μετα με το αλλο δαχτυλο την αλλη βιδα.

απο τους πιο ευκολους ατμο. το deck ειδικα βοηθαει απειρα. και 99% τον αντιστασεων (κουτσες , στραβες , ασχημες) παιζουν ολες απροβληματιστα. οτι πρεπει για αρχαριο η καποιον που πιανει πρωτη φορα kayfun.

κ εμενα μου την εσπαγε ο αερας..που ειχε βιδακι..αλλα 2 μερες επαιζα με τον αερα..μεχρι που βρηκα οτι ο kayfun ατμιζει τελεια , χωρις βιδακι. (τερμα ανοιχτος ο αερας δηλαδη) και δεν το ξαναβαλα ποτε.

το μονο που πρεπει να συνηθησεις μετα ειναι το γεμισμα..ξεβιδωμα ατμοποιητη , κατσαβιδακι μικρο (σαν αυτα που εχουν τα γυαλια) μεσα στο πορτοφολι η στο μπρελοκ των κλειδιων ,ξεβιδωμα και γεμισμα..

ευτυχως δεν καει πολυ υγρο , και εχει μεγαλο τανκ σχετικα..οποτε με 1 γεμισμα την μερα εισαι καλα πιστευω. και αν εχεις και κανα long mode , που περνει 5ml? 2 μερες χωρις γεμισμα ! (το χω κανει)

επισης , η αγκραφα του ρολογιου κανει τελεια δουλεια , αν δεν βρισκεις κατσαβιδακι ;) just in case ....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...